Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμιά επίσκεψη, απλά σου ανοίγουν λογαριασμό στην τραπεζα που είχες δηλώσει όταν έκανες την αίτηση. Είναι κλειδωμενος και αποτι καταλαβαίνω, μόλις καταθέσεις την συμμετοχή σου στους προμηθευτές, τότε  θα μπορέσεις να τους τα μεταφερεις.

Το υπόλοιπο 30%, θα καταβληθεί με την ολοκλήρωση του Β ΠΕΑ και τον τελικό έλεγχο.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γενικά αναμένουμε να βγει ο αναθεωρημένος οδηγός να δούμε τι θα γίνει ... Νομίζω ότι ακόμη ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει προχωρήσει στο στάδιο της ανάρτησης τιμολογίων και των διαδικασιών του β πεα γιατί δεν αφήνει το σύστημα και γιατί δεν ξέρει ο φορέας ελέγχου τι θα γίνει. Πχ θα γίνει κλήρωση για τα β πεα;;;; Να γίνει... Αλλά με ποιους επιθεωρητές ;;; Αφού ελάχιστοι έχουν κάνει τη σχετική αίτηση να μπουν στο μητρώο β επιθεωρητών 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Tommygre είπε

Καμιά επίσκεψη, απλά σου ανοίγουν λογαριασμό στην τραπεζα που είχες δηλώσει όταν έκανες την αίτηση. Είναι κλειδωμενος και αποτι καταλαβαίνω, μόλις καταθέσεις την συμμετοχή σου στους προμηθευτές, τότε  θα μπορέσεις να τους τα μεταφερεις.

Το υπόλοιπο 30%, θα καταβληθεί με την ολοκλήρωση του Β ΠΕΑ και τον τελικό έλεγχο.

Λάθος κάνεις, δεν σου ανοίγουν τπτ. Στη σελίδα του εξοικονομώ ζητείται να δηλωθεί ΙΒΑΝ λογαριασμού, μέχρι και κατάστημα. Γι' αυτό ρωτάω. Και επειδή αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι "κλειδωμένος", από το ebanking της τράπεζας ανοίγουμε έναν νέο λογαριασμό τύπου ταμιευτηρίου?

image.png.29773cbbfa4a73e619df4e7ec3058fe8.png

Επεξ/σία από iml
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iml είπε

Λάθος κάνεις, δεν σου ανοίγουν τπτ. Στη σελίδα του εξοικονομώ ζητείται να δηλωθεί ΙΒΑΝ λογαριασμού, μέχρι και κατάστημα. Γι' αυτό ρωτάω. Και επειδή αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι "κλειδωμένος", από το ebanking της τράπεζας ανοίγουμε έναν νέο λογαριασμό τύπου ταμιευτηρίου?

Δηλώνεις έναν λογαριασμό που να είσαι πρώτο όνομα . Αν δεν έχεις πρέπει να βγάλεις. μετά όταν μπει η προκαταβολή επιχορήγησης η ίδια τράπεζα σου ανοίγει αυτόματα έναν άλλο ειδικό λογαριασμό με τον οποίο στέλνεις τις επιχορηγήσεις. Τα ίδια κεφάλαια τα πληρώνεις με τον δικό σου λογαριασμό . Επίσκεψη στο κατάστημα χρειάζεται αν δεν έχεις λογαριασμό που να είσαι πρώτο όνομα. Νομίζω έτσι είναι και το γράφει και ο οδηγός.

Ο λογαριασμός που θα σου βγάλει η τράπεζα αυτοματα θα είναι κλειδωμένος.

Ο άλλος που θα δηλώσεις εσύ θα μπορείς να τον κινείς κανονικά για οποία συναλλαγή θέλεις απλά από κει θα πληρώσεις α πεα β πεα ίδια κεφάλαια άδεια μικρής κλίμακας και ότι άλλο χρειαστεί .

Εγώ έτσι έχω πράξει ως τώρα . 

Επεξ/σία από Ikucic9
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, iml είπε

Ότι σου απάντησε ο ikucic9 και ο tommygre 

Επεξ/σία από Maknight
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδια στο θεμα της θερμοπροσωψης, θελω ενα σημειο να ειναι ασπρο αν στην τελικη επικαλυψη ο σοβας ειναι  χωρις χρωμα παιζει καποιο ρολο;; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, energy52 είπε

Παιδια στο θεμα της θερμοπροσωψης, θελω ενα σημειο να ειναι ασπρο αν στην τελικη επικαλυψη ο σοβας ειναι  χωρις χρωμα παιζει καποιο ρολο;; 

Ο σοβάς ή πάστα, είναι κανονικά λευκός. Απλά εάν θες απόχρωση τον χρωματίζουν

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα! Μετά από αγορά μονοκατοικίας του 1990 θα ήθελα να ενταχθω στο εξοικονομώ για ηλιακό, μόνωση,αεριο,αλουμινια όμως βλέποντας τα ποσοστά επιδοτήσης και μετά από συζητήσεις αντιλαμβάνομαι πως θα ενταχθω για να επιστρέψω ουσιαστικά το φπα που θα πληρώσω στους προμηθευτές στο κράτος.. Υπάρχει κάποια φόρμα να έχουμε ένα μπούσουλα με ποσοστά επιδότησης? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, sarakats85 είπε

Καλημέρα! Μετά από αγορά μονοκατοικίας του 1990 θα ήθελα να ενταχθω στο εξοικονομώ για ηλιακό, μόνωση,αεριο,αλουμινια όμως βλέποντας τα ποσοστά επιδοτήσης και μετά από συζητήσεις αντιλαμβάνομαι πως θα ενταχθω για να επιστρέψω ουσιαστικά το φπα που θα πληρώσω στους προμηθευτές στο κράτος.. Υπάρχει κάποια φόρμα να έχουμε ένα μπούσουλα με ποσοστά επιδότησης? 

https://exoikonomo2023.gov.gr/odegos

Επεξ/σία από Ikucic9
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ikucic9 είπε

Τι εννοείς φόρμα;

Μπορείς να διαβάσεις τον προηγούμενο οδηγό να δεις τι δαπάνες είναι επιλέξιμες και ποια η διαδικασία. Λογικά δεν θα αλλάξει πολυ 

Μπορείς να παραθέσεις ενα Link? Σε ευχαριστώ! 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, sarakats85 είπε

Τι ατομικό και οικογενειακό εισόδημα δήλωσες στην περσινή δήλωση. Δηλ για το 2021?

Αυτό βγάζει το ποσοστό που ανήκεις.

Εάν βγάζεις ατομικό <5000€ και οικογενειακό <10000€, είστε με 75% επιδότηση.

Εάν είστε ατομικό <10000 και οικογενειακό <20000 τότε είστε 70% επιδότηση. Κλπ.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Για να μη ψάχνω όλο το thread , μπορεί κάποιος να μου παραθέσει ένα λινκ που να εξηγεί πως λειτουργεί το πρόγραμμα και ποιες υπηρεσίες αφορά; Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bobbyray21 είπε

Καλημέρα παιδιά. Για να μη ψάχνω όλο το thread , μπορεί κάποιος να μου παραθέσει ένα λινκ που να εξηγεί πως λειτουργεί το πρόγραμμα και ποιες υπηρεσίες αφορά; Ευχαριστώ.

https://exoikonomo2023.gov.gr/odegos

Επεξ/σία από Ikucic9
Δημοσ.

Οσοι βρισκονται στο σταδιο που περιμενουμε να αποδεσμευτουν τα χρηματα απο την τραπεζα, δηλαδη το βημα ακριβως μετα τα ιδια κεφαλαια, σας βγαζει και εσας το ιδιο μηνυμα?

Το εχω πατησει 2 φορες μεχρι στιγμης αλλα δεν φαινεται να παει παρακατω η να μου λεει οτι ελεγχεται κατι.

Πρεπει να κανουμε κατι αλλο η απλα περιμενουμε?

image.jpeg.47082a740c69728cea9907683ee43454.jpeg

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, nikolakisxt είπε

Οσοι βρισκονται στο σταδιο που περιμενουμε να αποδεσμευτουν τα χρηματα απο την τραπεζα, δηλαδη το βημα ακριβως μετα τα ιδια κεφαλαια, σας βγαζει και εσας το ιδιο μηνυμα?

Το εχω πατησει 2 φορες μεχρι στιγμης αλλα δεν φαινεται να παει παρακατω η να μου λεει οτι ελεγχεται κατι.

Πρεπει να κανουμε κατι αλλο η απλα περιμενουμε?

image.jpeg.47082a740c69728cea9907683ee43454.jpeg

Δεν έχουν αποδεσμευτεί ακόμη τα χρήματα; Εάν έχετε μοιράσει τις προκαταβολές και έχετε συνεχίσει στο επόμενο βήμα, τότε περιμένετε 2 μέρες να πληρωθούν οι προμηθευτές. Η πλατφόρμα ξαναγυρνάει σε αυτό το στάδιο επειδή δεν είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Όλες οι αιτήσεις είναι στο βήμα που είστε και εσείς..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...