ForuMakis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Ολα τα δικαιολογητικα και πληροφοριες που αναφερει οπως ΠΕΑ, αφμ τεχνικου συμβουλου πρεπει να ειναι δηλωμενα μεχρι τις 15 Νοεμβριου που ληγουν οι αιτησεις ή μεχρι τοτε αρκει η βασικη δηλωση με καποιες πληροφοριριες σχετικα με τον αιτουντα και με το ακινητο; Γιατι αν τα θελει ολα μεχρι τις 15 Νοεμβριου δεν ξερω αν προλαβαινω. 1
ALIEN-3- Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά . Να ρωτήσω από την ολοκλήρωση της αίτησης πόσο καιρό παίρνει για να μάθουμε αν θα μας πάρουν στο πρόγραμμα? Η συνολική βαθμολογία που με βγάζει είναι 54,347 είναι καλή?
dimitris_sal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Αν θυμάμαι καλά τα αποτελέσματα βγαίνουν λίγες ημέρες μετα την καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων.Ισως και λίγο περισσότερο λόγω των πιθανών ενστάσεων. Η βαθμολογία θα έλεγα οτι είναι μάλλον καλή αλλα εξαρτάται απο τις βαθμολογίες των υπόλοιπων αιτήσεων οπότε κανείς δεν μπορεί να σου πει σίγουρα ακόμα. 1
energy52 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δηλαδη ξεκινησαν νεο προγραμμα 2023 με του 2021 να παραμενει κολλημενο στις εξοφλησεις και ποσο θα παρει για Β ΠΕΑ..πολυ πλακα εχουν..😄 2
scarface5323 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, είμαι ιδιώτης ,ενταγμένος στο εξοικονομώ 2021, έχουν μπει οι προκαταβολές στους προμηθευτές, μια ερώτηση έχω μόνο,η μηχανικός μου μου αναφέρει ότι οι προμηθευτές πρέπει να μου κοψούν τιμολόγια για τα πράγματα και τις εργασίες,γιατί πάνω από ένα ποσό δεν μπορεί να κόψει απόδειξη, είναι δυνατόν να μου κόψουν τιμολόγιο εφόσον είμαι ιδιώτης? Ευχαριστώ
meletis_m Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, scarface5323 είπε Καλησπέρα, είμαι ιδιώτης ,ενταγμένος στο εξοικονομώ 2021, έχουν μπει οι προκαταβολές στους προμηθευτές, μια ερώτηση έχω μόνο,η μηχανικός μου μου αναφέρει ότι οι προμηθευτές πρέπει να μου κοψούν τιμολόγια για τα πράγματα και τις εργασίες,γιατί πάνω από ένα ποσό δεν μπορεί να κόψει απόδειξη, είναι δυνατόν να μου κόψουν τιμολόγιο εφόσον είμαι ιδιώτης? Ευχαριστώ Ναι τιμολόγιο θα κοπεί τόσο για τη εργασία όσο και τιμολόγιο για τα υλικά + δελτίο αποστολής . Αυτά τα βάζεις ξεχωριστά στη πλατφόρμα και στα πεδία που ζητάνε Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από meletis_m 1
Ikucic9 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, scarface5323 είπε Καλησπέρα, είμαι ιδιώτης ,ενταγμένος στο εξοικονομώ 2021, έχουν μπει οι προκαταβολές στους προμηθευτές, μια ερώτηση έχω μόνο,η μηχανικός μου μου αναφέρει ότι οι προμηθευτές πρέπει να μου κοψούν τιμολόγια για τα πράγματα και τις εργασίες,γιατί πάνω από ένα ποσό δεν μπορεί να κόψει απόδειξη, είναι δυνατόν να μου κόψουν τιμολόγιο εφόσον είμαι ιδιώτης? Ευχαριστώ Απόδειξη νομίζω Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από Ikucic9 1
scarface5323 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Άνοιξε ο δρόμος για το Β' ΠΕΑ,όπως και επίσημα κατάργηση της υποχρέωσης τμηματικής υλοποίησης ,όπως και κάποιες άλλες μικροαλλαγές στο ΦΕΚ , επίσης αναφέρει και αυτό στην φωτογραφία από κάτω η αλλαγή, αυτό σημαίνει μόνο απόδειξη λιανικής,η και τιμολόγιο με τον όρο "ισοδύναμο"? https://news.b2green.gr/40153/εξοικονομώ-2021-τροποποιήθηκε-ο-οδηγός-α https://ibb.co/nf6fqvN Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από scarface5323
fredd0 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, scarface5323 είπε Καλησπέρα, είμαι ιδιώτης ,ενταγμένος στο εξοικονομώ 2021, έχουν μπει οι προκαταβολές στους προμηθευτές, μια ερώτηση έχω μόνο,η μηχανικός μου μου αναφέρει ότι οι προμηθευτές πρέπει να μου κοψούν τιμολόγια για τα πράγματα και τις εργασίες,γιατί πάνω από ένα ποσό δεν μπορεί να κόψει απόδειξη, είναι δυνατόν να μου κόψουν τιμολόγιο εφόσον είμαι ιδιώτης? Ευχαριστώ Τιμολογιο θα σου κοψουν, να βεβαιωθεις οτι λεει "Ιδιωτης" και να βεβαιωθεις οτι λεει "επι πιστωσει" η κατι αντιστοιχο 1
scarface5323 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, fredd0 είπε Τιμολογιο θα σου κοψουν, να βεβαιωθεις οτι λεει "Ιδιωτης" και να βεβαιωθεις οτι λεει "επι πιστωσει" η κατι αντιστοιχο Εξακολουθεί να ισχύει το ίδιο και μετά απο τις σημερινές αλλαγές ? https://ibb.co/nf6fqvN
Ikucic9 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, scarface5323 είπε Εξακολουθεί να ισχύει το ίδιο και μετά απο τις σημερινές αλλαγές ? https://ibb.co/nf6fqvN Και γω αυτό είδα για τα παραστατικά. Επίσης όπως είπες ανοίγει ο δρόμος για κλήρωση β πεα . Να δούμε αν θα είναι εντός 2023 αυτός ο δρόμος ...
jins Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Διαβάζω στον Οδηγό του Εξοικονομώ 2023: Αναφορά σε κείμενο Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης/ψύξης. Στην κατηγορία αυτή είναι επιλέξιμες: (i) (α) Η εγκατάσταση νέου ή αντικατάσταση υφιστάμενου συστήματος θέρμανσης με νέο σύστημα βιομάζας/αντλίας θερμότητας / Σ.Η.Θ.Υ.Α. (β) η αντικατάσταση υφιστάμενου συστήματος θέρμανσης (συμβατικών υγρών ή στερεών καυσίμων) με νέο σύστημα φυσικού αερίου/υγραερίου. Δηλαδή για το σπίτι μου που είναι παλιό και δεν έχει σύστημα θέρμανσης, δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση φυσικού αερίου με το Εξοικονομώ; Είναι μονόδρομος η αντλία θερμότητας;; ευχαριστώ
Ikucic9 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, jins είπε Διαβάζω στον Οδηγό του Εξοικονομώ 2023: Δηλαδή για το σπίτι μου που είναι παλιό και δεν έχει σύστημα θέρμανσης, δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση φυσικού αερίου με το Εξοικονομώ; Είναι μονόδρομος η αντλία θερμότητας;; ευχαριστώ Μπορείς να βάλεις λέβητα υγραερίου
jins Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Ikucic9 είπε Μπορείς να βάλεις λέβητα υγραερίου Μπερδεύτηκα τώρα. Ο οδηγός λέει "η αντικατάσταση υφιστάμενου συστήματος θέρμανσης (συμβατικών υγρών ή στερεών καυσίμων) με νέο σύστημα φυσικού αερίου/υγραερίου." Εμένα το σπίτι μου δεν έχει "υφιστάμενο συστήμα θέρμανσης". Πώς θα βάλω υγραέριο; Αν διαβάζω σωστά τον Οδηγό, ούτε φυσικό αέριο, ούτε υγραέριο μπορώ να βάλω.
energy52 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, jins είπε Μπερδεύτηκα τώρα. Ο οδηγός λέει "η αντικατάσταση υφιστάμενου συστήματος θέρμανσης (συμβατικών υγρών ή στερεών καυσίμων) με νέο σύστημα φυσικού αερίου/υγραερίου." Εμένα το σπίτι μου δεν έχει "υφιστάμενο συστήμα θέρμανσης". Πώς θα βάλω υγραέριο; Αν διαβάζω σωστά τον Οδηγό, ούτε φυσικό αέριο, ούτε υγραέριο μπορώ να βάλω. Μπορεις να βαλεις..τα γραφουν με τετοιο τροπο που μπερδευεσαι..κι εμενα δεν ειχε συστημα θερμανσης (ειχα μονο το δικτυο με τα σωματα) κι εβαλα λεβητα φυσικου αεριου..Η διαφορα με την αντλια θερμοτητας ειναι πως σε καλυπτει (οσον αφορα τις απαιτησεις του προγραμματος) και για ΖΝΧ οποτε σε ανεβαζει ενεργειακα κατα πολυ! Οταν με το καλο προχωρησεις, ενας καλος μηχανικος ειναι αυτος που σε καθοδηγει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα