Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να εγγραψω εναν φιλο ως προμηθευτη στο εξοικονομω και η διαδικασια κολλαει στο 4ο βημα οπου θελει iban και επιλογη τραπεζας. Καταχωρω το iban αλλα τραπεζα δεν μου βγαζει να επιλεξω. Μαλιστα το πεδιο ειναι υποχρεωτικο οποτε δεν με αφηνει να συνεχισω.

κανενας μηχανικος που εχει κανει τη διαδικασια καμμια συμβουλη;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε εμένα έγινε διενέργεια ελέγχου δύο φορές! Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό;

Δηλαδή αρχικά πήγε σε κατάσταση: "09. Πιστοποιημένη αίτηση προς τελική εκταμίευση" στις 27/5 και περίμενα τις πληρωμές.

Ξαφνικά τον Ιούλιο ξαναέγινε έλεγχος και βλέπω ξανά το ίδιο μύνημα  "Πιστοποιημένη αίτηση προς τελική εκταμίευση" στις 31/7.    

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας και προκαταβολικά συγγνώμη αν ρωτήσω πράγματα που είναι ήδη απαντημενα αλλά σε κάμποσες σελίδες που διάβασα δεν βρήκα απαντήσεις..

Ενδιαφέρομαι για να μπω στο νέο (αν όντως προκηρυχθεί) εξοικονομώ, αλλά με αποκλειστικο ενδιαφέρον λόγω οικονομικής στενότητας την τοποθέτηση κλιματιστικού και θερμαντικού μέσου (καυστήρας ή αντλία θερμότητας)..

Κρίνετε ότι θα μπορούσα να πετύχω την ένταξη στο πρόγραμμα; Που να απευθυνθώ; Είναι στην ευχέρεια του ιδιοκτήτη η επιλογή των αναβαθμιστικων έργων ή καθαρά θέμα επιθεωρητή μηχανικού κλπ;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

Τι νεο, αποτι καταλαβα εκλεισαν τα εξοικονομω τις πρωτες 2 ημερες του προγράμματος. Το βασικοτερο κριτηριο είναι να αναβαθμίζεται η οικια ενεργειακα κατα 20-30-40% (αγνοω το πραγματικό ποσοστο, μπορει ναναι και 50%)μετα τις παρεμβασεις. Τετοια ποσοστά πετυχαινεις με ηλιακους και κουφώματα . 

Δημοσ.

Το θέμα μου δεν είναι να αναβαθμιστεί η κατοικία με κάτι που θα προτείνει ο μηχανικός, το θεμα  ειναι ότι υπάρχει ανάγκη για αιρκοντισιον και καυστηρα και το εξοικονομω θα έκανε τα πράγματα πιο εύκολα σε μια δυσκολη οικονομικά συγκυρία.. απ' όσο ξέρω από Σεπτέμβρη επανερχεται.. Το θέμα είναι το ενέργειες πρέπει να κάνω..

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, UlveRz είπε

Το θέμα μου δεν είναι να αναβαθμιστεί η κατοικία με κάτι που θα προτείνει ο μηχανικός, το θεμα  ειναι ότι υπάρχει ανάγκη για αιρκοντισιον και καυστηρα και το εξοικονομω θα έκανε τα πράγματα πιο εύκολα σε μια δυσκολη οικονομικά συγκυρία.. απ' όσο ξέρω από Σεπτέμβρη επανερχεται.. Το θέμα είναι το ενέργειες πρέπει να κάνω..

Το θέμα είναι να πιάσεις κάποια ποσοστά εξοικονόμησης ενέργειας ώστε να μπορείς να μπεις στο πρόγραμμα, άρα μπορεί να αρκούν αυτά που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις, μπορεί και όχι 

Βρες έναν μηχανικό να σου κάνει μια πρώτη αξιολόγηση και το ΠΕΑ αν θες να προχωρήσεις 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, είμαι εδώ και 2μιση μήνες στο βήμα 09 (εν αναμονή τελικής εκταμίευσης). Κανονικά είπανε σε δύο μήνες ολοκλήρωση. Ξέρει κανείς γιατί καθυστερούν? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, exikonomo2 είπε

Καλησπέρα σε όλους, είμαι εδώ και 2μιση μήνες στο βήμα 09 (εν αναμονή τελικής εκταμίευσης). Κανονικά είπανε σε δύο μήνες ολοκλήρωση. Ξέρει κανείς γιατί καθυστερούν? 

Πήρε παράταση..

https://www.dealnews.gr/roi/item/264653-Από-Σεπτέμβρη-οι-αιτήσεις-για·-τη-β΄-φάση-του-Εξοικονομώ-ΙΙ#.XVBizIbl40M

Δημοσ.
7 ώρες πριν, takoulou είπε

Μάλλον δεν κατάλαβες, είμαι από πέρυσι ενταγμένος. Έχω τελειώσει τα πάντα, εργασιες-πεα-τιμολόγια, φάκελος κλειστός. Είμαι στο βήμα 9 που λέει εν αναμονή τελικής εκταμίευσης εδώ και 2μιση μήνες ενώ είπανε ότι θα πληρώσουν το πολύ σε 2!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dvs είπε

τι σχέση εχουν οι παλιές αιτήσεις με το επόμενο Εξοικονομώ;

ποιος μίλησε για το επόμενο? τόσο δύσκολο είναι αυτό που ρωτάω? 

Δημοσ.
Στις 17/8/2019 στις 11:33 ΜΜ, exikonomo2 είπε

Σε αυτό το βήμα? 

09. Αίτηση προς τελική εκταμίευση - επιτυχής έλεγχος παραστατικών και λοιπών δικαιολογητικών

Τα βήματα είναι:

image.png.7dfbf14a2ce5ac74ec7b4ef9f9f59156.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/8/2019 στις 10:26 ΠΜ, exikonomo2 είπε

ποιος μίλησε για το επόμενο? τόσο δύσκολο είναι αυτό που ρωτάω? 

Μην τρελένεσε! Αυτο λέω και εγώ, το πόστ του takoulou έχω κάνει quote που αναφέρει το επόμενο εξοικονομω!

image.png.2bf18db022cb92ace4d14172ef686449.png

-----------------------

O sphinxgr σε κάλυψε νομιζω

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι μιας και πλησιάζει ο καιρός; 

Ήρθε ο ενεργειακός επιθεωρητής, είδες το σπίτι, συγκεντρώσαμε δικαιολογητικά κλπ. κλπ. άρα καθόλα έτοιμοι.

Η μελέτη του αφορά κουφώματα, ηλιακό και κλιματιστικά. Θα μπορούσε να χωρέσει και τέντες? Με έχει βάλει σε σκέψεις, γιατί ζεστό νερό εμείς παίρνουμε από φυσικό αέριο και ο ηλιακός θα κάνει μεν μια οικονομία, αλλά όχι τόσο μεγάλη, ενώ οι τέντες έχουν να αλλαχτούν από τότε που μπήκαν, 1987 δηλαδή...

Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι στα 7.000€

Επεξ/σία από Zus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...