mp0ukLas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Καλησπερα στο φορουμ! Απο χθες το πρωι οταν ειμαι στο macbook κ σερφαρω στο safari ακουω ενα μπιπ (ενα μονο) κ αυτο γινεται καθε μια ωρα περιπου! Το μπιπ που ακουω ειναι ενας πολυ ψηλος ηχος, καμια σχεση με τους ηχους που κανει οταν ανοιγεις το laptop!!! btw εδω κ κανα 3μηνο μου εχει βγαλει "Service Battery" εχει να κανει με αυτο τπτ? MacBook Pro 13" mid 2012 non Retina HDD 500 GB 16 GB Ram EDIT* : OS Sierra 10.12.5 Ευχαριστω Πολυ κ καλο μεσημερι!!
markos9 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Καλησπερα στο φορουμ! Απο χθες το πρωι οταν ειμαι στο macbook κ σερφαρω στο safari ακουω ενα μπιπ (ενα μονο) κ αυτο γινεται καθε μια ωρα περιπου! Το μπιπ που ακουω ειναι ενας πολυ ψηλος ηχος, καμια σχεση με τους ηχους που κανει οταν ανοιγεις το laptop!!! btw εδω κ κανα 3μηνο μου εχει βγαλει "Service Battery" εχει να κανει με αυτο τπτ? MacBook Pro 13" mid 2012 non Retina HDD 500 GB 16 GB Ram EDIT* : OS Sierra 10.12.5 Ευχαριστω Πολυ κ καλο μεσημερι!! Το ποιο πιθανό είναι το Service Battery.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα