Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, nimik είπε

Έχεις περάσει τον έλεγχο ?θεωρώ ότι μετά την λήξη της προθεσμίας 15.10 θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ..

Εγώ είμαι στην 8α περιμένω τα αποτελέσματα του ελέγχου ..

Ναι εχω περασει ελεγχο, στο ιδιο σημειο βρισκομαι κι εγω..15/10.. αυτο δεν το ηξερα για να δουμε, θα προχωρησει ή θα αρχισουν να ζητανε τιποτα τρελα πραγματα οπως εχει συμβει στο παρελθον..

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, energy52 είπε

Ναι εχω περασει ελεγχο, στο ιδιο σημειο βρισκομαι κι εγω..15/10.. αυτο δεν το ηξερα για να δουμε, θα προχωρησει ή θα αρχισουν να ζητανε τιποτα τρελα πραγματα οπως εχει συμβει στο παρελθον..

Αφού πέρασες τον έλεγχο λογικά δεν θα είσαι στην 8α όπως εγώ αλλά πιο κάτω 8β,γ ..

υπομονή ,όπως γράφει και στο σύστημα στην 1η σελίδα ..Στην τρέχουσα κατάσταση της αίτησης δεν προβλέπονται ενέργειες.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ακομα μια ερωτηση οποιος ξερει.

Το ποσο που δεσμεύεται στην τράπεζα για τις πληρωμές πως αποδεσμευεται τεχνικα?

Μεσω πληροφοριακου συστηματος? Δηλαδη της εφαρμογης που γινονται ολα?

Η πρεπει να παμε στην τραπεζα μας? Η με απλο ebanking? 

Επισης οι πληρωμες ιδιων κεφαλαιων  μπορει να γινουν απο διαφορετικη τραπεζα σε σχεση με αυτην που εχουμε υποδείξει για το Δανειο ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, trelospanta είπε

Εχω ακομα μια ερωτηση οποιος ξερει.

Το ποσο που δεσμεύεται στην τράπεζα για τις πληρωμές πως αποδεσμευεται τεχνικα?

Μεσω πληροφοριακου συστηματος? Δηλαδη της εφαρμογης που γινονται ολα?

Η πρεπει να παμε στην τραπεζα μας? Η με απλο ebanking? 

Επισης οι πληρωμες ιδιων κεφαλαιων  μπορει να γινουν απο διαφορετικη τραπεζα σε σχεση με αυτην που εχουμε υποδείξει για το Δανειο ? 

Όταν δόθηκε η προκαταβολή του 70% στους προμηθευτές τα πήρε το σύστημα από τον ειδικό λογαριασμό ο οποίος είχε ανοιχτεί γι αυτόν τον σκοπό ,απλά είχε μεγάλες προμήθειες ανά συναλλαγή τις οποίες τράβαγε από τον δικό σου λογαριασμό ,εσύ δεν κάνεις τίποτα απλά φροντίζεις να έχει ο λογαριασμός σου κάποια λεφτά γύρω στο 100άρικο++ για τις προμήθειες .

Στα ιδία κεφάλαια είχα κάνει κατάθεση κι από άλλη τράπεζα χωρίς πρόβλημα ,αλλά εγώ δεν είχα πάρει δάνειο .

Τώρα πως θα γίνει στην τελική εκταμίευση δεν ξέρω ,σε ποιο στάδιο είσαι ?

15 Οκτωβρίου εκπνέει η προθεσμία του Εξοικονομώ 2021

Επεξ/σία από nimik
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα καμία εξέλιξη με το εξοικονομώ του 2021? Εχει κολλήσει στην φάση 8 μήνες τώρα! 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, hf77 είπε

Καλημέρα καμία εξέλιξη με το εξοικονομώ του 2021? Εχει κολλήσει στην φάση 8 μήνες τώρα! 

Καλημερα, με πηρε αυτες τις ημερες ο μηχανικος κι εχουν αρχσει να ζητανε ηλιθιες διορθωσεις στα δικαιολογητικα..επειδη δεν εχουν λεφτα γινεται αυτο οπως και καποτε...αστα να πανε, λογικα θα σε παρει κι εσενα

Δημοσ.

Η προθεσμία άλλαξε ξανά από 15.10 πήγε 24.11 και τώρα 30.11 ..

Περιμένω κι εγώ τα αποτελέσματα του ελέγχου να δω τι βγει..με έχει προειδοποιήσει ο Μηχανικός ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρουν κάτι ..

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, hf77 είπε

Κοιτάξτε τελικά που η πρόβλεψη μου ότι το εξοικονομώ 21 θα τελειώσει το 2031 θα πέσει μέσα!

Στο φόρουμ πριν κάνα δυο χρόνο τα έλεγα και κάποιοι εδώ μέσα μου λέγανε για ότι πρόκειται για το καλύτερο πρόγραμμα , γεμάτο δικαιοσύνη που τώρα που ανέλαβε το ΤΕΕ θα τελειώσει στο αψε σβήσε...

Σημειωτέον και η δική μου περίπτωση που έχει μέσα και διαδοχή (λόγω θανάτου της μητέρας μου έχει κολλήσει εδώ και 10 μήνες !!!) χωρίς κανένα νέο , απλα με ανοιχτή προθεσμία μέχρι να γίνει δεκτός ο διάδοχος (δηλ εγώ). Καλά που μπαίνω στο φόρουμ και θυμάμαι ότι υπάρχει εξοικονομώ 21 .

Άλλοι γνωστοί μου που έχουν προχωρήσει τους στέλνουν τα κλασικά με τις χίλιες δυο ευφάνταστες παρατηρήσεις που πρέπει να διορθώσουν για να προχωρήσουν και καλά.... Το έχουμε δει αυτό και από το πρόγραμμα εξοικονομω αυτονομω. Είναι η εσχατη λύση του υπουργείου για να καθυστερήσει κάνα εξάμηνο τις πληρωμές ακόμη 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδια μηπως τελικα συμφερει να αλλαξω κουφωματα και κελυφος, βαζοντας τα μαυρα (οχι χρωμα)? Με την τακτοποιηση και ολη αυτη την αναμονη... Δηλαδη, ολη αυτη η κατασταση με το εξοικονομω κτλ και ποσο τελικα κερδος εχετε?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IoannisSM είπε

Παιδια μηπως τελικα συμφερει να αλλαξω κουφωματα και κελυφος, βαζοντας τα μαυρα (οχι χρωμα)? Με την τακτοποιηση και ολη αυτη την αναμονη... Δηλαδη, ολη αυτη η κατασταση με το εξοικονομω κτλ και ποσο τελικα κερδος εχετε?

Αν πραγματικά τις έχεις ανάγκη τις παρεμβάσεις τότε σίγουρα κερδίζεις με το πρόγραμμα .

Ρώτησες προσφορές μαύρες όπως λες; Πόσο φθηνότερα τις βρίσκεις. Γιατί σε κάποιες περιπτώσεις έχω ακούσει ίδιες τιμές με τα τιμολόγια . Γενικώς ο καθένας ζητάει ότι του έρθει χρόνια τώρα όχι μόνο την περίοδο αυτή που υπάρχει και φουλ πληθωρισμός 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για εξοικονομω 2021, ο μηχανικος εχει στειλει ηδη 2 πακετα διορθωσεων που ζητησε το τεε και σημερα ηρθε mail για ¨Επιτευξη του ενεργειακου στοχου¨ ! Τελειωσαμε αραγε ή θα ζητησουν κι αλλες χαζομαρες για καθυστερηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, energy52 είπε

Για εξοικονομω 2021, ο μηχανικος εχει στειλει ηδη 2 πακετα διορθωσεων που ζητησε το τεε και σημερα ηρθε mail για ¨Επιτευξη του ενεργειακου στοχου¨ ! Τελειωσαμε αραγε ή θα ζητησουν κι αλλες χαζομαρες για καθυστερηση;

Σε ποια φάση του έργου είσαι ? 8α ?

Αυτό το μειλ έλαβες ?

Με βάση τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει διαπιστώνεται μέσω αυτοματοποιημένων ηλεκτρονικών ελέγχων η επίτευξη του ενεργειακού στόχου του Προγράμματος και η τυπική (αριθμητική) πληρότητα των υποβαλλόμενων δικαιολογητικών και παραστατικών.

Επεξ/σία από nimik
Δημοσ.
7 ώρες πριν, energy52 είπε

Λογικά πας προς τη λήξη 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα , για το εξοικομω 2021 ξεκινάω σιγά σιγά για εργασίες καθώς η έγκριση του δανείου πήγαινε από αύριο σε αύριο. Θέλω να ρωτήσω όποιος ξέρει για να πιάσω το στόχο ενεργειακής αναβάθμισης τι ποσοστά δίνει η κάθε εργασία ,πχ κέλυφος ,μόνωση ταράτσα ,κουφώματα ,  αντλία θερμότητας, ενεργειακό τζάκι κλπ 

Αξίζει ενεργειακό τζάκι η αντλία θερμότητας;  Πόσο έχετε πάρει εσείς το τ.μ τιμή για μόνωση περιμετρικά ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, basilisgate13 είπε

Καλησπέρα , για το εξοικομω 2021 ξεκινάω σιγά σιγά για εργασίες καθώς η έγκριση του δανείου πήγαινε από αύριο σε αύριο. Θέλω να ρωτήσω όποιος ξέρει για να πιάσω το στόχο ενεργειακής αναβάθμισης τι ποσοστά δίνει η κάθε εργασία ,πχ κέλυφος ,μόνωση ταράτσα ,κουφώματα ,  αντλία θερμότητας, ενεργειακό τζάκι κλπ 

Αξίζει ενεργειακό τζάκι η αντλία θερμότητας;  Πόσο έχετε πάρει εσείς το τ.μ τιμή για μόνωση περιμετρικά ;

Μην κάνεις το λάθος και βάλεις τζάκι.

Αντλία θερμότητας να βάλεις είναι πολύ ποιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης και ΚΑΘΑΡΌΣ. Το τζάκι έχει πολύ βρωμιά και ανα 2-3 χρόνια θέλει και λίγο βάψιμο το σπίτι. Μια ζωή με τα ξύλα μεγάλωσα σόμπα, τζάκι κλπ.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...