Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/7/2019 στις 6:36 ΜΜ, esertas είπε

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Ζητάνε κατόψεις τοπογραφικού και ορόφου. Αυτά είναι τεράστια. Πως τα σκανάρουμε;

Αυτά από που τα βρήκες από την πολεοδομία ή τα είχες ήδη; Επίσης ζητάνε και άδεια οικοδόμησης την πολυκατοικίας; Ομοίως αυτα πως τα βρίσκουμε;

Επίσης για να μας τα δώσει η πολεοδομία τι μας ζητά την ταυτότητα μας μόνο και ΑΦΜ ή πρεπει να χουμε μαζί μας και το συμβόλαιο του σπιτιου;

Επεξ/σία από artist1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, artist1 είπε

Αυτά από που τα βρήκες από την πολεοδομία ή τα είχες ήδη; Επίσης ζητάνε και άδεια οικοδόμησης την πολυκατοικίας; Ομοίως αυτα πως τα βρίσκουμε;

Επίσης για να μας τα δώσει η πολεοδομία τι μας ζητά την ταυτότητα μας μόνο και ΑΦΜ ή πρεπει να χουμε μαζί μας και το συμβόλαιο του σπιτιου;

Τα είχα από παλιά. Δεν ξέρω πως τα βρίσκεις τώρα.

Δημοσ.

Αναλόγως την πολεοδομία, κάνεις μια αίτηση και σε μερικές μέρες στα φέρνουν από το υπόγειο. Μπορεί και την ίδια μέρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Balrog είπε

Αναλόγως την πολεοδομία, κάνεις μια αίτηση και σε μερικές μέρες στα φέρνουν από το υπόγειο. Μπορεί και την ίδια μέρα.

Σε ευχαριστω πολυ ξερεις ακριβως τι πρεπει να τους ζητησω για το προγραμμα ωστε να μην πηγαινω δυο φορες; Επισης χρειαζεται να χω μαζι μου και το συμβολαιο;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Διάβασε και το ακόλουθο που σε αφορά:

Σ ευχαριστώ. Μπήκαν σήμερα απ ότι είδα.

Θα αντιπαραβάλλω τα παραστατικά να δω εάν κράτησαν χρήματα. Αν και δε νομίζω μίας  ωφελουμενος κ προμηθευτής είμαστε αμφότεροι στην ΕΤΕ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kanesaxo είπε

Θα αντιπαραβάλλω τα παραστατικά να δω εάν κράτησαν χρήματα. Αν και δε νομίζω μίας  ωφελουμενος κ προμηθευτής είμαστε αμφότεροι στην ΕΤΕ.

Δεν θα έχουν κρατήσει χρήματα τότε. Μόνο στον προμηθευτή λογικά 3-4 ευρώ.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Δεν θα έχουν κρατήσει χρήματα τότε. Μόνο στον προμηθευτή λογικά 3-4 ευρώ.

Προμηθευτής ήμουν εγώ. Θα τα τσεκάρω κάποια στιγμη΄, γιατι πρέπει να ψάξω πότε μπήκε και η προκαταβολή.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, artist1 είπε

Σε ευχαριστω πολυ ξερεις ακριβως τι πρεπει να τους ζητησω για το προγραμμα ωστε να μην πηγαινω δυο φορες; Επισης χρειαζεται να χω μαζι μου και το συμβολαιο;

Σε εμένα η εταιρία που θα κάνει την αίτηση μου ζήτησε τοπογραφικό, στέλεχος οικοδομικής άδειας, κάτοψη ορόφου,  αριθμό κτηματολόγιου Κ.Α.Ε.Κ., συμβόλαιο, υπαγωγές ή νομιμοποίηση αυθαιρέτων (Ν.4011, Ν.4178, Ν.4495)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/7/2019 στις 6:57 ΜΜ, esertas είπε

Σε εμένα η εταιρία που θα κάνει την αίτηση μου ζήτησε τοπογραφικό, στέλεχος οικοδομικής άδειας, κάτοψη ορόφου,  αριθμό κτηματολόγιου Κ.Α.Ε.Κ., συμβόλαιο, υπαγωγές ή νομιμοποίηση αυθαιρέτων (Ν.4011, Ν.4178, Ν.4495)

Σε ευχαριστώ και πάλι την οικοδομική άδεια την έχει η διαχειρίστρια μας τελικά. Την κάτοψη του ορόφου θα την έχουν άραγε στην Πολεοδομία;  Το τοπογραφικο δεν εχω ιδεα τι ειναι. Ειναι το σκαρίφημα που εχει στην πίσω σελίδα η οικοδομική άδεια;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, artist1 είπε

Σε ευχαριστώ και πάλι την οικοδομική άδεια την έχει η διαχειρίστρια μας τελικά. Την κάτοψη του ορόφου θα την έχουν άραγε στην Πολεοδομία;  Το τοπογραφικο δεν εχω ιδεα τι ειναι. Ειναι το σκαρίφημα που εχει στην πίσω σελίδα η οικοδομική άδεια;

Κάπως έτσι αλλά το τοπογραφικό είναι αρκετά πιο λεπτομερές 

Και αυτό και οι κατόψεις λογικά θα υπάρχουν στην πολεοδομία 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Κάπως έτσι αλλά το τοπογραφικό είναι αρκετά πιο λεπτομερές 

Και αυτό και οι κατόψεις λογικά θα υπάρχουν στην πολεοδομία 

Ευχαριστω και παλι! Μια διευκρίνηση πρεπει να ζητήσω απο την Πολεοδομία την κατοψη του διαμερίσματος ή του ορόφου;

Επίσης ενω μένουμε στον 1ο στο καταστατικό έχει δηλωθεί ως ισόγειο ο 1ος όροφος, ο 2ος ως 1ος κλπ οποτε πρεπει να το ζητήσω με βάση το πως έχουν δηλωθεί να υποθεσω.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, artist1 είπε

Ευχαριστω και παλι! Μια διευκρίνηση πρεπει να ζητήσω απο την Πολεοδομία την κατοψη του διαμερίσματος ή του ορόφου;

Επίσης ενω μένουμε στον 1ο στο καταστατικό έχει δηλωθεί ως ισόγειο ο 1ος όροφος, ο 2ος ως 1ος κλπ οποτε πρεπει να το ζητήσω με βάση το πως έχουν δηλωθεί να υποθεσω.

Δε νομίζω να υπάρχει απλά κάτοψη του διαμερίσματος σου, όλος ο όροφος θα είναι 

Να πάρεις τον όροφο που είναι το διαμέρισμα σου 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, artist1 είπε

Ναι. Και συνήθως είναι τεράστιο. Και τα θέλουν όλα σε ηλεκτρονική μορφή. pdf, jpg, word. κ.λ.π.

2 ώρες πριν, artist1 είπε

Ότι είναι δηλωμένο στο συμβόλαιο νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Μια σύντομη ερώτηση. Έχω προσφορά και εγώ από κοκοτα για κλιματιστικά στην καλύτερη τιμή της αγοράς αλλά με την διαδικασία του συμφωνητικού. Πληρώνω όλο το ποσό, υπογράφουμε συμφωνητικό και μου τα επιστρέφουν με την εκταμίευση. 

Ο μηχανικός που με έχει αναλάβει, μου είπε ότι ο κοκοτας είναι εγγύηση (και δεν συνεργάζονται, αυτός αρχικά αλλού με κατηυθηνε ο οποίος βαρουσε άσχημα στην τιμή). Έχει κάνει κανείς την διαδικασία με το συμφωνητικό; ακόμα και με άλλο μαγαζί. έχει να επισημάνει κάτι που αξίζει να προσέξουμε σε αυτή την διαδικασία; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/7/2019 στις 9:25 ΜΜ, esertas είπε

Ναι. Και συνήθως είναι τεράστιο. Και τα θέλουν όλα σε ηλεκτρονική μορφή. pdf, jpg, word. κ.λ.π.

Ότι είναι δηλωμένο στο συμβόλαιο νομίζω.

Καλησπέρα και πάλι! Κατάλαβα πω δεν το χα δει το μηνυμα σου και σαν χαζη τα εβγαλα φωτοτυπια και πληρωσα και τοσα λεφτα!!!!

Ευχαριστώ πάντως. Επίσης ξέρεις που μπορώ να βρω την σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών; Γιατι μου την ζητάνε. Στην πολεοδομία ειναι δηλωμένο λάθος οπότε από εκεί σίγουρα δεν μπορώ να την βρω και δεν ξέρω και τι είναι.

Την βρήκα τελικά μαζί με το καταστατικό. 

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από artist1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...