Maknight Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Myname55555 είπε Η υποβολή αιτήσεων δανειοδότησης για την 1η εισοδηματική κατηγορία δεν έχει ανοίξει ακόμη, πρέπει εγώ να προβώ σε κάποια ενέργεια, η απλώς περιμένω να ανοίξει αυτόματα; απλά κάτι διάβασα για δικαιολογητικά. Απλά περιμένουμε να ανοίξει. Μόλις παράσχει εγγυήσεις το ελληνικό κράτος. Εαν έχεις την δυνατοτητα να κάνεις κάποιες εργασίες, μπορείς, αλλά όλες οι αποδείξεις πρέπει να είναι επί πιστώσει. 1
energy52 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, Maknight είπε Δεν κατάλαβα καλά το στάδιο που είσαι. Έχει μπει το 70% της επιδότησης στον λογαριασμό σου; Κλειδωμένα; Καλημερα! Εχω ιδία κεφαλαια ενα μικρο ποσο και περιμενω να με παρει η τραπεζα να υπογραψω για το δανειο, σ αυτη τη φαση ειμαι..Τωρα που μπηκα να τσεκαρω, δεν ειδα στον λογαριασμο που δηλωσα να εχει μπει προκαταβολη επιχορηγησης.. Μα ουτως ή αλλως δεν θα ανοιχτει αυτοματα νεος λογαριασμος για το προγραμμα; τσπ θα δειξει..
Maknight Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 28 λεπτά πριν, energy52 είπε Καλημερα! Εχω ιδία κεφαλαια ενα μικρο ποσο και περιμενω να με παρει η τραπεζα να υπογραψω για το δανειο, σ αυτη τη φαση ειμαι..Τωρα που μπηκα να τσεκαρω, δεν ειδα στον λογαριασμο που δηλωσα να εχει μπει προκαταβολη επιχορηγησης.. Μα ουτως ή αλλως δεν θα ανοιχτει αυτοματα νεος λογαριασμος για το προγραμμα; τσπ θα δειξει.. Εάν μπεις στην αίτηση σου, θα δεις το βήμα που είσαι ακριβώς. Στο ιστορικό. Ή εάν μπορείς κάνε αντιγραφή και επικόλληση το μήνυμα που σου ηρθε. Ακριβώς. Νομίζω ότι σου έβαλαν το 70% της επιδότησης δεσμευμένο. 1
energy52 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 36 λεπτά πριν, Maknight είπε Εάν μπεις στην αίτηση σου, θα δεις το βήμα που είσαι ακριβώς. Στο ιστορικό. Ή εάν μπορείς κάνε αντιγραφή και επικόλληση το μήνυμα που σου ηρθε. Ακριβώς. Νομίζω ότι σου έβαλαν το 70% της επιδότησης δεσμευμένο. Μπηκα τωρα ιστορικο..Ειμαι στο 19. ¨Ολοκληρωση πληρωμης προκ.Επιχορηγησης¨ και διπλα την τραπεζα Εθνικη! Αυτο που καταλαβαινω εγω, ειναι πως μολις με καλεσει η τραπεζα για υπογραφη δαν. συμβασης, τοτε θα ανοιχτει κι ο νεος λογαριασμος οπου θα φανει το ποσο της επιδοτησης. Το οτι δεσμευτηκαν τα χρηματα πριν τις εκλογες νομιζω ειναι καλο σημαδι😄
Maknight Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, energy52 είπε Μπηκα τωρα ιστορικο..Ειμαι στο 19. ¨Ολοκληρωση πληρωμης προκ.Επιχορηγησης¨ και διπλα την τραπεζα Εθνικη! Αυτο που καταλαβαινω εγω, ειναι πως μολις με καλεσει η τραπεζα για υπογραφη δαν. συμβασης, τοτε θα ανοιχτει κι ο νεος λογαριασμος οπου θα φανει το ποσο της επιδοτησης. Το οτι δεσμευτηκαν τα χρηματα πριν τις εκλογες νομιζω ειναι καλο σημαδι😄 Ο λογαριασμός έχει ήδη ανοιχτεί. Απλά θα χρησιμοποιηθεί και για το δάνειο. 1
Maknight Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Βγήκε ο οδηγός για το εξοικονομώ-ανακαινιζω για νέους. 18/5 ανοίγει η πλατφόρμα Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από Maknight
Xdanger Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Από όσα γράφει στο ΦΕΚ σελίδα 19 για εξοικονομώ -ανακαινίζω για νέους το κομμάτι ανακαινίζω πάει μόνο σε με ιδιοκατοικηση σωστά?
Maknight Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 28 λεπτά πριν, Xdanger είπε Από όσα γράφει στο ΦΕΚ σελίδα 19 για εξοικονομώ -ανακαινίζω για νέους το κομμάτι ανακαινίζω πάει μόνο σε με ιδιοκατοικηση σωστά? Σωστά.
exoik2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Καλημέρα σε όλους, Έχω εγκριθεί στο εξηοικονομώ 2021 και περιμένω να υπογραψω τη δανειακή σύμβαση. Ένας προμηθευτής που κάλεσα για να μου δώσει προσφορά για τις εργασίες στο σπίτι μου είπε ότι οι παρεμβάσεις δεν είναι αρκετές και ότι θα με κόψει ο ενεργειακός επιθεωρητής Β. Ο σύμβουλος έργου με διαβεβαιώνει ότι άμα κάνουμε τις παρεμβάσεις όπως αναφέρονται δεν θα ΄'εχω πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος η μελέτη παρεμβάσεων που συμβούλου έργου και να έχω πρόβλημα΄" Πρόκειται για διαμέρισμα στην Αθήνα, 106 τμ, το 1985, και οι παρεμβάσεις είναι αλλαγή κουφωμάτων, αντλία θερμότητας, ηλιακός και 1 air cond;ition Εάν κάποιος γνωρίζει ...Ευχαριστώ
meletis_m Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, exoik2021 είπε Καλημέρα σε όλους, Έχω εγκριθεί στο εξηοικονομώ 2021 και περιμένω να υπογραψω τη δανειακή σύμβαση. Ένας προμηθευτής που κάλεσα για να μου δώσει προσφορά για τις εργασίες στο σπίτι μου είπε ότι οι παρεμβάσεις δεν είναι αρκετές και ότι θα με κόψει ο ενεργειακός επιθεωρητής Β. Ο σύμβουλος έργου με διαβεβαιώνει ότι άμα κάνουμε τις παρεμβάσεις όπως αναφέρονται δεν θα ΄'εχω πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος η μελέτη παρεμβάσεων που συμβούλου έργου και να έχω πρόβλημα΄" Πρόκειται για διαμέρισμα στην Αθήνα, 106 τμ, το 1985, και οι παρεμβάσεις είναι αλλαγή κουφωμάτων, αντλία θερμότητας, ηλιακός και 1 air cond;ition Εάν κάποιος γνωρίζει ...Ευχαριστώ Εάν τα έχει υπολογισει σωστά ο συμβουλος έργου και ανεβαίνεις ενεργειακή κλάση δε θα εχεις θέμα . 1
exoik2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 34 λεπτά πριν, meletis_m είπε Εάν τα έχει υπολογισει σωστά ο συμβουλος έργου και ανεβαίνεις ενεργειακή κλάση δε θα εχεις θέμα . ευχαριστώ!
Ikucic9 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Έγινε και ο έλεγχος ίδιων κεφαλαίων και χθες ήρθε θετικο για αποδέσμευση προκαταβολής επιχορήγησης. Δευτέρα θα βάλω τα ποσά στους προμηθευτές. Ξέρει κάποιος πόσο διάστημα το ανώτερο κάνουν να πληρωθούν οι προμηθευτές; Μου είπαν είναι θέμα τραπεζικό. Ισχύει; .. Με εθνική συνεργάζομαι. 11 ώρες πριν, exoik2021 είπε Καλημέρα σε όλους, Έχω εγκριθεί στο εξηοικονομώ 2021 και περιμένω να υπογραψω τη δανειακή σύμβαση. Ένας προμηθευτής που κάλεσα για να μου δώσει προσφορά για τις εργασίες στο σπίτι μου είπε ότι οι παρεμβάσεις δεν είναι αρκετές και ότι θα με κόψει ο ενεργειακός επιθεωρητής Β. Ο σύμβουλος έργου με διαβεβαιώνει ότι άμα κάνουμε τις παρεμβάσεις όπως αναφέρονται δεν θα ΄'εχω πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος η μελέτη παρεμβάσεων που συμβούλου έργου και να έχω πρόβλημα΄" Πρόκειται για διαμέρισμα στην Αθήνα, 106 τμ, το 1985, και οι παρεμβάσεις είναι αλλαγή κουφωμάτων, αντλία θερμότητας, ηλιακός και 1 air cond;ition Εάν κάποιος γνωρίζει ...Ευχαριστώ Ο προμηθευτής είδε το α πεα και την πρόταση παρεμβάσεων . Ή απλά στο μιλητο τα έβαλε στο μυαλό του και έβγαλε το αποτέλεσμα; Επίσης ο προμηθευτής είναι μηχανικός και αυτος ή απλά απόφοιτος της μεγάλης των ξερολων σχολής; Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από Ikucic9 1
GREGORYMO Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 57 λεπτά πριν, Ikucic9 είπε Έγινε και ο έλεγχος ίδιων κεφαλαίων και χθες ήρθε θετικο για αποδέσμευση προκαταβολής επιχορήγησης. Δευτέρα θα βάλω τα ποσά στους προμηθευτές. Ξέρει κάποιος πόσο διάστημα το ανώτερο κάνουν να πληρωθούν οι προμηθευτές; Μου είπαν είναι θέμα τραπεζικό. Ισχύει; .. Με εθνική συνεργάζομαι. Ο προμηθευτής είδε το α πεα και την πρόταση παρεμβάσεων . Ή απλά στο μιλητο τα έβαλε στο μυαλό του και έβγαλε το αποτέλεσμα; Επίσης ο προμηθευτής είναι μηχανικός και αυτος ή απλά απόφοιτος της μεγάλης των ξερολων σχολής; Το θέμα είναι αν και οι προμηθευτές συνεργάζονται με εθνική 1
exoik2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Ikucic9 είπε Έγινε και ο έλεγχος ίδιων κεφαλαίων και χθες ήρθε θετικο για αποδέσμευση προκαταβολής επιχορήγησης. Δευτέρα θα βάλω τα ποσά στους προμηθευτές. Ξέρει κάποιος πόσο διάστημα το ανώτερο κάνουν να πληρωθούν οι προμηθευτές; Μου είπαν είναι θέμα τραπεζικό. Ισχύει; .. Με εθνική συνεργάζομαι. Ο προμηθευτής είδε το α πεα και την πρόταση παρεμβάσεων . Ή απλά στο μιλητο τα έβαλε στο μυαλό του και έβγαλε το αποτέλεσμα; Επίσης ο προμηθευτής είναι μηχανικός και αυτος ή απλά απόφοιτος της μεγάλης των ξερολων σχολής; ο προμηθευτης θεώρησε ότι χρειαζόταν και θερμομόνωση και ότι οι παρεμβάσεις ηλιακός/αντία θερμότητας/αλουμίνια/air condition δεν επαρκούν για αναβάθμιση όπως απαιτεί το πρόγραμμα. Μου πρότεινε μάλιστα να μου συστήσει άλλο μηχανικό για να κάνει εκ νέου μελέτη και να μου πει αν τελικά θα κοπώ στο ΠΕΑ Β. Για αυτό αγχώθηκα και μάλιστα αναρωτιόμουν αν ο σύμβουλός έργου είχε προτείνει παρεμβάσεις που δεν επαρκούν εάν η αίτησή μου θα είχε προχωρήσει. Δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις και δεν μπορώ να αξιολογήσω τις προτάσεις αν και τώρα διαβάζοντας στο φόρουμ έχω βοηθηθεί σε πολλά.
Maknight Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Ikucic9 είπε Έγινε και ο έλεγχος ίδιων κεφαλαίων και χθες ήρθε θετικο για αποδέσμευση προκαταβολής επιχορήγησης. Δευτέρα θα βάλω τα ποσά στους προμηθευτές. Ξέρει κάποιος πόσο διάστημα το ανώτερο κάνουν να πληρωθούν οι προμηθευτές; Μου είπαν είναι θέμα τραπεζικό. Ισχύει; .. Με εθνική συνεργάζομαι. Ο προμηθευτής είδε το α πεα και την πρόταση παρεμβάσεων . Ή απλά στο μιλητο τα έβαλε στο μυαλό του και έβγαλε το αποτέλεσμα; Επίσης ο προμηθευτής είναι μηχανικός και αυτος ή απλά απόφοιτος της μεγάλης των ξερολων σχολής; Το όριο είναι 7 ημέρες. Αλλά σε 1 μέρα ή δύο τα μεταφέρουν. Εάν έβαζες κατευθύαν τα ποσά με το που ερχόταν το εμαιλ, πιθανόν μέχρι το βράδυ να είχαν μπει εάν είναι ίδια τράπεζα. Εάν είναι άλλη θέλει κάνα 2 μέρες. 5 ώρες πριν, exoik2021 είπε ο προμηθευτης θεώρησε ότι χρειαζόταν και θερμομόνωση και ότι οι παρεμβάσεις ηλιακός/αντία θερμότητας/αλουμίνια/air condition δεν επαρκούν για αναβάθμιση όπως απαιτεί το πρόγραμμα. Μου πρότεινε μάλιστα να μου συστήσει άλλο μηχανικό για να κάνει εκ νέου μελέτη και να μου πει αν τελικά θα κοπώ στο ΠΕΑ Β. Για αυτό αγχώθηκα και μάλιστα αναρωτιόμουν αν ο σύμβουλός έργου είχε προτείνει παρεμβάσεις που δεν επαρκούν εάν η αίτησή μου θα είχε προχωρήσει. Δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις και δεν μπορώ να αξιολογήσω τις προτάσεις αν και τώρα διαβάζοντας στο φόρουμ έχω βοηθηθεί σε πολλά. Το σπίτι έχει καθόλου μόνωση; Μήπως έχει μόνο μπαλκόνι μπροστά και πίσω εκτεθειμένη επιφάνεια; Κοίταξε να δεις, μπακαλίστηκα, λογικά πιάνεις τις κατηγορίες. Επίσης αυτός που έχει την ευθύνη, ο Α ενεργειακός, λογικά ξέρει την δουλειά του. Ο προμηθευτής κάνει και θερμοπροσοψεις; Μήπως ήθελε να κάνει επιπλέον δουλίτσα; Από την άλλη εάν είναι σοβαρός εργολάβος, και έχει κάνει πολλά εξοικονομω, λάβε υπόψη σου την πρόταση του. Εγώ προσωπικά, επειδή δεν παίζουμε με τέτοια θέματα του εξοικονομώ, θα πήγαινα σε έναν άσχετο μηχανικό, όχι αυτόν που μου προτείνει ο προμηθευτής για να τσεκάρω το Α ΠΕΑ. Δώσε ένα 50αρι να το τσεκαρει. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από Maknight 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα