Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχω μπει στο εξοικονομώ 2021. Στην απόφαση υπαγωγής αναγράφει για δύο κλιματιστικά μεγαλύτερα των 3.8kw με αξία στο περίπου, 870 ευρώ + ΦΠΑ έκαστο. Γνωρίζει κάποιος το ποσό της περικοπής αν το ένα κλιματιστικό είναι κάτω από 3.8kw; Η διαμόρφωση του σπιτιού είναι τέτοια και δεν γίνεται να βάλω μεγάλο κλιματιστικό στο υπνοδωμάτιο. Οπότε θα βάλω ένα 9000btu και ένα 22000btu

Επεξ/σία από vali
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 ώρες πριν, vali είπε

Καλησπέρα, έχω μπει στο εξοικονομώ 2021. Στην απόφαση υπαγωγής αναγράφει για δύο κλιματιστικά μεγαλύτερα των 3.8kw με αξία στο περίπου, 870 ευρώ + ΦΠΑ έκαστο. Γνωρίζει κάποιος το ποσό της περικοπής αν το ένα κλιματιστικό είναι κάτω από 3.8kw; Η διαμόρφωση του σπιτιού είναι τέτοια και δεν γίνεται να βάλω μεγάλο κλιματιστικό στο υπνοδωμάτιο. Οπότε θα βάλω ένα 9000btu και ένα 22000btu

Μέχρι 1000€ μαζί με το ΦΠΑ για το μικρό.

Και μέχρι 1700€ για το μεγάλο με ΦΠΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Αίτηση σε τελική εκταμίευση .

Γνωρίζει κάποιος εάν τους καλύπτει η παραπάνω απόδειξη για τη ΥΔΕ με το αριθμό παροχής  εφόσον δε έχει λήξει ή πρέπει να πας και από τη ΔΕΔΔΗΕ για περεταιρω.

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Το έχουν ως εκκρεμοτητα αλλά δε το διευκρινίζουν και περιμένω απάντηση τους .

Δημοσ.
18 ώρες πριν, meletis_m είπε

Αίτηση σε τελική εκταμίευση .

Γνωρίζει κάποιος εάν τους καλύπτει η παραπάνω απόδειξη για τη ΥΔΕ με το αριθμό παροχής  εφόσον δε έχει λήξει ή πρέπει να πας και από τη ΔΕΔΔΗΕ για περεταιρω.

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Το έχουν ως εκκρεμοτητα αλλά δε το διευκρινίζουν και περιμένω απάντηση τους .

Ηλεκτρονικα το κατεβάζεις δεν πας στον δεδδηε. Τους καλύπτει 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ikucic9 είπε

Ηλεκτρονικα το κατεβάζεις δεν πας στον δεδδηε. Τους καλύπτει 

Το ίδιο μου απαντήσαν και οι ίδιοι.

Ναι το κατέβασα ηδη με το αρ.παροχής .

Δημοσ.
Στις 17/7/2023 στις 6:31 ΜΜ, meletis_m είπε

Συνηθως 10-15 μέρες και θα ενημερωθεις με μήνυμα εάν υπάρχει έλλειψη ή προχωρήσει 

προς πληροφόρηση, ο έλεγχος δεν άργησε, απατήσαν σε μια εβδομάδα. Με εκκρεμότητες βεβαίως

• Like 1
Δημοσ.

αν ειναι δωρεαν παραχωρημενο το σπιτι απο τον πατερα στην κορη μπορει να υποβαλει αιτηση καποιος απο τους δυο και να ειναι δικαιουχος?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eidikos33 είπε

αν ειναι δωρεαν παραχωρημενο το σπιτι απο τον πατερα στην κορη μπορει να υποβαλει αιτηση καποιος απο τους δυο και να ειναι δικαιουχος?

Οδηγός σελ 13

Σε περίπτωση ύπαρξης περισσότερων δικαιούχων εμπράγματων δικαιωμάτων (συγκυρίων)
σε επιλέξιμη κατοικία: αν η κύρια χρήση της υπό αίτηση κατοικίας γίνεται από έναν εκ
των συγκυρίων, δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχει μόνον ο συγκύριος που την
ιδιοκατοικεί. Αν η κύρια χρήση της υπό αίτηση κατοικίας αφορά σε έτερο πρόσωπο μη
συγκύριο (ενοικίαση/δωρεάν παραχώρηση), δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχει
οποιοσδήποτε εκ των συγκυρίων με εμπράγματο δικαίωμα πλήρους κυριότητας /
επικαρπίας (όχι ψιλή κυριότητα).

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Ikucic9 είπε

Οδηγός σελ 13

Σε περίπτωση ύπαρξης περισσότερων δικαιούχων εμπράγματων δικαιωμάτων (συγκυρίων)
σε επιλέξιμη κατοικία: αν η κύρια χρήση της υπό αίτηση κατοικίας γίνεται από έναν εκ
των συγκυρίων, δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχει μόνον ο συγκύριος που την
ιδιοκατοικεί. Αν η κύρια χρήση της υπό αίτηση κατοικίας αφορά σε έτερο πρόσωπο μη
συγκύριο (ενοικίαση/δωρεάν παραχώρηση), δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχει
οποιοσδήποτε εκ των συγκυρίων με εμπράγματο δικαίωμα πλήρους κυριότητας /
επικαρπίας (όχι ψιλή κυριότητα).

Δηλαδή?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Δηλαδή?

Αν θες πες ακριβώς το ιδιοκτησιακό καθεστώς και ποιος εχει τη χρήση ω κύρια κατοικία της οικίας να σου πούμε ποιος ή ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση.

Δημοσ.

Επιτέλους, ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο έλεγχος ιδίων κεφαλαίων και είμαι σε κατασταση΄΄  καταχώρησης προκαταβολών επιχορήγησης».  Με την  προκαταβολη που μου εχει πιστωθει ηδη , το 70%.  μπορω να ξεχρεώσω τους προμηθευτες απο τις εργασίες που εχω κανει εως τώρα και να μου μεινουν και λιγα ακομα Μπορώ να τους  ξεχρεώσω άμεσα   και να μου μεινει ενα μικρο ποσο της προκαταβολης ή πρεπει να ξεκινησω και τις αλλες εργασίες  (ηλιακός , αικοντισιον )  ωστε να εξαντληθεί η προκαταβολή;; Δεν ξερω τι δεχεται το συστημα..

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Είμαι στο στάδιο 6μ (καταχώρηση προκαταβολών Δανείου - Ιδίων κεφαλαίων) και αναγκάζομαι να αλλάξω σύμβουλο. Περιοχή Αθήνα.

Υπάρχει κάποιος που το αναλαμβάνει?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, teodur είπε

Επιτέλους, ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο έλεγχος ιδίων κεφαλαίων και είμαι σε κατασταση΄΄  καταχώρησης προκαταβολών επιχορήγησης».  Με την  προκαταβολη που μου εχει πιστωθει ηδη , το 70%.  μπορω να ξεχρεώσω τους προμηθευτες απο τις εργασίες που εχω κανει εως τώρα και να μου μεινουν και λιγα ακομα Μπορώ να τους  ξεχρεώσω άμεσα   και να μου μεινει ενα μικρο ποσο της προκαταβολης ή πρεπει να ξεκινησω και τις αλλες εργασίες  (ηλιακός , αικοντισιον )  ωστε να εξαντληθεί η προκαταβολή;; Δεν ξερω τι δεχεται το συστημα..

Την προκαταβολή την διαχειρίζεσαι όπως θέλεις. Μπορείς να την εξαντλήσεις όπως θες 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! τελικά ισχύει οτι ο ωφελούμενος μπορεί να κρατήσει το τελευταίο ποσοστό της επιχορήγησης , δηλαδή το 30%, αν εχει πληρώσει ο ιδιος τις εργασίες απο πριν;  Στο helpdesk που πήρα τηλ μου είπαν ότι κατι τέτοιο δεν ισχύει και πρέπει να πάνε τα λεφτά στους προμηθευτές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...