Ikucic9 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 7 ώρες πριν, maria1p είπε Ευχαριστώ για την απάντηση.Στο Εξοικονομώ για νέους είναι επιλέξιμη δαπάνη το φυσικό αέριο για αυτό ρωτησα γιατί δεν μπορούσα να το εντάξω και αν μπορώ τώρα. Η αντλία θερμότητας είναι πολύ ακριβή λύση αυτή τη στιγμή από τη στιγμή που έχω συγκεκριμένο προϋπολογισμό ενώ το φ.α κοστίζει τα μισά πλέον ή και λιγότερο και σκέφτομαι ότι απλά θα βγει μια βιωσιμη διαφορά προς τα επάνω. Δεν ξέρω πλέον αν αξίζει να προχωρήσω στην έκδοση ηκτ αν είναι να μην πιάνω τελικά το στόχο και κληθώ να πληρώσω στο τέλος. Εκ των υστέρων καταλαβαίνω ότι δεν έκανα σωστή επιλογή συνεργασίας γιατί και ο λόγος που δεν μπορώ να κάνω και τη μία παρέμβαση που είναι απαραίτητη είναι λόγω πλημμελούς πληροφόρησης από τον σύμβουλο έργου/μηχανικου. Η αλλαγή μηχανικού σε αυτό το στάδιο είναι εφικτή; Ουσιαστικά είμαι στη διορία για έκδοση ητκ. όπως έχω και σε άλλους για άλλα προγράμματα είναι βασικό να διαβάσεις και συ τον οδηγό του προγράμματος. θα σου λύσει περισσότερες απορίες από μας στο φόρουμ. μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις όπως αλλαγή συμβούλου αν πρώτα δεν έχεις πλήρη εικόνα. είναι πιθανόν και ο νέος σύμβουλος (βάσει της περιπτώσής σου) να σε φτάσει στο ίδιο αποτέλεσμα - πρόταση παρεμβάσεων με τον πρώτο. επομένως σου προτείνω: 1. διάβασε τον οδηγό καλά (https://exoikonomoneon.gov.gr/odegos). 2. κάνε μια κουβέντα με τον μηχανικό σου και πες του τις ανησυχείες σου. 3. ρώτα και μας στο φόρουμ μετά αν έχουμε να δώσουμε καμιά ιδέα. 4. αποφάσισε πως θα προχωρήσεις και αν θα προχωρήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα