TR-909 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, ακολουθεί η φόρμα: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250€ πάνω κάτω, ίσως και λίγο παραπάνω αν πραγματικά το αξίζει 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Email, browsing, instant messaging, Music, Photo 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,2 ίντσες τουλάχιστον με καλή ανάλυση (ppi) 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστης δακτυλικού απωτυπώματος θα ήταν επιθυμητός 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι απαραίτητο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αδιάφορο 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Όχι απαραίτητα και ίσως καθόλου έχω συνηθίσει να δουλεύω όλες μου τις συσκευές στα αγγλικά. 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Επιθυμητό 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Έχω ένα αρχαίο galaxy nexus και είμαι με cyanogen την οποία και έχω συνηθίσει - δεν προβληματίζομαι για άλλη ROM αρκεί να μην έχει "αχρείαστες" απαιτήσεις σε resources (CPU, ram, κτλπ) 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Θα προτιμούσα από Ελλάδα για το σενάριο που θα χρειαστώ υποστήριξη εκτός και για τις αγορές απ' έξω το παραπάνω τακτοποιείται ικανοποιητικά. Επίσης δεν γνωρίζω τι γίνεται με τελωνείο, δασμούς, ΦΠΑ. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Θα προτιμούσα καινούριο. Από τη δική μου πλευρά να προσθέσω ότι είμαι οπαδός του vfm, πόσο μάλλον σε μια αγορά όπου τα χρήματα που επενδύεις χάνουν την αξία τους πολύ γρήγορα λόγω εξέλιξης. Μου φάνηκε αρκετά δελεαστικό για τα χρήματά του το Xiaomi Note 4X (με Snapdragon λόγω αυτονομίας). Δεν έχω πρόβλημα με ROM flashing αν χρειαστεί. Όποιες απόψεις και γνώμες ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ.
shooterg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html# https://www.skroutz.gr/s/8490920/Xiaomi-Mi-5-Standard-32GB.html
panos- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δες το Redmi Note 4X από επίσημο σημείο πώλησης για έτοιμη ROM και 2 χρόνια εγγύηση, όπως και 800αρα μπάντα 4G.
saruman123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250€ πάνω κάτω, ίσως και λίγο παραπάνω αν πραγματικά το αξίζει Πόσο δηλαδή?
TR-909 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Καλημέρα και ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html#https://www.skroutz.gr/s/8490920/Xiaomi-Mi-5-Standard-32GB.html Προτείνεις το Mi5 Standard που αν τα διαβάζω σωστά έχει καλύτερο επεξεργαστή (Snapdragon 820) αλλά όμως μικρότερη οθόνη και μπαταρία το οποίο δεν ξέρω πως να το μεταφράσω σε αυτονομία. Από κάμερα τι λέει έναντι του Note 4X μήπως γνωρίζεις? 1) Το ποσό που διαθέτουμε:250€ πάνω κάτω, ίσως και λίγο παραπάνω αν πραγματικά το αξίζειΠόσο δηλαδή? Δεν θα ηθελα να υπερβώ τα 300€ και μόνο στη περίπτωση για κάτι εξαιρετικό.
TR-909 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Τελικά ακόμη δεν έκανα την αγορά και πλέον είμαι πολύ κοντά στο Honor 6X. Δυστυχώς το Xiaomi από κοντά μου φάνηκε κάπως πλαστικό ενώ μέτρησε και η υπεροχή στη φωτογραφία του Honor. Κάποιο άλλο σχόλιο θετικό ή αρνητικό πριν προχωρήσω στην αγορά του?
saruman123 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Πιστεύω αξίζει καλύτερα από το Honor 6X αυτό εδώ http://www.skroutz.gr/s/9956199/Huawei-Honor-8-32GB.html
TR-909 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Όντως απλά στα 200€ που είναι τώρα το 6Χ είναι πολύ δελεαστικό - το είδα και από κοντά και σου δίνει μια αίσθηση ανώτερης κατηγορίας συσκευής ενώ μου άρεσε και η 5,5" οθόνη σαν μέγεθος. Επίσης είδα ότι έχει και αρκετά καλή αυτονομία (σε όλα τα reviews που διάβασα). Αν τερμάτιζα το budget μου μάλλον θα κοίταζα προς P9 αλλά με το ρυθμό (και την ποσότητα) που ανανεώνονται πλέον οι συσκευές κινητής δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να επενδύεις τέτοια ποσά πλέον.
saruman123 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Όχι για τα 200€ μια χαρά είναι το Honor 6X. Απλός εγώ πρότεινα για 300€ που ανέφερες . Τα Xiaomi έχουν αλλά καλά χαρακτηριστικά,αλλά όχι καλές κάμερες .
greekbusters Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Έχοντας το 6Χ να πω πως όντως έχει πολύ καλή αυτονομία. Κάθε βράδυ μου μένει αρκετό υπόλοιπο (35% πάνω κάτω). Οι κάμερες είναι καλές αλλά όχι τπτ ιδιαίτερο. Φέρνει προς p9 lite στις φώτο. Η wide camera μου αρέσει αρκετά . Βέβαια προηγούμενο κινητό μου ήταν το σ7 οπότε Ίσως γι'αυτό δεν με ξετρελαινει Στα 200€ αξίζει αρκετά οντας 3/32 , εγγύηση , με καλή αυτονομία , αξιόλογη κάμερα , μεγάλη οθόνη fhd και όχι κάτι qhd, ωραία κατασκευή και το βασικότερο τέλειο σήμα κινητής και wifi και πολύ καλή ποιότητα κλησεως.
ziaba Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Όντως απλά στα 200€ που είναι τώρα το 6Χ είναι πολύ δελεαστικό - το είδα και από κοντά και σου δίνει μια αίσθηση ανώτερης κατηγορίας συσκευής ενώ μου άρεσε και η 5,5" οθόνη σαν μέγεθος. Επίσης είδα ότι έχει και αρκετά καλή αυτονομία (σε όλα τα reviews που διάβασα). Αν τερμάτιζα το budget μου μάλλον θα κοίταζα προς P9 αλλά με το ρυθμό (και την ποσότητα) που ανανεώνονται πλέον οι συσκευές κινητής δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να επενδύεις τέτοια ποσά πλέον. για σένα θα το πάρεις για να το χαίρεσαι...το κινητό δεν είναι μετοχές
TR-909 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Τελικά αγοράστηκε το 6Χ σαν πρώτες εντυπώσεις αρκετά θετικές, σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα