NemeSis1990 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, tsioulak είπε Αν σου είπαν 3000 χωρις το πρόγραμμα τοτε με το πρόγραμμα θα σε πουν καμιά 5000 με 6000, μπορεί και παραπάνω. Απο την επιδότηση θα πάρεις το ποσοστό που σου αναλογεί ανάλογα με την ενεργειακή σου κλάση. κατσε για να δω αν καταλαβα σωστα...οι εξυπνακιδες που βαζουν τα κουφοματα θα ζητησουν παραπανω? εγω δεν θελω να παρω δανειο απο τραπεζα εχω μετρητα για τα κουφοματα
thodoris1985 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Nemesis, από όλους όσους πήγα μόνο έναν βρήκα που μου έκανε προσφορά και μου είπε ότι η ίδια προσφορά ισχύει είτε έρθεις ως ιδιώτης είτε πας με το πρόγραμμα.* Αν είσαι Αθήνα, πες μου να σου στείλω με pm τον κατασκευαστή. Η διέλαση πάντως είναι etem. Όπως και να έχει, δύσκολο μόνο με κουφώματα να μπορέσεις να πιάσεις ποσοστό για να μπεις στο πρόγραμμα * και ταυτόχρονα ήταν μικρότερη από το μέγιστο της επιδότησης. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από thodoris1985
sphinxgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Εγώ πάντως είχα πάρει προσφορά πριν ένα χρόνο για πληρωμή μετρητοίς και φέτος που πήγα και του είπα αν παίζει η ίδια και μέσω προγράμματος, μου είπε ότι δεν αλλάζει κάτι στην προσφορά. Να σημειώσω πως η προσφορά ήταν απο τις καλύτερες της αγοράς και ο εγκαταστατης δοκιμασμένος και απο τους καλύτερους στη δουλειά , όπως έχω διαπιστώσει. Ναι σίγουρα υπάρχουν πολλοί που βάζουν καπέλο στην προσφορά, όχι όλοι όμως (να σημειώσω πως θεωρώ λογικό το καπέλο, γιατί αυτοί πληρώνουν μετρητά και πληρώνονται σε βάθος χρόνου, οπότε πρέπει να συν υπολογιστεί κ αυτό)
thodoris1985 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 49 minutes ago, sphinxgr said: Εγώ πάντως είχα πάρει προσφορά πριν ένα χρόνο για πληρωμή μετρητοίς και φέτος που πήγα και του είπα αν παίζει η ίδια και μέσω προγράμματος, μου είπε ότι δεν αλλάζει κάτι στην προσφορά. Να σημειώσω πως η προσφορά ήταν απο τις καλύτερες της αγοράς και ο εγκαταστατης δοκιμασμένος και απο τους καλύτερους στη δουλειά , όπως έχω διαπιστώσει. Ναι σίγουρα υπάρχουν πολλοί που βάζουν καπέλο στην προσφορά, όχι όλοι όμως (να σημειώσω πως θεωρώ λογικό το καπέλο, γιατί αυτοί πληρώνουν μετρητά και πληρώνονται σε βάθος χρόνου, οπότε πρέπει να συν υπολογιστεί κ αυτό) Ποια διέλαση είναι αυτή που βρήκες;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, tsioulak είπε Αν σου είπαν 3000 χωρις το πρόγραμμα τοτε με το πρόγραμμα θα σε πουν καμιά 5000 με 6000, μπορεί και παραπάνω. Απο την επιδότηση θα πάρεις το ποσοστό που σου αναλογεί ανάλογα με την ενεργειακή σου κλάση. Δηλαδή αν κάποιος πληρώσει 6000 για να πάρει πίσω το 50% (3000) , δεν έχει καν νόημα να μπει στο πρόγραμμα. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
thodoris1985 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 8 minutes ago, GenesisX said: Δηλαδή αν κάποιος πληρώσει 6000 για να πάρει πίσω το 50% (3000) , δεν έχει καν νόημα να μπει στο πρόγραμμα. Αν βρεις σωστό εγκαταστάτη, δε θα έχεις τέτοια θέματα υπερ-κοστολόγησης. Αλλά είναι σωστή η σκέψη σου.
tsioulak Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 24 λεπτά πριν, GenesisX είπε Δηλαδή αν κάποιος πληρώσει 6000 για να πάρει πίσω το 50% (3000) , δεν έχει καν νόημα να μπει στο πρόγραμμα. Αυτο ακριβώς πέρασα πριν απο λίγα χρόνια, θα έμπαινα στο πρόγραμμα για να κερδίσω λιγα κατοστάρικα, οπότε λεω γιατί να μπλέξω με τράπεζες και το περίμενε περίμενε του προγράμματος; και αλλαξα τα κουφώματα χωρίς το πρόγραμμα. 1
sphinxgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, thodoris1985 είπε Ποια διέλαση είναι αυτή που βρήκες; Διέλαση?!
ChristosCHCH Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Καλησπερα, η ερωτηση αφορα σπιτι (διωροφη μονοκατοικια) προ του '70, παλιου τυπου με τμηματα που χτιστηκαν σε διαφορετικες περιοδους, με καποια απο αυτα να μην επικοινωνουν μεταξυ τους εσωτερικα. Με βαση κουβεντες που εχουν γινει με λογιστες , προτεινουν 2 εκδοχες για το Ε9 (1)θα πρεπει το σπιτι να παρουσιαστει στο Ε9 με διαφορετικα ΑΤΑΚ για καθε ανεξαρτητο τμημα του σπιτιου (σαν 5 διαφορετικα διαμερισματα δηλαδη) (2) αντιθετα οπως ξεκαθαριζει η τεχνικη εκθεση του πολ. μηχανικου που εκανε τη νομιμοποιηση, τα παραρτήματα αποτελουν μία κατοικία και ετσι πρεπει να αποτυπωθει και στο Ε9. Και στις 2 περιπτωσεις το συνολο των τετραγωνικων ειναι το ιδιο και ειναι αυτο που αποτυπωνεται και στην τεχνικη εκθεση του πολιτικου μηχανικου. Θα μπορουσε καποιο απο τα ενδεχομενα αυτα για το Ε9 να αποτελεσει κριτηριο αποκλεισμου μου απο το προγραμμα;
thodoris1985 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 hour ago, sphinxgr said: Διέλαση?! exalco, europa, etem, aluminco ;;;
zeys13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, GenesisX είπε Δηλαδή αν κάποιος πληρώσει 6000 για να πάρει πίσω το 50% (3000) , δεν έχει καν νόημα να μπει στο πρόγραμμα. Γιατί ακόμα και αν αυτή είναι η διαφορά τα 3000 θα τα πληρώσεις σε 48 μήνες ατοκα. Και παιδιά υπάρχουν ευτυχώς ανώτατες τιμές στο πρόγραμμα. Οπότε είναι ολίγον δύσκολο να ξεφύγει τόσο η τιμή. Σίγουρα η διαφορά θα είναι το ΦΠΑ πάντως...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Στις 8/3/2018 στις 9:19 ΜΜ, NemeSis1990 είπε κατσε για να δω αν καταλαβα σωστα...οι εξυπνακιδες που βαζουν τα κουφοματα θα ζητησουν παραπανω? εγω δεν θελω να παρω δανειο απο τραπεζα εχω μετρητα για τα κουφοματα Ετσι ειναι γιατι αναγκαστικα θα κοψουν αποδειξη και θα υπαρχει ΦΠΑ υποχρεωτικα στην αξια και θα φορολογηθουν για το κερδος τους . Με μετρητα πολλα αλλαζουν...Αν εχεις μετργτα δεν εχεις προβλημα.
jakegate7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 On 09/03/2018 at 3:25 PM, ChristosCHCH said: Καλησπερα, η ερωτηση αφορα σπιτι (διωροφη μονοκατοικια) προ του '70, παλιου τυπου με τμηματα που χτιστηκαν σε διαφορετικες περιοδους, με καποια απο αυτα να μην επικοινωνουν μεταξυ τους εσωτερικα. Με βαση κουβεντες που εχουν γινει με λογιστες , προτεινουν 2 εκδοχες για το Ε9 (1)θα πρεπει το σπιτι να παρουσιαστει στο Ε9 με διαφορετικα ΑΤΑΚ για καθε ανεξαρτητο τμημα του σπιτιου (σαν 5 διαφορετικα διαμερισματα δηλαδη) (2) αντιθετα οπως ξεκαθαριζει η τεχνικη εκθεση του πολ. μηχανικου που εκανε τη νομιμοποιηση, τα παραρτήματα αποτελουν μία κατοικία και ετσι πρεπει να αποτυπωθει και στο Ε9. Και στις 2 περιπτωσεις το συνολο των τετραγωνικων ειναι το ιδιο και ειναι αυτο που αποτυπωνεται και στην τεχνικη εκθεση του πολιτικου μηχανικου. Θα μπορουσε καποιο απο τα ενδεχομενα αυτα για το Ε9 να αποτελεσει κριτηριο αποκλεισμου μου απο το προγραμμα; Ειναι πιθανον να κοπεις γιατι ο αρχικος ελεγχος θα γινει ηλεκτρονικα. Αν θυμαμαι καλα απο τον οδηγο του πληροφοριακου αυστηματος αου δινει την δυνατοτητα να βαλεις εναν ατακ ( λογικο )Η πραγματικη χρηση των διαμερισματων πια ειναι? Μια κατοικια?
Shadowjump Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Χρησιμοποιειτε καποιον μηχανικο ή πατε σε καποια εταιρια που αναλμβανει τετοια;
rofl Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 γρηγορες ερωτησεις. 1. το πιστοποιητικο ενεργειακης επιθεωρησης πρεπει να υπαρχει για να γινει αιτηση η μπορει να εκδοθει μετα την αιτηση? 2. σε σπιτι 25ετιας, ουτε κακο ουτε καλο απο αποψη κατασκευης, και χωρις ιδιαιτερα προβληματα με κρυο, υγρασια κτλ. θα με ενδιεφερε να αλλαξω κουφωματα και τεντες. μπορω να αιτηθω μονο τις συγκεκριμενες αλλαγες, και οτι βελτιωση υπαρξει στην ενεργειακη κλαση? η θα πρεπει να πιασω εναν στοχο ενεργειακα? ( που πιθανον να με αναγκασει να κανω και αλλες αλλαγες και εξοδα που δεν επιθυμω) Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα