Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nimik είπε

https://exoikonomo2021.gov.gr/welcome

Δες έχει κι άλλα κάτω ανά περιφέρεια ,ξανά πάρε την Δευτέρα και περίμενε έως ότου απαντήσει κάποιος ,τον μηχανικό/σύμβουλο σου τον ρώτησες σχετικά ? αυτοί συνήθως ξέρουν εκ πείρας περισσότερα ..

Κάποιος άλλος φίλος που τελείωσε με το Εξ.2021 να μας πει ,εγώ είμαι στο 9β έχει δοθεί εντολή στην τράπεζα για εκταμίευση

Μήπως να ρωτούσες και την τράπεζα σου ? Όταν έχεις νεότερα πες μας τι έγινε

Εγώ ακόμα κολλημένος στην φάση 8,ρωτησα τον μηχανικό και είχαν ζήτηση πριν 4 μήνες κάτι διευκρινήσεις και από τότε τπτ. 

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 13/3/2025 στις 4:23 ΜΜ, nikolakisxt είπε

Ειμαι στο σταδιο της εκταμιευσης (Εξοικονομω 2021).

Οι κινησεις στην τραπεζα φαινονται απο 20/02.

Σημερα 13/03 ακομα δεν εχουν μπει τα λεφτα.

Δηλαδη ποσο καταντια 4 χρονια μετα να περιμενουμε να παρουμε τα λεφτα μας πισω?

Ειναι καποιος αλλος στο ιδιο σταδιο και περιμενει?

Φίλε μου μια από τα ίδια. Έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες εδώ και 1,5 χρόνο και ακόμη τίποτα. 

3/10 μου ήρθε μέιλ με τίτλο αρνητικά αποτελέσματα ελέγχου με το οποίο ζητούσαν υπεύθυνες δηλώσεις από την μάνα μου (στο όνομα της οποίας είναι το πρόγραμμα) και από τους προμηθευτές, δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Τα στείλαμε την επόμενη μέρα.

19/2 πάλι το ίδιο μειλ και αυτή τη φορά ζητούσαν την μελέτη μηχανικού για την εγκατάσταση αερίου. Μια μελέτη που έχει κατατεθεί ήδη στη δεφα και το αέριο λειτουργεί εδώ και 1.5 χρονο. Το στείλαμε και αυτό την επόμενη μέρα. Από τότε τίποτα.

Όπως μου είπε ο μηχανικός το κάνουν κατά κόρον αυτό μιας και δεν έχουν λεφτά ή προσπαθούν να καθυστερήσουν τις πληρωμές.

Αυτό που έμαθα από αυτή την συναλλαγή είναι να μην μπλέκεσαι με το βρωμοκρατος αν είναι να βγάλεις από την τσέπη σου χρήμα γτ δεν ξέρεις πότε κ αν στα επιστρέψει...όπως και όσοι εμπιστεύτηκαν το κράτος για αγορά ηλεκτρικού που περιμένουν τα λεφτά που ήδη έχουν δώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,  ξέρετε αν περνάει η βεβαίωση εκπροσώπησης αντί λογαριασμού ηλ. Ρεύματος? 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, alexx είπε

Καλησπέρα,  ξέρετε αν περνάει η βεβαίωση εκπροσώπησης αντί λογαριασμού ηλ. Ρεύματος? 

Γιατι είναι μη ηλεκτροδοτουμενο αυτή τη στιγμή;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ikucic9 είπε

Γιατι είναι μη ηλεκτροδοτουμενο αυτή τη στιγμή;

Τώρα είναι, πριν δεν ήταν.  Είχε αριθμό παροχής αλλά το είχα κόψει πριν χρόνια.  Δεν προλαβαίνει ο παροχος να εκδόσει λογαριασμό μέχρι τις 20 που είναι το πρόγραμμα και μου δίνει βεβαίωση εκπροσώπησης 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, alexx είπε

Τώρα είναι, πριν δεν ήταν.  Είχε αριθμό παροχής αλλά το είχα κόψει πριν χρόνια.  Δεν προλαβαίνει ο παροχος να εκδόσει λογαριασμό μέχρι τις 20 που είναι το πρόγραμμα και μου δίνει βεβαίωση εκπροσώπησης 

Πρέπει να κάνεις ερώτημα στο χελπ ντεσκ.

Αλλά ως προς την απόδειξη της κύριας κατοικίας είσαι οκ;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση σε συνάρτηση με τις ουσιαστικές παρεμβάσεις που απαιτεί το πρόγραμμα στο "Λοιπές παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας, όπως η εγκατάσταση έξυπνου συστήματος διαχείρισης (smart home) " τι θα μπορούσα να τοποθετήσω; Δύο σκέψεις που έκανα ήταν 

1. Οικοσυστήματα της tplink

2. Ηλεκτρικούς μηχανισμούς τέντας 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, alexx είπε

Και πώς είναι κύρια κατοικία χωρίς ρεύμα?

Έπρεπε να το είχες ανοίξει το ρεύμα 2 μήνες ΠΡΙΝ.

Τόσα λεφτά θα πάρεις...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Silverage είπε

Διάβασα ότι θα δώσουνε παράταση για το Εξοικονομώ 2025 μέχρι τέλος Μαρτίου, δεν ξέρω αν θα ισχύσει.

https://www.powergame.gr/energygame/828230/paratasi-gia-to-exoikonomo-2025-pos-tha-parete-35-000-evro/

Ισχύει γιατί φαίνονται οι νέες ημερομηνίες και στη πλατφόρμα υποβολής δηλώσεων. 

Δημοσ.

03.ζ Αίτηση Υποβληθείσα

Η αίτηση έχει υποβληθεί.

Στην τρέχουσα κατάσταση της αίτησης δεν προβλέπονται ενέργειες.

Πότε περίπου θα έχουμε απάντηση εάν είναι επιλέξιμη η κατοικία?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/3/2025 στις 9:11 ΠΜ, bill999r είπε

Φίλε μου μια από τα ίδια. Έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες εδώ και 1,5 χρόνο και ακόμη τίποτα. 

3/10 μου ήρθε μέιλ με τίτλο αρνητικά αποτελέσματα ελέγχου με το οποίο ζητούσαν υπεύθυνες δηλώσεις από την μάνα μου (στο όνομα της οποίας είναι το πρόγραμμα) και από τους προμηθευτές, δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Τα στείλαμε την επόμενη μέρα.

19/2 πάλι το ίδιο μειλ και αυτή τη φορά ζητούσαν την μελέτη μηχανικού για την εγκατάσταση αερίου. Μια μελέτη που έχει κατατεθεί ήδη στη δεφα και το αέριο λειτουργεί εδώ και 1.5 χρονο. Το στείλαμε και αυτό την επόμενη μέρα. Από τότε τίποτα.

Όπως μου είπε ο μηχανικός το κάνουν κατά κόρον αυτό μιας και δεν έχουν λεφτά ή προσπαθούν να καθυστερήσουν τις πληρωμές.

Αυτό που έμαθα από αυτή την συναλλαγή είναι να μην μπλέκεσαι με το βρωμοκρατος αν είναι να βγάλεις από την τσέπη σου χρήμα γτ δεν ξέρεις πότε κ αν στα επιστρέψει...όπως και όσοι εμπιστεύτηκαν το κράτος για αγορά ηλεκτρικού που περιμένουν τα λεφτά που ήδη έχουν δώσει.

Μια από τα ίδια. 3 φορά αρνητικά αποτελέσματα, με απόσταση 2 μηνών ανάμεσα σε κάθε επανεξέταση, κάθε φορά και διαφορετικά, άσχετα μεταξύ τους. Κι αν στις 2 πρώτες ήθελαν απλά να ΞΑΝΑστείλω το Ε1 του 2022 και μια υπεύθυνη δήλωση χρήσης (που το είχαμε βάλει από την αρχή), στην τρίτη έβγαλαν ξαφνικά θέματα με κάτι τιμολόγια και υπεύθυνες δηλώσεις, που δεν είχαν βάλει καν στις 2 πρώτες αξιολογήσεις. Παράνοια. Το μόνο που βγάζει νόημα είναι αυτό που είχε πει ένας φίλος εδώ, ότι κάθε φορά πάει σε διαφορετικό μηχανικό ο φάκελος. Που είναι από το μόνο του λίγο "χαζό", να πρέπει να ελέγξει κάθε φορά και τα 50+ ξέρω γω πόσα είναι έγγραφα, αντί να ελέγξει μόνο αυτά που (υποτίθεται ότι) λείπουν ή έχουν θέμα.

Κι ο δικός μου μηχανικός πάντως το ίδιο ισχυρίζεται, ότι εφευρίσκουν μ@λ@κίες για να καθυστερήσουν τις πληρωμές.

Επεξ/σία από Sadako
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Sadako είπε

Μια από τα ίδια. 3 φορά αρνητικά αποτελέσματα, με απόσταση 2 μηνών ανάμεσα σε κάθε επανεξέταση, κάθε φορά και διαφορετικά, άσχετα μεταξύ τους. Κι αν στις 2 πρώτες ήθελαν απλά να ΞΑΝΑστείλω το Ε1 του 2022 και μια υπεύθυνη δήλωση χρήσης (που το είχαμε βάλει από την αρχή), στην τρίτη έβγαλαν ξαφνικά θέματα με κάτι τιμολόγια και υπεύθυνες δηλώσεις, που δεν είχαν βάλει καν στις 2 πρώτες αξιολογήσεις. Παράνοια. Το μόνο που βγάζει νόημα είναι αυτό που είχε πει ένας φίλος εδώ, ότι κάθε φορά πάει σε διαφορετικό μηχανικό ο φάκελος. Που είναι από το μόνο του λίγο "χαζό", να πρέπει να ελέγξει κάθε φορά και τα 50+ ξέρω γω πόσα είναι έγγραφα, αντί να ελέγξει μόνο αυτά που (υποτίθεται ότι) λείπουν ή έχουν θέμα.

Κι ο δικός μου μηχανικός πάντως το ίδιο ισχυρίζεται, ότι εφευρίσκουν μ@λ@κίες για να καθυστερήσουν τις πληρωμές.

το μόνο σίγουρο είναι ότι το κάνουν για να καθυστερήσουν τις πληρωμές . γνωστή ιστορία από το εξοικονομώ 2020 και πέρα. άλλωστε αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι πάνω από το 50% των δικαιολογητικών που ζητούν είναι είτε ήδη κατατεθειμένα είτε εντελώς " ότι να ναι". 

λογικά με 3 απορριπτικές θα είσαι οκ. από ότι ξέρω οι απορριπτικές είναι στατιστικά από min 2 έως max 4.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, walex είπε

03.ζ Αίτηση Υποβληθείσα

Η αίτηση έχει υποβληθεί.

Στην τρέχουσα κατάσταση της αίτησης δεν προβλέπονται ενέργειες.

Πότε περίπου θα έχουμε απάντηση εάν είναι επιλέξιμη η κατοικία?

σε κανα 6μηνο στην καλυτερη 

εχει κανει κανεις αιτηση σε ενοικιαστη ?

Δημοσ.

Για όσους δεν πρόλαβαν ακόμα να κάνουν την αίτηση, έχει δοθεί παράταση.

Σας  ενημερώνουμε ότι, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2025».

Ως νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 13η Απριλίου 2025.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...