Ioannoula_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Καλησπερα σας Γνωριζει καποιος αν η παρεμβαση αντλια θερμοτητας αερα διαιρουμενου τυπου τυπου split περιλαμβανει και το απλο κλιματιστικο τοιχου;
Maknight Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, Ioannoula_ είπε Καλησπερα σας Γνωριζει καποιος αν η παρεμβαση αντλια θερμοτητας αερα διαιρουμενου τυπου τυπου split περιλαμβανει και το απλο κλιματιστικο τοιχου; Καλημέρα. Ναι ως επί το πλείστον, αυτό περιλαμβάνει.. ένας σύμβουλος έργου θα σας ήταν χρήσιμος.
Ioannoula_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δεν βγαζω ακρη με τον μηχανικο γι αυτο το ψαχνω και λιγο μονη μου
Ikucic9 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Καλημέρα. Είμαι με ίδια κεφάλαια. Έχω καταβάλει εδώ και 15 μέρες τα ίδια κεφάλαια έχω περάσει τις αποδείξεις είσπραξης και τα τραπεζικά παραστατικα στην πλατφόρμα και περιμένω να ξεκλειδώσει το 70% της επιχορήγησης. Ξέρει κάποιος πόσο διάστημα κάνει περίπου ο έλεγχος της καταβολής ίδιων κεφαλαίων;
Maknight Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, Ikucic9 είπε Καλημέρα. Είμαι με ίδια κεφάλαια. Έχω καταβάλει εδώ και 15 μέρες τα ίδια κεφάλαια έχω περάσει τις αποδείξεις είσπραξης και τα τραπεζικά παραστατικα στην πλατφόρμα και περιμένω να ξεκλειδώσει το 70% της επιχορήγησης. Ξέρει κάποιος πόσο διάστημα κάνει περίπου ο έλεγχος της καταβολής ίδιων κεφαλαίων; Δεν υπάρχει απάντηση.. έχω αιτήσεις από την πρώτη μέρα που είχε ανοίξει για να δηλώσουμε τα ίδια κεφάλαια και δεν έχουν ελεγχθεί ακόμη. Και άλλες που έβαλα αργότερα και έχουν ήδη ελεγχθεί. 2
Maknight Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Maknight είπε Δεν υπάρχει απάντηση.. έχω αιτήσεις από την πρώτη μέρα που είχε ανοίξει για να δηλώσουμε τα ίδια κεφάλαια και δεν έχουν ελεγχθεί ακόμη. Και άλλες που έβαλα αργότερα και έχουν ήδη ελεγχθεί. Για του λόγου το αληθές. Σήμερα αποδεσμεύτηκε προκαταβολή, και μεταφέρθηκαν το ίδιο λεπτό στην τράπεζα του προμηθευτή. Τα ίδια κεφάλαια τα ανέβασα πριν 4 ημέρες. Τράπεζα eurobank. Έχω άλλες αιτήσεις από την αρχή της πλατφόρμας που δεν έχουν ελεγχθεί. Έγινα και ψιλορεζιλι στην πελάτισσα, επειδή με ρώτησε πότε θα ξεκλειδωθουν και της είχα απαντήσει ότι ακόμη δεν έχουν ελεγχθεί αιτήσεις που έχουν ανέβει πριν έναν μήνα. Και τσουπ, βγήκα άσχετος. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από Maknight 1
energy52 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Μόλις είδα μήνυμα για ολοκλήρωση πληρωμής προκαταβολής επιχορήγησης, μα εγώ ακόμη δεν έχω υπογράψει στην τράπεζα για το δάνειο, τι σημαίνει? αλλά έχω δηλώσει και ίδια κεφάλαια ένα μικρό ποσό, αν έχει σημασία..
