Ikucic9 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:34 μμ Στις 5/4/2025 στις 9:44 ΠΜ, Ikucic9 είπε 1-3 μήνες λοιπόν εμένα έκαναν 1 μήνα να το ξαναδούν και μου έστειλαν 2η απόρριψη με πολύ λιγότερες εκκρεμότητες (4 ΥΔ και ένα παραστατικό που δεν διακρίνεται το αφμ του προμηθευτή) στην πρώτη απόρριψη οι εκκρεμότητες ήταν 15! ελπίζω να μη μου στείλουν και 3η απόρριψη. Αύριο θα τα στείλω γιατί είναι εύκολα στο μάζεμα αυτά τα 5 δικαιολογητικά.
teodur Δημοσ. Παρασκευή στις 03:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:34 μμ 2 ώρες πριν, Ikucic9 είπε λοιπόν εμένα έκαναν 1 μήνα να το ξαναδούν και μου έστειλαν 2η απόρριψη με πολύ λιγότερες εκκρεμότητες (4 ΥΔ και ένα παραστατικό που δεν διακρίνεται το αφμ του προμηθευτή) στην πρώτη απόρριψη οι εκκρεμότητες ήταν 15! ελπίζω να μη μου στείλουν και 3η απόρριψη. Αύριο θα τα στείλω γιατί είναι εύκολα στο μάζεμα αυτά τα 5 δικαιολογητικά. εγώ εχω ήδη τρεις απορρίψεις. Στην πρώτη ειχε ένα σεντόνι παρατηρήσεις , στην δεύτερη καμια δεκαριά και απάντησαν πολύ σύντομα. περίπου σε 5 ημέρες. Η τρίτη απόρριψη είχε μόνο μία παρατήρηση (έλλειψη ημερομηνίας σε Υ.Δ ) και απάντησαν σε μια μέρα!!!! Το έστειλα πίσω αμέσως και ακόμα περιμένω. Ελπίζω να μην μου βρουν τώρα καμία άσχετη εκκρεμότητα 1
ANTONIO202 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:36 μμ γεια σας, παρακαλω θα ηθελα την βοηθεια σας εαν υπαρχει καποιος που να εχει δει το ιδιο..εχουμε καταθεσει ολα τα χαρτια στα πλαισια του εξοικονομω 2021 απο 10/11/2024 και μεχρι σημερα η αιτηση βρσικεται στο σταδιο 8 σε διενεργεια ελεγχου..καλεσαμε στα τηλεφωνα και μας ειπαν οτι επειδη ειχαμε κανει αιτηση και στο αλλαζω θερμοσιφωνα γι αυτο αργησε λεει να προχωρησει..το θεμα ειναι οτι την αιτηση στο αλλαζω θερμοσιφωνα την εχουμε ακυρωμενη και η αιτηση του εξοικονομω δεν προχωραει καθολου..τι γινεται μπορω να βαλω δικηγορο δεν παει αλλο να περιμενω ποτε θα την ελεξουν υπαρχει καποιος που εχει καταθεσει το ιδιο διαστημα και να μην την εχουν δει..
Ikucic9 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:43 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ANTONIO202 είπε γεια σας, παρακαλω θα ηθελα την βοηθεια σας εαν υπαρχει καποιος που να εχει δει το ιδιο..εχουμε καταθεσει ολα τα χαρτια στα πλαισια του εξοικονομω 2021 απο 10/11/2024 και μεχρι σημερα η αιτηση βρσικεται στο σταδιο 8 σε διενεργεια ελεγχου..καλεσαμε στα τηλεφωνα και μας ειπαν οτι επειδη ειχαμε κανει αιτηση και στο αλλαζω θερμοσιφωνα γι αυτο αργησε λεει να προχωρησει..το θεμα ειναι οτι την αιτηση στο αλλαζω θερμοσιφωνα την εχουμε ακυρωμενη και η αιτηση του εξοικονομω δεν προχωραει καθολου..τι γινεται μπορω να βαλω δικηγορο δεν παει αλλο να περιμενω ποτε θα την ελεξουν υπαρχει καποιος που εχει καταθεσει το ιδιο διαστημα και να μην την εχουν δει.. Εμένα όπως έχω ξαναγράψει έκαναν 14 μήνες να με ορισουν διάδοχο της θανουσας μητέρας μου ενώ όλα ήταν οκ από πλευράς δικαιολογητικών. Δεν νομίζω ότι ο δικηγόρος θα βοηθήσει. Ίσως αν στείλεις μια αίτηση ηλεκτρονικά που να περιγράφεις τι γίνεται και να ρωτάς το λόγο καθυστέρησης ... Μάλλον στο νομικό τους τμήμα πρέπει να το στείλεις . Ο μηχανικός σου τι λέει; Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:43 μμ από Ikucic9
ANTONIO202 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:55 μμ 11 λεπτά πριν, Ikucic9 είπε Εμένα όπως έχω ξαναγράψει έκαναν 14 μήνες να με ορισουν διάδοχο της θανουσας μητέρας μου ενώ όλα ήταν οκ από πλευράς δικαιολογητικών. Δεν νομίζω ότι ο δικηγόρος θα βοηθήσει. Ίσως αν στείλεις μια αίτηση ηλεκτρονικά που να περιγράφεις τι γίνεται και να ρωτάς το λόγο καθυστέρησης ... Μάλλον στο νομικό τους τμήμα πρέπει να το στείλεις . Ο μηχανικός σου τι λέει; τιποτα ο συμβουλος λεει εχουμε καταθεσει ολα τα εγγραφα και περιμενουμε δεν μπορουμε να κανουμε κατι..εν τω μεταξυ αυτοι οι αξιολογητες του τεε ειναι?εννοω το τεε εξεταζει αυτες τις αιτησεις
Ikucic9 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:06 μμ 1 ώρα πριν, ANTONIO202 είπε τιποτα ο συμβουλος λεει εχουμε καταθεσει ολα τα εγγραφα και περιμενουμε δεν μπορουμε να κανουμε κατι..εν τω μεταξυ αυτοι οι αξιολογητες του τεε ειναι?εννοω το τεε εξεταζει αυτες τις αιτησεις Το ΤΕΕ είναι ο φορέας ελέγχου αλλά δεν νομίζω να είναι μηχανικοί του ΤΕΕ αλλά εταιρία που έχει πάρει εργολαβία το έργο για λογαριασμό του ΤΕΕ.απο το εξοικονομώ 20 και μετά έτσι η κατάσταση αναμονή χρόνων . Οπότε κάνε υπομονή.
ANTONIO202 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:48 μμ 40 λεπτά πριν, Ikucic9 είπε Το ΤΕΕ είναι ο φορέας ελέγχου αλλά δεν νομίζω να είναι μηχανικοί του ΤΕΕ αλλά εταιρία που έχει πάρει εργολαβία το έργο για λογαριασμό του ΤΕΕ.απο το εξοικονομώ 20 και μετά έτσι η κατάσταση αναμονή χρόνων . Οπότε κάνε υπομονή. Εγω ειχα κανει το 19 20 δεν θυμαμαι αλλα εκει εντάξει μου ειχαν στείλει 6-7 φορες μαλακιες αλλα η διαδικασία ηταν πιο συντομη εαν ηξερα οτι σε αυτο παει τοσο πισω.. Πραγματικα δεν θα εκανα αιτηση θα εκανε τις οποιες παρεμβασεις σταδιακα..
trelospanta Δημοσ. Σάββατο στις 09:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:14 μμ Εχει τυχει σε κανεναν να παρει Δάνειο και τελικά να χρειαστει λιγοτερο ποσο για τις παρεμβάσεις? Το υπερβάλλον ποσό πως γυρίζει πίσω μετα? Δινεις εντολη στην τράπεζα μεσω πληροφοριακου συστήματος ή αναπροσαρμόζονται οι δοσεις??
Barbattilas Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Σε λίγα λεπτά λήγει η προθεσμία του Εξοικονομώ 2025. Εντέλει θα γίνει ρεκόρ αιτήσεων και όπως τις άλλες φορές θα χρειαστεί να γίνει συμπληρωματική αύξηση των κονδυλίων; Ο μηχανικός μου λέει ότι τα κονδύλια και οι αιτήσεις θα διαμοιραστούν γεωγραφικά με τις θερμοημερες. Οπότε θα έχουμε όσοι μένουμε Αττική και κάτω αρκετή πορεία και καθυστέρηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα