vali Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω μπει στο εξοικονομώ 2021. Στην απόφαση υπαγωγής αναγράφει για δύο κλιματιστικά μεγαλύτερα των 3.8kw με αξία στο περίπου, 870 ευρώ + ΦΠΑ έκαστο. Γνωρίζει κάποιος το ποσό της περικοπής αν το ένα κλιματιστικό είναι κάτω από 3.8kw; Η διαμόρφωση του σπιτιού είναι τέτοια και δεν γίνεται να βάλω μεγάλο κλιματιστικό στο υπνοδωμάτιο. Οπότε θα βάλω ένα 9000btu και ένα 22000btu Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από vali
Maknightt Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 16 ώρες πριν, vali είπε Καλησπέρα, έχω μπει στο εξοικονομώ 2021. Στην απόφαση υπαγωγής αναγράφει για δύο κλιματιστικά μεγαλύτερα των 3.8kw με αξία στο περίπου, 870 ευρώ + ΦΠΑ έκαστο. Γνωρίζει κάποιος το ποσό της περικοπής αν το ένα κλιματιστικό είναι κάτω από 3.8kw; Η διαμόρφωση του σπιτιού είναι τέτοια και δεν γίνεται να βάλω μεγάλο κλιματιστικό στο υπνοδωμάτιο. Οπότε θα βάλω ένα 9000btu και ένα 22000btu Μέχρι 1000€ μαζί με το ΦΠΑ για το μικρό. Και μέχρι 1700€ για το μεγάλο με ΦΠΑ. 1
meletis_m Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Αίτηση σε τελική εκταμίευση . Γνωρίζει κάποιος εάν τους καλύπτει η παραπάνω απόδειξη για τη ΥΔΕ με το αριθμό παροχής εφόσον δε έχει λήξει ή πρέπει να πας και από τη ΔΕΔΔΗΕ για περεταιρω. https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ Το έχουν ως εκκρεμοτητα αλλά δε το διευκρινίζουν και περιμένω απάντηση τους .
Ikucic9 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 18 ώρες πριν, meletis_m είπε Αίτηση σε τελική εκταμίευση . Γνωρίζει κάποιος εάν τους καλύπτει η παραπάνω απόδειξη για τη ΥΔΕ με το αριθμό παροχής εφόσον δε έχει λήξει ή πρέπει να πας και από τη ΔΕΔΔΗΕ για περεταιρω. https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ Το έχουν ως εκκρεμοτητα αλλά δε το διευκρινίζουν και περιμένω απάντηση τους . Ηλεκτρονικα το κατεβάζεις δεν πας στον δεδδηε. Τους καλύπτει
meletis_m Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Ikucic9 είπε Ηλεκτρονικα το κατεβάζεις δεν πας στον δεδδηε. Τους καλύπτει Το ίδιο μου απαντήσαν και οι ίδιοι. Ναι το κατέβασα ηδη με το αρ.παροχής .
teodur Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Στις 17/7/2023 στις 6:31 ΜΜ, meletis_m είπε Συνηθως 10-15 μέρες και θα ενημερωθεις με μήνυμα εάν υπάρχει έλλειψη ή προχωρήσει προς πληροφόρηση, ο έλεγχος δεν άργησε, απατήσαν σε μια εβδομάδα. Με εκκρεμότητες βεβαίως 1
eidikos33 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 αν ειναι δωρεαν παραχωρημενο το σπιτι απο τον πατερα στην κορη μπορει να υποβαλει αιτηση καποιος απο τους δυο και να ειναι δικαιουχος?
Ikucic9 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε αν ειναι δωρεαν παραχωρημενο το σπιτι απο τον πατερα στην κορη μπορει να υποβαλει αιτηση καποιος απο τους δυο και να ειναι δικαιουχος? Οδηγός σελ 13 Σε περίπτωση ύπαρξης περισσότερων δικαιούχων εμπράγματων δικαιωμάτων (συγκυρίων) σε επιλέξιμη κατοικία: αν η κύρια χρήση της υπό αίτηση κατοικίας γίνεται από έναν εκ των συγκυρίων, δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχει μόνον ο συγκύριος που την ιδιοκατοικεί. Αν η κύρια χρήση της υπό αίτηση κατοικίας αφορά σε έτερο πρόσωπο μη συγκύριο (ενοικίαση/δωρεάν παραχώρηση), δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχει οποιοσδήποτε εκ των συγκυρίων με εμπράγματο δικαίωμα πλήρους κυριότητας / επικαρπίας (όχι ψιλή κυριότητα). 1
eidikos33 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 17 ώρες πριν, Ikucic9 είπε Οδηγός σελ 13 Σε περίπτωση ύπαρξης περισσότερων δικαιούχων εμπράγματων δικαιωμάτων (συγκυρίων) σε επιλέξιμη κατοικία: αν η κύρια χρήση της υπό αίτηση κατοικίας γίνεται από έναν εκ των συγκυρίων, δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχει μόνον ο συγκύριος που την ιδιοκατοικεί. Αν η κύρια χρήση της υπό αίτηση κατοικίας αφορά σε έτερο πρόσωπο μη συγκύριο (ενοικίαση/δωρεάν παραχώρηση), δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχει οποιοσδήποτε εκ των συγκυρίων με εμπράγματο δικαίωμα πλήρους κυριότητας / επικαρπίας (όχι ψιλή κυριότητα). Δηλαδή?
dimitris_sal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Την αίτηση μπορεί να την κάνει μόνο κάποιος με πλήρη κυριότητα ή με επικαρπία. 1
Ikucic9 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, eidikos33 είπε Δηλαδή? Αν θες πες ακριβώς το ιδιοκτησιακό καθεστώς και ποιος εχει τη χρήση ω κύρια κατοικία της οικίας να σου πούμε ποιος ή ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση.
teodur Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Επιτέλους, ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο έλεγχος ιδίων κεφαλαίων και είμαι σε κατασταση΄΄ καταχώρησης προκαταβολών επιχορήγησης». Με την προκαταβολη που μου εχει πιστωθει ηδη , το 70%. μπορω να ξεχρεώσω τους προμηθευτες απο τις εργασίες που εχω κανει εως τώρα και να μου μεινουν και λιγα ακομα Μπορώ να τους ξεχρεώσω άμεσα και να μου μεινει ενα μικρο ποσο της προκαταβολης ή πρεπει να ξεκινησω και τις αλλες εργασίες (ηλιακός , αικοντισιον ) ωστε να εξαντληθεί η προκαταβολή;; Δεν ξερω τι δεχεται το συστημα..
Napoleon1812 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Καλημέρα σας. Είμαι στο στάδιο 6μ (καταχώρηση προκαταβολών Δανείου - Ιδίων κεφαλαίων) και αναγκάζομαι να αλλάξω σύμβουλο. Περιοχή Αθήνα. Υπάρχει κάποιος που το αναλαμβάνει?
Ikucic9 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 14 ώρες πριν, teodur είπε Επιτέλους, ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο έλεγχος ιδίων κεφαλαίων και είμαι σε κατασταση΄΄ καταχώρησης προκαταβολών επιχορήγησης». Με την προκαταβολη που μου εχει πιστωθει ηδη , το 70%. μπορω να ξεχρεώσω τους προμηθευτες απο τις εργασίες που εχω κανει εως τώρα και να μου μεινουν και λιγα ακομα Μπορώ να τους ξεχρεώσω άμεσα και να μου μεινει ενα μικρο ποσο της προκαταβολης ή πρεπει να ξεκινησω και τις αλλες εργασίες (ηλιακός , αικοντισιον ) ωστε να εξαντληθεί η προκαταβολή;; Δεν ξερω τι δεχεται το συστημα.. Την προκαταβολή την διαχειρίζεσαι όπως θέλεις. Μπορείς να την εξαντλήσεις όπως θες 1
teodur Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα! τελικά ισχύει οτι ο ωφελούμενος μπορεί να κρατήσει το τελευταίο ποσοστό της επιχορήγησης , δηλαδή το 30%, αν εχει πληρώσει ο ιδιος τις εργασίες απο πριν; Στο helpdesk που πήρα τηλ μου είπαν ότι κατι τέτοιο δεν ισχύει και πρέπει να πάνε τα λεφτά στους προμηθευτές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα