Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ωραιο ειναι οτι φετος   ειμαστε στο 20180 οικογενειακο.....και πεφτουμε στο 55% ενω αν ειχε ανοιξει περυσι ημασυαν κατω απο 20χιλ

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kostasbm είπε

το ωραιο ειναι οτι φετος   ειμαστε στο 20180 οικογενειακο.....και πεφτουμε στο 55% ενω αν ειχε ανοιξει περυσι ημασυαν κατω απο 20χιλ

Καθίστε να ανοίξει πρώτα . 

Το εξοικονομώ 21 είχαν πει θα ανοίξει Ιουνιου 21 και άνοιξε Δεκέμβριο 21.

Έχουμε Ιούνιο 23 και πάει με ρυθμους χελώνας 

Επεξ/σία από Ikucic9
Δημοσ.

Καλημέρα,θα ήθελα να ρωτήσω μετά από ποσό καιρο  ξεκινούν  να μπαίνουν λεφτά στους προμηθευτές, εργολάβους από το πόσο που έχει μπει σε λογαριασμό  από το κράτος. 

Έχω πληρώσει το ποσοστό το δικό μου και έχουν ανέβει τα τιμολόγια στην πλατφόρμα.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, hf77 είπε

Καλημέρα,θα ήθελα να ρωτήσω μετά από ποσό καιρο  ξεκινούν  να μπαίνουν λεφτά στους προμηθευτές, εργολάβους από το πόσο που έχει μπει σε λογαριασμό  από το κράτος. 

Έχω πληρώσει το ποσοστό το δικό μου και έχουν ανέβει τα τιμολόγια στην πλατφόρμα.

Ευχαριστώ 

Λογικά σε ένα μήνα θα σου βάλουν την επιχορήγηση προκαταβολής.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, hf77 είπε

Ευχαριστώ 

Έχει γίνει ο έλεγχος ότι έδωσες τα ίδια κεφάλαια; Ή απλά τα ανέβασες και περιμένεις τον έλεγχο;

Ο έλεγχος είναι 2-4 βδομάδες.

Εάν ωστόσο έχει γίνει ο έλεγχος και μοιράσεις την προκαταβολή στους προμηθευτές, αυτοί θα την πάρουν μέσα σε λίγες μέρες.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Maknight είπε

Έχει γίνει ο έλεγχος ότι έδωσες τα ίδια κεφάλαια; Ή απλά τα ανέβασες και περιμένεις τον έλεγχο;

Ο έλεγχος είναι 2-4 βδομάδες.

Εάν ωστόσο έχει γίνει ο έλεγχος και μοιράσεις την προκαταβολή στους προμηθευτές, αυτοί θα την πάρουν μέσα σε λίγες μέρες.

μόλις έλαβα την γραπτή απάντηση του χελπ του ΤΕΕ για την δυνατότητα συμψηφισμού (αν θυμάσαι την περίπτωσή μου) που λέει αυτό που είπες και συ, με την υποσημείωση ότι θα είναι στον τροποποιημένο οδηγό που αναμένεται σύντομα να βγει.

"Σημειώστε ότι στη συνέχεια στην τελική ολοκλήρωση του έργου και σύμφωνα με

τροποποίηση του οδηγού που αναμένετε να εκδοθεί, θα μπορεί ο ωφελούμενος
να κρατά τα χρήματα της επιχορήγησης που ήδη έχει προπληρώσει.
Στο πλαίσιο αυτό, εφόσον έχουν πληρωθεί περισσότερα χρήματα από την ίδια
συμμετοχή του ωφελούμενου, η επιχορήγηση θα πιστώνετε στον ωφελούμενο."
  • Thanks 2
Δημοσ.

Καλημέρα ειμαι στο εξοικονομώ 2021 με ιδια κεφάλαια. κανω εργασίες μονοση κουφώματα λεβητα φυσικου αεριου και ηλιακό.Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορεί να περάσει ηλιακος και ο μηχανικος μου λέει οτι πρέπει να κάνουμε καποια αλλη εργασία αλλα να μας δίνει τα μορια του ηλιακου εγω του πρότεινα τεντα ή δευτερο κλιματιστικο αλλα και παλι μου λεει δεν θα μας δώσει τόσους πόντους οσο ο ηλιακός αν γνωρίζει κάποιος σε αυτη την περίπτωση τι κάνουμε να με ενημερώσει ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geartech είπε

Καλημέρα ειμαι στο εξοικονομώ 2021 με ιδια κεφάλαια. κανω εργασίες μονοση κουφώματα λεβητα φυσικου αεριου και ηλιακό.Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορεί να περάσει ηλιακος και ο μηχανικος μου λέει οτι πρέπει να κάνουμε καποια αλλη εργασία αλλα να μας δίνει τα μορια του ηλιακου εγω του πρότεινα τεντα ή δευτερο κλιματιστικο αλλα και παλι μου λεει δεν θα μας δώσει τόσους πόντους οσο ο ηλιακός αν γνωρίζει κάποιος σε αυτη την περίπτωση τι κάνουμε να με ενημερώσει ευχαριστώ.

Αυτά τα βλέπουν εξ αρχής 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, geartech είπε

Έχουμε κάποια λύση? 

Στείλτε μου το τηλ σας σε προσωπικό μήνυμα για να τα πούμε τηλεφωνικά. Μήπως βρεθεί μια λύση. Επειδή υπάρχουν πολλοί παράγοντες και δεν έχω χρόνο να τα γράφω όλα.

Επεξ/σία από Maknight
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Maknight είπε

Στείλτε μου το τηλ σας σε προσωπικό μήνυμα για να τα πούμε τηλεφωνικά. Μήπως βρεθεί μια λύση. Επειδή υπάρχουν πολλοί παράγοντες και δεν έχω χρόνο να τα γράφω όλα.

Μετα απο πολύ σκέψη και πολλά τηλ σε άλλες αναλογες περιπτώσεις μου πρότεινε να βάλουμε θερμοστατικές κεφαλες στα σώματα 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, geartech είπε

Μετα απο πολύ σκέψη και πολλά τηλ σε άλλες αναλογες περιπτώσεις μου πρότεινε να βάλουμε θερμοστατικές κεφαλες στα σώματα 

Οντως οι θερμοστατικες σε ανεβαζουν, εβαλα κι εγω που ειχα παρομοιο προβλημα (και δεν κοστιζουν..)παρεα με ενα ακομη κλιματιστικο!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πληρωσα προμηθευτες προχθες, τα ποσα που αφορουν το δανειο..Ενας προμηθευτης ειχε διαφορετικη τραπεζα απ την δικη μου και τωρα που μπηκα στο banking να τσεκαρω, βλεπω με χρεωσαν προμηθειες-εξοδα 25 ευρω..γιατι ρε παιδια τοσα πολλα;; δηλαδη καθε φορα που θα μεταφερονται χρηματα σ αυτον τον προμηθευτη θα μου κρατανε και 25 ευρω, ειναι δυνατον;

Μπορει τωρα (απο δω και στο εξης εννοω) να αλλαξει η τραπεζα στον συγκεκριμμενο; απο Πειραιως δηλαδη να παει σε Εθνικη που ειναι και η δικη μου;..γιατι μου ειχε δωσει iban Εθνικης αλλα ο μηχανικος που εκανε τις μεταφορες δεν το βρηκε στο συστημα βαζοντας το ΑΦΜ του και κλικαρε την Πειραιως..

Επεξ/σία από energy52
Δημοσ.
1 ώρα πριν, energy52 είπε

Πληρωσα προμηθευτες προχθες, τα ποσα που αφορουν το δανειο..Ενας προμηθευτης ειχε διαφορετικη τραπεζα απ την δικη μου και τωρα που μπηκα στο banking να τσεκαρω, βλεπω με χρεωσαν προμηθειες-εξοδα 25 ευρω..γιατι ρε παιδια τοσα πολλα;; δηλαδη καθε φορα που θα μεταφερονται χρηματα σ αυτον τον προμηθευτη θα μου κρατανε και 25 ευρω, ειναι δυνατον;

Μπορει τωρα (απο δω και στο εξης εννοω) να αλλαξει η τραπεζα στον συγκεκριμμενο; απο Πειραιως δηλαδη να παει σε Εθνικη που ειναι και η δικη μου;..γιατι μου ειχε δωσει iban Εθνικης αλλα ο μηχανικος που εκανε τις μεταφορες δεν το βρηκε στο συστημα βαζοντας το ΑΦΜ του και κλικαρε την Πειραιως..

Ναι δυστυχώς τόσα χρεώνουν.. άστα, αλητεία.

Πρέπει να είναι επαγγελματικός πάντως.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Maknight είπε

Ναι δυστυχώς τόσα χρεώνουν.. άστα, αλητεία.

Πρέπει να είναι επαγγελματικός πάντως.

αλητεια και ληστεια μαζι....Αραγε μπορει να αλλαξει σε αλλη τραπεζα απο δω και περα; λογικα θα γινεται φανταζομαι αρκει ο προμηθευτης να δηλωσει τη νεα τραπεζα στο συστημα του εξοικονομω ωστε να εμφανιστει σαν επιλογη..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...