Ioannoula_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 18 ώρες πριν, Maknight είπε Στον ιστότοπο του προγράμματος έχει οδηγίες.. Κάνετε ένα pdf που να περιέχει το καταθετηριο των ιδίων κεφαλαίων και μια απόδειξη είσπραξης από τον προμηθευτή. Στην πλατφόρμα έχει καρτέλα για τα ίδια κεφάλαια. Ο βοηθός σύμβουλος πάντως τα κάνει αυτά.. μην γίνει κάνα λάθος. Σας ευχαριστω πολυ, ο συμβουλος το κανε απλα θελω να ελενξω αν όντως εχει γινει γιατι δεν εχω καλη επικοινωνία, επισης θα ηθελα να κανω αλλη μια ερωτηση η προκαταβολη θα μπει στον λογαριασμο μου και θα κανω εγω τον διαμερισμο ή θα μπει κατευθείαν στους προμηθευτές;
Ikucic9 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 59 λεπτά πριν, Ioannoula_ είπε Σας ευχαριστω πολυ, ο συμβουλος το κανε απλα θελω να ελενξω αν όντως εχει γινει γιατι δεν εχω καλη επικοινωνία, επισης θα ηθελα να κανω αλλη μια ερωτηση η προκαταβολη θα μπει στον λογαριασμο μου και θα κανω εγω τον διαμερισμο ή θα μπει κατευθείαν στους προμηθευτές; Θα μπει στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει στο όνομα σου . Όταν μπει και είναι ξεκλείδωτα θα σου έρθει μήνυμα και θα δηλώσεις τους προμηθευτές με τα αφμ τους και τότε εντός βδομάδας θα γίνει η κατάθεση αφού τα λεφτά θα περάσουν από τον ειδικό λογαριασμό στο λογαριασμό που έχεις δηλώσει και από κει ατου λογαριασμούς των προμηθευτών. Προσοχή αν έχει πχ εθνική και ο προμηθευτής πχ Πειραιώς τότε για μια μεταφορά πχ 2000 να αναμένεις μια προμήθεια 20 ευρώ περίπου που την επιβαρύνεσαι εσύ. Οπότε αν ο προμηθευτής έχει περισσοτερους από έναν επαγγαλεμλατικο λογαριασμό τότε επέλεξε αν έχει την ίδια τράπεζα μ σένα . 1
DOR1K1N Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Καλησπερα.. Στην παρεμβαση εργου εχει 3 Air Condition.. Γινεται να γινουν 2 με μεγαλυτερη αποδοση? το 3ο δεν εχω που να το βαλω τι φαση? Γνωριζει κανεις? Ευχαριστω
meletis_m Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, DOR1K1N είπε Καλησπερα.. Στην παρεμβαση εργου εχει 3 Air Condition.. Γινεται να γινουν 2 με μεγαλυτερη αποδοση? το 3ο δεν εχω που να το βαλω τι φαση? Γνωριζει κανεις? Ευχαριστω Να ρωτήσεις το σύμβουλο έργου γιατί με βάση τις παρεμβάσεις έχει υπολογίσει και το ΠΕΑ . Εαν με τις παρεμβάσεις να βάλεις μόνο τα 2a/c και όλα τα υπόλοιπα ανεβαίνει τις ενεργειακές τάξεις που πρέπει , ναι μπορείς να βάλεις μόνο 2 . 1
AmiJIm Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Στις 3/6/2023 στις 8:14 ΠΜ, neced2 είπε Πμ Στις 6 Ιούλη περάσαμε στο στάδιο 9 και σήμερα 12 Ιούλη περάσαμε στο στάδιο 9α.εντολή προς εκταμιεαηβσε τράπεζα.Ξέρετε ποσο καιρό θα πάρει η εκταμίευση ?
meletis_m Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, AmiJIm είπε Στις 6 Ιούλη περάσαμε στο στάδιο 9 και σήμερα 12 Ιούλη περάσαμε στο στάδιο 9α.εντολή προς εκταμιεαηβσε τράπεζα.Ξέρετε ποσο καιρό θα πάρει η εκταμίευση ? Συνήθως τη τράπεζα 15-20 μέρες διαρκεί
teodur Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 καλησπέρα. ανέβασα επιτέλους όλα τα δικαιολογητικά για τα ίδια κεφάλαια και η αίτηση είναι σε κατάσταση «Έλεγχος καταχώρησης δαπανών ιδίων κεφαλαίων» Πόσο διάστημα κρατάει αυτός ο έλεγχος περίπου;;; ελπίζω τουλάχιστον να είναι όλα σωστά
meletis_m Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 37 λεπτά πριν, teodur είπε καλησπέρα. ανέβασα επιτέλους όλα τα δικαιολογητικά για τα ίδια κεφάλαια και η αίτηση είναι σε κατάσταση «Έλεγχος καταχώρησης δαπανών ιδίων κεφαλαίων» Πόσο διάστημα κρατάει αυτός ο έλεγχος περίπου;;; ελπίζω τουλάχιστον να είναι όλα σωστά Συνηθως 10-15 μέρες και θα ενημερωθεις με μήνυμα εάν υπάρχει έλλειψη ή προχωρήσει 1 1
energy52 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγινε επιτυχως ο ελεγχος ιδιων κεφαλαιων χωρις ελλειψεις, οποτε πηγα κατευθειαν στον μηχανικο και βαλαμε τις προκαταβολες επιχορηγησης.Πεντε εργασιμες πηρε σε μενα..Απο Εθνικη που εχω θα παρει μου ειπε 2 ημερες να ολοκληρωθουν τα εμβασματα.Ενω αν ειχα Eurobank γινεται αμμεσα, απλα το αναφερω! Ρε παιδια κατι αλλο..Ο κουνιαδος μου ειναι στην κατηγορια 1 με ποσοστο 25/75 και δεν εχει προχωρησει καθολου ουτε καν τους εχει καλεσει η τραπεζα..Ρωτησα τον δικο μου μηχανικο και μου ειπε πως αυτη η κατηγορια με μεγαλη επιχορηγηση εχει παει πισω..Οντως ετσι ειναι; Μου κανει εντυπωση που μια φιλη της γυναικας παλι κι αυτοι με 25/75, εχουν ηδη υπογραψει δανειακη συμβαση και μπηκε το ποσοστο του δανειου και αρχισαν εργασιες..Ξεχωριζουν τις αιτησεις αν το εισοδημα ειναι πολυ χαμηλο αραγε;; Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από energy52
GREGORYMO Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, energy52 είπε Εγινε επιτυχως ο ελεγχος ιδιων κεφαλαιων χωρις ελλειψεις, οποτε πηγα κατευθειαν στον μηχανικο και βαλαμε τις προκαταβολες επιχορηγησης.Πεντε εργασιμες πηρε σε μενα..Απο Εθνικη που εχω θα παρει μου ειπε 2 ημερες να ολοκληρωθουν τα εμβασματα.Ενω αν ειχα Eurobank γινεται αμμεσα, απλα το αναφερω! Ρε παιδια κατι αλλο..Ο κουνιαδος μου ειναι στην κατηγορια 1 με ποσοστο 25/75 και δεν εχει προχωρησει καθολου ουτε καν τους εχει καλεσει η τραπεζα..Ρωτησα τον δικο μου μηχανικο και μου ειπε πως αυτη η κατηγορια με μεγαλη επιχορηγηση εχει παει πισω..Οντως ετσι ειναι; Μου κανει εντυπωση που μια φιλη της γυναικας παλι κι αυτοι με 25/75, εχουν ηδη υπογραψει δανειακη συμβαση και μπηκε το ποσοστο του δανειου και αρχισαν εργασιες..Ξεχωριζουν τις αιτησεις αν το εισοδημα ειναι πολυ χαμηλο αραγε;; Στις αιτήσεις που ο οφελουμενος δηλώνει μπατηρακι, δηλαδή κατηγορία 1 , μπαίνει εγγυητής το κράτος (αφού η τράπεζα φοβάται τάπα) και εκεί υπάρχει μια καθυστέρηση ΓΙΑΤΙ το κράτος και λόγω διπλών εκλογών δεν έχει μπει ακόμα εγγυητής 1
cbamak1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Εχω υπογράψει σύμβαση με την Τράπεζα και έχει μπεί και ένα ποσό από την επιχορήγηση δεσμευμένο. Είμαι στην φάση της υλοποίησης των παρεμβάσεων και έχω απηυδήσει με αυτά που μου ζητάνε. Σκέφτομαι να το παρατήσω το πρόγραμμα δηλώνοντας απογοητευμένος διότι μου ζητούν επιπλέον 7.000€ του προυπολογισμού του έργου που είναι 13.000€, δηλαδή 13.000+7000=20.000€ . Εάν κάνω τις εργασίες μόνος μου μου βγαίνει κατά 3.500€ φθηνότερα από το πρόγραμμα. Πραγματικά χάθηκε πολύτιμος χρόνος με ότι αυτό σημαίνει.
Ikucic9 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, cbamak1 είπε Εχω υπογράψει σύμβαση με την Τράπεζα και έχει μπεί και ένα ποσό από την επιχορήγηση δεσμευμένο. Είμαι στην φάση της υλοποίησης των παρεμβάσεων και έχω απηυδήσει με αυτά που μου ζητάνε. Σκέφτομαι να το παρατήσω το πρόγραμμα δηλώνοντας απογοητευμένος διότι μου ζητούν επιπλέον 7.000€ του προυπολογισμού του έργου που είναι 13.000€, δηλαδή 13.000+7000=20.000€ . Εάν κάνω τις εργασίες μόνος μου μου βγαίνει κατά 3.500€ φθηνότερα από το πρόγραμμα. Πραγματικά χάθηκε πολύτιμος χρόνος με ότι αυτό σημαίνει. Αν επιτρέπεται για ποιες παρεμβάσεις στα ζητάνε αυτά ; Αν μπορείς γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος
GREGORYMO Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, cbamak1 είπε Εχω υπογράψει σύμβαση με την Τράπεζα και έχει μπεί και ένα ποσό από την επιχορήγηση δεσμευμένο. Είμαι στην φάση της υλοποίησης των παρεμβάσεων και έχω απηυδήσει με αυτά που μου ζητάνε. Σκέφτομαι να το παρατήσω το πρόγραμμα δηλώνοντας απογοητευμένος διότι μου ζητούν επιπλέον 7.000€ του προυπολογισμού του έργου που είναι 13.000€, δηλαδή 13.000+7000=20.000€ . Εάν κάνω τις εργασίες μόνος μου μου βγαίνει κατά 3.500€ φθηνότερα από το πρόγραμμα. Πραγματικά χάθηκε πολύτιμος χρόνος με ότι αυτό σημαίνει. Δηλαδή, με το πρόγραμμα βγαίνει 20.000 ΜΕΙΩΝ την επιδότηση που είναι πόση ? Χωρίς πρόγραμμα βγαίνει 9.500 ? Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά του ΦΠΑ? Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από GREGORYMO Συμπληρώμα
andreas1gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε ποσοστό συμμέτοχης στο πρόγραμμα 45%. Πήραμε δάνειο και έχει μπει η πρώτη δόση του δανείου (70%). Θέλουμε να βάλουμε 3 κλιματιστικά… Πήγα σε μεγάλη αλυσίδα και τα κλιματιστικά μαζί με την μεταφορά τους κοστίζουν τελική τιμή με ΦΠΑ 2496,99 ευρώ. Η μεγάλη αλυσίδα λέει ότι πρέπει να πληρώσω τα χρήματα της δικής μου συμμέτοχης (45%) μέσα σε έναν μήνα, δηλαδή 1129,14 ευρώ. Η μηχανικός λέει ότι αυτό δεν γίνεται γιατί πρέπει υποχρεωτικά να πληρωθεί μόνο το 70% τώρα και το υπολιπόν 30% σε δεύτερο χρόνο… Η μεγάλη αλυσίδα επιμένει ότι έχει κάνει χιλιάδες πωλήσεις για το πρόγραμμα και ακολουθεί σε όλους το ίδιο μοτίβο… Τελικά ποιος έχει δίκιο; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από andreas1gr
GREGORYMO Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε ποσοστό συμμέτοχης στο πρόγραμμα 45%. Πήραμε δάνειο και έχει μπει η πρώτη δόση του δανείου (70%). Θέλουμε να βάλουμε 3 κλιματιστικά… Πήγα σε μεγάλη αλυσίδα και τα κλιματιστικά μαζί με την μεταφορά τους κοστίζουν τελική τιμή με ΦΠΑ 2496,99 ευρώ. Η μεγάλη αλυσίδα λέει ότι πρέπει να πληρώσω τα χρήματα της δικής μου συμμέτοχης (45%) μέσα σε έναν μήνα, δηλαδή 1129,14 ευρώ. Η μηχανικός λέει ότι αυτό δεν γίνεται γιατί πρέπει υποχρεωτικά να πληρωθεί μόνο το 70% τώρα και το υπολιπόν 30% σε δεύτερο χρόνο… Η μεγάλη αλυσίδα επιμένει ότι έχει κάνει χιλιάδες πωλήσεις για το πρόγραμμα και ακολουθεί σε όλους το ίδιο μοτίβο… Τελικά ποιος έχει δίκιο; Η αλήθεια είναι στην 'μέση'. Όταν είσαι χωρίς δάνειο, πληρώνεις το 45% με δικά σου χρήματα και τελειώνει το θέμα. Τώρα , που είσαι με δάνειο (και να θες δεν γίνεται). Οπότε, πας σε άλλο προμηθευτη. ΥΓ. Να το πούμε και αλλιώς: η συγκεκριμένη αλυσίδα θέλει πελάτες 'ντουκου' και όχι με δάνειο γιατί θα πρέπει να περιμένει 1 έτος. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από GREGORYMO Συμπληρώμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα