bill999r Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Στις 21/2/2025 στις 1:28 ΜΜ, nikolakisxt είπε Μια φορά απλά για να καθυστερήσουν την διαδικασία από ότι κατάλαβα γιατί όλα τα χαρτιά ήταν εντάξει. Εμένα μου έστειλαν 2 φορές. Την πρώτη ήθελαν υπεύθυνη δήλωση από την μάνα μου ότι ο λογαριασμός τραπέζης ( που είναι στο όνομα της αποκλειστικά και το γράφει παντού) είναι δικός της. Την δεύτερη φορά ζήτησαν την μελέτη εγκατάστασης του αερίου από τον εγκαταστατη, ενώ έχουμε ήδη 2 χρόνια αέριο και μας έχει δοθεί άδεια κ πιστοποιητικό από την ΔΕΔΑ. Το κάνουν επίτηδες για να καθυστερήσουν τα λεφτά. Δεν βρίσκω κανέναν άλλο λόγο. 2
alexander098 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Η πληρωμή των επιθεωρητών, συνεργείων, γραφείων μπορεί να γίνει με κάρτα; Η κάρτα πρέπει να είναι στο όνομα του δυνητικού δικαιούχου του προγράμματος;
Ikucic9 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, alexander098 είπε Η πληρωμή των επιθεωρητών, συνεργείων, γραφείων μπορεί να γίνει με κάρτα; Η κάρτα πρέπει να είναι στο όνομα του δυνητικού δικαιούχου του προγράμματος; Προφανώς είναι έτσι όπως τα λες . Να δω μαστορα να πληρώνεται με pos και τι στον κόσμο 2
alexander098 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, Ikucic9 είπε Προφανώς είναι έτσι όπως τα λες . Να δω μαστορα να πληρώνεται με pos και τι στον κόσμο Σίγουρα οι μάστορες δύσκολα αλλά είναι αναγκαίο λόγο του προγράμματος. Αλλιώς μεσω τραπέζης με έμβασμα; Κυρίως τώρα για το ΠΕΑ ενδιαφέρομαι, αν πληρώσω με άλλη κάρτα θα υπάρχει θέμα;
nickol-us Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, alexander098 είπε Η πληρωμή των επιθεωρητών, συνεργείων, γραφείων μπορεί να γίνει με κάρτα; Η κάρτα πρέπει να είναι στο όνομα του δυνητικού δικαιούχου του προγράμματος; Τεχνικό ακόμη δεν έχω πληρώσει, έχω κάνει όμως αγορά των κλιματιστικών. Αυτό που ενδιέφερε την μηχανικό ήταν να γίνει μέσω εντολής μεταφοράς ώστε να μπορούμε να βρούμε την συναλλαγή εύκολα, καθώς αν γίνει μέσω κάρτας, είναι λίγο πιο δύσκολο(ίσως έχει να κάνει και με δικό τους διαδικαστικό). Δε ενδιέφερε την μηχανικό σε ποιον ανήκει ο λογαριασμός της πληρωμής , το σημαντικότερο είναι η απόδειξη, η οποία πρέπει να είναι ονομαστική σε αυτόν που κάνει το εξοικονομώ (δικαιούχο). Ρώτα τον/την μηχανικό σου να δεις τι θα σου πει. 1
Ikucic9 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, alexander098 είπε Σίγουρα οι μάστορες δύσκολα αλλά είναι αναγκαίο λόγο του προγράμματος. Αλλιώς μεσω τραπέζης με έμβασμα; Κυρίως τώρα για το ΠΕΑ ενδιαφέρομαι, αν πληρώσω με άλλη κάρτα θα υπάρχει θέμα; Με ebanking δεν σε βολεύει;
alexander098 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, Ikucic9 είπε Με ebanking δεν σε βολεύει; Γενικά πιστεύω θα βολεύει. Για το ΠΕΑ κυρίως ενδιαφέρομαι γιατί ο κύριος του ακινήτου θα απουσιάζει κατά τον έλεγχο.
meletis_m Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 45 λεπτά πριν, alexander098 είπε Γενικά πιστεύω θα βολεύει. Για το ΠΕΑ κυρίως ενδιαφέρομαι γιατί ο κύριος του ακινήτου θα απουσιάζει κατά τον έλεγχο. Ας συνεννοηθεί και του τα βαζει μέσω ebanking . Γιατί μετά θα ανεβάσεις και τη απόδειξη στο σύστημα . 1
walex Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Τι είναι προτιμότερο σε μια ανακαίνιση όπου σκέφτομαι βάλω αντλία θερμότητας, να τη συνδέσω με τα υπάρχων σώματα (φέτες), να αλλάξω σώματα βάζοντας καινούρια (panel) η fancoil. Απ ότι ξέρω δεν επιδοτούνται από το εξοικονομώ τα σώματα, σωστά? Τι είναι πιο οικονομικό, ο συνδυασμός panel με A/C η fancoil. Τα A/C επιδοτούνται.
meletis_m Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 42 λεπτά πριν, walex είπε Τι είναι προτιμότερο σε μια ανακαίνιση όπου σκέφτομαι βάλω αντλία θερμότητας, να τη συνδέσω με τα υπάρχων σώματα (φέτες), να αλλάξω σώματα βάζοντας καινούρια (panel) η fancoil. Απ ότι ξέρω δεν επιδοτούνται από το εξοικονομώ τα σώματα, σωστά? Τι είναι πιο οικονομικό, ο συνδυασμός panel με A/C η fancoil. Τα A/C επιδοτούνται. Είμαι σε παρόμοια περίπτωση. Τώρα έχω ΑΚΑΝ σώματα . Είναι η μόνη λύση για εμένα . Έχω καταλήξει σε Α/Θ . Πρώτον για να ζεσταίνεται όλο το σπίτι , και δεύτερον να έχω και ΖΝΧ . Και έχω ήδη Α/C απλώς η διαρρύθμιση δε βοηθάει . Κάνε μια μελέτη για τη Α/Θ και εστίασε στον εγκαταστατη .
vaggooss Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, walex είπε Τι είναι προτιμότερο σε μια ανακαίνιση όπου σκέφτομαι βάλω αντλία θερμότητας, να τη συνδέσω με τα υπάρχων σώματα (φέτες), να αλλάξω σώματα βάζοντας καινούρια (panel) η fancoil. Απ ότι ξέρω δεν επιδοτούνται από το εξοικονομώ τα σώματα, σωστά? Τι είναι πιο οικονομικό, ο συνδυασμός panel με A/C η fancoil. Τα A/C επιδοτούνται. Για θέρμανση δεν βάζεις ποτέ αιρκοντίσιον. Το καλύτερο είναι Α/Θ με φαν κοιλ για την περίπτωση σου.Αλλά δεν μπαίνουν φαν κοιλ εφόσον είναι παλιά οικοδομή γιατί δεν είναι μονωμένες οι σωληνώσεις και θα έχεις θέμα. Αλλά για να είσαι σίγουρος ας τα δει ειδικός.
Ikucic9 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, walex είπε Τι είναι προτιμότερο σε μια ανακαίνιση όπου σκέφτομαι βάλω αντλία θερμότητας, να τη συνδέσω με τα υπάρχων σώματα (φέτες), να αλλάξω σώματα βάζοντας καινούρια (panel) η fancoil. Απ ότι ξέρω δεν επιδοτούνται από το εξοικονομώ τα σώματα, σωστά? Τι είναι πιο οικονομικό, ο συνδυασμός panel με A/C η fancoil. Τα A/C επιδοτούνται. κανονικά πρέπει να το δει το θέμα μηχανολόγος μηχανικός που να ασχολείται με τέτοια. και αυτός ο μηχανολόγος να μην εμπλέκεται σε πωλήσεις δηλ να σου κάνει ανεξάρτητη μελέτη. 1
BigBlack Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 21 minutes ago, vaggooss said: Για θέρμανση δεν βάζεις ποτέ αιρκοντίσιον. Αυτή η σιγουριά σου... 2
vaggooss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Στις 26/2/2025 στις 9:24 ΜΜ, BigBlack είπε Αυτή η σιγουριά σου... Ναι είμαι απόλυτος. Μόλις τώρα, vaggooss είπε Ναι είμαι απόλυτος. Μιλάμε εφόσον αφορά το εξοικονομώ και επιδοτείται. Δεν αξίζει με τίποτα να βάλεις αιρκοντίσιον για θέρμανση. Αν κάποιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα και βάλει στο σπίτι του γιατί η πολυκατοικία δεν βάζει πετρέλαιο και γενικά δεν έχει άλλο τρόπο να ζεσταθεί είναι μια έσχατη λύση. Αλλά εφόσον επιδοτείται ΟΧΙ δεν βάζεις αιρκοντίσιον. 1
nickol-us Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, vaggooss είπε Ναι είμαι απόλυτος. Μιλάμε εφόσον αφορά το εξοικονομώ και επιδοτείται. Δεν αξίζει με τίποτα να βάλεις αιρκοντίσιον για θέρμανση. Αν κάποιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα και βάλει στο σπίτι του γιατί η πολυκατοικία δεν βάζει πετρέλαιο και γενικά δεν έχει άλλο τρόπο να ζεσταθεί είναι μια έσχατη λύση. Αλλά εφόσον επιδοτείται ΟΧΙ δεν βάζεις αιρκοντίσιον. Εγώ πάντως έβαλα...κατ' επιλογήν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα