Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση για το σπίτι που ναι μεν το έχει ως επικαρπία ή ψιλή κυριότητα, αλλά δεν κατοικεί ο ίδιος μέσα; Αν το παραχωρεί ή το νοικιάζει σε άλλον;

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Ναι ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση για το σπίτι που ναι μεν το έχει ως επικαρπία ή ψιλή κυριότητα, αλλά δεν κατοικεί ο ίδιος μέσα; Αν το παραχωρεί ή το νοικιάζει σε άλλον;

Το έχουμε γράψει 352.000 φορές. 

Εφόσον ο ενοικιαστής το έχει ως πρώτη κατοικία στο Ε1, τότε ναι, ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει αίτηση όταν και αν υπάρξει ξανά πρόγραμμα, βάσει των οικονομικών που έχει ο ιδιοκτήτης και της κατηγορίας επιδότησης που μπαίνει

6 ώρες πριν, NTC Labs είπε

Γνωρίζουμε εαν ο φραγκουλάκης παίρνει το έργο  με τον όρο να λάβει την επιχορηγηση απο το πρόγραμμα και όχι απο εμένα?

Ναι το παίρνει βάσει των προδιαγραφών του προγράμματος 

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

1. Ο ιδιοκτήτης με την ψιλή κυριότητα ή την επικαρπία έχει το δικαίωμα να κάνει την αίτηση;

2. Ποιανού εισοδηματικά κριτήρια κοιτάνε;

1) έχουν δικαίωμα κυριότητας (πλήρους ή ψιλής) ή επικαρπίας

2) του ιδιοκτήτη που έχει  δικαίωμα κυριότητας (πλήρους ή ψιλής) ή επικαρπίας

https://exoikonomisi.ypen.gr/opheloumenoi

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
4 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Μπορούν να κάνουν αίτηση και οι δύο ταυτόχρονα;

για να μην κανω παραθεση ολα τα τελευταια μνμτα να σε ρωτησω κατι χωρις διαθεση αντιπαραθεσης, τρολαρεις? δεν εχει απαντηθει η ερωτηση σου ηδη? εχει εμπραγματο δικαιωμα ο ενοικιαστης? η κατι δεν πιανω στα κριτηρια?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kostass__ είπε

για να μην κανω παραθεση ολα τα τελευταια μνμτα να σε ρωτησω κατι χωρις διαθεση αντιπαραθεσης, τρολαρεις? δεν εχει απαντηθει η ερωτηση σου ηδη? εχει εμπραγματο δικαιωμα ο ενοικιαστης? η κατι δεν πιανω στα κριτηρια?

Προφανώς εννοεί να κάνει αίτηση και ο έχων την ψιλή κυριότητα και ο επικαρπωτής 

Και όχι, δεν γίνεται

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Ναι προφανώς ο ιδιοκτήτης έχει εμπράγματο δικαίωμα. Ο ενοικιαστής δεν έχει. Ο ιδιοκτήτης δεν την έχει κύρια κατοικία. Ο ενοικιαστής όμως την έχει. Τι γίνεται τώρα;; 

Τι θες να γίνεται?

Ρωτάς σοβαρά αν ένας ενοικιαστής έχει ή όχι δικαίωμα να αλλάξει ξερω γω μια μηχανολογική εγκατάσταση ή να ξυλώσει μπαλκονόπορτες ή μονώσεις στο σπίτι που νοικιάζει;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Το έχουμε γράψει 352.000 φορές. 

Εφόσον ο ενοικιαστής το έχει ως πρώτη κατοικία στο Ε1, τότε ναι, ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει αίτηση όταν και αν υπάρξει ξανά πρόγραμμα, βάσει των οικονομικών που έχει ο ιδιοκτήτης και της κατηγορίας επιδότησης που μπαίνει

Ναι το παίρνει βάσει των προδιαγραφών του προγράμματος 

Απίστευτο. Νόμιζα ότι έπρεπε ο ιδιοκτήτης - επικαρπωτής να το έχει ως κύρια κατοικία για τον εαυτό του, αλλά φαίνεται πώς έχεις δίκιο!

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ather είπε

Απίστευτο. Νόμιζα ότι έπρεπε ο ιδιοκτήτης - επικαρπωτής να το έχει ως κύρια κατοικία για τον εαυτό του, αλλά φαίνεται πώς έχεις δίκιο!

Για αυτό ρε παιδιά ρωτάω και ξαναρωτάω. Μου φάνηκε περίεργο .

Δημοσ.

Η λογική του προγράμματος είναι να βελτιώσει την κατανάλωση σπιτιών που οντως μένει ως κύρια κατοικία κάποιος. 

Δεν τον απασχολεί αν είναι ιδιοκτήτης ή όχι. Τον απασχολεί να μένει το δυνατόν περισσότερο 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 25/10/2019 στις 6:01 ΜΜ, kostass__ είπε

καλησπερα σε ολους, ειμαι σε διαδικασια προσφορας για φυσικο αεριο-κλιματιστικα απο κοκοτα, χασκο, estiagreen, gazpro και κανα 2 συνοικιακα που δεν μου εχουν γεμισει το ματι, αν εχει κανεις κανεναν αλλο ας σφυριξει, εν τω μεταξυ απο αλουμιναδες πηγα σε 4 μαζεμενους στα β προαστεια και απο ολους μονο ενας εστειλε προσφορα ο οποιος δεν συνεργαζεται με το προγραμμα (παντως ηταν πιο ακριβος σε σχεση με αυτον που εχω παρει την μεχρι τωρα καλυτερη τιμη)

καλησπέρα και εγω μεταξύ kokota και estiagreen ειμαι , δεν μπορεσα να βρω κάποιον που να πληρωθεί κανονικά απο το πρόγραμμα χωρις προκαταβολές , όρους *4μήνες  κτλπ.

Αλουμινά αν βρείς σε παρακαλώ ενημέρωσε , δεν έχω καταφέρει να βρώ κάποιον που να μην θέλει προκαταβολή 50% του έργου απο εμένα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει με το εξοικονομώ θερμόπρόσοψη και έχει μείνει ευχαριστημένος με την δουλειά που του έγινε να μου προτείνει το συνεργείο? Στείλτε pm αν θέλετε. 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
Στις 8/11/2019 στις 4:24 ΜΜ, ATmega είπε

Υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει με το εξοικονομώ θερμόπρόσοψη και έχει μείνει ευχαριστημένος με την δουλειά που του έγινε να μου προτείνει το συνεργείο? Στείλτε pm αν θέλετε. 

Ευχαριστώ. 

Για κοίτα λίγο για τον fragoulakis.gr

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

έχω κάνει μια αίτηση με χρήση δανείου και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι προεγκρίθηκε το δάνειο και η αίτηση μου πλέον είναι στην κατάσταση 05. Αναμονή υπαγωγής. Έχουμε εικόνα πόσο καιρό θα κάνει να πάει στην κατάσταση 06;

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...