Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 έχει ακούσει κανείς ποτε και αν θα ανοίξει το νέο;
vagos789 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Το εξοικονομω για φυσικα προσωπα να ξερετε οι μαστορες δεν το προτιμουν γιατι με την μεχρι τωρα δομη του αργουν να πληρωθουν,εχει χαρτουρα και οι περισσοτεροι απο αυτους που εντασσονται δεν το ολοκληρωνουν.Οσοι μαστορες συμμετεχουν για ολους αυτους τους λογους ανεβαζουν πολυ τις τιμες οποτε συχνα το οφελος ειναι πολυ μικρο.
Ikucic9 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 18 ώρες πριν, chriskourou είπε Μια ερώτηση και από μένα... Ξέρει κανείς πόσο καιρό μετά την "επίτευξη ενεργειακού στόχου", θα πάρω πίσω τα χρήματα από το πρόγραμμα; Σε ένα με ενάμισι χρόνο λογικά 1
panosena Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Λάθος ποστ. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2024 από panosena
AristidisZ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) για αίτηση (εξ. 2023) που είναι στο στάδιο Αναφορά σε κείμενο Τρέχουσα Κατάσταση : 03.κ Επιλέξιμες Δεν έχω καταλάβει, δύναται να γίνει έναρξη εργασιών ή πρέπει να πάει η αίτηση σε επόμενο στάδιο ; Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2024 από AristidisZ
AristidisZ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Στις 15/6/2024 στις 7:21 ΜΜ, AristidisZ είπε για αίτηση (εξ. 2023) που είναι στο στάδιο Δεν έχω καταλάβει, δύναται να γίνει έναρξη εργασιών ή πρέπει να πάει η αίτηση σε επόμενο στάδιο ; any ideas ?
ALIEN-3- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε any ideas ? Άμα τα πληρώσεις από την τσέπη σου και κάνεις ιδιωτικό συμφωνητικό με τους προμηθευτές να στα επιστρέψουν μόλις τα πάρουν από το πρόγραμμα. Με το ρίσκο βέβαια ότι υπάρχει η περίπτωση να μην σε πάρουν γιατί μέχρι να γίνει η υπαγωγή σου στο πρόγραμμα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος
AristidisZ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, ALIEN-3- είπε Άμα τα πληρώσεις από την τσέπη σου και κάνεις ιδιωτικό συμφωνητικό με τους προμηθευτές να στα επιστρέψουν μόλις τα πάρουν από το πρόγραμμα. Με το ρίσκο βέβαια ότι υπάρχει η περίπτωση να μην σε πάρουν γιατί μέχρι να γίνει η υπαγωγή σου στο πρόγραμμα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος σε ποιο στάδιο της αίτησης μπορώ να ξεκινήσω εργασίες ; Εφόσον είναι σε κατάσταση "επιλέξιμη", προφανώς δε θα προχωρήσει ;
ALIEN-3- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 35 λεπτά πριν, AristidisZ είπε σε ποιο στάδιο της αίτησης μπορώ να ξεκινήσω εργασίες ; Εφόσον είναι σε κατάσταση "επιλέξιμη", προφανώς δε θα προχωρήσει ; Πρέπει να ολοκληρωθεί ο έλεγχος να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα και να ξεκινήσουν οι υπαγωγες στο πρόγραμμα. Το πότε δεν το ξέρει κανείς . 1
mpregos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Διαβάζω ενδιαφέροντα πράγματα η αλήθεια είναι. Είμαι στο '23, επιλέξιμος αφού μας πήραν όλους, και μέχρι στιγμής τι έχω δώσει: 400 αμοιβή μηχσνικού + 448 ητκ. Όλα μου είπε ο μηχανικός ότι δικαιολογούνται και θα τα πάρω πίσω.τεσπα, τελευταία ενημέρωση ήταν ότι 7 Ιουλίου περιμένουμε να προχωρήσει το πρόγραμμα και να ξεκινήσουμε τις εργασίες.ειμαι προβληματισμένος αν θα βρούμε προσφορές για τις εργασίες γιατί είμαι επαρχία, πιο λίγες επιλογές και τι τιμή θα σου δώσουν , αν θα βρείς Ελπίζω μέσα στο καλοκαίρι να ξεκινησω Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2024 από mpregos
Ikucic9 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, mpregos είπε Διαβάζω ενδιαφέροντα πράγματα η αλήθεια είναι. Είμαι στο '23, επιλέξιμος αφού μας πήραν όλους, και μέχρι στιγμής τι έχω δώσει: 400 αμοιβή μηχσνικού + 448 ητκ. Όλα μου είπε ο μηχανικός ότι δικαιολογούνται και θα τα πάρω πίσω.τεσπα, τελευταία ενημέρωση ήταν ότι 7 Ιουλίου περιμένουμε να προχωρήσει το πρόγραμμα και να ξεκινήσουμε τις εργασίες.ειμαι προβληματισμένος αν θα βρούμε προσφορές για τις εργασίες γιατί είμαι επαρχία, πιο λίγες επιλογές και τι τιμή θα σου δώσουν , αν θα βρείς Ελπίζω μέσα στο καλοκαίρι να ξεκινησω Γιατί δεν ψαχνεις από τώρα συνεργεία; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2024 από Ikucic9
AristidisZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 7 ώρες πριν, Ikucic9 είπε Γιατί δεν ψαχνεις από τώρα συνεργεία; Να ψάξει συνεργεία για να ξεκινήσει εργασίες ποτε ; Αφου ακόμα δεν έχει βγει κάτι
Ikucic9 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 6 ώρες πριν, AristidisZ είπε Να ψάξει συνεργεία για να ξεκινήσει εργασίες ποτε ; Αφου ακόμα δεν έχει βγει κάτι Για να πάρει προσφορές προφανως
AristidisZ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 3 ώρες πριν, Ikucic9 είπε Για να πάρει προσφορές προφανως Που θα έχουν ισχύ 15 μέρες
Ikucic9 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Που θα έχουν ισχύ 15 μέρες Τι να σου πω εγώ είχα πάρει προσφορά (επαρχία είμαι ) 4 μήνες πριν και για αυτό τελείωσα τσακ μπαμ τα έργα όταν μπήκα. Και αυτά πριν ένα χρόνο που ο πληθωρισμός έτρεχε με υψηλότερο Ρυθμό. Δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει. Και όπως και χει προσφορα για τεχνικά έργα με 15μερη ισχύ ολίγον υπερβολική μου φαίνεται . Είπαμε οι τιμές έχουν πάρει τον ανήφορο αλλά όχι και ετσι Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2024 από Ikucic9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα