teodur Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 καλησπέρα. ανέβασα επιτέλους όλα τα δικαιολογητικά για τα ίδια κεφάλαια και η αίτηση είναι σε κατάσταση «Έλεγχος καταχώρησης δαπανών ιδίων κεφαλαίων» Πόσο διάστημα κρατάει αυτός ο έλεγχος περίπου;;; ελπίζω τουλάχιστον να είναι όλα σωστά
meletis_m Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 37 λεπτά πριν, teodur είπε καλησπέρα. ανέβασα επιτέλους όλα τα δικαιολογητικά για τα ίδια κεφάλαια και η αίτηση είναι σε κατάσταση «Έλεγχος καταχώρησης δαπανών ιδίων κεφαλαίων» Πόσο διάστημα κρατάει αυτός ο έλεγχος περίπου;;; ελπίζω τουλάχιστον να είναι όλα σωστά Συνηθως 10-15 μέρες και θα ενημερωθεις με μήνυμα εάν υπάρχει έλλειψη ή προχωρήσει 1 1
energy52 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγινε επιτυχως ο ελεγχος ιδιων κεφαλαιων χωρις ελλειψεις, οποτε πηγα κατευθειαν στον μηχανικο και βαλαμε τις προκαταβολες επιχορηγησης.Πεντε εργασιμες πηρε σε μενα..Απο Εθνικη που εχω θα παρει μου ειπε 2 ημερες να ολοκληρωθουν τα εμβασματα.Ενω αν ειχα Eurobank γινεται αμμεσα, απλα το αναφερω! Ρε παιδια κατι αλλο..Ο κουνιαδος μου ειναι στην κατηγορια 1 με ποσοστο 25/75 και δεν εχει προχωρησει καθολου ουτε καν τους εχει καλεσει η τραπεζα..Ρωτησα τον δικο μου μηχανικο και μου ειπε πως αυτη η κατηγορια με μεγαλη επιχορηγηση εχει παει πισω..Οντως ετσι ειναι; Μου κανει εντυπωση που μια φιλη της γυναικας παλι κι αυτοι με 25/75, εχουν ηδη υπογραψει δανειακη συμβαση και μπηκε το ποσοστο του δανειου και αρχισαν εργασιες..Ξεχωριζουν τις αιτησεις αν το εισοδημα ειναι πολυ χαμηλο αραγε;; Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από energy52
GREGORYMO Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, energy52 είπε Εγινε επιτυχως ο ελεγχος ιδιων κεφαλαιων χωρις ελλειψεις, οποτε πηγα κατευθειαν στον μηχανικο και βαλαμε τις προκαταβολες επιχορηγησης.Πεντε εργασιμες πηρε σε μενα..Απο Εθνικη που εχω θα παρει μου ειπε 2 ημερες να ολοκληρωθουν τα εμβασματα.Ενω αν ειχα Eurobank γινεται αμμεσα, απλα το αναφερω! Ρε παιδια κατι αλλο..Ο κουνιαδος μου ειναι στην κατηγορια 1 με ποσοστο 25/75 και δεν εχει προχωρησει καθολου ουτε καν τους εχει καλεσει η τραπεζα..Ρωτησα τον δικο μου μηχανικο και μου ειπε πως αυτη η κατηγορια με μεγαλη επιχορηγηση εχει παει πισω..Οντως ετσι ειναι; Μου κανει εντυπωση που μια φιλη της γυναικας παλι κι αυτοι με 25/75, εχουν ηδη υπογραψει δανειακη συμβαση και μπηκε το ποσοστο του δανειου και αρχισαν εργασιες..Ξεχωριζουν τις αιτησεις αν το εισοδημα ειναι πολυ χαμηλο αραγε;; Στις αιτήσεις που ο οφελουμενος δηλώνει μπατηρακι, δηλαδή κατηγορία 1 , μπαίνει εγγυητής το κράτος (αφού η τράπεζα φοβάται τάπα) και εκεί υπάρχει μια καθυστέρηση ΓΙΑΤΙ το κράτος και λόγω διπλών εκλογών δεν έχει μπει ακόμα εγγυητής 1
cbamak1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Εχω υπογράψει σύμβαση με την Τράπεζα και έχει μπεί και ένα ποσό από την επιχορήγηση δεσμευμένο. Είμαι στην φάση της υλοποίησης των παρεμβάσεων και έχω απηυδήσει με αυτά που μου ζητάνε. Σκέφτομαι να το παρατήσω το πρόγραμμα δηλώνοντας απογοητευμένος διότι μου ζητούν επιπλέον 7.000€ του προυπολογισμού του έργου που είναι 13.000€, δηλαδή 13.000+7000=20.000€ . Εάν κάνω τις εργασίες μόνος μου μου βγαίνει κατά 3.500€ φθηνότερα από το πρόγραμμα. Πραγματικά χάθηκε πολύτιμος χρόνος με ότι αυτό σημαίνει.
Ikucic9 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, cbamak1 είπε Εχω υπογράψει σύμβαση με την Τράπεζα και έχει μπεί και ένα ποσό από την επιχορήγηση δεσμευμένο. Είμαι στην φάση της υλοποίησης των παρεμβάσεων και έχω απηυδήσει με αυτά που μου ζητάνε. Σκέφτομαι να το παρατήσω το πρόγραμμα δηλώνοντας απογοητευμένος διότι μου ζητούν επιπλέον 7.000€ του προυπολογισμού του έργου που είναι 13.000€, δηλαδή 13.000+7000=20.000€ . Εάν κάνω τις εργασίες μόνος μου μου βγαίνει κατά 3.500€ φθηνότερα από το πρόγραμμα. Πραγματικά χάθηκε πολύτιμος χρόνος με ότι αυτό σημαίνει. Αν επιτρέπεται για ποιες παρεμβάσεις στα ζητάνε αυτά ; Αν μπορείς γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος
GREGORYMO Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, cbamak1 είπε Εχω υπογράψει σύμβαση με την Τράπεζα και έχει μπεί και ένα ποσό από την επιχορήγηση δεσμευμένο. Είμαι στην φάση της υλοποίησης των παρεμβάσεων και έχω απηυδήσει με αυτά που μου ζητάνε. Σκέφτομαι να το παρατήσω το πρόγραμμα δηλώνοντας απογοητευμένος διότι μου ζητούν επιπλέον 7.000€ του προυπολογισμού του έργου που είναι 13.000€, δηλαδή 13.000+7000=20.000€ . Εάν κάνω τις εργασίες μόνος μου μου βγαίνει κατά 3.500€ φθηνότερα από το πρόγραμμα. Πραγματικά χάθηκε πολύτιμος χρόνος με ότι αυτό σημαίνει. Δηλαδή, με το πρόγραμμα βγαίνει 20.000 ΜΕΙΩΝ την επιδότηση που είναι πόση ? Χωρίς πρόγραμμα βγαίνει 9.500 ? Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά του ΦΠΑ? Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από GREGORYMO Συμπληρώμα
andreas1gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε ποσοστό συμμέτοχης στο πρόγραμμα 45%. Πήραμε δάνειο και έχει μπει η πρώτη δόση του δανείου (70%). Θέλουμε να βάλουμε 3 κλιματιστικά… Πήγα σε μεγάλη αλυσίδα και τα κλιματιστικά μαζί με την μεταφορά τους κοστίζουν τελική τιμή με ΦΠΑ 2496,99 ευρώ. Η μεγάλη αλυσίδα λέει ότι πρέπει να πληρώσω τα χρήματα της δικής μου συμμέτοχης (45%) μέσα σε έναν μήνα, δηλαδή 1129,14 ευρώ. Η μηχανικός λέει ότι αυτό δεν γίνεται γιατί πρέπει υποχρεωτικά να πληρωθεί μόνο το 70% τώρα και το υπολιπόν 30% σε δεύτερο χρόνο… Η μεγάλη αλυσίδα επιμένει ότι έχει κάνει χιλιάδες πωλήσεις για το πρόγραμμα και ακολουθεί σε όλους το ίδιο μοτίβο… Τελικά ποιος έχει δίκιο; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από andreas1gr
GREGORYMO Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε ποσοστό συμμέτοχης στο πρόγραμμα 45%. Πήραμε δάνειο και έχει μπει η πρώτη δόση του δανείου (70%). Θέλουμε να βάλουμε 3 κλιματιστικά… Πήγα σε μεγάλη αλυσίδα και τα κλιματιστικά μαζί με την μεταφορά τους κοστίζουν τελική τιμή με ΦΠΑ 2496,99 ευρώ. Η μεγάλη αλυσίδα λέει ότι πρέπει να πληρώσω τα χρήματα της δικής μου συμμέτοχης (45%) μέσα σε έναν μήνα, δηλαδή 1129,14 ευρώ. Η μηχανικός λέει ότι αυτό δεν γίνεται γιατί πρέπει υποχρεωτικά να πληρωθεί μόνο το 70% τώρα και το υπολιπόν 30% σε δεύτερο χρόνο… Η μεγάλη αλυσίδα επιμένει ότι έχει κάνει χιλιάδες πωλήσεις για το πρόγραμμα και ακολουθεί σε όλους το ίδιο μοτίβο… Τελικά ποιος έχει δίκιο; Η αλήθεια είναι στην 'μέση'. Όταν είσαι χωρίς δάνειο, πληρώνεις το 45% με δικά σου χρήματα και τελειώνει το θέμα. Τώρα , που είσαι με δάνειο (και να θες δεν γίνεται). Οπότε, πας σε άλλο προμηθευτη. ΥΓ. Να το πούμε και αλλιώς: η συγκεκριμένη αλυσίδα θέλει πελάτες 'ντουκου' και όχι με δάνειο γιατί θα πρέπει να περιμένει 1 έτος. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από GREGORYMO Συμπληρώμα 1
andreas1gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Η αλήθεια είναι στην 'μέση'. Όταν είσαι χωρίς δάνειο, πληρώνεις το 45% με δικά σου χρήματα και τελειώνει το θέμα. Τώρα , που είσαι με δάνειο (και να θες δεν γίνεται). Οπότε, πας σε άλλο προμηθευτη. ΥΓ. Να το πούμε και αλλιώς: η συγκεκριμένη αλυσίδα θέλει πελάτες 'ντουκου' και όχι με δάνειο γιατί θα πρέπει να περιμένει 1 έτος. Nαι αλλά η «αλυσίδα» επιμένει ότι έχει εξυπηρετήσει εκατοντάδες πολίτες που έχουν δάνειο και δεν υπήρχε ποτέ παρόμοιο «πρόβλημα» για την εξόφληση… Τελικά μήπως η Μηχανικός δεν γνωρίζει και θέλει να με κατευθύνει στην τοπική και πολύ πιο ακριβή αγορά;
GREGORYMO Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Nαι αλλά η «αλυσίδα» επιμένει ότι έχει εξυπηρετήσει εκατοντάδες πολίτες που έχουν δάνειο και δεν υπήρχε ποτέ παρόμοιο «πρόβλημα» για την εξόφληση… Τελικά μήπως η Μηχανικός δεν γνωρίζει και θέλει να με κατευθύνει στην τοπική και πολύ πιο ακριβή αγορά; Υπάρχει και άλλη λύση. Πληρώνεις αυτό τον προμηθευτή ΠΑΡΑΠΑΝΩ και δίνεις λιγότερα σε κάποιον άλλον, αν έχεις αυτό το περιθώριο και αν δέχεται ο άλλος προμηθευτης να 'περιμένει'. ΥΓ. Το ευχάριστο είναι ότι δέχεται η αλυσίδα να πάρει ΤΩΡΑ μόνο το 45% και να περιμένει 1 χρόνο για το υπόλοιπο 55% !! 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Nαι αλλά η «αλυσίδα» επιμένει ότι έχει εξυπηρετήσει εκατοντάδες πολίτες που έχουν δάνειο και δεν υπήρχε ποτέ παρόμοιο «πρόβλημα» για την εξόφληση… Τελικά μήπως η Μηχανικός δεν γνωρίζει και θέλει να με κατευθύνει στην τοπική και πολύ πιο ακριβή αγορά; Το ποσό που έχεις να 'διαχειριστείς' είναι συγκεκριμένο η όχι ? Μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω σε κάποιον αλλά θα 'λείψει' από κάποιον άλλο Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από GREGORYMO Συμπληρώμα
andreas1gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Υπάρχει και άλλη λύση. Πληρώνεις αυτό τον προμηθευτή ΠΑΡΑΠΑΝΩ και δίνεις λιγότερα σε κάποιον άλλον, αν έχεις αυτό το περιθώριο και αν δέχεται ο άλλος προμηθευτης να 'περιμένει'. ΥΓ. Το ευχάριστο είναι ότι δέχεται η αλυσίδα να πάρει ΤΩΡΑ μόνο το 45% και να περιμένει 1 χρόνο για το υπόλοιπο 55% !! Μάλλον δεν κατάλαβες το αρχικό ερώτημα μου… Το θέμα μου δεν είναι αν έχω τα χρήματα να αποπληρώσω το 100% τις δικής μου συμμέτοχης (είπαμε ότι εγώ θα βάλω μέσα από δάνειο που έλαβα το 45%) Αλλά ότι η Μηχανικός λέει ότι… Επειδή έχουμε πάρει δάνειο, το δάνειο δίνετε σε 2 δόσεις… στην αρχή το 70% και μετα θα καταβληθεί το 30%. Σε εμάς τώρα έχουν μπει περίπου 9000 ευρώ) Τα κλιματίστηκα κοστίζουν τελική τιμή με ΦΠΑ 2496,99 ευρώ. Η αλυσίδα ζητάει να πληρωθεί άμεσα η δική μου συμμέτοχη (δεν την ενδιαφέρει αν έχω δάνειο ή όχι γιατί επιμένει ότι κάνουν την ίδια διαδικασία). Η συμμέτοχη μου είναι το 45%... Δηλαδή λέει η αλυσίδα εγώ άμεσα πρέπει να της πληρώσω περίπου 1129 ευρώ (το 100% από την δικής μου συμμετοχής). Η μηχανικός διαφωνεί κάθετα… Δεν μπορώ λέει να στείλω τα 1129 ευρώ (το 100% από την δικής μου συμμετοχής). Αλλά μόνο το 70% από αυτά… δηλαδή περίπου 790 ευρώ… και αυτό γιατί το ΣΥΣΤΗΜΑ δεν τις το επιτρέπει να αποπληρώσει το σύνολο των χρημάτων…. Το υπόλοιπο 30% (για να φτάσουμε στο 100% δηλαδή στα 1129 ευρώ), θα πληρωθεί σε δεύτερο χρόνο μόλις καταβληθεί και η δεύτερη δόση του δανείου… Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από andreas1gr
GREGORYMO Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 45 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Μάλλον δεν κατάλαβες το αρχικό ερώτημα μου… Το θέμα μου δεν είναι αν έχω τα χρήματα να αποπληρώσω το 100% τις δικής μου συμμέτοχης (είπαμε ότι εγώ θα βάλω μέσα από δάνειο που έλαβα το 45%) Αλλά ότι η Μηχανικός λέει ότι… Επειδή έχουμε πάρει δάνειο, το δάνειο δίνετε σε 2 δόσεις… στην αρχή το 70% και μετα θα καταβληθεί το 30%. Σε εμάς τώρα έχουν μπει περίπου 9000 ευρώ) Τα κλιματίστηκα κοστίζουν τελική τιμή με ΦΠΑ 2496,99 ευρώ. Η αλυσίδα ζητάει να πληρωθεί άμεσα η δική μου συμμέτοχη (δεν την ενδιαφέρει αν έχω δάνειο ή όχι γιατί επιμένει ότι κάνουν την ίδια διαδικασία). Η συμμέτοχη μου είναι το 45%... Δηλαδή λέει η αλυσίδα εγώ άμεσα πρέπει να της πληρώσω περίπου 1129 ευρώ (το 100% από την δικής μου συμμετοχής). Η μηχανικός διαφωνεί κάθετα… Δεν μπορώ λέει να στείλω τα 1129 ευρώ (το 100% από την δικής μου συμμετοχής). Αλλά μόνο το 70% από αυτά… δηλαδή περίπου 790 ευρώ… και αυτό γιατί το ΣΥΣΤΗΜΑ δεν τις το επιτρέπει να αποπληρώσει το σύνολο των χρημάτων…. Το υπόλοιπο 30% (για να φτάσουμε στο 100% δηλαδή στα 1129 ευρώ), θα πληρωθεί σε δεύτερο χρόνο μόλις καταβληθεί και η δεύτερη δόση του δανείου… Ακριβώς, έτσι είναι τα πράγματα!!! Μου επιβεβαιώνεις αυτο που κατάλαβα. Έχεις ίδια συμμετοχή 45% αλλά έχεις πάρει το 70% αυτής, δηλαδή 31.5% Το ποσό που έχεις ΤΩΡΑ στο λογαριασμό ΕΠΑΡΚΕΙ για να πληρώθουν ΟΛΟΙ οι προμηθευτές το 45% ? Προφανώς και ΟΧΙ. 'Λύση' σου βρήκα αλλά δεν το έπιασες. Να πληρωθεί παραπάνω η συγκεκριμένη αλυσίδα και να βρεθεί ένας άλλος προμηθευτης που θα 'δεχθεί' να περιμένει αφού το ποσό αυτό θα 'λείψει'. Τι δεν έχεις καταλάβει? 56 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Μάλλον δεν κατάλαβες το αρχικό ερώτημα μου… Το θέμα μου δεν είναι αν έχω τα χρήματα να αποπληρώσω το 100% τις δικής μου συμμέτοχης (είπαμε ότι εγώ θα βάλω μέσα από δάνειο που έλαβα το 45%) Αλλά ότι η Μηχανικός λέει ότι… Επειδή έχουμε πάρει δάνειο, το δάνειο δίνετε σε 2 δόσεις… στην αρχή το 70% και μετα θα καταβληθεί το 30%. Σε εμάς τώρα έχουν μπει περίπου 9000 ευρώ) Τα κλιματίστηκα κοστίζουν τελική τιμή με ΦΠΑ 2496,99 ευρώ. Η αλυσίδα ζητάει να πληρωθεί άμεσα η δική μου συμμέτοχη (δεν την ενδιαφέρει αν έχω δάνειο ή όχι γιατί επιμένει ότι κάνουν την ίδια διαδικασία). Η συμμέτοχη μου είναι το 45%... Δηλαδή λέει η αλυσίδα εγώ άμεσα πρέπει να της πληρώσω περίπου 1129 ευρώ (το 100% από την δικής μου συμμετοχής). Η μηχανικός διαφωνεί κάθετα… Δεν μπορώ λέει να στείλω τα 1129 ευρώ (το 100% από την δικής μου συμμετοχής). Αλλά μόνο το 70% από αυτά… δηλαδή περίπου 790 ευρώ… και αυτό γιατί το ΣΥΣΤΗΜΑ δεν τις το επιτρέπει να αποπληρώσει το σύνολο των χρημάτων…. Το υπόλοιπο 30% (για να φτάσουμε στο 100% δηλαδή στα 1129 ευρώ), θα πληρωθεί σε δεύτερο χρόνο μόλις καταβληθεί και η δεύτερη δόση του δανείου… Έγραψες ότι τα κλιματιστικά κάνουν 2496.99€. Πόσα χρήματα δικαιολογεί το πρόγραμμα?? 1
Ikucic9 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 59 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Μάλλον δεν κατάλαβες το αρχικό ερώτημα μου… Το θέμα μου δεν είναι αν έχω τα χρήματα να αποπληρώσω το 100% τις δικής μου συμμέτοχης (είπαμε ότι εγώ θα βάλω μέσα από δάνειο που έλαβα το 45%) Αλλά ότι η Μηχανικός λέει ότι… Επειδή έχουμε πάρει δάνειο, το δάνειο δίνετε σε 2 δόσεις… στην αρχή το 70% και μετα θα καταβληθεί το 30%. Σε εμάς τώρα έχουν μπει περίπου 9000 ευρώ) Τα κλιματίστηκα κοστίζουν τελική τιμή με ΦΠΑ 2496,99 ευρώ. Η αλυσίδα ζητάει να πληρωθεί άμεσα η δική μου συμμέτοχη (δεν την ενδιαφέρει αν έχω δάνειο ή όχι γιατί επιμένει ότι κάνουν την ίδια διαδικασία). Η συμμέτοχη μου είναι το 45%... Δηλαδή λέει η αλυσίδα εγώ άμεσα πρέπει να της πληρώσω περίπου 1129 ευρώ (το 100% από την δικής μου συμμετοχής). Η μηχανικός διαφωνεί κάθετα… Δεν μπορώ λέει να στείλω τα 1129 ευρώ (το 100% από την δικής μου συμμετοχής). Αλλά μόνο το 70% από αυτά… δηλαδή περίπου 790 ευρώ… και αυτό γιατί το ΣΥΣΤΗΜΑ δεν τις το επιτρέπει να αποπληρώσει το σύνολο των χρημάτων…. Το υπόλοιπο 30% (για να φτάσουμε στο 100% δηλαδή στα 1129 ευρώ), θα πληρωθεί σε δεύτερο χρόνο μόλις καταβληθεί και η δεύτερη δόση του δανείου… Μπορείς να καταβάλεις την προκαταβολή επιχορήγησης όπως εσύ επιθυμείς . Δηλ μπορείς πχ να εξοφλήσεις έναν προμηθευτή και να μην δόσεις τίποτα στον άλλο και να περιμένει να πληρωθεί μετά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να κατανείμεις αναλογικά το ποσό σε όλους τους προμηθευτές .
andreas1gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Λύση' σου βρήκα αλλά δεν το έπιασες. Να πληρωθεί παραπάνω η συγκεκριμένη αλυσίδα και να βρεθεί ένας άλλος προμηθευτης που θα 'δεχθεί' να περιμένει αφού το ποσό αυτό θα 'λείψει'. Εκεί είναι το πρόβλημα Η μηχανικός επιμένει ότι δεν μπορεί να πληρώσει περισσότερα από το 70% Ακόμα και το 100% να βάλει, το σύστημα λέει ότι θα το απορρίψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα