BigBlack Δημοσ. Τρίτη στις 03:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:11 μμ 3 minutes ago, flampouras said: Εξοικονομώ 2025 Ξέρει κανείς αν γίνεται να συμπεριληφθεί η αγορά κλιματιστικού (εξοφλημένο) η οποία έγινε τελη 2024; Νόμιμος τρόπος δεν υπάρχει απ'όσο γνωρίζω. 1
flampouras Δημοσ. Τρίτη στις 03:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:19 μμ 7 λεπτά πριν, BigBlack είπε Νόμιμος τρόπος δεν υπάρχει απ'όσο γνωρίζω. Διάβαζα τις παραγράφους 1.2, 2.4 & 5.3 αλλά μπερδεύτηκα...Αν ξέρει κάποιος κατι παραπάνω ας ενημερώσει.
Ikucic9 Δημοσ. Τρίτη στις 04:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:28 μμ 1 ώρα πριν, flampouras είπε Διάβαζα τις παραγράφους 1.2, 2.4 & 5.3 αλλά μπερδεύτηκα...Αν ξέρει κάποιος κατι παραπάνω ας ενημερώσει. Ακόμη και αν γίνεται . Πχ έχεις παλιές φωτό χωρίς αυτό, δεν φαίνεται στο α πεα κλπ. Το μεγάλο ερώτημα είναι αυτός που στο πούλησε και αυτος που το εγκατέστησε είναι συμβεβλημένοι με το εξοικονομώ; 1
flampouras Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 16 ώρες πριν, Ikucic9 είπε Ακόμη και αν γίνεται . Πχ έχεις παλιές φωτό χωρίς αυτό, δεν φαίνεται στο α πεα κλπ. Το μεγάλο ερώτημα είναι αυτός που στο πούλησε και αυτος που το εγκατέστησε είναι συμβεβλημένοι με το εξοικονομώ; Ναι σε όλα
BigBlack Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 hour ago, flampouras said: Ναι σε όλα Τότε συνεννοήσου μαζί τους αν δεχονται, βρες τα και με τον μηχανικό και μην το λες ούτε του παπά.
lkv100 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Καλημέρα ομάδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο θέμα για αυτό που θα ρωτήσω οπότε συγχωρέστε με. Για το νέο πρόγραμμα "Αλλάζω σύστημα θέρμανσης και θερμοσίφωνα" δοκίμασα να κάνω αίτηση για αντλία θερμότητας ενώ έχω συμπληρώσει την φόρμα με όλα τα υποχρεωτικά πεδία και τα έγγραφα που χρειάζεται αλλά το κουμπί "Υποβολή" δεν ενεργοποιείται. Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει αίτηση κανονικά;
Dominique13 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Με αλλαγή σε κουφώματα και θερμοπροσοψη υπάρχει περίπτωση να με δεχτούν στο εξοικονομώ; πήρα δύο εταιρίες να ρωτήσω και δε μου απάντησαν με σιγουριά... Θα πρέπει να ρωτήσω κάποιον πολιτικό μηχανικό για να μου πει με σιγουριά; Ή κάποιον άλλον ειδικό;; Έχει κανείς σας παρόμοια εμπειρία;
BigBlack Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 31 minutes ago, Dominique13 said: Με αλλαγή σε κουφώματα και θερμοπροσοψη υπάρχει περίπτωση να με δεχτούν στο εξοικονομώ; πήρα δύο εταιρίες να ρωτήσω και δε μου απάντησαν με σιγουριά... Θα πρέπει να ρωτήσω κάποιον πολιτικό μηχανικό για να μου πει με σιγουριά; Ή κάποιον άλλον ειδικό;; Έχει κανείς σας παρόμοια εμπειρία; Θα χρειαστείς μηχανικό έτσι κι αλλιώς, κανείς δε μπορεί να σου πει τίποτα χωρίς επιτόπου επίσκεψη και μελέτη. Μηχανολόγος μηχανικός είναι η αρμόδια ειδικότητα ή όποιος μηχανικός έχει πιστοποίηση ενεργειακού επιθεωρητή. 1
Ikucic9 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 58 λεπτά πριν, Dominique13 είπε Με αλλαγή σε κουφώματα και θερμοπροσοψη υπάρχει περίπτωση να με δεχτούν στο εξοικονομώ; πήρα δύο εταιρίες να ρωτήσω και δε μου απάντησαν με σιγουριά... Θα πρέπει να ρωτήσω κάποιον πολιτικό μηχανικό για να μου πει με σιγουριά; Ή κάποιον άλλον ειδικό;; Έχει κανείς σας παρόμοια εμπειρία; Από την μπακαλιστικη εμπειρία μου πολύ δύσκολο με μόνο αυτές τις δύο παρεμβάσεις. Αλλά βέβαια μονο μηχανικός θα σου λύσει έγκυρα την απορία 2
BigBlack Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 6 minutes ago, Ikucic9 said: Από την μπακαλιστικη εμπειρία μου πολύ δύσκολο με μόνο αυτές τις δύο παρεμβάσεις. Αλλά βέβαια μονο μηχανικός θα σου λύσει έγκυρα την απορία Εγώ ανέβηκα 3 κατηγορίες με κουφώματα και μονώσεις αλλά η μόνωση ήταν δώμα, και τα ανοίγματα στα κουφώματα ήταν τεράστια. Βασικά με ανέβασε πολύ η μόνωση του δώματος. 1 hour ago, lkv100 said: Καλημέρα ομάδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο θέμα για αυτό που θα ρωτήσω οπότε συγχωρέστε με. Για το νέο πρόγραμμα "Αλλάζω σύστημα θέρμανσης και θερμοσίφωνα" δοκίμασα να κάνω αίτηση για αντλία θερμότητας ενώ έχω συμπληρώσει την φόρμα με όλα τα υποχρεωτικά πεδία και τα έγγραφα που χρειάζεται αλλά το κουμπί "Υποβολή" δεν ενεργοποιείται. Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει αίτηση κανονικά; Πολλοί. Μπες στα σχετικά νήματα. 2
Ikucic9 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 15 λεπτά πριν, BigBlack είπε Εγώ ανέβηκα 3 κατηγορίες με κουφώματα και μονώσεις αλλά η μόνωση ήταν δώμα, και τα ανοίγματα στα κουφώματα ήταν τεράστια. Βασικά με ανέβασε πολύ η μόνωση του δώματος. Πολλοί. Μπες στα σχετικά νήματα. Η μόνωση ταράτσας πράγματι σε ανεβάζει πολύ. Η θερμοπροσοψη τοίχων σε ανεβάζει αλλά όχι τόσο . Αν έχει και δώμα να μονώσει (ταράτσα δηλ ) είναι άλλη συζήτηση. Αλλά στο ερώτημα λέει θερμοπροσοψη. 1
BigBlack Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Just now, Ikucic9 said: Η μόνωση ταράτσας πράγματι σε ανεβάζει πολύ. Η θερμοπροσοψη τοίχων σε ανεβάζει αλλά όχι τόσο . Αν έχει και δώμα να μονώσει (ταράτσα δηλ ) είναι άλλη συζήτηση. Αλλά στο ερώτημα λέει θερμοπροσοψη. Σωστά. Το αναφέρω απλά ως εξαίρεση, δύο μόνο παρεμβάσεις που μπορεί να σε ανεβάσουν πολύ. Σε μένα δεν υπήρχε και πουθενά μόνωση, εκτεθειμένο γύρω γύρω οροφοδιάμέρισμα οπότε ξεκίνησα από χαμηλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα