Uberalles_gr Δημοσ. χθες στις 08:26 μμ Δημοσ. χθες στις 08:26 μμ Μόνος μου, μπορώ να κάνω την αίτηση και γενικά να το τρέξω μόνος μου;Δηλαδή να προχωρήσω στην αίτηση, να πάρω προσφορές, να καταχώρησω ότι δικαιολογητικά θα χρειαστούν κτλπ κτλπ. Δεν έχω ιδέα καθόλου
GREGORYMO Δημοσ. χθες στις 08:44 μμ Δημοσ. χθες στις 08:44 μμ (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε Μόνος μου, μπορώ να κάνω την αίτηση και γενικά να το τρέξω μόνος μου;Δηλαδή να προχωρήσω στην αίτηση, να πάρω προσφορές, να καταχώρησω ότι δικαιολογητικά θα χρειαστούν κτλπ κτλπ. Δεν έχω ιδέα καθόλου Άμα διαβάσεις το οδηγό. Επεξ/σία χθες στις 08:47 μμ από GREGORYMO Συμπληρώμα
meletis_m Δημοσ. χθες στις 08:49 μμ Δημοσ. χθες στις 08:49 μμ 21 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε Μόνος μου, μπορώ να κάνω την αίτηση και γενικά να το τρέξω μόνος μου;Δηλαδή να προχωρήσω στην αίτηση, να πάρω προσφορές, να καταχώρησω ότι δικαιολογητικά θα χρειαστούν κτλπ κτλπ. Δεν έχω ιδέα καθόλου Θα χρειαστείς σίγουρα Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης για το πώς έχει τωρα η κατάσταση . Έπειτα με τίς παρεμβάσεις πρέπει να ανέβεις το ελάχιστον 3 ενεργειακές τάξεις . Καλό θα ήταν να βρεις κάποιο σύμβουλο έργου
Uberalles_gr Δημοσ. χθες στις 09:28 μμ Δημοσ. χθες στις 09:28 μμ 42 minutes ago, GREGORYMO said: Άμα διαβάσεις το οδηγό. 38 minutes ago, meletis_m said: Θα χρειαστείς σίγουρα Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης για το πώς έχει τωρα η κατάσταση . Έπειτα με τίς παρεμβάσεις πρέπει να ανέβεις το ελάχιστον 3 ενεργειακές τάξεις . Καλό θα ήταν να βρεις κάποιο σύμβουλο έργου Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Silverage Δημοσ. χθες στις 10:01 μμ Δημοσ. χθες στις 10:01 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Άγαμος και εξαρτώμενα τεκνη 0 . Αυτά τα ζητήματα είναι περισσότερο λογιστικά. Να έχεις δίπλα σου Ε1 &Ε9 θα σου χρειαστουν παρακατω για Αριθμό Παροχής , τ.μ. Έχει εξαρτώμενο τέκνο. Το έβαλα μονογονεϊκή και το δέχτηκε. Άγαμος με εξαρτώμενο τέκνο δεν το δέχεται και δεν μπορείς να αλλάξεις το νούμερο, είναι προσυμπληρωμένο. Επεξ/σία χθες στις 10:02 μμ από Silverage 2
_^ThEo^_ Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Καλημέρα, γνωρίζει κανείς αν πχ έχεις δηλώσει στο εξοικονομώ ότι θα πάρεις αντλία θερμότητας, αν γίνεται άλλος επαγγελματίας να ειναι ο προμηθευτής της αντλίας θερμότητας και άλλος επαγγελματίας να κάνει την εγκατάσταση;
meletis_m Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, _^ThEo^_ είπε Καλημέρα, γνωρίζει κανείς αν πχ έχεις δηλώσει στο εξοικονομώ ότι θα πάρεις αντλία θερμότητας, αν γίνεται άλλος επαγγελματίας να ειναι ο προμηθευτής της αντλίας θερμότητας και άλλος επαγγελματίας να κάνει την εγκατάσταση; Ναι δε έχεις πρόβλημα , αρκεί να μπορεί να δουλέψει για εξοικονομώ και να τον δηλώσεις με ΑΦΜ / IBAN στη κατάλληλη καρτέλα προμηθευτών .
li@m Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Ερωτησεις προς γνωστες 1) Αν ανηκεις σε 2 κατηγοριες, ητοι πληγεντες θεσσαλιας και Αμεα τι δηλωνεις; Μπορεις και τα 2 για περισσοτερες πιθανοτητες ενταξης; 2) Τα ποσα για ΕΤΚ, ΠΕΑ αποζημιωνονται;
meletis_m Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, li@m είπε Ερωτησεις προς γνωστες 1) Αν ανηκεις σε 2 κατηγοριες, ητοι πληγεντες θεσσαλιας και Αμεα τι δηλωνεις; Μπορεις και τα 2 για περισσοτερες πιθανοτητες ενταξης; 2) Τα ποσα για ΕΤΚ, ΠΕΑ αποζημιωνονται; Για το 1ο μπορείς να ρωτήσεις γραπτώς . Έχουν άμεση εξυπηρέτηση στο help desk Για το 2ο έχει πίνακα στον οδηγό που τα αναγράφει αναλυτικά
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, li@m είπε Ερωτησεις προς γνωστες 1) Αν ανηκεις σε 2 κατηγοριες, ητοι πληγεντες θεσσαλιας και Αμεα τι δηλωνεις; Μπορεις και τα 2 για περισσοτερες πιθανοτητες ενταξης; 2) Τα ποσα για ΕΤΚ, ΠΕΑ αποζημιωνονται; Πας με το μεγαλύτερο. Δεν αθροίζονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα