Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, challenger_4 είπε

Για τους δικαιούχους του προγράμματος του 2014 που δεν είχαν πάρει τα χρήματα έχουμε κάτι νεότερο; Ή τα ξεγράφουμε;

Έκανες όλες τις παρεμβάσεις, ολοκλήρωσες το πρόγραμμα, και δεν έχουν πληρωθεί οι προμηθευτές? 

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμένα από 27/5 είναι κολλημένο στο :

09. Πιστοποιημένη αίτηση προς τελική εκταμίευση

Εχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό; Να αργεί τόσο πολυ η εκταμίευση;

Δημοσ.

εχω και εγώ μια αίτηση κολημένη απο αρχές ιούνη. Και να φανταστείς στην προηγούμενη περίπτωση η πληρωμή έγινε σε 10 μέρες απο 9->10

Δημοσ.
20 ώρες πριν, The_Judas είπε

Εμένα από 27/5 είναι κολλημένο στο :

09. Πιστοποιημένη αίτηση προς τελική εκταμίευση

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό; Να αργεί τόσο πολύ η εκταμίευση;

17 ώρες πριν, lary7 είπε

εχω και εγώ μια αίτηση κολημένη απο αρχές ιούνη. Και να φανταστείς στην προηγούμενη περίπτωση η πληρωμή έγινε σε 10 μέρες απο 9->10

Διαβάστε εδώ:

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα. Από ποια τράπεζα προς ποιά γίνεται η μεταφορά;

Η Εθνική συνεργάζεται με το δημόσιο και πρέπει να πάμε εκεί για να ξεκολλήσουν τα εμβάσματα; 

Εγώ δεν έχω πάρει δάνειο.. Με ποια δικαιοδοσία δηλαδή θα πληρώσω εγώ για έμβασμα που κάνει το δημόσιο προς έναν τρίτο;

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Δεν κατάλαβα. Από ποια τράπεζα προς ποιά γίνεται η μεταφορά;

Η Εθνική συνεργάζεται με το δημόσιο και πρέπει να πάμε εκεί για να ξεκολλήσουν τα εμβάσματα; 

Εγώ δεν έχω πάρει δάνειο.. Με ποια δικαιοδοσία δηλαδή θα πληρώσω εγώ για έμβασμα που κάνει το δημόσιο προς έναν τρίτο;

Ναι, πήγαινε στη Εθνική τράπεζα του τόπου κατοικίας σου και ρώτα μια, αν και δε νομίζω να βγάλεις άκρη (μπορεί να μη θέλουν να ασχοληθούν δηλαδή).

Δημοσ.

Βγαίνει δεν βγαίνει δάνειο, όταν είναι να γίνει μεταφορά χρημάτων από μια τράπεζα σε άλλη, υπάρχει εξτρά χρέωση. Αυτή δεν την καλύπτει το πρόγραμμα. 

Είναι έξτρα χρέωση δική μας. 

Έτσι αν έχω εθνική και οι προμηθευτές eurobank, θα πρέπει να πληρώσω εξτρά έξοδα για να πληρωθούν 

Δημοσ.

Είμαι σε σταδιο που γίνονται οι παρεμβάσεις κι έχουν μπει οι προκαταβολές και αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπορώ να προσθέσω προμηθευτη(για παράδειγμα να βάλω τέντες) που δεν τις είχα αρχικά στο πρόγραμμα λόγω εξάντλησης του ποσου.

Τώρα μιας και περισσεύουν χρήματα έλεγα μήπως γίνεται να προσθέσω προμηθευτη και να κάνω κάτι επιπλέον.

Γνωριζει κάνεις?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Βγαίνει δεν βγαίνει δάνειο, όταν είναι να γίνει μεταφορά χρημάτων από μια τράπεζα σε άλλη, υπάρχει εξτρά χρέωση. Αυτή δεν την καλύπτει το πρόγραμμα. 

Είναι έξτρα χρέωση δική μας. 

Έτσι αν έχω εθνική και οι προμηθευτές eurobank, θα πρέπει να πληρώσω εξτρά έξοδα για να πληρωθούν 

Εφόσον δεν γίνεται έμβασμα από τον δικό μου λογαριασμό , πως θα πληρώσω τα έξοδα;

Το δημόσιο δεν τα στέλνει απευθείας;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, The_Judas είπε

Εφόσον δεν γίνεται έμβασμα από τον δικό μου λογαριασμό , πως θα πληρώσω τα έξοδα;

Όχι, περνάνε από τον λογαριασμό σου πρώτα αλλά εσύ δεν προλαβαίνεις να τα αγγίξεις αυτά τα λεφτά. Είναι δεσμευμένα.

7 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Είμαι σε σταδιο που γίνονται οι παρεμβάσεις κι έχουν μπει οι προκαταβολές και αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπορώ να προσθέσω προμηθευτη(για παράδειγμα να βάλω τέντες) που δεν τις είχα αρχικά στο πρόγραμμα λόγω εξάντλησης του ποσου.

Τώρα μιας και περισσεύουν χρήματα έλεγα μήπως γίνεται να προσθέσω προμηθευτη και να κάνω κάτι επιπλέον.

Γνωριζει κάνεις?

Λογικά γίνεται αλλά παίζει να έχει διαδικασία.. Κοίτα σε πρώτη φαση στη καρτέλα προμηθευτών να δεις αν σε αφήνει να προσθέσεις προμηθευτή.

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 ώρες πριν, The_Judas είπε

Μπαίνουν εικονικά στο λογαριασμό σου και μετά μεταφέρονται στον επαγγελματία. Χρονικά κοιτάς απο κάτω προς τα πάνω. (κάτω είναι το παλιότερο)

image.png.f5edb86dc0dc8023fbb1431388719411.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.

Έχει τοποθετήσει ή εστω λάβει κάποιος προσφορά για κουφώματα αλουμινίου ELVIAL 5600 σειρά ή/και συνθετικών Kommerling 88 plus ?

Και αν μπορει να γράψει τμ και τιμές για να κάνω κάποιες συγκρίσεις...

Εννοειται χωρις στοιχεια, προμηθευτή κτλ κτλ κτλ...να δούμε τι διαφορές εχει η πιατσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...