μπιπ μπιπ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, Ather είπε Απίστευτο. Νόμιζα ότι έπρεπε ο ιδιοκτήτης - επικαρπωτής να το έχει ως κύρια κατοικία για τον εαυτό του, αλλά φαίνεται πώς έχεις δίκιο! Για αυτό ρε παιδιά ρωτάω και ξαναρωτάω. Μου φάνηκε περίεργο .
sphinxgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Η λογική του προγράμματος είναι να βελτιώσει την κατανάλωση σπιτιών που οντως μένει ως κύρια κατοικία κάποιος. Δεν τον απασχολεί αν είναι ιδιοκτήτης ή όχι. Τον απασχολεί να μένει το δυνατόν περισσότερο 1
adreas195 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Στις 25/10/2019 στις 6:01 ΜΜ, kostass__ είπε καλησπερα σε ολους, ειμαι σε διαδικασια προσφορας για φυσικο αεριο-κλιματιστικα απο κοκοτα, χασκο, estiagreen, gazpro και κανα 2 συνοικιακα που δεν μου εχουν γεμισει το ματι, αν εχει κανεις κανεναν αλλο ας σφυριξει, εν τω μεταξυ απο αλουμιναδες πηγα σε 4 μαζεμενους στα β προαστεια και απο ολους μονο ενας εστειλε προσφορα ο οποιος δεν συνεργαζεται με το προγραμμα (παντως ηταν πιο ακριβος σε σχεση με αυτον που εχω παρει την μεχρι τωρα καλυτερη τιμη) καλησπέρα και εγω μεταξύ kokota και estiagreen ειμαι , δεν μπορεσα να βρω κάποιον που να πληρωθεί κανονικά απο το πρόγραμμα χωρις προκαταβολές , όρους *4μήνες κτλπ. Αλουμινά αν βρείς σε παρακαλώ ενημέρωσε , δεν έχω καταφέρει να βρώ κάποιον που να μην θέλει προκαταβολή 50% του έργου απο εμένα..
ATmega Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει με το εξοικονομώ θερμόπρόσοψη και έχει μείνει ευχαριστημένος με την δουλειά που του έγινε να μου προτείνει το συνεργείο? Στείλτε pm αν θέλετε. Ευχαριστώ.
sphinxgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Στις 8/11/2019 στις 4:24 ΜΜ, ATmega είπε Υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει με το εξοικονομώ θερμόπρόσοψη και έχει μείνει ευχαριστημένος με την δουλειά που του έγινε να μου προτείνει το συνεργείο? Στείλτε pm αν θέλετε. Ευχαριστώ. Για κοίτα λίγο για τον fragoulakis.gr
kgkatzi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, έχω κάνει μια αίτηση με χρήση δανείου και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι προεγκρίθηκε το δάνειο και η αίτηση μου πλέον είναι στην κατάσταση 05. Αναμονή υπαγωγής. Έχουμε εικόνα πόσο καιρό θα κάνει να πάει στην κατάσταση 06; Ευχαριστώ.
kostass__ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Στις 30/10/2019 στις 4:04 ΜΜ, adreas195 είπε καλησπέρα και εγω μεταξύ kokota και estiagreen ειμαι , δεν μπορεσα να βρω κάποιον που να πληρωθεί κανονικά απο το πρόγραμμα χωρις προκαταβολές , όρους *4μήνες κτλπ. Αλουμινά αν βρείς σε παρακαλώ ενημέρωσε , δεν έχω καταφέρει να βρώ κάποιον που να μην θέλει προκαταβολή 50% του έργου απο εμένα.. κοκοτας μετα απο επικοινωνια μας μου ειπε 4μηνο μαξ αναμονη αλλιως πληρωμη απο εμενα, επισης και διαφορα στην τιμη παιζει για εντος/εκτος εξοικονομω, δεν μου εκανε καλη εντυπωση ολο αυτο. estiagreen εχεις παρει προσφορα? γτ εγω ακομα περιμενω! απο χασκο πηρα προσφορα και φαινεται προσεγμενη (η προσφορα παντα) και πληρης σε αναλυση ενω και οι αλλες 2-3 ειναι στα ιδια λεφτα, γενικα παρατηρω οτι παιζουν προς το ανωτατο οριο που σου δινει το προγραμμα οι προσφορες, με εξαιρεση τις τεντες οπου ζητανε ακραια λεφτα μονο για το πανι, δλδ ελεος. απο αλουμινια η καλυτερη που εχω παρει μεχρι στιγμης ειναι απο εταιρεια (unionprofile) γτ παιρνω την ανωτατη σειρα αλουμινιων βασικα, αν και γενικα δεν μου ζητανε λεφτα μπροστα, απλα με γειωνουν ευγενικα οσοι δεν θελουν να παρουν την δουλεια. οσοι εχετε αλλους προμηθευτες ριξτε τους εδω να παρουμε καμια προσφορα ακομα. 22 λεπτά πριν, kgkatzi είπε Καλησπέρα σας, έχω κάνει μια αίτηση με χρήση δανείου και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι προεγκρίθηκε το δάνειο και η αίτηση μου πλέον είναι στην κατάσταση 05. Αναμονή υπαγωγής. Έχουμε εικόνα πόσο καιρό θα κάνει να πάει στην κατάσταση 06; Ευχαριστώ. αυτο το εχω και εγω απορια στην ιδια φαση ειμαι καμια 20ρια μερες, χωρις αιτηση για δανειο.
demolition23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενδεικτικά τι τιμή παίζει ανά m² για μόνωση δώμα με την εξής μέθοδο; Πίσσα, πισοχαρτο αλουμινίου, φενιζολ, γεωυφασμα και τέλος χαλίκι Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από demolition23
ATmega Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Στις 11/11/2019 στις 9:47 ΠΜ, sphinxgr είπε Για κοίτα λίγο για τον fragoulakis.gr Έχεις συνεργαστεί μαζί του?
HERTHAN Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, demolition23 είπε Ενδεικτικά τι τιμή παίζει ανά m² για μόνωση δώμα με την εξής μέθοδο; Πίσσα, πισοχαρτο αλουμινίου, φενιζολ, γεωυφασμα και τέλος χαλίκι Πρεπει να ρωτησεις και να παρεις προσφορες λογικα ωστε να σου δωσουν τιμες και να συγκρινεις. Εγω για παραδειγμα που εβαλα σε δωμα 120τμ μονο πετροβαμβακα εδωσα μεροκαμματο σε 2 ατομα 200 ευρω και μου το περασαν σε 2 μερες.
haris_216 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή όλα τα πράγματα έχουν (τουλάχιστον) δύο όψεις είπα να παρουσιάσω : Το "εξοικονομώ" από την πλευρά του αλουμινά (χωρίς να είμαι αλουμινάς ) ή του όποιου άλλου προμηθευτή. Έρχεται ο πελάτης του προηγούμενου "εξοικονομώ". Σαν σωστός και συνεπής επαγγελματίας παίρνεις τη δουλειά με βάση τις απαιτήσεις του προγράμματος. Δηλαδή μία προκαταβολή 30-40% (ότι ορίζει το πρόγραμμα) και πας για τοποθέτηση. Ο προμηθευτής σου (μεγάλη εταιρία αλουμινίου) σου ζητάει προπληρωμή όλου του ποσού για να παραδώσει (παρέα με τον "τζάμπα" τα τελευταία χρόνια έχει πεθάνει και η πίστωση στην ελληνική αγορά). Άρα πληρώνεις την εταιρία, σου στέλνει αλουμίνια, τοποθετείς στον πελάτη και περιμένεις. Έχεις ήδη βάλει "από την τσέπη σου" ένα χ ποσό και είσαι σε αναμονή πληρωμής από το πρόγραμμα. Αν μάλιστα δεν έχεις μόνο ένα πελάτη αλλά 2, 5, ή 10 τότε το Χ ποσό που πλήρωσες πολλαπλασιάζεται. Και ίσως σε κάποια στιγμή να αρχίζεις να διώχνεις πελάτες αφού το κεφάλαιό σου είναι δεσμευμένο (να μην αναφέρω και το γεγονός ότι παραδίδοντας στον πελάτη το τιμολογεί για το πλήρες ποσό και άρα ήδη αποδίδει ΦΠΑ για χρήματα που δεν έχει εισπράξει). Το "εξοικονομώ" τώρα είναι "λίγο" ασυνεπές . Αν και υπόσχεται πληρωμές σε 2-3 μήνες, μια χαρά φτάνει και τους 6-8. Σε αυτό πολλές φορές φταίνε και οι ωφελούμενοι αφού μπορεί να καθυστερήσουν τα χαρτιά του κλεισίματος ή να μην έχουν συνεννοηθεί σωστά και να καταλήξει ο αλουμινάς και ο τεντάς που τέλειωσαν τις δουλειές τους και περιμένουν τα φράγκα να είναι σε αναμονή του μονωσά ο οποίος είχε πει εξ' αρχής ότι δεν μπορεί να κάνει δουλειά με βροχερό καιρό αλλά ο πελάτης λησμόνησε να πει στους άλλους εμπλεκόμενους ότι τώρα είναι Νοέμβρης αλλά ο μονωσάς μίλησε για τέλη Φλεβάρη. Ενίοτε μπορεί και να μην το ξέχασε αλλά να σκέφτηκε "κάτσε να βάλω τώρα τα αλουμίνια πριν πιάσει ο χειμώνας να τελειώσουμε με τις βρώμικες δουλειές στο σπίτι και ας ρίξει ο άλλος τη μόνωση στην ταράτσα όποτε να'ναι". Και βέβαια τι να πει τώρα αυτός ο αλουμινάς (μονωσάς ή ότι άλλο) στον πελάτη που θέλει να ενταχθεί στο νέο εξοικονομώ, όταν περιμένει ήδη χρήματα από το προηγούμενο; Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν. Θα πω βέβαια και πάλι, όπως έχω ξαναπεί, ότι σίγουρα δεν δικαιολογούνται προπληρωμές, κλπ. σύμφωνα με το πρόγραμμα. Και είναι σαφώς λάθος να ζητούνται. Αλλά δυστυχώς η κατάσταση οδηγεί πολλούς ακόμα και σωστούς επαγγελματίες στο να ζητήσουν προπληρωμή ή να απορρίψουν τον πελάτη. Το οποίο φυσικά μόνο καλό δεν είναι αφού οι επιλογές μετά για τον ενδιαφερόμενο λιγοστεύουν αρκετά. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από haris_216 1
kanesaxo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, demolition23 είπε Ενδεικτικά τι τιμή παίζει ανά m² για μόνωση δώμα με την εξής μέθοδο; Πίσσα, πισοχαρτο αλουμινίου, φενιζολ, γεωυφασμα και τέλος χαλίκι Οι ρύσεις της πλάκας είναι εντάξει ?
demolition23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, kanesaxo είπε Οι ρύσεις της πλάκας είναι εντάξει ? Ναι, δεν έχει κανένα πρόβλημα η πλάκα. Έχει την σωστή κλήση
sphinxgr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, ATmega είπε Έχεις συνεργαστεί μαζί του? Όχι. Έχω πάρει 2~3 προσφορές ενώ πήγα στο μαγαζί του και μου φάνηκε σωστός επαγγελματίας Δυστυχώς δεν μπήκα στο Β Κύκλο και δεν προχώρησα τα έργα που είχα προγραμματίσει
pano Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Στις 11/11/2019 στις 1:54 ΜΜ, kostass__ είπε οσοι εχετε αλλους προμηθευτες ριξτε τους εδω να παρουμε καμια προσφορα ακομα. https://www.a-energeia.gr/ με αυτούς συνεργάστηκα(αλουμινια,φυσικό αέριο,ηλιακός και κλιματιστικά),κατ'εμέ είναι σωστοί επαγγελματίες. Την unionprofile μην την πολυεμπιστεύσαι ,όσο αφορά την προσφορά που σου έδωσαν,σου μιλάω γιατί την πάτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα