Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/7/2023 στις 1:42 ΜΜ, ALIEN-3- είπε

Καλημέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση για κάποιον που μπορεί να με βοηθήσει. Είμαι στο τελικό στάδιο αγοράς κατοικίας .περιμένω να με καλέσουν για τις υπογραφές. Το σπίτι που αγοράζω νοικιάζεται με συμβόλαιο μέχρι τέλος 01/24 . Αυτός που το νοικιάζει παίρνει επίδομα ενοικίου. Εγώ θέλω να κάνω μόλις ολοκληρωθεί η αγορά αίτηση για το εξοικονομώ 2023 ώστε με το που τελειώσει η ενοικίαση να αρχίσω να το φτιάχνω για να μείνω εγω . Από αυτά που διάβασα εάν το σπίτι νοικιάζεται χάνω ένα 10% στην επιδότηση. Μπορεί να γίνει κάτι να μην το χάσω μιας και δεν πρόκειται να ενοικιαστεί αλλο από εμένα αλλά νοικιάζεται προσωρινά αναγκαστικά και λογικα όταν και εφόσον μπω στο πρόγραμμα δεν θα νοικιάζεται πλέον?

Ας νοικιάσει αυτό που μένετε εσείς τώρα και δηλώστε εσείς ότι πήγατε στο καινούριο.

Επεξ/σία από Maknight
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 3/7/2023 στις 5:47 ΜΜ, Maknight είπε

Ας νοικιάσει αυτό που μένετε εσείς τώρα και δηλώστε εσείς ότι πήγατε στο καινούριο.

Αυτό που μένω πρέπει να το αφήσω γιατί υπάρχουν θέματα με την τράπεζα. Αυτός θα φύγει τον Γενάρη γιατί στην ουσία με το επίδομα ενοικίου μένει τσάμπα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε

Αυτό που μένω πρέπει να το αφήσω γιατί υπάρχουν θέματα με την τράπεζα. Αυτός θα φύγει τον Γενάρη γιατί στην ουσία με το επίδομα ενοικίου μένει τσάμπα 

Όπου και να πάει θα παίρνει επιδόμα ενοικίου 

Δημοσ.
Στις 1/7/2023 στις 1:42 ΜΜ, ALIEN-3- είπε

Καλημέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση για κάποιον που μπορεί να με βοηθήσει. Είμαι στο τελικό στάδιο αγοράς κατοικίας .περιμένω να με καλέσουν για τις υπογραφές. Το σπίτι που αγοράζω νοικιάζεται με συμβόλαιο μέχρι τέλος 01/24 . Αυτός που το νοικιάζει παίρνει επίδομα ενοικίου. Εγώ θέλω να κάνω μόλις ολοκληρωθεί η αγορά αίτηση για το εξοικονομώ 2023 ώστε με το που τελειώσει η ενοικίαση να αρχίσω να το φτιάχνω για να μείνω εγω . Από αυτά που διάβασα εάν το σπίτι νοικιάζεται χάνω ένα 10% στην επιδότηση. Μπορεί να γίνει κάτι να μην το χάσω μιας και δεν πρόκειται να ενοικιαστεί αλλο από εμένα αλλά νοικιάζεται προσωρινά αναγκαστικά και λογικα όταν και εφόσον μπω στο πρόγραμμα δεν θα νοικιάζεται πλέον?

Καλημέρα, 

Είμαι στο εξοικονομω 2022 και Είμαι στην φάση 6 που εχουν ανέβει τα τιμολόγια από τις παρεμβάσεις που έχω κάνει.

Έχει μπει και ένα ποσό σε λογαριασμό το οποίο είναι δεσμευμένο και το ερώτημα μου είναι ποτέ θα πάρουν την προκαταβολή οι εργολάβοι και οι προμηθευτές που έχω συνεργαστεί?

Δημοσ.
18 ώρες πριν, hf77 είπε

Καλημέρα, 

Είμαι στο εξοικονομω 2022 και Είμαι στην φάση 6 που εχουν ανέβει τα τιμολόγια από τις παρεμβάσεις που έχω κάνει.

Έχει μπει και ένα ποσό σε λογαριασμό το οποίο είναι δεσμευμένο και το ερώτημα μου είναι ποτέ θα πάρουν την προκαταβολή οι εργολάβοι και οι προμηθευτές που έχω συνεργαστεί?

Καλησπέρα.. να ρωτήσω, έχετε βοηθό σύμβουλο; Εάν όχι, να αποκτήσετε άμεσα, καθώς φαίνεται από τις ερωτήσεις ότι μπορεί να κάνετε κάποια σοβαρά λάθη και να μην διορθώνονται μετα. Ακολουθούν οι απαντήσεις που δείχνουν ότι χρειάζεστε βοήθεια που κάποιον που ξέρει το πρόγραμμα για να προστατευτείτε. Λοιπόν,

1ον, είστε στο εξοικονομώ του 2021, όχι του 2022.

2ον  ΔΕΝ έχουν ανέβει οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ από τις παρεμβάσεις που έχετε κάνει, γιατί πολύ απλά δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα για να τα ανεβάσετε.

3ον δεν κόβουμε τιμολόγιο. Αλλά αποδείξεις με την ένδειξη προς ιδιώτη.

4ον για να αποδεσμευτούν τα χρήματα και να πάνε στους προμηθευτές, πρέπει να πληρώσετε τα ίδια κεφάλαια, να κοπούν απλές αποδείξεις είσπραξης, να ανέβουν μαζί με τις τραπεζικές κινήσεις των χρημάτων σας. Θα γίνει έλεγχος και θα ξεκλειδωθουν τα χρήματα.

5ον μπορεί να έχουν ήδη ξεκλειδωθεί και να μην το ξέρετε, η μεταφορά τους γίνεται μόνο από την πλατφόρμα.

Δημοσ.

Καλημέρα συμφουρητες,είμαι στο εξοικονομω 2020 και μόλις χθες περάσαμε στην τελική φαση 9  για εκταμίευση και θέλω να ρωτησω τι γίνεται με τις εκταμιευσειε αυτό τον καιρό.Ξέρετε ποτε θα πληρωθούν? Στο μεταξύ αφορα  κατοικία που είναι προς ενοικίαση και προλαβαμε τις παρεμβάσεις πριν το χειμωνα και οι συνθήκες του σπιτιού βελτιώθηκαν παρα πολύ.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, AmiJIm είπε

Καλημέρα συμφουρητες,είμαι στο εξοικονομω 2020 και μόλις χθες περάσαμε στην τελική φαση 9  για εκταμίευση και θέλω να ρωτησω τι γίνεται με τις εκταμιευσειε αυτό τον καιρό.Ξέρετε ποτε θα πληρωθούν? Στο μεταξύ αφορα  κατοικία που είναι προς ενοικίαση και προλαβαμε τις παρεμβάσεις πριν το χειμωνα και οι συνθήκες του σπιτιού βελτιώθηκαν παρα πολύ.

Άγνωστο.. να είστε χαρούμενος εάν δεν σας ξαναπάνε βήμα πίσω και πρέπει να ανεβάζετε και άλλα χαρτιά..

Δημοσ.

Εγώ είμαι στο στάδιο που περιμένω να ανεβάσω παραστατικά γιατί έχω ολοκληρώσει όλα τα έργα ώστε να γίνει το β πεα. Ως γνωστόν η διαδικασία έχει κολλήσει εκεί...

Ο μηχανικος μου είπε ότι από φήμες φαίνεται ότι το άνοιγμα των επομένων βημάτων πάει για Οκτώβρη !!!! Έχει κανένας καμία σχετική πληροφορία ;

Οι τύποι δεν παίζονται . Έχουν ανοίξει πενήντα προγράμματα και όλα πάνε με ρυθμούς χελώνας.

Δημοσ.

Καλησπερα! Αυριο θα παω στον μηχανικο να βαλουμε τις προκαταβολες που αφορουν το ποσο της επιχορηγησης που το βλεπω στον banking σε ξεχωριστο λογαριασμο..Η δικη μου τραπεζα ειναι Εθνικη, ομως ενας προμηθευτης (παλι καλα που ειναι ενας..) τα θελει στην alpha..Την προμηθεια της τραπεζας μπορω να την βαλω και μετα ετσι δεν ειναι; κατι μου ελεγε πως αν δεν βαλω την προμηθεια , δεν προχωρα η μεταφορα του ποσου γιαυτο ρωταω..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, energy52 είπε

Καλησπερα! Αυριο θα παω στον μηχανικο να βαλουμε τις προκαταβολες που αφορουν το ποσο της επιχορηγησης που το βλεπω στον banking σε ξεχωριστο λογαριασμο..Η δικη μου τραπεζα ειναι Εθνικη, ομως ενας προμηθευτης (παλι καλα που ειναι ενας..) τα θελει στην alpha..Την προμηθεια της τραπεζας μπορω να την βαλω και μετα ετσι δεν ειναι; κατι μου ελεγε πως αν δεν βαλω την προμηθεια , δεν προχωρα η μεταφορα του ποσου γιαυτο ρωταω..

Πότε είναι το ΜΕΤΑ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 2 παρεμβάσεις αλλαγή κουφωμάτων και εξωτερικη θερμομόνωση στην Θεσσαλονίκη υπάρχει κάποια δοκιμασμένη πρόταση κάποιου να αναλαμβάνει να απευθυνθώ? Ο "σύμβουλος" πετάει χαρταετό.

με pm

Επεξ/σία από iml
Δημοσ.

Καλημέρα εμείς είμαστε ακόμα στην αρχή γιατί τώρα βγήκε η υπαγωγ(εξοικονομώ 2021).Το iban πρέπει να είναι μονο στο όνομα του οφειλόμενου; Αν έχει και συνδικαιούχο στο λογαριασμό του πειράζει;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, maraki19 είπε

Καλημέρα εμείς είμαστε ακόμα στην αρχή γιατί τώρα βγήκε η υπαγωγ(εξοικονομώ 2021).Το iban πρέπει να είναι μονο στο όνομα του οφειλόμενου; Αν έχει και συνδικαιούχο στο λογαριασμό του πειράζει;

Νομίζω να είναι πρώτο όνομα ο ωφελουμενος . Συνδικαιούχος δεν πειράζει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ioannoula_ είπε

καλησπερα σας 

Θα ηθελα να ρωτησω που ανεβαινουν οι αποδειξεις για τα ιδια κεφαλαια;

Στον ιστότοπο του προγράμματος έχει οδηγίες.. 

Κάνετε ένα pdf που να περιέχει το καταθετηριο των ιδίων κεφαλαίων και μια απόδειξη είσπραξης από τον προμηθευτή.

Στην πλατφόρμα έχει καρτέλα για τα ίδια κεφάλαια.

Ο βοηθός σύμβουλος πάντως τα κάνει αυτά.. μην γίνει κάνα λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...