Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Γνωρίζουμε εαν ο φραγκουλάκης παίρνει το έργο  με τον όρο να λάβει την επιχορηγηση απο το πρόγραμμα και όχι απο εμένα?

Τηλέφωνο δεν έχετε σπίτι ρε παιδιά;

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Like 1
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους, ειμαι σε διαδικασια προσφορας για φυσικο αεριο-κλιματιστικα απο κοκοτα, χασκο, estiagreen, gazpro και κανα 2 συνοικιακα που δεν μου εχουν γεμισει το ματι, αν εχει κανεις κανεναν αλλο ας σφυριξει, εν τω μεταξυ απο αλουμιναδες πηγα σε 4 μαζεμενους στα β προαστεια και απο ολους μονο ενας εστειλε προσφορα ο οποιος δεν συνεργαζεται με το προγραμμα (παντως ηταν πιο ακριβος σε σχεση με αυτον που εχω παρει την μεχρι τωρα καλυτερη τιμη)

Δημοσ.

Ξαναρωτάω αν μπορεί κανείς να μου απαντήσει; Μπορεί να κάνει αίτηση ένας ενοικιαστής; Το δηλώνει προφανώς σαν πρώτη κατοικία . 

Πληρώνει ο ιδιοκτήτης ο οποίος δεν έχει ξαναχρησιμοποιήσει αυτό το πρόγραμμα και η πληρωμή μετά γίνεται στον λογαριασμό του.  

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Ξαναρωτάω αν μπορεί κανείς να μου απαντήσει; Μπορεί να κάνει αίτηση ένας ενοικιαστής; Το δηλώνει προφανώς σαν πρώτη κατοικία . 

Πληρώνει ο ιδιοκτήτης ο οποίος δεν έχει ξαναχρησιμοποιήσει αυτό το πρόγραμμα και η πληρωμή μετά γίνεται στον λογαριασμό του.  

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Απ.:Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα που έχουν εμπράγματο δικαίωμα (πλήρους κυριότητας/επικαρπίας/ψιλής κυριότητας) σε επιλέξιμη κατοικία ενεργειακής κατηγορίας Δ και κάτω

επισης το λεω με καλη διαθεση, ενας μηχανικος η ενεργειακος επιθεωρητης θα σου απαντουσε αμεσως και σιγουρα αν και ποιος μπορει να κανει την αιτηση

• Like 1
Δημοσ.

Ναι προφανώς ο ιδιοκτήτης έχει εμπράγματο δικαίωμα. Ο ενοικιαστής δεν έχει. Ο ιδιοκτήτης δεν την έχει κύρια κατοικία. Ο ενοικιαστής όμως την έχει. Τι γίνεται τώρα;; 

Δημοσ.

Ναι ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση για το σπίτι που ναι μεν το έχει ως επικαρπία ή ψιλή κυριότητα, αλλά δεν κατοικεί ο ίδιος μέσα; Αν το παραχωρεί ή το νοικιάζει σε άλλον;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Ναι ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση για το σπίτι που ναι μεν το έχει ως επικαρπία ή ψιλή κυριότητα, αλλά δεν κατοικεί ο ίδιος μέσα; Αν το παραχωρεί ή το νοικιάζει σε άλλον;

Το έχουμε γράψει 352.000 φορές. 

Εφόσον ο ενοικιαστής το έχει ως πρώτη κατοικία στο Ε1, τότε ναι, ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει αίτηση όταν και αν υπάρξει ξανά πρόγραμμα, βάσει των οικονομικών που έχει ο ιδιοκτήτης και της κατηγορίας επιδότησης που μπαίνει

6 ώρες πριν, NTC Labs είπε

Γνωρίζουμε εαν ο φραγκουλάκης παίρνει το έργο  με τον όρο να λάβει την επιχορηγηση απο το πρόγραμμα και όχι απο εμένα?

Ναι το παίρνει βάσει των προδιαγραφών του προγράμματος 

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

1. Ο ιδιοκτήτης με την ψιλή κυριότητα ή την επικαρπία έχει το δικαίωμα να κάνει την αίτηση;

2. Ποιανού εισοδηματικά κριτήρια κοιτάνε;

1) έχουν δικαίωμα κυριότητας (πλήρους ή ψιλής) ή επικαρπίας

2) του ιδιοκτήτη που έχει  δικαίωμα κυριότητας (πλήρους ή ψιλής) ή επικαρπίας

https://exoikonomisi.ypen.gr/opheloumenoi

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
4 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Μπορούν να κάνουν αίτηση και οι δύο ταυτόχρονα;

για να μην κανω παραθεση ολα τα τελευταια μνμτα να σε ρωτησω κατι χωρις διαθεση αντιπαραθεσης, τρολαρεις? δεν εχει απαντηθει η ερωτηση σου ηδη? εχει εμπραγματο δικαιωμα ο ενοικιαστης? η κατι δεν πιανω στα κριτηρια?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kostass__ είπε

για να μην κανω παραθεση ολα τα τελευταια μνμτα να σε ρωτησω κατι χωρις διαθεση αντιπαραθεσης, τρολαρεις? δεν εχει απαντηθει η ερωτηση σου ηδη? εχει εμπραγματο δικαιωμα ο ενοικιαστης? η κατι δεν πιανω στα κριτηρια?

Προφανώς εννοεί να κάνει αίτηση και ο έχων την ψιλή κυριότητα και ο επικαρπωτής 

Και όχι, δεν γίνεται

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Ναι προφανώς ο ιδιοκτήτης έχει εμπράγματο δικαίωμα. Ο ενοικιαστής δεν έχει. Ο ιδιοκτήτης δεν την έχει κύρια κατοικία. Ο ενοικιαστής όμως την έχει. Τι γίνεται τώρα;; 

Τι θες να γίνεται?

Ρωτάς σοβαρά αν ένας ενοικιαστής έχει ή όχι δικαίωμα να αλλάξει ξερω γω μια μηχανολογική εγκατάσταση ή να ξυλώσει μπαλκονόπορτες ή μονώσεις στο σπίτι που νοικιάζει;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Το έχουμε γράψει 352.000 φορές. 

Εφόσον ο ενοικιαστής το έχει ως πρώτη κατοικία στο Ε1, τότε ναι, ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει αίτηση όταν και αν υπάρξει ξανά πρόγραμμα, βάσει των οικονομικών που έχει ο ιδιοκτήτης και της κατηγορίας επιδότησης που μπαίνει

Ναι το παίρνει βάσει των προδιαγραφών του προγράμματος 

Απίστευτο. Νόμιζα ότι έπρεπε ο ιδιοκτήτης - επικαρπωτής να το έχει ως κύρια κατοικία για τον εαυτό του, αλλά φαίνεται πώς έχεις δίκιο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...