vaggooss Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 ώρες πριν, Dkout είπε Δεν έχει καμία τακτοποίηση , από αυθαιρεσίες ειναι όλα καθαρα. Μου το μεταβιβάζουν οι γονείς μου στο όνομα μου , γονική παροχή. Θα εχω ηδη έτοιμα ηλεκτρονική ταυτότητα, οικοδομική άδεια κ τοπογραφικό από τον μηχανικό που ανέλαβε τη μεταβιβαση. Θέλω ηλιακό, κουφώματα και αιρκοντίσιον. Μακάρι να προλάβω αλλά σε ένα 20 μερο βγαίνει η αίτηση; Να έρθει σύμβουλος έργου , να αξιολογήσει τις παρεμβάσεις; Να βγουν οι προσφορές; Έχω ένα φόβο ότι είναι χρονοβόρες διαδικασίες... Αλλά δεν έχω καμία παρόμοια εμπειρία δεν έχω ιδέα πόσο παίρνουν όλα αυτά Με ηλιακό κουφώματα και αιρκοντίσιον δεν πιάνεις τον στόχο,για να ανέβεις 3 κλίμακες.
nickol-us Δημοσ. πριν από 33 λεπτά Δημοσ. πριν από 33 λεπτά 3 ώρες πριν, vaggooss είπε Με ηλιακό κουφώματα και αιρκοντίσιον δεν πιάνεις τον στόχο,για να ανέβεις 3 κλίμακες. Εγώ πάντως με τις ίδιες παρεμβάσεις και σύμφωνα με τη μηχανικό μου τις πιάνω, πήρα κανονικά υπαγωγή για εξοικονομώ 2023. Είχα ωστόσο αρχαία κλιματιστικά (on-off ίσως παλαιότερα του 2000) και κουφώματα μονότζαμα του 1980, που φαντάζομαι επηρεάζουν σε ένα βαθμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα