Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ikucic9 είπε

Τι εννοείς φόρμα;

Μπορείς να διαβάσεις τον προηγούμενο οδηγό να δεις τι δαπάνες είναι επιλέξιμες και ποια η διαδικασία. Λογικά δεν θα αλλάξει πολυ 

Μπορείς να παραθέσεις ενα Link? Σε ευχαριστώ! 

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, sarakats85 είπε

Καλημέρα! Μετά από αγορά μονοκατοικίας του 1990 θα ήθελα να ενταχθω στο εξοικονομώ για ηλιακό, μόνωση,αεριο,αλουμινια όμως βλέποντας τα ποσοστά επιδοτήσης και μετά από συζητήσεις αντιλαμβάνομαι πως θα ενταχθω για να επιστρέψω ουσιαστικά το φπα που θα πληρώσω στους προμηθευτές στο κράτος.. Υπάρχει κάποια φόρμα να έχουμε ένα μπούσουλα με ποσοστά επιδότησης? 

Τι ατομικό και οικογενειακό εισόδημα δήλωσες στην περσινή δήλωση. Δηλ για το 2021?

Αυτό βγάζει το ποσοστό που ανήκεις.

Εάν βγάζεις ατομικό <5000€ και οικογενειακό <10000€, είστε με 75% επιδότηση.

Εάν είστε ατομικό <10000 και οικογενειακό <20000 τότε είστε 70% επιδότηση. Κλπ.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Για να μη ψάχνω όλο το thread , μπορεί κάποιος να μου παραθέσει ένα λινκ που να εξηγεί πως λειτουργεί το πρόγραμμα και ποιες υπηρεσίες αφορά; Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bobbyray21 είπε

Καλημέρα παιδιά. Για να μη ψάχνω όλο το thread , μπορεί κάποιος να μου παραθέσει ένα λινκ που να εξηγεί πως λειτουργεί το πρόγραμμα και ποιες υπηρεσίες αφορά; Ευχαριστώ.

https://exoikonomo2023.gov.gr/odegos

Επεξ/σία από Ikucic9
Δημοσ.

Οσοι βρισκονται στο σταδιο που περιμενουμε να αποδεσμευτουν τα χρηματα απο την τραπεζα, δηλαδη το βημα ακριβως μετα τα ιδια κεφαλαια, σας βγαζει και εσας το ιδιο μηνυμα?

Το εχω πατησει 2 φορες μεχρι στιγμης αλλα δεν φαινεται να παει παρακατω η να μου λεει οτι ελεγχεται κατι.

Πρεπει να κανουμε κατι αλλο η απλα περιμενουμε?

image.jpeg.47082a740c69728cea9907683ee43454.jpeg

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, nikolakisxt είπε

Οσοι βρισκονται στο σταδιο που περιμενουμε να αποδεσμευτουν τα χρηματα απο την τραπεζα, δηλαδη το βημα ακριβως μετα τα ιδια κεφαλαια, σας βγαζει και εσας το ιδιο μηνυμα?

Το εχω πατησει 2 φορες μεχρι στιγμης αλλα δεν φαινεται να παει παρακατω η να μου λεει οτι ελεγχεται κατι.

Πρεπει να κανουμε κατι αλλο η απλα περιμενουμε?

image.jpeg.47082a740c69728cea9907683ee43454.jpeg

Δεν έχουν αποδεσμευτεί ακόμη τα χρήματα; Εάν έχετε μοιράσει τις προκαταβολές και έχετε συνεχίσει στο επόμενο βήμα, τότε περιμένετε 2 μέρες να πληρωθούν οι προμηθευτές. Η πλατφόρμα ξαναγυρνάει σε αυτό το στάδιο επειδή δεν είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Όλες οι αιτήσεις είναι στο βήμα που είστε και εσείς..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Maknight είπε

Δεν έχουν αποδεσμευτεί ακόμη τα χρήματα; Εάν έχετε μοιράσει τις προκαταβολές και έχετε συνεχίσει στο επόμενο βήμα, τότε περιμένετε 2 μέρες να πληρωθούν οι προμηθευτές. Η πλατφόρμα ξαναγυρνάει σε αυτό το στάδιο επειδή δεν είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Όλες οι αιτήσεις είναι στο βήμα που είστε και εσείς..

Όχι έχουν περάσει 20 μέρες αλλά τα λεφτά δεν έχουν αποδεσμευτεί ( αν και τα βλέπω στον λογαριασμό) και ούτε μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα ότι προχωράει.

Αν έχω καταλάβει σωστά τα λεφτά αποδεσμεύονται και εγώ τα μοιράζω στους προμηθευτές σωστά;

Και αλλη μια χαζη ερωτηση μιας και εχω την ευκαιρια.

Στην κατηγορια "τα sites μου" εκει που λεει εγγυητες, προμηθευτες, συμβουλοι κλπ. θα πρεπει σε αυτο το σημειο να εχω κατι συμπληρωμενο? 

Για την ωρα τα εχω ολα κενα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα, κόλλησε τ iban τ πατέρα μ μετά από κακή χρήση κ πρπει ν πάει σ κατάστημα γ ν εξυπηρετηθεί μ ραντεβού. ραντεβού βρίσκω από 15 Ιούλη κ μετά, εμείς θέλουμε ν κατάθεση το 35% τ ποσού στ αλουμινά υπάρχει άλλος τρόπος? η μόνο ηλεκτρονικά γίνεται? δικαιούχος εξοικονομώ είναι ο πατέρας μου 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, TheoV είπε

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα, κόλλησε τ iban τ πατέρα μ μετά από κακή χρήση κ πρπει ν πάει σ κατάστημα γ ν εξυπηρετηθεί μ ραντεβού. ραντεβού βρίσκω από 15 Ιούλη κ μετά, εμείς θέλουμε ν κατάθεση το 35% τ ποσού στ αλουμινά υπάρχει άλλος τρόπος? η μόνο ηλεκτρονικά γίνεται? δικαιούχος εξοικονομώ είναι ο πατέρας μου 

Δεν καλείς την εξυπηρέτηση πελατών μήπως μπορούν να κάνουν κάτι για το iban ή μήπως μπορούν να επισπεύσουν το ραντεωούμ εξηγώντας την κατάσταση;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TheoV είπε

Τι θα ΠΕΙ, κακή χρήση?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Τι θα ΠΕΙ, κακή χρήση?

Ε προφανώς θα έβαλε λάθος τον κωδικο πολλές φορές.

Παντως σε αρκετές περιπτώσεις τραπεζών το πρόβλημα λύνεται και μεσω ίντερνετ και τηλεφώνου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά  τ πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσε να μεταφέρει τ πόσο κ έγινε πολλές φορές η προσπάθεια μ τ οτπ και τέλος πάντων κόλλησε, βέβαια ζήτησαν την φυσική παρουσία τ πατέρα μ σ κατάστημα εθνικής μ ραντεβού 15 Ιούλη, παρόλα διαβάζοντας τ οδηγό εξοικονομώ μπόρεσα ν κανω εγω την κατάθεση στ όνομα μ και επιψυναψα μια υπεύθυνη δήλωση τ πατέρα μου π πιστοποιουσε ότι μετέφερα ίδια κεφάλαια εξοικονομώ γ λογαριασμό του. 

Screenshot_2023-06-27-12-51-54-59_58f827c9f8cd1dffd850cad9571f3f22.jpg

Επεξ/σία από TheoV
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, TheoV είπε

Καλησπέρα παιδιά  τ πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσε να μεταφέρει τ πόσο κ έγινε πολλές φορές η προσπάθεια μ τ οτπ και τέλος πάντων κόλλησε, βέβαια ζήτησαν την φυσική παρουσία τ πατέρα μ σ κατάστημα εθνικής μ ραντεβού 15 Ιούλη, παρόλα διαβάζοντας τ οδηγό εξοικονομώ μπόρεσα ν κανω εγω την κατάθεση στ όνομα μ και επιψυναψα μια υπεύθυνη δήλωση τ πατέρα μου π πιστοποιουσε ότι μετέφερα ίδια κεφάλαια εξοικονομώ γ λογαριασμό του. 

Screenshot_2023-06-27-12-51-54-59_58f827c9f8cd1dffd850cad9571f3f22.jpg

Στο χελπ ντεσκ ρώτησες ;

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση για κάποιον που μπορεί να με βοηθήσει. Είμαι στο τελικό στάδιο αγοράς κατοικίας .περιμένω να με καλέσουν για τις υπογραφές. Το σπίτι που αγοράζω νοικιάζεται με συμβόλαιο μέχρι τέλος 01/24 . Αυτός που το νοικιάζει παίρνει επίδομα ενοικίου. Εγώ θέλω να κάνω μόλις ολοκληρωθεί η αγορά αίτηση για το εξοικονομώ 2023 ώστε με το που τελειώσει η ενοικίαση να αρχίσω να το φτιάχνω για να μείνω εγω . Από αυτά που διάβασα εάν το σπίτι νοικιάζεται χάνω ένα 10% στην επιδότηση. Μπορεί να γίνει κάτι να μην το χάσω μιας και δεν πρόκειται να ενοικιαστεί αλλο από εμένα αλλά νοικιάζεται προσωρινά αναγκαστικά και λογικα όταν και εφόσον μπω στο πρόγραμμα δεν θα νοικιάζεται πλέον?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...