Maknight Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, energy52 είπε Μόλις είδα μήνυμα για ολοκλήρωση πληρωμής προκαταβολής επιχορήγησης, μα εγώ ακόμη δεν έχω υπογράψει στην τράπεζα για το δάνειο, τι σημαίνει? αλλά έχω δηλώσει και ίδια κεφάλαια ένα μικρό ποσό, αν έχει σημασία.. Δεν κατάλαβα καλά το στάδιο που είσαι. Έχει μπει το 70% της επιδότησης στον λογαριασμό σου; Κλειδωμένα;
Myname55555 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Η υποβολή αιτήσεων δανειοδότησης για την 1η εισοδηματική κατηγορία δεν έχει ανοίξει ακόμη, πρέπει εγώ να προβώ σε κάποια ενέργεια, η απλώς περιμένω να ανοίξει αυτόματα; απλά κάτι διάβασα για δικαιολογητικά. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2023 από Myname55555
Maknight Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Myname55555 είπε Η υποβολή αιτήσεων δανειοδότησης για την 1η εισοδηματική κατηγορία δεν έχει ανοίξει ακόμη, πρέπει εγώ να προβώ σε κάποια ενέργεια, η απλώς περιμένω να ανοίξει αυτόματα; απλά κάτι διάβασα για δικαιολογητικά. Απλά περιμένουμε να ανοίξει. Μόλις παράσχει εγγυήσεις το ελληνικό κράτος. Εαν έχεις την δυνατοτητα να κάνεις κάποιες εργασίες, μπορείς, αλλά όλες οι αποδείξεις πρέπει να είναι επί πιστώσει. 1
energy52 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, Maknight είπε Δεν κατάλαβα καλά το στάδιο που είσαι. Έχει μπει το 70% της επιδότησης στον λογαριασμό σου; Κλειδωμένα; Καλημερα! Εχω ιδία κεφαλαια ενα μικρο ποσο και περιμενω να με παρει η τραπεζα να υπογραψω για το δανειο, σ αυτη τη φαση ειμαι..Τωρα που μπηκα να τσεκαρω, δεν ειδα στον λογαριασμο που δηλωσα να εχει μπει προκαταβολη επιχορηγησης.. Μα ουτως ή αλλως δεν θα ανοιχτει αυτοματα νεος λογαριασμος για το προγραμμα; τσπ θα δειξει..
Maknight Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 28 λεπτά πριν, energy52 είπε Καλημερα! Εχω ιδία κεφαλαια ενα μικρο ποσο και περιμενω να με παρει η τραπεζα να υπογραψω για το δανειο, σ αυτη τη φαση ειμαι..Τωρα που μπηκα να τσεκαρω, δεν ειδα στον λογαριασμο που δηλωσα να εχει μπει προκαταβολη επιχορηγησης.. Μα ουτως ή αλλως δεν θα ανοιχτει αυτοματα νεος λογαριασμος για το προγραμμα; τσπ θα δειξει.. Εάν μπεις στην αίτηση σου, θα δεις το βήμα που είσαι ακριβώς. Στο ιστορικό. Ή εάν μπορείς κάνε αντιγραφή και επικόλληση το μήνυμα που σου ηρθε. Ακριβώς. Νομίζω ότι σου έβαλαν το 70% της επιδότησης δεσμευμένο. 1
energy52 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 36 λεπτά πριν, Maknight είπε Εάν μπεις στην αίτηση σου, θα δεις το βήμα που είσαι ακριβώς. Στο ιστορικό. Ή εάν μπορείς κάνε αντιγραφή και επικόλληση το μήνυμα που σου ηρθε. Ακριβώς. Νομίζω ότι σου έβαλαν το 70% της επιδότησης δεσμευμένο. Μπηκα τωρα ιστορικο..Ειμαι στο 19. ¨Ολοκληρωση πληρωμης προκ.Επιχορηγησης¨ και διπλα την τραπεζα Εθνικη! Αυτο που καταλαβαινω εγω, ειναι πως μολις με καλεσει η τραπεζα για υπογραφη δαν. συμβασης, τοτε θα ανοιχτει κι ο νεος λογαριασμος οπου θα φανει το ποσο της επιδοτησης. Το οτι δεσμευτηκαν τα χρηματα πριν τις εκλογες νομιζω ειναι καλο σημαδι😄
Maknight Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, energy52 είπε Μπηκα τωρα ιστορικο..Ειμαι στο 19. ¨Ολοκληρωση πληρωμης προκ.Επιχορηγησης¨ και διπλα την τραπεζα Εθνικη! Αυτο που καταλαβαινω εγω, ειναι πως μολις με καλεσει η τραπεζα για υπογραφη δαν. συμβασης, τοτε θα ανοιχτει κι ο νεος λογαριασμος οπου θα φανει το ποσο της επιδοτησης. Το οτι δεσμευτηκαν τα χρηματα πριν τις εκλογες νομιζω ειναι καλο σημαδι😄 Ο λογαριασμός έχει ήδη ανοιχτεί. Απλά θα χρησιμοποιηθεί και για το δάνειο. 1
Maknight Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Βγήκε ο οδηγός για το εξοικονομώ-ανακαινιζω για νέους. 18/5 ανοίγει η πλατφόρμα Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από Maknight
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα