Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

έχει ακούσει κανείς ποτε και αν θα ανοίξει το νέο;

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το εξοικονομω για φυσικα προσωπα να ξερετε οι μαστορες δεν το προτιμουν γιατι με την μεχρι τωρα δομη του αργουν να πληρωθουν,εχει χαρτουρα και οι περισσοτεροι απο αυτους που εντασσονται δεν το ολοκληρωνουν.Οσοι μαστορες συμμετεχουν για ολους αυτους τους λογους ανεβαζουν πολυ τις τιμες οποτε συχνα το οφελος ειναι πολυ μικρο.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, chriskourou είπε

Μια ερώτηση και από μένα... Ξέρει κανείς πόσο καιρό μετά την "επίτευξη ενεργειακού στόχου", θα πάρω πίσω τα χρήματα από το πρόγραμμα; 

Σε ένα με ενάμισι χρόνο λογικά 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για αίτηση (εξ. 2023) που είναι στο στάδιο 

Αναφορά σε κείμενο

Τρέχουσα Κατάσταση : 03.κ Επιλέξιμες

Δεν έχω καταλάβει, δύναται να γίνει έναρξη εργασιών ή πρέπει να πάει η αίτηση σε επόμενο στάδιο ; 

Επεξ/σία από AristidisZ
Δημοσ.
Στις 15/6/2024 στις 7:21 ΜΜ, AristidisZ είπε

για αίτηση (εξ. 2023) που είναι στο στάδιο 

Δεν έχω καταλάβει, δύναται να γίνει έναρξη εργασιών ή πρέπει να πάει η αίτηση σε επόμενο στάδιο ; 

any ideas ? :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

any ideas ? :)

Άμα τα πληρώσεις από την τσέπη σου και κάνεις ιδιωτικό συμφωνητικό με τους προμηθευτές να στα επιστρέψουν μόλις τα πάρουν από το πρόγραμμα. Με το ρίσκο βέβαια ότι υπάρχει η περίπτωση να μην σε πάρουν γιατί μέχρι να γίνει η υπαγωγή σου στο πρόγραμμα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ALIEN-3- είπε

Άμα τα πληρώσεις από την τσέπη σου και κάνεις ιδιωτικό συμφωνητικό με τους προμηθευτές να στα επιστρέψουν μόλις τα πάρουν από το πρόγραμμα. Με το ρίσκο βέβαια ότι υπάρχει η περίπτωση να μην σε πάρουν γιατί μέχρι να γίνει η υπαγωγή σου στο πρόγραμμα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 

σε ποιο στάδιο της αίτησης μπορώ να ξεκινήσω εργασίες ; 

Εφόσον είναι σε κατάσταση "επιλέξιμη", προφανώς δε θα προχωρήσει  ;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

σε ποιο στάδιο της αίτησης μπορώ να ξεκινήσω εργασίες ; 

Εφόσον είναι σε κατάσταση "επιλέξιμη", προφανώς δε θα προχωρήσει  ;

Πρέπει να ολοκληρωθεί ο έλεγχος να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα και να ξεκινήσουν οι υπαγωγες στο πρόγραμμα. Το πότε δεν το ξέρει κανείς . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζω ενδιαφέροντα πράγματα η αλήθεια είναι. Είμαι στο '23, επιλέξιμος αφού μας πήραν όλους, και μέχρι στιγμής τι έχω δώσει: 400 αμοιβή μηχσνικού + 448 ητκ.

Όλα μου είπε ο μηχανικός ότι δικαιολογούνται και θα τα πάρω πίσω.τεσπα, τελευταία ενημέρωση ήταν ότι 7 Ιουλίου περιμένουμε να προχωρήσει το πρόγραμμα και να ξεκινήσουμε τις εργασίες.ειμαι προβληματισμένος αν θα βρούμε προσφορές για τις εργασίες γιατί είμαι επαρχία, πιο λίγες επιλογές και τι τιμή θα σου δώσουν , αν θα βρείς

Ελπίζω μέσα στο καλοκαίρι να ξεκινησω

Επεξ/σία από mpregos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, mpregos είπε

Διαβάζω ενδιαφέροντα πράγματα η αλήθεια είναι. Είμαι στο '23, επιλέξιμος αφού μας πήραν όλους, και μέχρι στιγμής τι έχω δώσει: 400 αμοιβή μηχσνικού + 448 ητκ.

Όλα μου είπε ο μηχανικός ότι δικαιολογούνται και θα τα πάρω πίσω.τεσπα, τελευταία ενημέρωση ήταν ότι 7 Ιουλίου περιμένουμε να προχωρήσει το πρόγραμμα και να ξεκινήσουμε τις εργασίες.ειμαι προβληματισμένος αν θα βρούμε προσφορές για τις εργασίες γιατί είμαι επαρχία, πιο λίγες επιλογές και τι τιμή θα σου δώσουν , αν θα βρείς

Ελπίζω μέσα στο καλοκαίρι να ξεκινησω

Γιατί δεν ψαχνεις από τώρα συνεργεία;

Επεξ/σία από Ikucic9
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ikucic9 είπε

Γιατί δεν ψαχνεις από τώρα συνεργεία;

Να ψάξει συνεργεία για να ξεκινήσει εργασίες ποτε ;

Αφου ακόμα δεν έχει βγει κάτι 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Να ψάξει συνεργεία για να ξεκινήσει εργασίες ποτε ;

Αφου ακόμα δεν έχει βγει κάτι 

Για να πάρει προσφορές προφανως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Που θα έχουν ισχύ 15 μέρες 

Τι να σου πω εγώ είχα πάρει προσφορά (επαρχία είμαι ) 4 μήνες πριν και για αυτό τελείωσα τσακ μπαμ τα έργα όταν μπήκα. Και αυτά πριν ένα χρόνο που ο πληθωρισμός έτρεχε με υψηλότερο Ρυθμό. Δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει. 

Και όπως και χει προσφορα για τεχνικά έργα με 15μερη ισχύ ολίγον υπερβολική μου φαίνεται . Είπαμε οι τιμές έχουν πάρει τον ανήφορο αλλά όχι και ετσι

Επεξ/σία από Ikucic9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...