Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε

Με αφορμή αυτό, genuine question: αν καποιος εχει πχ κανα μυριο σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή έτσι φαίνεται από τα Ε8-9-10-100 του, δικαιούται επιδότησης; Νομιζα ότι ισχύει μόνο αν καποιος δεν εχει αρκετά λεφτά για να καλυψει τα έξοδα ή κάτι τέτοιο ...

Παίζουν ρόλο μόνο τα εισοδήματικα κριτήρια. Τι έσοδα είχες στην τελευταία φορολογική δήλωση και πιο συγκεκριμένα το ποσό πάνω στο οποίο υπολογίζεται η ειδική εισφορά αλληλεγγύης 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για πείτε ρε παιδιά απο προσωπική σας εμπειρία πότε περίπου αναμένεται το μαρούλι μετά απο αυτό το βήμα?

18 Πιστοποιημένη 09.α Πιστοποιημένη αίτηση - εγκεκριμένη τελική εκταμίευση 26/06/2019 10:29:54
Επισκέπτης
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, takaros31 είπε

Για πείτε ρε παιδιά απο προσωπική σας εμπειρία πότε περίπου αναμένεται το μαρούλι μετά απο αυτό το βήμα?

18 Πιστοποιημένη 09.α Πιστοποιημένη αίτηση - εγκεκριμένη τελική εκταμίευση 26/06/2019 10:29:54

2 εβδομαδες. Εσύ δε θα δεις 'μαρουλι' πέρα από το κόστος Α/Β ΠΕΑ και τυχόν κόστος μελέτης. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

2 εβδομαδες. Εσύ δε θα δεις 'μαρουλι' πέρα από το κόστος Α/Β ΠΕΑ και τυχόν κόστος μελέτης. 

εγώ θα το δω φίλε μου γιατί όλες τις εργασίες τις έχω πληρώσει ήδη από την τσέπη μου καθώς ήταν μέρος ολικής ανακαίνισης διαμερίσματος. Οπότε θα μπουν στον σύμβουλο του έργου μου μεν θα μου τα δώσει δε καθώς είναι πλήρως τακτοποιημένος. Το σπίτι είναι έτοιμο από τον Σεπτέμβριο, αν περίμενα τα χρήματα του εξοικονομώ για να συνεχίσω φέξε μου και γλίστρησα 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, takaros31 είπε

εγώ θα το δω φίλε μου γιατί όλες τις εργασίες τις έχω πληρώσει ήδη από την τσέπη μου καθώς ήταν μέρος ολικής ανακαίνισης διαμερίσματος. Οπότε θα μπουν στον σύμβουλο του έργου μου μεν θα μου τα δώσει δε καθώς είναι πλήρως τακτοποιημένος. Το σπίτι είναι έτοιμο από τον Σεπτέμβριο, αν περίμενα τα χρήματα του εξοικονομώ για να συνεχίσω φέξε μου και γλίστρησα 😂

Πως κατοχυρωνεις οτι θα σου τα δωσει κ δεν θα τον ψαχνεις στα νησια cayman;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bjj-p είπε

Πως κατοχυρωνεις οτι θα σου τα δωσει κ δεν θα τον ψαχνεις στα νησια cayman;

Έχω κάνει ιδιωτικό προσύμφωνο και πέραν τούτου γενικά τον εμπιστεύομαι και δεν συμφέρει κανέναν απο τους δύο να μου την κάνει

Επισκέπτης
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, takaros31 είπε

Έχω κάνει ιδιωτικό προσύμφωνο και πέραν τούτου γενικά τον εμπιστεύομαι και δεν συμφέρει κανέναν απο τους δύο να μου την κάνει

Εσύ ξέρεις καλύτερα!

Να ξέρεις ότι τα λεφτά πάνε κατευθείαν στους λογαριασμούς των προμηθευτών. Ούτε ο σύμβουλος έργου τα βλέπει (πέρα από τη νόμιμη αμοιβή του).

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Εσύ ξέρεις καλύτερα!

Να ξέρεις ότι τα λεφτά πάνε κατευθείαν στους λογαριασμούς των προμηθευτών. Ούτε ο σύμβουλος έργου τα βλέπει (πέρα από τη νόμιμη αμοιβή του).

Ο σύμβουλος έργου στην προκείμενη είναι και ο μοναδικός προμηθευτής μου οπότε όλα τα χρήματα μπαίνουν στον δικό του λογαριασμό

Δημοσ.
15 ώρες πριν, tornado είπε

http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=cKlzm6vWhoI%3d&tabid=37&language=el-GR

Νομιζω οτι πρεπει να ανοιξει καινουριο θεμα, φαση ΙΙ

Ο παλιός οδηγός είναι, με ημερομηνία τροποποίησης Μάιο 2019 , ο οποίος είχε αλλαγές για να καλύψει περιπτώσεις όσων είχαν ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα. Υποθέτω θα βγει και καινούργιος.

Επισκέπτης
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Για να μπεις στο πρόγραμμα πρεπει να πας σε μαγαζί που ασχολείται με αυτο;

Ναι, είναι υποχρεωτικό από τον νόμο! Διαφορετικά δε σε βάζουν μέσα.

Κάνε τον κόπο και διάβασε τις οδηγίες. Μια χαρα τα εξηγεί όλα.

Δημοσ.

Τι λέτε για τις σειρές ΕΤΕΜ Ε45 & Ε52;

Αξίζουν ή τους λείπουν κάποια καλά χαρακτηριστικά;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Dvs είπε

Τι λέτε για τις σειρές ΕΤΕΜ Ε45 & Ε52;

Αξίζουν ή τους λείπουν κάποια καλά χαρακτηριστικά;

Σημασία ειναι να βρεις καλό εργοστάσιο ως προφιλ μια χαρα ειναι, αν δεν εχει καλα μηχανήματα ο κατασκευαστής μάπα θα βγει το αποτέλσμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...