Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, geartech είπε

Έχουμε κάποια λύση? 

Στείλτε μου το τηλ σας σε προσωπικό μήνυμα για να τα πούμε τηλεφωνικά. Μήπως βρεθεί μια λύση. Επειδή υπάρχουν πολλοί παράγοντες και δεν έχω χρόνο να τα γράφω όλα.

Επεξ/σία από Maknight
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Maknight είπε

Στείλτε μου το τηλ σας σε προσωπικό μήνυμα για να τα πούμε τηλεφωνικά. Μήπως βρεθεί μια λύση. Επειδή υπάρχουν πολλοί παράγοντες και δεν έχω χρόνο να τα γράφω όλα.

Μετα απο πολύ σκέψη και πολλά τηλ σε άλλες αναλογες περιπτώσεις μου πρότεινε να βάλουμε θερμοστατικές κεφαλες στα σώματα 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, geartech είπε

Μετα απο πολύ σκέψη και πολλά τηλ σε άλλες αναλογες περιπτώσεις μου πρότεινε να βάλουμε θερμοστατικές κεφαλες στα σώματα 

Οντως οι θερμοστατικες σε ανεβαζουν, εβαλα κι εγω που ειχα παρομοιο προβλημα (και δεν κοστιζουν..)παρεα με ενα ακομη κλιματιστικο!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πληρωσα προμηθευτες προχθες, τα ποσα που αφορουν το δανειο..Ενας προμηθευτης ειχε διαφορετικη τραπεζα απ την δικη μου και τωρα που μπηκα στο banking να τσεκαρω, βλεπω με χρεωσαν προμηθειες-εξοδα 25 ευρω..γιατι ρε παιδια τοσα πολλα;; δηλαδη καθε φορα που θα μεταφερονται χρηματα σ αυτον τον προμηθευτη θα μου κρατανε και 25 ευρω, ειναι δυνατον;

Μπορει τωρα (απο δω και στο εξης εννοω) να αλλαξει η τραπεζα στον συγκεκριμμενο; απο Πειραιως δηλαδη να παει σε Εθνικη που ειναι και η δικη μου;..γιατι μου ειχε δωσει iban Εθνικης αλλα ο μηχανικος που εκανε τις μεταφορες δεν το βρηκε στο συστημα βαζοντας το ΑΦΜ του και κλικαρε την Πειραιως..

Επεξ/σία από energy52
Δημοσ.
1 ώρα πριν, energy52 είπε

Πληρωσα προμηθευτες προχθες, τα ποσα που αφορουν το δανειο..Ενας προμηθευτης ειχε διαφορετικη τραπεζα απ την δικη μου και τωρα που μπηκα στο banking να τσεκαρω, βλεπω με χρεωσαν προμηθειες-εξοδα 25 ευρω..γιατι ρε παιδια τοσα πολλα;; δηλαδη καθε φορα που θα μεταφερονται χρηματα σ αυτον τον προμηθευτη θα μου κρατανε και 25 ευρω, ειναι δυνατον;

Μπορει τωρα (απο δω και στο εξης εννοω) να αλλαξει η τραπεζα στον συγκεκριμμενο; απο Πειραιως δηλαδη να παει σε Εθνικη που ειναι και η δικη μου;..γιατι μου ειχε δωσει iban Εθνικης αλλα ο μηχανικος που εκανε τις μεταφορες δεν το βρηκε στο συστημα βαζοντας το ΑΦΜ του και κλικαρε την Πειραιως..

Ναι δυστυχώς τόσα χρεώνουν.. άστα, αλητεία.

Πρέπει να είναι επαγγελματικός πάντως.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Maknight είπε

Ναι δυστυχώς τόσα χρεώνουν.. άστα, αλητεία.

Πρέπει να είναι επαγγελματικός πάντως.

αλητεια και ληστεια μαζι....Αραγε μπορει να αλλαξει σε αλλη τραπεζα απο δω και περα; λογικα θα γινεται φανταζομαι αρκει ο προμηθευτης να δηλωσει τη νεα τραπεζα στο συστημα του εξοικονομω ωστε να εμφανιστει σαν επιλογη..

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, energy52 είπε

αλητεια και ληστεια μαζι....Αραγε μπορει να αλλαξει σε αλλη τραπεζα απο δω και περα; λογικα θα γινεται φανταζομαι αρκει ο προμηθευτης να δηλωσει τη νεα τραπεζα στο συστημα του εξοικονομω ωστε να εμφανιστει σαν επιλογη..

Αν έχει 2' επαγγελματικό λογαριασμό εκεί 

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Διάβαζα στη Real news τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στο νέο Εξοικονομώ. Έλεγε ότι πρέπει να έχω υποχρεωτικά τεχνικό σύμβουλο. Αυτό σημαίνει μηχανικό; Ότι πρέπει να το αναλάβει μηχανικός;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, panosena είπε

Καλημέρα σε όλους.

Διάβαζα στη Real news τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στο νέο Εξοικονομώ. Έλεγε ότι πρέπει να έχω υποχρεωτικά τεχνικό σύμβουλο. Αυτό σημαίνει μηχανικό; Ότι πρέπει να το αναλάβει μηχανικός;

Αυτό είναι το εύκολο μην αγχώνεσαι. Γενικά πάντως και αυτό και τα προηγούμενα εξοικονομώ ήθελαν μηχανικό για όλα τα στάδια. Τι παρεμβάσεις θα ήθελες να κάνεις στο σπίτι σου; Γιατί το βασικό είναι αν μπορείς να πιάσεις τα κριτήρια ενεργειακής εξοικονόμησης . Αυτό θα στο απαντήσει μηχανικός αλλά αν μας πεις τι λείπει από το σπίτι σου μπορουμε να δώσουμε και μεις μια μπακάλικη άποψη .

Επεξ/σία από Ikucic9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι παλιό, με πολλές ελλείψεις, πρέπει να είναι σε πολύ χαμηλή ενεργειακή κατηγορία (αν και έχει μόνωση στους τοίχους) οπότε, λογικά, δεν πρέπει να δυσκολευτώ πολύ να το ανεβάσω 3 κατηγορίες.

.Πρέπει να είναι ηλεκτροδοτούμενο; Παίζει ρόλο; (το έχω δηλώσει ως κατοικία αλλά πάω ελάχιστα, ρεύμα παίρνω από το γείτονα, ένας θείος μου)

Επεξ/σία από panosena
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, panosena είπε

Είναι παλιό, με πολλές ελλείψεις, πρέπει να είναι σε πολύ χαμηλή ενεργειακή κατηγορία (αν και έχει μόνωση στους τοίχους) οπότε, λογικά, δεν πρέπει να δυσκολευτώ πολύ να το ανεβάσω 3 κατηγορίες.

.Πρέπει να είναι ηλεκτροδοτούμενο; Παίζει ρόλο; (το έχω δηλώσει ως κατοικία αλλά πάω ελάχιστα, ρεύμα παίρνω από το γείτονα, ένας θείος μου)

Και ηλεκτροδοτουμενο και κύρια κατοικία. Αν δεν λύσεις αυτά τα δύο σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις αίτηση. Επίσης πρέπει να είναι καθόλα νόμιμο . Αν έχει και την παραμικρή αυθαιρεσία πρέπει να γίνει τακτοποίηση γιατί αν δεν γίνει δεν θα βγει ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου που είναι απαραίτητη και αυτή.

Λες ότι το έχεις δηλώσει ως κατοικία αλλά ως τι κατοικία ; Κύρια ή δευτερεύουσα ; 

Επεξ/σία από Ikucic9
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosena είπε

Ναι πρέπει να είναι ηλεκτροδοτουμενο με δική του  , να μη έχει αυθαιρεσίες και να είναι σωστά σε Ε9 γιατί δε θα προχωρήσει η αίτηση 

Δημοσ.

Είμαι στο νέο εξοικονομώ και ενώ έκλεισα τον αλουμίνα έχω πρόβλημα να βρω άνθρωπο για θερμομόνωση και για εγκατάσταση καυστήρα αερίου στο μπαλκόνι. Οι περισσότεροι που έχω ρωτήσει δεν θέλουν με εξοικονομώ και κάνα δυο που έχω βρει μου έχουν πει τιμές στο θεό....

Ξέρεις κάνεις να μου συστήσει?

Αθήνα νότια προάστια είμαι.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, ford22 είπε

Είμαι στο νέο εξοικονομώ και ενώ έκλεισα τον αλουμίνα έχω πρόβλημα να βρω άνθρωπο για θερμομόνωση και για εγκατάσταση καυστήρα αερίου στο μπαλκόνι. Οι περισσότεροι που έχω ρωτήσει δεν θέλουν με εξοικονομώ και κάνα δυο που έχω βρει μου έχουν πει τιμές στο θεό....

Ξέρεις κάνεις να μου συστήσει?

Αθήνα νότια προάστια είμαι.

Δηλ. Τους δίνετε το ποσοστό σας των ιδίων κεφαλαίων, το 70% της επιδότησης και θα υπολείπονται για όταν κλείσει ο φάκελος το 30% της επιδότησης και αρνούνται; Μιλάμε για τιμές εξοικονομώ ή προσπαθείτε να βρείτε πιο φθηνά;

Πάντως για την αποφυγή τέτοιων ζητημάτων, συνήθως τα δίνουμε πακέτο σε έναν εργολαβικά και τελειώνουμε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...