sphinxgr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 42 λεπτά πριν, challenger_4 είπε Για τους δικαιούχους του προγράμματος του 2014 που δεν είχαν πάρει τα χρήματα έχουμε κάτι νεότερο; Ή τα ξεγράφουμε; Έκανες όλες τις παρεμβάσεις, ολοκλήρωσες το πρόγραμμα, και δεν έχουν πληρωθεί οι προμηθευτές?
The_Judas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Εμένα από 27/5 είναι κολλημένο στο : 09. Πιστοποιημένη αίτηση προς τελική εκταμίευση Εχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό; Να αργεί τόσο πολυ η εκταμίευση;
lary7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 εχω και εγώ μια αίτηση κολημένη απο αρχές ιούνη. Και να φανταστείς στην προηγούμενη περίπτωση η πληρωμή έγινε σε 10 μέρες απο 9->10
sphinxgr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 20 ώρες πριν, The_Judas είπε Εμένα από 27/5 είναι κολλημένο στο : 09. Πιστοποιημένη αίτηση προς τελική εκταμίευση Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό; Να αργεί τόσο πολύ η εκταμίευση; 17 ώρες πριν, lary7 είπε εχω και εγώ μια αίτηση κολημένη απο αρχές ιούνη. Και να φανταστείς στην προηγούμενη περίπτωση η πληρωμή έγινε σε 10 μέρες απο 9->10 Διαβάστε εδώ:
The_Judas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δεν κατάλαβα. Από ποια τράπεζα προς ποιά γίνεται η μεταφορά; Η Εθνική συνεργάζεται με το δημόσιο και πρέπει να πάμε εκεί για να ξεκολλήσουν τα εμβάσματα; Εγώ δεν έχω πάρει δάνειο.. Με ποια δικαιοδοσία δηλαδή θα πληρώσω εγώ για έμβασμα που κάνει το δημόσιο προς έναν τρίτο;
esertas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Από ότι κατάλαβα επειδή βγαίνει το δάνειο στο όνομά σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Δεν κατάλαβα. Από ποια τράπεζα προς ποιά γίνεται η μεταφορά; Η Εθνική συνεργάζεται με το δημόσιο και πρέπει να πάμε εκεί για να ξεκολλήσουν τα εμβάσματα; Εγώ δεν έχω πάρει δάνειο.. Με ποια δικαιοδοσία δηλαδή θα πληρώσω εγώ για έμβασμα που κάνει το δημόσιο προς έναν τρίτο; Ναι, πήγαινε στη Εθνική τράπεζα του τόπου κατοικίας σου και ρώτα μια, αν και δε νομίζω να βγάλεις άκρη (μπορεί να μη θέλουν να ασχοληθούν δηλαδή).
sphinxgr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Βγαίνει δεν βγαίνει δάνειο, όταν είναι να γίνει μεταφορά χρημάτων από μια τράπεζα σε άλλη, υπάρχει εξτρά χρέωση. Αυτή δεν την καλύπτει το πρόγραμμα. Είναι έξτρα χρέωση δική μας. Έτσι αν έχω εθνική και οι προμηθευτές eurobank, θα πρέπει να πληρώσω εξτρά έξοδα για να πληρωθούν
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Είμαι σε σταδιο που γίνονται οι παρεμβάσεις κι έχουν μπει οι προκαταβολές και αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπορώ να προσθέσω προμηθευτη(για παράδειγμα να βάλω τέντες) που δεν τις είχα αρχικά στο πρόγραμμα λόγω εξάντλησης του ποσου. Τώρα μιας και περισσεύουν χρήματα έλεγα μήπως γίνεται να προσθέσω προμηθευτη και να κάνω κάτι επιπλέον. Γνωριζει κάνεις?
The_Judas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, sphinxgr είπε Βγαίνει δεν βγαίνει δάνειο, όταν είναι να γίνει μεταφορά χρημάτων από μια τράπεζα σε άλλη, υπάρχει εξτρά χρέωση. Αυτή δεν την καλύπτει το πρόγραμμα. Είναι έξτρα χρέωση δική μας. Έτσι αν έχω εθνική και οι προμηθευτές eurobank, θα πρέπει να πληρώσω εξτρά έξοδα για να πληρωθούν Εφόσον δεν γίνεται έμβασμα από τον δικό μου λογαριασμό , πως θα πληρώσω τα έξοδα; Το δημόσιο δεν τα στέλνει απευθείας;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Εφόσον δεν γίνεται έμβασμα από τον δικό μου λογαριασμό , πως θα πληρώσω τα έξοδα; Το δημόσιο δεν τα στέλνει απευθείας; Όχι, περνάνε από τον λογαριασμό σου πρώτα αλλά εσύ δεν προλαβαίνεις να τα αγγίξεις αυτά τα λεφτά. Είναι δεσμευμένα. 7 ώρες πριν, HERTHAN είπε Είμαι σε σταδιο που γίνονται οι παρεμβάσεις κι έχουν μπει οι προκαταβολές και αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπορώ να προσθέσω προμηθευτη(για παράδειγμα να βάλω τέντες) που δεν τις είχα αρχικά στο πρόγραμμα λόγω εξάντλησης του ποσου. Τώρα μιας και περισσεύουν χρήματα έλεγα μήπως γίνεται να προσθέσω προμηθευτη και να κάνω κάτι επιπλέον. Γνωριζει κάνεις? Λογικά γίνεται αλλά παίζει να έχει διαδικασία.. Κοίτα σε πρώτη φαση στη καρτέλα προμηθευτών να δεις αν σε αφήνει να προσθέσεις προμηθευτή. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από natural_sgf
sphinxgr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, The_Judas είπε Εφόσον δεν γίνεται έμβασμα από τον δικό μου λογαριασμό , πως θα πληρώσω τα έξοδα; Το δημόσιο δεν τα στέλνει απευθείας; Μπαίνουν εικονικά στο λογαριασμό σου και μετά μεταφέρονται στον επαγγελματία. Χρονικά κοιτάς απο κάτω προς τα πάνω. (κάτω είναι το παλιότερο) Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από sphinxgr 1
kanesaxo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Έχει τοποθετήσει ή εστω λάβει κάποιος προσφορά για κουφώματα αλουμινίου ELVIAL 5600 σειρά ή/και συνθετικών Kommerling 88 plus ? Και αν μπορει να γράψει τμ και τιμές για να κάνω κάποιες συγκρίσεις... Εννοειται χωρις στοιχεια, προμηθευτή κτλ κτλ κτλ...να δούμε τι διαφορές εχει η πιατσα.
Dvs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Έχει κανεις τοποθετήσει EXALCO ? Είναι ευχαριστημένος απο την ποιότητα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα