becoming_I Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, chill είπε Τελικά άνοιξε ή θα ανοίξει το εξοικονομώ ΙΙΙ; Κάτι λένε για 12 Ιουλίου (για την πλατφορμα) αλλά το βλέπω χλωμό 1 εβδομαδα μετα τις εθνικές εκλογές. 1
kakarame Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Καλησπερα, ξερει κανεις εάν είναι επιλέξιμη μια κατοικία η οποία ανήκει σε κτίριο για το οποίο δεν έχει συσταθεί οριζόντια ιδιοκτησία. Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο κατάστημα και κατοικία μεζονέτα 1ου και 2ου ορόφου για την οποία υπάρχει το ενδιαφέρον για ένταξη στο πρόγραμμα. Τα ακίνητα δηλώνονται στο Ε9 ξεχωριστά. Ευχαριστώ.
nik416 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Παιδιά εγώ λέω κάποιος που πέρυσι εκανε αιτήσει και πήρε λεφτα να μας πει τη γίνετε .Κόστος διαδικασίας}?το δάνειο είναι υποχρεωτικό? εχουν γραφτεί 55 σελίδες και άκρη δε έχω βγάλει μετα την εγκριση τα λεφτα της επιδοτήσεις μετά από πόσο καιρό τα παίρνεις στο χέρι ? Στις 7/6/2019 στις 9:54 ΠΜ, sphinxgr είπε Διάβασε τις 3 τελευταίες σελίδες και τον οδηγό. Έχουν απαντηθεί τα πάντα. Συνοπτικά βγάζεις ΠΕΑ - 200€ και σε ενημερώνει ο μηχανικός τι πρέπει να κάνεις να φτάσεις τον ενεργειακό στόχο. Αν καταφέρεις να μπεις στο πρόγραμμα θα τα πάρεις πίσω. Αν όχι, θα πάνε χαμένα. Πιστοποιητικό δεν έχεις ούτε στη ΔΕΗ ούτε κάπου αλλού. Θα πληρώσεις τα 200€ να το πάρεις. Και ναι, προκαταβολικά με σπίτι 81 είσαι κοντά στη Ζ κατηγορία Στο σπίτι το ελάχιστο που θα βάλεις για να φτάσεις το στόχο , είναι αλουμίνια + ηλιακός (σύνολο 7000€). Αν θες μπορείς να προσθέσεις, κλιματιστικά, μόνωση, ενεργειακό τζάκι . Λογικά η επιδότηση είναι 60% και παράλληλα μέσω άτοκου δανείου παίρνεις το υπόλοιπο 40%. Και ξαναλέμε ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ + το τρέχον θέμα. Αν δεν φατε ώρες να ασχοληθείτε ΟΥΤΕ θα ενταχθείτε και τσάμπα λεφτα θα χαλάσετε και στο τέλος θα κάνετε μια τρύπα στο νερό. Τέλος θα το γράψω ακόμα μια φορά. Το ΠΕΑ πρέπει να το έχετε κατά την αίτηση όταν ανοίξει το σύστημα το οποίο λειτουργεί με σειρά προτεραιότητας - όποιος προλάβει και ενταχθεί τις πρώτες ώρες δηλαδή . Επίσης το ΠΕΑ κάνει 1 εβδομάδα να βγει. Οπότε όποιος βγάλει ΠΕΑ τελευταία ώρα, θα πάει χαμένο γιατί δεν θα ενταχθεί και δεν θα το πληρωθεί. που ειναι ο οδηγος που λες και που η 3 σελιδες?}
solton57010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 37 λεπτά πριν, nik416 είπε Παιδιά εγώ λέω κάποιος που πέρυσι εκανε αιτήσει και πήρε λεφτα να μας πει τη γίνετε .Κόστος διαδικασίας}?το δάνειο είναι υποχρεωτικό? εχουν γραφτεί 55 σελίδες και άκρη δε έχω βγάλει μετα την εγκριση τα λεφτα της επιδοτήσεις μετά από πόσο καιρό τα παίρνεις στο χέρι ? που ειναι ο οδηγος που λες και που η 3 σελιδες?} Κόστος διαδικασίας : Αρχικά το κόστος του ενεργειακου πιστοποιητικου το οποίο εάν ενταχθεις στο πρόγραμμα θα το πάρεις πίσω. Αμοιβή του μηχανικού εάν και εφόσον ζητάει κάτι έξτρα από όσα προβλέπει το πρόγραμμα. Για τα υπόλοιπα : Το δάνειο δεν είναι υποχρεωτικό μπορείς και με δικά σου χρήματα αλλά πραγματικά εάν δεν υπάρχει πρόβλημα πιστοληπτικης ικανότητας γιατί να μην πάρεις ένα ατοκο δάνειο και να κρατήσεις καβατζα τα μετρητά? Λεφτά στο χέρι δεν παίρνεις (εκτός από το κόστος του ενεργειακου πιστοποιητικου) εσύ προσωπικά εφόσον επιλέξεις το δάνειο τα λεφτά πάνε απευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό και από εκεί στους προμηθευτές. Από την στιγμή που πήγε η αίτηση στο βήμα επιλογής τράπεζας μέχρι την εκταμιευση της προκαταβολής ~2 μηνες Και από εκεί και πέρα όταν τελειώσεις με τις εργασίες και καταθέσεις τα παραστατικα και αν είναι όλα ΟΚ ~1 μήνα για την τελική εκταμιευση
esertas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Επειδή θα ήθελα και εγώ να συμμετάσχω κάποια φορά στο πρόγραμμα, δεν υπάρχει εταιρία να τα κάνει όλα αυτή και εσύ μόνο να υπογράφεις και να σου φτιάχνει το σπίτι; Λόγο χρημάτων που δεν περισσεύουν.
sphinxgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 54 λεπτά πριν, esertas είπε Επειδή θα ήθελα και εγώ να συμμετάσχω κάποια φορά στο πρόγραμμα, δεν υπάρχει εταιρία να τα κάνει όλα αυτή και εσύ μόνο να υπογράφεις και να σου φτιάχνει το σπίτι; Λόγο χρημάτων που δεν περισσεύουν. Είπαμε η αίτηση γίνεται με αριθμό προτεραιότητας και σε λίγες ώρες εξαντλούνται οι θέσεις. Υπάρχει περίπτωση να το κάνει άλλος και να προλάβει να μπεις? Όχι! Φυσικά και θα υπάρχει τέτοια εταιρία, στο τέλος της ημέρας και λεφτά από την τσέπη πολλά θα βάλεις και χαμηλότερης ποιότητας υλικά θα σου βάλει. Νομίζω το praktiker αναλαμβάνει ένα μεγάλο κομμάτι του έργου 1 ώρα πριν, nik416 είπε που ειναι ο οδηγος που λες και που η 3 σελιδες?} Διάβασε τις τελευταίες σελίδες του τρέχοντος θέματος. Και τον οδηγό έχω βάλει κάμποσες φορές και σχεδόν κάθε δυνατή απορία έχω απαντήσει και εγώ και άλλοι φίλοι
nik416 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δηλ πως το φαντάζομαι είπαν 12ιουλιου θα ξεκινησουν οι αιτησεις .πχ Αθηνα ωραια λοιπόν το μονό που έχουμε να κάνουμε για αρχή ειναι αυτο Το ΠΑΕ 200ΕΥΡ. Το βγάζουμε και ανοιγη η πλατφόρμα .Διαβασα οτι μέσα σε λίγα λεπτά τα λεφτά επιδοτήσεις για κάθε περιφερεια τελειωνουν .οποτε ημαστε στημενη στον υπολογιστή και τρεχουμε .Ναι αλλα η αιτηση δεν ειναι ενα πλήκτρο και τέλος φαντάζομαι θα θέλει χίλια δυο πράγματα .πως μπορείς να κάνεις κάτι τόσο γρήγορα και σωστά?από τη στιγμή που το βλέπεις πρώτη φορά .και πες οτι τα καταφερνεις μετά τη γίνετε .ψάχνεις για μηχανικούς πρόσφορες κτλ η το περιθώριο χρόνου και εκεί είναι πολύ περιορισμένο . .και κατι στο τελος. απο την εγκριση και μετα χωρίς δάνειο πες ότι έχω χρήμα απεριόριστο πόσο χρονικό διάστημα παίρνει για να τελιωσουν ολα εννοώ να εξοφληθούν όλοι και να ησυχάσεις .πχ κουφοματα 10 δίνω εγώ τα 4 και τα αλλα 6 απο επιδοτήσει αυτα τα 6 ποτε τα περνει ο μάστορας? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, nik416 είπε Δηλ πως το φαντάζομαι είπαν 12ιουλιου θα ξεκινησουν οι αιτησεις .πχ Αθηνα ωραια λοιπόν το μονό που έχουμε να κάνουμε για αρχή ειναι αυτο Το ΠΑΕ 200ΕΥΡ. Το βγάζουμε και ανοιγη η πλατφόρμα .Διαβασα οτι μέσα σε λίγα λεπτά τα λεφτά επιδοτήσεις για κάθε περιφερεια τελειωνουν .οποτε ημαστε στημενη στον υπολογιστή και τρεχουμε .Ναι αλλα η αιτηση δεν ειναι ενα πλήκτρο και τέλος φαντάζομαι θα θέλει χίλια δυο πράγματα .πως μπορείς να κάνεις κάτι τόσο γρήγορα και σωστά?από τη στιγμή που το βλέπεις πρώτη φορά .και πες οτι τα καταφερνεις μετά τη γίνετε .ψάχνεις για μηχανικούς πρόσφορες κτλ η το περιθώριο χρόνου και εκεί είναι πολύ περιορισμένο . .και κατι στο τελος. απο την εγκριση και μετα χωρίς δάνειο πες ότι έχω χρήμα απεριόριστο πόσο χρονικό διάστημα παίρνει για να τελιωσουν ολα εννοώ να εξοφληθούν όλοι και να ησυχάσεις .πχ κουφοματα 10 δίνω εγώ τα 4 και τα αλλα 6 απο επιδοτήσει αυτα τα 6 ποτε τα περνει ο μάστορας? Θα τα καταφέρεις εσύ! Είσαι τσακάλι (φαίνεται από την ορθογραφία...).
nik416 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Να είσαι καλά φιλεμου. Πολύ έξυπνο αυτό που έγραψες. Το παράσημο πέσμου που θες να σου στήλω ?
tornado Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, solton57010 είπε Το δάνειο δεν είναι υποχρεωτικό μπορείς και με δικά σου χρήματα αλλά πραγματικά εάν δεν υπάρχει πρόβλημα πιστοληπτικης ικανότητας γιατί να μην πάρεις ένα ατοκο δάνειο και να κρατήσεις καβατζα τα μετρητά? ατοκο - ατοκο δεν ειναι, στο τελος τρως ενα 4% +- το προβλημα ειναι αλλο, οταν το παρεις με δανειο θα μπλεξεις με το ποτε θα χιονισει να σου εγκριθει το δανειο ετσι ωστε να αρχισουν οι εργασιες. Κινδυνευεις δηλαδη να μπει χειμωνας, και να μην εχει πεσει ουτε μιση προκα. Αντιθετα με τα μετρητα, με το που περασεις σε φαση ενταξης, ξεκινας αυριο. Σε δυο σπιτια, το ενα με δανειο το αλλο μετρητα, το δανειο τελειωσε μαρτιο, το μετρητο τελειωσε νοεμβριο. Αλλα οκ, αν δεν εχεις καλη ανεση, και δεν εχεις θεματα με τραπεζες αλλα και φερεγγυους εγγυητες, νομιζω οτι ειναι καλυτερη λυση το δανειο. Επισης κατι τελευταιο για το δανειο, ειναι 4-5-6 ετη, αλλα προβλεπεται αμεση αποπληρωμη αν και εφοσον σου ερθουν τιποτα μετρητα απο τον ουρανο....
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, nik416 είπε Να είσαι καλά φιλεμου. Πολύ έξυπνο αυτό που έγραψες. Το παράσημο πέσμου που θες να σου στήλω ? Στείλτο στη πλατφόρμα του εξοικονομώ μαζί με την αίτηση σου. Θα το λάβω σίγουρα.
nik416 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 44 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Στείλτο στη πλατφόρμα του εξοικονομώ μαζί με την αίτηση σου. Θα το λάβω σίγουρα. Είμαι σίγουρος οτι θα λαμβάνεις πολλά παράσημα τη μέρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, nik416 είπε Είμαι σίγουρος οτι θα λαμβάνεις πολλά παράσημα τη μέρα. Ό,τι μπορώ κάνω. Τουλάχιστον όσο έχουμε ανθρώπους ανορθόγραφους που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν τα μηνύματα του νήματος ή τουλάχιστον τον επίσημο οδηγό της πλατφόρμας.
TheGrisGrisMan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Στις 16/6/2019 στις 11:04 ΠΜ, nik416 είπε απο την εγκριση και μετα χωρίς δάνειο πες ότι έχω χρήμα απεριόριστο Με αφορμή αυτό, genuine question: αν καποιος εχει πχ κανα μυριο σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή έτσι φαίνεται από τα Ε8-9-10-100 του, δικαιούται επιδότησης; Νομιζα ότι ισχύει μόνο αν καποιος δεν εχει αρκετά λεφτά για να καλυψει τα έξοδα ή κάτι τέτοιο ...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 32 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Με αφορμή αυτό, genuine question: αν καποιος εχει πχ κανα μυριο σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή έτσι φαίνεται από τα Ε8-9-10-100 του, δικαιούται επιδότησης; Νομιζα ότι ισχύει μόνο αν καποιος δεν εχει αρκετά λεφτά για να καλυψει τα έξοδα ή κάτι τέτοιο ... Ναι, άνω ενός ορίου εισοδήματος είναι 0% η επιδότηση. https://exoikonomisi.ypen.gr/opheloumenoi Δε ξέρω αν θα αλλάξει φέτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα