nikolakisxt Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Παιδια εχει κολησει το εξοικονομω του 2021 για τα καλα η μου φαινεται? Λενε να καταφερουμε να παρουμε τα λεφτα μας καποια στιγμη μεσα στο 2025?
nimik Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 9 λεπτά πριν, nikolakisxt είπε Παιδια εχει κολησει το εξοικονομω του 2021 για τα καλα η μου φαινεται? Λενε να καταφερουμε να παρουμε τα λεφτα μας καποια στιγμη μεσα στο 2025? Πραγματικά δεν ξέρω πότε θα τελειώσει αυτή η ιστορία 👎
MiJ16 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Ikucic9 said: Δηλ δηλώνεται στο ε1 του συγγενικού σου προσώπου ως "δωρεάν παραχώρηση " (οικειοθελης δεν υπάρχει φορολογικά ) και στο δικό σου Ε2. Σωστά; Ακριβώς. Μία διευκρίνηση που νομίζω πως δεν πρέπει να επηρεάζει την κατάσταση είναι πως και τα δύο διαμερίσματα είναι σε συνιδικοτησία 50/50 δύο συζήγων. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από MiJ16
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Στις 8/1/2025 στις 8:49 ΜΜ, meletis_m είπε Θα χρειαστείς σίγουρα Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης για το πώς έχει τωρα η κατάσταση . Έπειτα με τίς παρεμβάσεις πρέπει να ανέβεις το ελάχιστον 3 ενεργειακές τάξεις . Καλό θα ήταν να βρεις κάποιο σύμβουλο έργου που βρισκουμε συμβουλο? πολιτικοι μηχανικοι τα αναλαμβανουν?
meletis_m Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε που βρισκουμε συμβουλο? πολιτικοι μηχανικοι τα αναλαμβανουν? Συνήθως ναι πολιτικοι μηχανικοι ή και ενεργειακος επιθεωρητης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα