sphinxgr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Με αφορμή αυτό, genuine question: αν καποιος εχει πχ κανα μυριο σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή έτσι φαίνεται από τα Ε8-9-10-100 του, δικαιούται επιδότησης; Νομιζα ότι ισχύει μόνο αν καποιος δεν εχει αρκετά λεφτά για να καλυψει τα έξοδα ή κάτι τέτοιο ... Παίζουν ρόλο μόνο τα εισοδήματικα κριτήρια. Τι έσοδα είχες στην τελευταία φορολογική δήλωση και πιο συγκεκριμένα το ποσό πάνω στο οποίο υπολογίζεται η ειδική εισφορά αλληλεγγύης
takaros31 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Για πείτε ρε παιδιά απο προσωπική σας εμπειρία πότε περίπου αναμένεται το μαρούλι μετά απο αυτό το βήμα? 18 Πιστοποιημένη 09.α Πιστοποιημένη αίτηση - εγκεκριμένη τελική εκταμίευση 26/06/2019 10:29:54
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, takaros31 είπε Για πείτε ρε παιδιά απο προσωπική σας εμπειρία πότε περίπου αναμένεται το μαρούλι μετά απο αυτό το βήμα? 18 Πιστοποιημένη 09.α Πιστοποιημένη αίτηση - εγκεκριμένη τελική εκταμίευση 26/06/2019 10:29:54 2 εβδομαδες. Εσύ δε θα δεις 'μαρουλι' πέρα από το κόστος Α/Β ΠΕΑ και τυχόν κόστος μελέτης.
takaros31 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 18 λεπτά πριν, natural_sgf είπε 2 εβδομαδες. Εσύ δε θα δεις 'μαρουλι' πέρα από το κόστος Α/Β ΠΕΑ και τυχόν κόστος μελέτης. εγώ θα το δω φίλε μου γιατί όλες τις εργασίες τις έχω πληρώσει ήδη από την τσέπη μου καθώς ήταν μέρος ολικής ανακαίνισης διαμερίσματος. Οπότε θα μπουν στον σύμβουλο του έργου μου μεν θα μου τα δώσει δε καθώς είναι πλήρως τακτοποιημένος. Το σπίτι είναι έτοιμο από τον Σεπτέμβριο, αν περίμενα τα χρήματα του εξοικονομώ για να συνεχίσω φέξε μου και γλίστρησα 😂
bjj-p Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, takaros31 είπε εγώ θα το δω φίλε μου γιατί όλες τις εργασίες τις έχω πληρώσει ήδη από την τσέπη μου καθώς ήταν μέρος ολικής ανακαίνισης διαμερίσματος. Οπότε θα μπουν στον σύμβουλο του έργου μου μεν θα μου τα δώσει δε καθώς είναι πλήρως τακτοποιημένος. Το σπίτι είναι έτοιμο από τον Σεπτέμβριο, αν περίμενα τα χρήματα του εξοικονομώ για να συνεχίσω φέξε μου και γλίστρησα 😂 Πως κατοχυρωνεις οτι θα σου τα δωσει κ δεν θα τον ψαχνεις στα νησια cayman;
takaros31 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, bjj-p είπε Πως κατοχυρωνεις οτι θα σου τα δωσει κ δεν θα τον ψαχνεις στα νησια cayman; Έχω κάνει ιδιωτικό προσύμφωνο και πέραν τούτου γενικά τον εμπιστεύομαι και δεν συμφέρει κανέναν απο τους δύο να μου την κάνει
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 30 λεπτά πριν, takaros31 είπε Έχω κάνει ιδιωτικό προσύμφωνο και πέραν τούτου γενικά τον εμπιστεύομαι και δεν συμφέρει κανέναν απο τους δύο να μου την κάνει Εσύ ξέρεις καλύτερα! Να ξέρεις ότι τα λεφτά πάνε κατευθείαν στους λογαριασμούς των προμηθευτών. Ούτε ο σύμβουλος έργου τα βλέπει (πέρα από τη νόμιμη αμοιβή του).
takaros31 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Εσύ ξέρεις καλύτερα! Να ξέρεις ότι τα λεφτά πάνε κατευθείαν στους λογαριασμούς των προμηθευτών. Ούτε ο σύμβουλος έργου τα βλέπει (πέρα από τη νόμιμη αμοιβή του). Ο σύμβουλος έργου στην προκείμενη είναι και ο μοναδικός προμηθευτής μου οπότε όλα τα χρήματα μπαίνουν στον δικό του λογαριασμό
tornado Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=cKlzm6vWhoI%3d&tabid=37&language=el-GR Νομιζω οτι πρεπει να ανοιξει καινουριο θεμα, φαση ΙΙ
sphinxgr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, tornado είπε http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=cKlzm6vWhoI%3d&tabid=37&language=el-GR Νομιζω οτι πρεπει να ανοιξει καινουριο θεμα, φαση ΙΙ Ο παλιός οδηγός είναι, με ημερομηνία τροποποίησης Μάιο 2019 , ο οποίος είχε αλλαγές για να καλύψει περιπτώσεις όσων είχαν ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα. Υποθέτω θα βγει και καινούργιος.
stavrakas112 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ φάση Β Ενημερωτικό σημείωμα Οδηγός προγράμματος (Ιούνιος 2019) Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από stavrakas112 1 1
ParhsG Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Για να μπεις στο πρόγραμμα πρεπει να πας σε μαγαζί που ασχολείται με αυτο;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, ParhsG είπε Για να μπεις στο πρόγραμμα πρεπει να πας σε μαγαζί που ασχολείται με αυτο; Ναι, είναι υποχρεωτικό από τον νόμο! Διαφορετικά δε σε βάζουν μέσα. Κάνε τον κόπο και διάβασε τις οδηγίες. Μια χαρα τα εξηγεί όλα.
Dvs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Τι λέτε για τις σειρές ΕΤΕΜ Ε45 & Ε52; Αξίζουν ή τους λείπουν κάποια καλά χαρακτηριστικά;
ParhsG Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 27 λεπτά πριν, Dvs είπε Τι λέτε για τις σειρές ΕΤΕΜ Ε45 & Ε52; Αξίζουν ή τους λείπουν κάποια καλά χαρακτηριστικά; Σημασία ειναι να βρεις καλό εργοστάσιο ως προφιλ μια χαρα ειναι, αν δεν εχει καλα μηχανήματα ο κατασκευαστής μάπα θα βγει το αποτέλσμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα