voltmod Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Η Ιαπωνική εταιρεία Panasonic ανακοίνωσε μία νέα συσκευή στη σειρά Eluga. Πρόκειται για το μοντέλο Eluga I3 Mega, το οποίο έρχεται με αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, με μεγαλύτερη μπαταρία και περισσότερη μνήμη σε σχέση με τον προκάτοχό του. Πιο συγκεκριμένα, το νέο Eluga I3 Mega έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης HD που προστατεύεται από ανθεκτικό γυαλί που καμπυλώνει στις άκρες του (2.5D). Στο εσωτερικό του βρίσκεται τετραπύρηνος επεξεργαστής 1,3GHz, τον οποίο συνοδεύουν 3GB RAM και 16GB επεκτάσιμου –έως και κατά 128GB μέσω microSD- αποθηκευτικού χώρου. Στην πρόσοψη υπάρχει κάμερα 5,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος του βρίσκεται η κύρια κάμερα ανάλυσης 13 Megapixels που έχει ευρυγώνιο σύστημα φακών 80-degree και LED flash. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4000mAh, και είναι αρκετά μεγαλύτερης χωρητικότητας από των 2700mAh που διέθετε το Eluga I3. Όσον αφορά στο λογισμικό, βασίζεται στο Android 6.0 Marshmallow, που συνεπικουρείται από το σύστημα ασφαλείας Android-For-Work για καλύτερη προστασία δεδομένων. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε Champagne Gold ή Silver με τιμή περίπου $177. Site: GSMArena
Geo4ever Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 FHD οθόνη νομίζω επιβάλλεται σε αυτές τις ιντσες πλέον. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μην ξεχάσετε να γράψετε ότι είναι αντιγραφή iphone 2
johnnieinlab Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Επιτέλους ένα κινητό που διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα! (not) Λογικά η τιμή είναι πριν τους φόρους, τα τελωνεία κτλ και μετά το κέρδος συναλλάγματος θα φτάσει στα 300 ευρώ και δεν θα αξίζει να το πάρεις. Κατα τ' άλλα φαίνεται να είναι μια τίμια πρόταση.
mentzik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Εξωφρενική τιμή για τα χαρακτηριστικά. Αν έπαιζε στην κατηγορία των 80-100 ευρώ θα είχε ελπίδες να χτυπήσει τους κινέζους στο μαγαζί τους, λόγω ονόματος.
keysmith Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 FHD οθόνη νομίζω επιβάλλεται σε αυτές τις ιντσες πλέον. όχι, waste of resorces.. Κατά τη γνώμη μου μια χαρά είναι τα 720p ακόμα και αν είναι κάτω από το ψυχολογικό 300ppi (αυτό έχει 267ppi) καθώς ελάχιστα θα φαίνονται (αν) τα pixel. Αλλά και να μπορεί κάποιος να τα διακρίνει δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει να "τρελαίνεται" όταν αυτό από μόνο του το χαρακτηριστικό/ελάττωμα (η "μικρή" ανάλυση) επιτρέπει στο κινητό να είναι πιο γρήγορο και να κρατάει περισσότερο η μπαταρία του. Αν είχα την επιλογή θα το προτιμούσα και σε κινητά "ναυαρχίδες" οι οποίες χαραμίζουν αυτονομία για "περιττή" ανάλυση. Βέβαια άλλος έχει άλλη άποψη (έχουμε ξανα-αντιδικήσει εδώ), θέλει 4k οθόνη (8mp ανάλυση οθόνης!) και σύντομα 8k, δικαίωμά του. Εγώ στο μείγμα προτιμώ καλύτερες επιδώσεις και αυτονομία. 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Επιτέλους ένα κινητό που διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα! (not) Λογικά η τιμή είναι πριν τους φόρους, τα τελωνεία κτλ και μετά το κέρδος συναλλάγματος θα φτάσει στα 300 ευρώ και δεν θα αξίζει να το πάρεις. Κατα τ' άλλα φαίνεται να είναι μια τίμια πρόταση. Ποια διαφορά βλέπεις από τα άλλα κινητά και εγώ δεν την βλέπω; Εκτός από ότι το λένε Panasonic ενώ τα άλλα τα λένε Xiaomi LG Samsung κλπ κλπ. Φυσικά και σαν κινητό δεν αξίζει με αυτά που έχει σε αυτή την τιμή απλά η Πανυ προσπαθεί να πουλήσει με το όνομα που έχει φτιάξει τόσα χρόνια άσχετα αν στα κινητά δεν υπάρχει καθόλου. 1
m32s Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ποια διαφορά βλέπεις από τα άλλα κινητά και εγώ δεν την βλέπω; Εκτός από ότι το λένε Panasonic ενώ τα άλλα τα λένε Xiaomi LG Samsung κλπ κλπ. Φυσικά και σαν κινητό δεν αξίζει με αυτά που έχει σε αυτή την τιμή απλά η Πανήγυρις προσπαθεί να πουλήσει με το όνομα που έχει φτιάξει τόσα χρόνια άσχετα αν στα κινητά δεν υπάρχει καθόλου. Όταν σου λέει (not) εννοεί ότι το λέει ειρωνικά. Στην ουσία είναι κρίμα που δεν εννοούν να βγάλουν ένα smartphone να μη μοιάζει με το iPhone. Να αναγνωρίσουμε πως το iPhone έχει καθιερωθεί ως το generic σχήμα κάθε φορά που αναβαθμίζεται. Αλλά δε γίνεται να μην μπορούν σχεδιαστικά να συλλάβουν μια διαφορετική εικόνα για το πώς μπορεί να είναι ένα όμορφο smartphone και να περιμένουν κάθε φορά την Apple να δώσει γραμμή. Και να φανταστείς ότι κάποτε η Apple πήγε τη Samsung στα δικαστήρια για το σχέδιο του Galaxy.
newton91 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δλδ τι παραπάνω περιμενατε με αυτή τη τιμή? Μόνο εγώ θεωρώ πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του σε σχέση με τη τιμή του? 1
Neg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Εντωμεταξύ εδώ και 9 μήνες είναι διαθέσιμη η Nougat έκδοση του Android και στα σκαριά ή "O" και υπάρχουν ακόμα κατασκευαστές που βγάζουν συσκευές με λειτουργικό που κυκλοφόρησε πριν 19 μήνες. Έτσι για να μην αλλάξουν και συνήθειες. 2
tz_aristotelis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Πω πω.... Τέτοια χαρακτηριστικά σ π α ν ι ζ ο υ ν ..... Πολύ πρωτότυπο κινητό.
damoclesword Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Eluga: είδος λευκής άλαινας; Και μετά το χωρατό να ρωτήσω και όποιος μπορεί να μου λύσει την απορία. Πώς γίνεται και οι Ιαπωνικές εταιρείες κολοσσοί (Sony, Panasonic κτλ) να είναι από μέτριες ως και αδιάφορες στο χώρο των smartphones, ενώ Κίνα και Ν. Κορέα -που δεν φημιζονταν για τα καλά τους προϊόντα σε σύγκριση με τα ιαπωνικά- να παίζουν μπάλα μονές τους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα