GREGORYMO Δημοσ. χθες στις 01:33 πμ Δημοσ. χθες στις 01:33 πμ 19 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε Το κόστος για την ΗΤΚ που επιδοτεί το πρόγραμμα για το εξοικονομώ 2023 ξέρει κανείς πόσο είναι ? Προσφορές θα πάρεις
meletis_m Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 3 ώρες πριν, snaketrader είπε Συγνώμη εάν ρωτάω κάτι το οποίο ίσως έχει ήδη απαντηθεί, στην περίπτωση ψιλής κυριότητας - πρώτης κατοικίας στην οποία διαμένεις τι ισχυεί; Συμβουλεψου και τον οδηγό κεφάλαιο 2. Ρώτησε καλύτερα κάποιον που αναλαμβάνει εξοικονομώ . Κάθε περίπτωση διαφέρει και είναι περισσότερο λογιστικό θέμα .
nickol-us Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε Το κόστος για την ΗΤΚ που επιδοτεί το πρόγραμμα για το εξοικονομώ 2023 ξέρει κανείς πόσο είναι ? Ενδεικτικά ρωτάς; Η ΗΤΚ έχει βγει σε μένα απο τη μηχανικό. Δεν ξέρω αν το ποσό είναι standard, αναγράφεται πάντως στην απόφαση υπαγωγής Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από nickol-us
Ikucic9 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 8 ώρες πριν, snaketrader είπε Συγνώμη εάν ρωτάω κάτι το οποίο ίσως έχει ήδη απαντηθεί, στην περίπτωση ψιλής κυριότητας - πρώτης κατοικίας στην οποία διαμένεις τι ισχυεί; Γραψε ακριβώς την περίπτωσή σου για να καταλάβουμε . Ποιος έχει ψιλή ποιος επικαρπία; Δηλώνεται ως κύρια κατοικία (πρώτη κατοικία δεν υπάρχει ως όρος). Υπάρχει δωρεάν παραχώρηση ;
ALIEN-3- Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, nickol-us είπε Ενδεικτικά ρωτάς; Η ΗΤΚ έχει βγει σε μένα απο τη μηχανικό. Δεν ξέρω αν το ποσό είναι standard, αναγράφεται πάντως στην απόφαση υπαγωγής Ναι, ρωτάω απλά να ξέρω ποιο είναι το ποσό που καλύπτει το εξοικονομώ για να ξέρω. Εγώ έχω ΗΤΚ γιατί έχω πρόσφατη αγορά κτηρίου,αλλά ο μηχανικός είπε ότι πρέπει να ξανά κάνουμε για τον εξοικονομώ. Το ίδιο έγινε και με το ΠΕΑ στη αρχή ,είχα ενός μήνα και ξανά βγάλαμε . Ακόμη δεν έχω μπει στο στάδιο υπαγωγής. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από ALIEN-3-
alexander098 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Από τιμές οποίος έχει ρωτήσει που κυμαίνονται; Επίσης οι τιμές πόσο αυξημένες είναι σε σχέση με το να κάνεις μόνος σου τις εργασίες;
Ikucic9 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ALIEN-3- είπε Ναι, ρωτάω απλά να ξέρω ποιο είναι το ποσό που καλύπτει το εξοικονομώ για να ξέρω. Εγώ έχω ΗΤΚ γιατί έχω πρόσφατη αγορά κτηρίου,αλλά ο μηχανικός είπε ότι πρέπει να ξανά κάνουμε για τον εξοικονομώ. Το ίδιο έγινε και με το ΠΕΑ στη αρχή ,είχα ενός μήνα και ξανά βγάλαμε . Ακόμη δεν έχω μπει στο στάδιο υπαγωγής. Έχεις έτοιμη την ΗΤΚ και θα κάνεις νέα; Δεν το κατάλαβα αυτό. Το πεα το καταλαβαίνω διότι αυτό για το εξοικονομώ έχει προσάρτημα και σενάρια. Αυτό.με την ΗΤΚ δεν το έχω ακούσει ξανά. Απ' ότι ξέρω νέα ΗΤΚ κανείς αν η ισχύουσα έχει σοβαρές ελλείψεις ή είναι τελείως λάθος. Αλλιώς ενημερώνεται η ισχύουσα και έχει κανονική ισχύ για το εξοικονομώ. Έτσι νομίζω ότι έχουν τα πράγματα . Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από Ikucic9
ALIEN-3- Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ikucic9 είπε Έχεις έτοιμη την ΗΤΚ και θα κάνεις νέα; Δεν το κατάλαβα αυτό. Το πεα το καταλαβαίνω διότι αυτό για το εξοικονομώ έχει προσάρτημα και σενάρια. Αυτό.με την ΗΤΚ δεν το έχω ακούσει ξανά. Απ' ότι ξέρω νέα ΗΤΚ κανείς αν η ισχύουσα έχει σοβαρές ελλείψεις ή είναι τελείως λάθος. Αλλιώς ενημερώνεται η ισχύουσα και έχει κανονική ισχύ για το εξοικονομώ. Έτσι νομίζω ότι έχουν τα πράγματα . Τι να σε πω , έτσι με είπε έτσι λέω. Το σπίτι το αγόρασα πρόσφατα , τότε βγήκε και αναγκαστικά η ΗΤΚ . Κάπου μέσα στο 2023 την είχα βγάλει. Την είχε πληρώσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Μέσα από το site είδα το ποσό είναι 536 ευρώ κάπου . Εκτός και αν έκανε αυτό που λες και απλά θα με πάρει το ποσό που είναι να πάρω πίσω μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από ALIEN-3-
energy52 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, nikolakisxt είπε Πρεπει να εισαι απο τους τυχερους. Εχει ερθει σε κανεναν αλλον τετοιο μηνυμα? Το ποσο ειναι κοντα στα 2.000 Ευρω αν δεν κανω λαθος, σωστα? Νομιζω πως δεν τους παιρνει για αλλες καθυστερησεις.. πχ εμενα η τελευταια παρατηρηση ειχε να κανει με τον ηλιακο κ γιατι δεν εβαλα..τους ανεβασα μια ΥΔ κι αυτο ηταν..μη νομιζεις πως τα κοιταζουν κιολας..συνολικα μου ηρθαν 3 παρατηρησεις.. Για ποιο ποσο μιλας 2000; αυτα που ειναι να παρω πισω; κοντα 1500 ειναι σε μενα τα 2 πεα + ΗΤ Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από energy52
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα