a_varel Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Καλησπερα σε νεα αιτηση εξ οικονομω έγινε πρόσφατα αλλαγη στην παροχη ρευματος αλλαχτηκε το ρολόι με αποτελεσμα να αλλάζει και ο αριθμός παροχης στην εφορία (Ε9 ΚΛΠ). Ο αιτούμενος φαίνεται το 2021 με αλλη παροχη ρευματος στο ίδιο σπίτι και στο προγραμμα αναγραφει πωςδενεπιβεβαιωνονται τα στοιχεια από την ΑΑΔΕ.Το έχει συναντήσει κάποιος αυτό? Για να είμαι πιο ακριβής επαιρναν ρευμα από το διπλανό παλαιό σπίτι στο ίδιο οικόπεδο (δικό τους) και τώρα το κατήργησαν και έβαλαν νέα παροχή.
GREGORYMO Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 17 ώρες πριν, a_varel είπε Καλησπερα σε νεα αιτηση εξ οικονομω έγινε πρόσφατα αλλαγη στην παροχη ρευματος αλλαχτηκε το ρολόι με αποτελεσμα να αλλάζει και ο αριθμός παροχης στην εφορία (Ε9 ΚΛΠ). Ο αιτούμενος φαίνεται το 2021 με αλλη παροχη ρευματος στο ίδιο σπίτι και στο προγραμμα αναγραφει πωςδενεπιβεβαιωνονται τα στοιχεια από την ΑΑΔΕ.Το έχει συναντήσει κάποιος αυτό? Για να είμαι πιο ακριβής επαιρναν ρευμα από το διπλανό παλαιό σπίτι στο ίδιο οικόπεδο (δικό τους) και τώρα το κατήργησαν και έβαλαν νέα παροχή. Πολύ κακός. Έπρεπε να περιμένουν να τελειώσει το πρόγραμμα. ΤΩΡΑ το σκέφτηκαν ? 1
meletis_m Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 22 ώρες πριν, a_varel είπε Καλησπερα σε νεα αιτηση εξ οικονομω έγινε πρόσφατα αλλαγη στην παροχη ρευματος αλλαχτηκε το ρολόι με αποτελεσμα να αλλάζει και ο αριθμός παροχης στην εφορία (Ε9 ΚΛΠ). Ο αιτούμενος φαίνεται το 2021 με αλλη παροχη ρευματος στο ίδιο σπίτι και στο προγραμμα αναγραφει πωςδενεπιβεβαιωνονται τα στοιχεια από την ΑΑΔΕ.Το έχει συναντήσει κάποιος αυτό? Για να είμαι πιο ακριβής επαιρναν ρευμα από το διπλανό παλαιό σπίτι στο ίδιο οικόπεδο (δικό τους) και τώρα το κατήργησαν και έβαλαν νέα παροχή. Όπως έγραψαν έπρεπε να τελειώσει η αίτηση . Εάν και θα ζητούσαν και βεβαίωση ΥΔΕ . Τώρα με το ανάλογο χαρτί που θα πάρει από ΔΕΔΔΗΕ το προσκομίζει στη ΔΟΥ , να διορθωθεί το Ε9,Δήμο , και στο σύστημα επάνω . Και ίσως ζητηθεί και βεβαίωση Δήμου μαζί για τη οδό .
GREGORYMO Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 12 ώρες πριν, meletis_m είπε Όπως έγραψαν έπρεπε να τελειώσει η αίτηση . Εάν και θα ζητούσαν και βεβαίωση ΥΔΕ . Τώρα με το ανάλογο χαρτί που θα πάρει από ΔΕΔΔΗΕ το προσκομίζει στη ΔΟΥ , να διορθωθεί το Ε9,Δήμο , και στο σύστημα επάνω . Και ίσως ζητηθεί και βεβαίωση Δήμου μαζί για τη οδό . Μια χαρά αφού υπάρχει λύση και μάλιστα εύκολη
speediroula Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στο πρόγραμμα εξοικονομω 2021 και θέλω να ξεκινήσω τις εργασίες. Έχω αεριο,θερμομονωση, κουφωματα και ηλιακό. Θα μπουν πρώτα τα κουφώματα αλλά δε ξέρω τι πρέπει να προηγηθεί μέτα η θερμομόνωση ή το αεριο? Ο κάθε τεχνίτης μου λέει διαφορετικά πράγματα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια
dimitris_sal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δεν υπάρχει κάποιος σύμβουλος έργου να σε καθοδηγήσει; Εγω πάντως θα έβαζα τελευταία την θερμομόνωση ωστε να μην υποστεί ζημιές κλπ απο τις άλλες δουλειές. 1
kanesaxo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 8 hours ago, speediroula said: Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στο πρόγραμμα εξοικονομω 2021 και θέλω να ξεκινήσω τις εργασίες. Έχω αεριο,θερμομονωση, κουφωματα και ηλιακό. Θα μπουν πρώτα τα κουφώματα αλλά δε ξέρω τι πρέπει να προηγηθεί μέτα η θερμομόνωση ή το αεριο? Ο κάθε τεχνίτης μου λέει διαφορετικά πράγματα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια Oι σωληνες του αερίου, δε μπορουν να θαφτούν μεσα στη μόνωση. Οποτε τελευταίοι. Η απάντηση ειναι κάπως του στυλ "ολα μαζι και απο λίγο". Τι εννοω. Ας ερθει ο υδραυλικός, να δει που θα μπει ο λεβητας ΦΑ. Πρεπει να τραβηξει εξω αναμονές, ωστε να μη ρημάξεις τη μόνωση. Τα ιδια και με τα A/C. Τρυπα στο τοιχο για σωληνώσεις/ρεύμα και τοποθετηση βασης. Οποτε πρωτα αυτα και έπειτα κουφώματα/θερμοπρόσοψη/Α-C/αέριο. Τον ηλιακό τον βάζεις όποτε θες. Λογικο εινια τα μαστόρια να τα παρουσιαζουν οπως θελουν, γιατι ισως θελουν να τραινάρουν τη δικη τους δουλεια λογω χρημάτων.
speediroula Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Στις 13/8/2023 στις 10:50 ΜΜ, dimitris_sal είπε Δεν υπάρχει κάποιος σύμβουλος έργου να σε καθοδηγήσει; Εγω πάντως θα έβαζα τελευταία την θερμομόνωση ωστε να μην υποστεί ζημιές κλπ απο τις άλλες δουλειές. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Σύμβουλος έργου έχει μπει ο μηχανικός αλλά δυστυχώς υπάρχει θέμα επικοινωνίας μαζί του. Στις 14/8/2023 στις 12:01 ΠΜ, kanesaxo είπε Oι σωληνες του αερίου, δε μπορουν να θαφτούν μεσα στη μόνωση. Οποτε τελευταίοι. Η απάντηση ειναι κάπως του στυλ "ολα μαζι και απο λίγο". Τι εννοω. Ας ερθει ο υδραυλικός, να δει που θα μπει ο λεβητας ΦΑ. Πρεπει να τραβηξει εξω αναμονές, ωστε να μη ρημάξεις τη μόνωση. Τα ιδια και με τα A/C. Τρυπα στο τοιχο για σωληνώσεις/ρεύμα και τοποθετηση βασης. Οποτε πρωτα αυτα και έπειτα κουφώματα/θερμοπρόσοψη/Α-C/αέριο. Τον ηλιακό τον βάζεις όποτε θες. Λογικο εινια τα μαστόρια να τα παρουσιαζουν οπως θελουν, γιατι ισως θελουν να τραινάρουν τη δικη τους δουλεια λογω χρημάτων. Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Ελπίζω να βγάλω άκρη...
teodur Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 καλημέρα. Σήμερα πληρώσαμε τους προμηθευτές απο την προκαταβολή επιχορήγησης , το 70 %, όλο το ποσο της επιχορηγησης. Οι εργασίες εχουν τελειώσει. Τωρα , ποιο είναι το επόμενο βήμα; Περιμένουμε το Β ΠΕΑ;
Ikucic9 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, teodur είπε καλημέρα. Σήμερα πληρώσαμε τους προμηθευτές απο την προκαταβολή επιχορήγησης , το 70 %, όλο το ποσο της επιχορηγησης. Οι εργασίες εχουν τελειώσει. Τωρα , ποιο είναι το επόμενο βήμα; Περιμένουμε το Β ΠΕΑ; Το σύστημα είναι κολλημένο σε αυτό το στάδιο εδώ και 6 μήνες. Αναμένεις αναμένω αναμένουμε ... Ο μηχανικός μου είπε ότι από Οκτώβρη και βλέπουμε Ισχύει κάτι άλλο; Γνωρίζει κάποιος; Κάτι;
meletis_m Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, teodur είπε καλημέρα. Σήμερα πληρώσαμε τους προμηθευτές απο την προκαταβολή επιχορήγησης , το 70 %, όλο το ποσο της επιχορηγησης. Οι εργασίες εχουν τελειώσει. Τωρα , ποιο είναι το επόμενο βήμα; Περιμένουμε το Β ΠΕΑ; Γίνεται το Β ΠΕΑ , ανεβάζεις όλα τα παραστατικά δελτία αποστολής, εγκρίσεις προϊόντων , δελτία συμμόρφωσης /χαρακτηριστικά , ΥΔ αναδόχων - προμηθευτών και κανείς υποβολή . Δες οπωσδήποτε και εάν χρειαστεί ΥΔΕ . Πρέπει να είσαι πολύ σωστός και αναλυτικός δηλαδή ο σύμβουλος , γιατί σε περίπτωση έλλειψης το διορθώνεις και κάθε φορά το βλέπει και διαφορετικό άτομο . Μετά τα παραπάνω αναμένεις 20-25 μέρες περίπου και προχωράει . Γενικά έχουν υπάρξει καθυστερήσεις πολλές .
Ikucic9 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 47 λεπτά πριν, meletis_m είπε Γίνεται το Β ΠΕΑ , ανεβάζεις όλα τα παραστατικά δελτία αποστολής, εγκρίσεις προϊόντων , δελτία συμμόρφωσης /χαρακτηριστικά , ΥΔ αναδόχων - προμηθευτών και κανείς υποβολή . Δες οπωσδήποτε και εάν χρειαστεί ΥΔΕ . Πρέπει να είσαι πολύ σωστός και αναλυτικός δηλαδή ο σύμβουλος , γιατί σε περίπτωση έλλειψης το διορθώνεις και κάθε φορά το βλέπει και διαφορετικό άτομο . Μετά τα παραπάνω αναμένεις 20-25 μέρες περίπου και προχωράει . Γενικά έχουν υπάρξει καθυστερήσεις πολλές . Εμένα γιατί με έχει κολλήσει στο διαχείριση προκαταβολών ; Και μου λέει ότι προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω ενέργειες;
meletis_m Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Ikucic9 είπε Εμένα γιατί με έχει κολλήσει στο διαχείριση προκαταβολών ; Και μου λέει ότι προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω ενέργειες; Γενικά υπάρχει καθυστέρηση , αλλά στείλε κανένα μήνυμα στη υποστήριξη ή κάνε τηλέφωνο . Πάντως η διαδικασία συνοπτικά είναι η παραπάνω .
teodur Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 11 ώρες πριν, meletis_m είπε Γίνεται το Β ΠΕΑ , ανεβάζεις όλα τα παραστατικά δελτία αποστολής, εγκρίσεις προϊόντων , δελτία συμμόρφωσης /χαρακτηριστικά , ΥΔ αναδόχων - προμηθευτών και κανείς υποβολή . Δες οπωσδήποτε και εάν χρειαστεί ΥΔΕ . Πρέπει να είσαι πολύ σωστός και αναλυτικός δηλαδή ο σύμβουλος , γιατί σε περίπτωση έλλειψης το διορθώνεις και κάθε φορά το βλέπει και διαφορετικό άτομο . Μετά τα παραπάνω αναμένεις 20-25 μέρες περίπου και προχωράει . Γενικά έχουν υπάρξει καθυστερήσεις πολλές . TO B ΠΕΑ εχει ξεκινήσει:;; Γιατί από ότι ξέρω το κανει διαφορετικός ενεργειακός επιθεωρητής από τον πρώτο,και αυτός ύστερα από κλήρωση
meletis_m Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, teodur είπε TO B ΠΕΑ εχει ξεκινήσει:;; Γιατί από ότι ξέρω το κανει διαφορετικός ενεργειακός επιθεωρητής από τον πρώτο,και αυτός ύστερα από κλήρωση Στούς νέους κύκλους ναι έτσι θα γίνει . Παράλειψη μου , αναφερόμουν σε αιτήση που είναι στο εξοικονομω αυτονομω 2020 . Βέβαια πέρα απο τη κλήρωση του ενεργεικού επιθεωρητη , η υπόλοιπη διαδικασία για τη ολοκλήρωση της αίτησης δε έχει αλλάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα