Oval Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, chill είπε Επικοινώνησα τελικά με το τηλέφωνο της alpha μου φαίνεται μέσα στην αίτηση μου. Απάντησαν αμέσως!!! και μου είπαν πως από εβδομάδα θα σταλούν οι δανειακές συμβάσεις στα κατά τόπους τραπεζικά καταστήματα στα οποία θα δοθεί εντολή να μας καλέσουν για ραντεβού προκειμένου να πάμε να υπογράψουμε χωρίς αναμονή και χωρίς πάρε δώσε με boomers εντός και εκτός τράπεζας (προφανώς δεν μου παν boomers αλλά άλλους πολίτες 😁) χαχαχα πάλι καλά!! Αυτο το τηλέφωνο δεν το είχα σκεφτεί καθόλου, σωστός! Οπότε αναμένουμε να μας καλέσουν αυτοί και βλέπουμε μετά. Thanks for the infos!
nikolaos10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω είμαι στη φάση να ξεκινήσω τις εργασίες, θα φτιάξω κουφώματα,μόνωση,λέβητα...Σε 1η φάση θα φτιάξω τα κουφώματα και αργότερα τα άλλα,μπορώ να βάλω μόνο την προκαταβολή που αντιστοιχεί στα κουφώματα? ή πρέπει να μπούνε μαζεμένα τα χρήματα για όλες τις εργασίες;; παρόλο που θα τις κάνω αργότερα.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
kanesaxo Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, nikolaos10 είπε Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω είμαι στη φάση να ξεκινήσω τις εργασίες, θα φτιάξω κουφώματα,μόνωση,λέβητα...Σε 1η φάση θα φτιάξω τα κουφώματα και αργότερα τα άλλα,μπορώ να βάλω μόνο την προκαταβολή που αντιστοιχεί στα κουφώματα? ή πρέπει να μπούνε μαζεμένα τα χρήματα για όλες τις εργασίες;; παρόλο που θα τις κάνω αργότερα.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων! Εχεις το μηχανικο που συνέταξε το ΠΕΑ και σου κανε την αιτηση. Εχεις το σύμβουλο έργου. (πιθανον ναναι ο ιδιος). Γιατι δε ρωτάς αυτον; Οι προκαταβολές τουλάχιστο στα εργα που εχω κανει εγω, μπήκαν σε όλους, ασχετως με ποια σειρα και ποτε εγιναν οι εργασίες. Δε γνωριζω εαν ειναι πανάκεια όμως.
sphinxgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 16 ώρες πριν, nikolaos10 είπε Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω είμαι στη φάση να ξεκινήσω τις εργασίες, θα φτιάξω κουφώματα,μόνωση,λέβητα...Σε 1η φάση θα φτιάξω τα κουφώματα και αργότερα τα άλλα,μπορώ να βάλω μόνο την προκαταβολή που αντιστοιχεί στα κουφώματα? ή πρέπει να μπούνε μαζεμένα τα χρήματα για όλες τις εργασίες;; παρόλο που θα τις κάνω αργότερα.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων! Αν βαζεις εσυ την προκαταβολή και όχι η τραπεζα, τη βάζεις σε κάθε μάστορα όποτε θες (όποτε ξεκινάει δηλαδη). Έχε κατά τνου πως για να πληρωθούν όμως όλοι, πρέπει να όλοι να τελειωσουν τις εργασιες τους. Αν αφήσεις μια εργασια στο τελος, όλοι θα μεινουν απλήρωτοι.
stelakis1914 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Όχι ακόμα. Ακούγονται φήμες για το φθινόπωρο. 1
broxopios Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Καλησπέρα. Είχα ανοίξει ένα θέμα για τις επιλογές θέρμανσης αλλά κλειδώθηκε, οπότε το τοποθετώ εδώ και αν υπάρχει καμία επιπλέον γνώμη για κουβέντα, ευπρόσδεκτη.
IKARIWTHS Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Καλημερα σε ολους,γνωριζετε αν υπαρχει εταιρια εντος Αθηνας που να αναλμβανει τοποθετηση αντλιας,θερμοπροσοψη αλλα και τοποθετηση ηλιακου θερμοσίφωνα?
Oval Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σας, Στην πρόταση παρεμβάσεων για αντλία θερμότητας αέρα ο μηχανικός μου έχει βάλει τη 3.Ζ ΙΙΙ p>3.5. Μου είπε οτι πρέπει να είναι άνω των 12.000 KW με SEER>4.6. Οταν πήγα σε ένα κατάστημα να πάρω προσφορά μου είπαν οτι πρέπει να είναι 18.000 KW. Γνωρίζετε μήπως τι από τα 2 ισχύει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Θα αλλάξω κουφώματα και σκέφτομαι για το εξοικονομώ. Πρέπει πριν τα βάλω να βρω μηχανικό και να τον πληρώσω γύρω στο χιλιάρικο; αν τυχόν δεν επιλεχθω τι γίνεται;
Dantε Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 28 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Θα αλλάξω κουφώματα και σκέφτομαι για το εξοικονομώ. Πρέπει πριν τα βάλω να βρω μηχανικό και να τον πληρώσω γύρω στο χιλιάρικο; αν τυχόν δεν επιλεχθω τι γίνεται; Eνα ΠΕΑ πρεπει να βγαλεις που κοστιζει γυρω στα 250Ε. Αν δε προλαβεις να κανεις την αιτηση απλα τα βαζεις απο τη τσεπη σου,αλλιως τα παιρνεις πισω. Μονο με κουφωματα βεβαια δε ξερω κατα ποσο πιανεις στοχο και θα σε καλυψει το εξοικονομω.Ο μηχανικος θα στο πει αυτο.
sphinxgr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 12 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Θα αλλάξω κουφώματα και σκέφτομαι για το εξοικονομώ. Πρέπει πριν τα βάλω να βρω μηχανικό και να τον πληρώσω γύρω στο χιλιάρικο; αν τυχόν δεν επιλεχθω τι γίνεται; Να σε ρωτήσω κάτι? Μας δουλέυεις? 2 σελίδες πίσω τα ίδια ρώταγες και σου απαντήσαμε. Τι άλλαξε απο τότε? Στις 19/3/2020 στις 9:39 ΠΜ, μπιπ μπιπ είπε Εγώ εχω 4 κουφώματα να αλλάξω και μου είπαν ότι δε συμφέρει να μπω στο πρόγραμμα. Πρέπει να πληρώσω στην αρχή μηχανικό ένα χιλιάρικο και μετά παίζει να μη κάνουν δεκτή την αίτηση μου. Στις 19/3/2020 στις 12:17 ΜΜ, sphinxgr είπε Πρώτα πληρώνεις το ενεργειακό πιστοποιητικό που είναι πχ 200€ στα 75m2. Αν δεν ενταχθείς, ναι τα χανεις αυτά τα λεφτά. Αν δεν ασχοληθείς να κάνεις αιτήσεις κλπ μόνος σου, τότε ναι θα πρέπει να πληρώσεις και κάποιον να τα κάνει. Όπως έχουμε πει όμως, μόνο όποιος τα κάνει μόνος του εντάσσεται. Αν τα κάνει άλλος, τσάμπα κόπος. Εντάσσονται μόνοι όσοι κάνουν εντός 30 λεπτών αίτηση απο τη στιγμή που θα ανοίξει το σύστημα. *Με 4 κουφώματα πάιζει να μην φτάνεις το στόχο. Θέλει και άλλες παρεμβάσεις. Επίσης 4 κουφώματα έχουν 3000€. Οπότε δεν αξίζει και τρομερα. https://exoikonomisi-b.ypen.gr/epiloges-syndeses
broxopios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Να κάνω μια ερώτηση για φιλολογική συζήτηση; Είναι να βάλουμε μόνωση σε λίγες μέρες με το εξοικονομώ. Ο μονωσάς μας είπε για 7αρα. Όμως είδα ότι το πρόγραμμα δικαιολογεί και 8αρα και σκέφτομαι να του πω να βάλει αυτή. Θα είναι αισθητή η διαφορά? Θα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά ο 1 επιπλέον πόντος;
sphinxgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, broxopios είπε Να κάνω μια ερώτηση για φιλολογική συζήτηση; Είναι να βάλουμε μόνωση σε λίγες μέρες με το εξοικονομώ. Ο μονωσάς μας είπε για 7αρα. Όμως είδα ότι το πρόγραμμα δικαιολογεί και 8αρα και σκέφτομαι να του πω να βάλει αυτή. Θα είναι αισθητή η διαφορά? Θα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά ο 1 επιπλέον πόντος; https://fragoulakis.gr/thermoprosopsi-ti-paxos-ylikoy-na-epilexw/ 1
kanesaxo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, broxopios είπε Να κάνω μια ερώτηση για φιλολογική συζήτηση; Είναι να βάλουμε μόνωση σε λίγες μέρες με το εξοικονομώ. Ο μονωσάς μας είπε για 7αρα. Όμως είδα ότι το πρόγραμμα δικαιολογεί και 8αρα και σκέφτομαι να του πω να βάλει αυτή. Θα είναι αισθητή η διαφορά? Θα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά ο 1 επιπλέον πόντος; Το πρόγραμμα δικαολογεί είναι λάθος σκέψη, διατύπωση. Ο μηχανικος που σου συνεταξε το ΠΕΑ, σου προτείνει τις παρεμβάσεις, μεταξύ αυτων, ελάχιστο πάχος μονωσης (συνήθως ειναι 7εκ). Η τιμή του προγράμματος πάλι, είναι τόσο "αεράτη" που μπορεις να ζητήσεις να τοποθετηθεί μεγαλύτερο πάχος μόνωσης. (υπο συνθήκες πολεοδομικές). Παράδειγμα, στην οικία μου εγώ θα τοποθετήσω 10εκ σε πρόσοψη, δώμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα