Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναμενω την Εθνικη για υπογραφη δανειακής σύμβασης.

Επισης πως μπορω να παρακολουθω το δάνειο επειτα? Στελνουν ακομα έντυπα ανα τρίμηνο? Δεν εχω e-banking,πως θα μπορω να το ελεγχω? Μεσα απο την πλατφορμα?

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημερα! Βλεπω σημερα στο λογαριασμο που ειχα δηλωσει στο εξοικονομω 21 (εχω τελειωσει απο 01/25, εχουν γινει οι εκταμιευσεις) να μου εχουν βαλει με αιτιολογια Επιδοτηση ΕΑΤ για 19 μηνες απο 12,5 με 13,00 ευρω συνολικα 235 ευρω, γνωριζει κανεις τι ειναι;

Δημοσ.

Με ένα γκουγκλάρισμα μου έβγαλε πάνω-πάνω αυτό:

Αναφορά σε κείμενο

Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΑΤ)
Μηδενικό επιτόκιο στο 50% του δανείου.
Επιδότηση επιτοκίου έως 3% για τα 3 πρώτα έτη του δανείου.
Κάλυψη αναγκών για κεφάλαια κίνησης και επενδυτικά σχέδια.

Οπότε ένα καλό guess ότι είναι κάποια επιδότηση επιτοκίου (αν πήρες δάνειο για το εξοικονομώ).

• Like 1
Δημοσ.

περα απο τις βαθμοημερες, ποιο αλλο κριτηριο υπαρχει για την επολογη των πολλαπλασιων απο τον προυπολογισμο αιτησεων?

ο χρονος καταθεσης της αιτησης παιζει καποιο ρολο ή το οικογενειακο εισοδημα? Υπαρχει ξεχωριστος προυπολογισμος για την πληγεισα Θεσσαλια? 

Σκεφτομαι να κανω αιτηση αλλα δε νομιζω πως θα εχω τυχη

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Feigen είπε

περα απο τις βαθμοημερες, ποιο αλλο κριτηριο υπαρχει για την επολογη των πολλαπλασιων απο τον προυπολογισμο αιτησεων?

ο χρονος καταθεσης της αιτησης παιζει καποιο ρολο ή το οικογενειακο εισοδημα? Υπαρχει ξεχωριστος προυπολογισμος για την πληγεισα Θεσσαλια? 

Το εισόδημα δεν μετράει στη βαθμολόγηση αν δεν κάνω λάθος. Μετράει σε ποια κατηγορία επιδότησης θα είσαι. Ο χρόνος κατάθεσης παίζει ρόλο μόνο σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ρολό νομίζω παίζει και η κατάσταση του σπιτιού βάσει του ΠΕΑ. Όταν οριστικοποιείται η αίτηση σου δίνει μια βαθμολογία με την οποία και θα επιλεχθεί η κατοικία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωριζουμε μετα απο ποσο χρονο ανακοινωνονται τα αποτελεσματα μετα  το περας της προθεσμιας των αιτησεων?

Επεξ/σία από Anastazio
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Feigen είπε

Θεσσαλία 80%

Αν έχεις εισόδημα κάτω από 10.000 ευρώ επιδότηση 100%

Αν είσαι Θεσσαλία κάνε αίτηση εχθές θα σου βγει ΤΣΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vaggooss είπε

Θεσσαλία 80%

Αν έχεις εισόδημα κάτω από 10.000 ευρώ επιδότηση 100%

Αν είσαι Θεσσαλία κάνε αίτηση εχθές θα σου βγει ΤΣΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ

Όχι όλη η Θεσσαλία, περιοχές που έχουν πληγεί από πλημμύρες 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Όχι όλη η Θεσσαλία, περιοχές που έχουν πληγεί από πλημμύρες 

Έχουν βάλει τις περισσότερες περιοχές σε κάθε νομό. Αν είναι τόσο άτυχος και δεν τον πιάνει πάει στο 50%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...