Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι κι εγώ αν αξίζει να μπω εξοικονομώ. Θέλω κέλυφος και αλουμίνια μόνο. Κέλυφος περίπου 130 τμ. Αλουμίνια 6 μπαλκονοπορτες και 3 παράθυρα.

Κάποια εκτίμηση σας παρακαλώ για το κόστος;

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Σκέφτομαι κι εγώ αν αξίζει να μπω εξοικονομώ. Θέλω κέλυφος και αλουμίνια μόνο. Κέλυφος περίπου 130 τμ. Αλουμίνια 6 μπαλκονοπορτες και 3 παράθυρα.

Με τις παρεμβάσεις που θα κάνεις πρέπει να ανέβεις τουλάχιστον 3 επίπεδα σε ενεργειακή κλάση.

Οπότε πρέπει πρώτα αυτό να δείτε με το μηχανικό σου που θα το αναλάβει 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, IoannisSM είπε

Μόνο με αυτά δύσκολο να πιαστούν 3 ενεργειακές κλάσεις . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ikucic9 είπε

Μόνο με αυτά δύσκολο να πιαστούν 3 ενεργειακές κλάσεις . 

Βαλε και 1700 εξοδα νομιμοποιησεων που ειχα ρωτησει...

Οποτε, μαλλον ξεχναω το εξοικονομω. Εκτος προγραμματος, τι κοστος θα ειχαν αυτα μονο (με εργατικα, κτλ)?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Οποτε, μαλλον ξεχναω το εξοικονομω. Εκτος προγραμματος, τι κοστος θα ειχαν αυτα μονο (με εργατικα, κτλ)?

Τις τακτοποιήσεις πάντως μην τις υπολογίζεις σαν έξτρα κόστος. Κάποια στιγμή θα πρέπει να τις κάνεις αλλιώς θα έχεις θέμα εσύ ή οι απόγονοι σου.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ikucic9 είπε

Τις τακτοποιήσεις πάντως μην τις υπολογίζεις σαν έξτρα κόστος. Κάποια στιγμή θα πρέπει να τις κάνεις αλλιώς θα έχεις θέμα εσύ ή οι απόγονοι σου.

Απο προγονο τις απεκτησα κι εγω τις τακτοποιησεις 😅.

ειτε θα τις κληροδοτησω ειτε θα τις φτιαξω.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, IoannisSM είπε

Είναι προυπόθεση για τη ενταξη να είναι νόμιμο το κτίσμα , να είναι εντάξει σε Ε9, Ρολόι ΔΕΗ. Οπότε εάν δε φτιάξεις τις εκρεμμόπτητες πρώτα μη το σκέφτεσαι το εξοικονομώ . 

Παντως στη μεταβίβαση θα σου χρειαστει η νομιμοποιήση ή οτι υπάρχει τότε για να μεταβιβαστει.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, IoannisSM είπε

Απο προγονο τις απεκτησα κι εγω τις τακτοποιησεις 😅.

ειτε θα τις κληροδοτησω ειτε θα τις φτιαξω.

Πλέον δεν γίνεται να αλλάξει όνομα η ακίνητη ιδιοκτησία εάν δεν είναι τακτοποιημένη. Οπότε να το έχεις στο νου σου αυτό για τους κληρονόμους σου

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Για το πολύπαθο Εξοικονομώ 2021..

Την Δευτέρα έλαβα email με Αρνητικά αποτελέσματα ελέγχου Τελικής Εκταμίευσης και ένα κατεβατο εκκρεμότητες που από ότι κατάλαβα πρέπει όλοι οι Προμηθευτές  και ο Ωφελουμενος να αποστείλουμε διορθωμενες ΥΔ για διάφορους λόγους και ζητήθηκε και τεκμηρίωση για θερμοδιακοπτομενα ρολλά.

Αναμένω επικοινωνία από τον σύμβουλο έργου για ενημέρωση επ αυτών.

Από την εμπειρία σας, είναι σύνηθες αυτό; Ποσο καιρό μετά θέλει για επανέλεγχο αν καταχωρηθούν οι εκκρεμότητες;

Προχώρησε κάποιος με θετικό αποτέλεσμα από 2021;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Naeval είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Για το πολύπαθο Εξοικονομώ 2021..

Την Δευτέρα έλαβα email με Αρνητικά αποτελέσματα ελέγχου Τελικής Εκταμίευσης και ένα κατεβατο εκκρεμότητες που από ότι κατάλαβα πρέπει όλοι οι Προμηθευτές  και ο Ωφελουμενος να αποστείλουμε διορθωμενες ΥΔ για διάφορους λόγους και ζητήθηκε και τεκμηρίωση για θερμοδιακοπτομενα ρολλά.

Αναμένω επικοινωνία από τον σύμβουλο έργου για ενημέρωση επ αυτών.

Από την εμπειρία σας, είναι σύνηθες αυτό; Ποσο καιρό μετά θέλει για επανέλεγχο αν καταχωρηθούν οι εκκρεμότητες;

Προχώρησε κάποιος με θετικό αποτέλεσμα από 2021;

Κάνε ότι οποίες διορθώσεις λένε , και σε 10 μέρες απαντάνε συνήθως . Το κακό είναι ότι κάθε φορά τα βλέπει και διαφορετικό άτομο .

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησε λέει η υποβολή ΗΤΚ για το εξοικονομώ 2023 για νέους εκτός από όσους είναι και στο ανακαινίζω που χαρακτηρίζονται ως ειδικές περιπτώσεις. Εμένα όμως που δεν συμμετέχω στο σκέλος ανακαινίζω τίποτα. Μήπως επειδή είναι πρόσφατη αγορά το σπίτι είμαι και εγώ ειδική περίπτωση ? 

Δημοσ.

Καλησπερα!

Βρισκομαι στο σταδιο "04.β ενεργη αιτηση για ληψη δανειου" 

δλδ της επιλογης χρηματοδοτικου σχηματος. Η προσθεσμια ειναι μεχρι 3/10.

Ωστοσο ηθελα να αλλαξω τραπεζα οχι μονο για το δανειο αλλα ακομη και σε περιπτωση που δεν προχωρησω με δανειο να κανω πληρωμες κλπ απο αλλη τραπεζα.

Ειναι εφικτο σε αυτο το σημειο να αλλαξει η Τραπεζα? 

Δεν με αφηνει να αλλαξω το πεδιο πλεον.

Μηπως πρεπει να ακυρωσω την αιτηση και να την ξανακανω?

Δημοσ.

Εξοικονομω 2021, γνωριζει κανεις αν θα υπαρξει συντομα εξελιξη/ εκταμιευση του υπολοιπου 30% να τελειωνουμε επιτελους; 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, energy52 είπε

Εξοικονομω 2021, γνωριζει κανεις αν θα υπαρξει συντομα εξελιξη/ εκταμιευση του υπολοιπου 30% να τελειωνουμε επιτελους; 

Έχεις περάσει τον έλεγχο ?θεωρώ ότι μετά την λήξη της προθεσμίας 15.10 θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ..

Εγώ είμαι στην 8α περιμένω τα αποτελέσματα του ελέγχου ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...