Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Maknight είπε

Καλησπέρα. Όταν λες ότι σου έκοψαν απόδειξη, τι εννοείς;

Επίσης δεν μπορείς να ανεβάσεις τις αποδείξεις για τα κουφώματα ακόμη στην πλατφόρμα. 

Μην ανεβάσεις τίποτα που να το έχεις πληρώσει.

Να είσαι προσεκτικός επειδή μυρίζει μπλέξιμο.

Είναι καλό να τα δεις ένα ένα με τον σύμβουλο σου. 

Στην προκειμένη περίπτωση, και στο στάδιο που είναι τώρα το πρόγραμμα, πρέπει να ανεβάσεις μια απλή χειρόγραφη απόδειξη είσπραξης, (όχι παροχής υπηρεσιών ή υλικών) από τον προμηθευτή, που να αντιστοιχεί στο ποσό των ιδίων κεφαλαίων ακριβώς, και την τραπεζική μεταφορά ή κατάθεση αυτών. 

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. 

Μόλις ελέγξουν και ξεκλειδώσουν την προκαταβολή, την μοιράζεις. Και μετά όταν πάει στο επόμενο στάδιο, τους ζητάς να σου κόψουν τις αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, υλικών κλπ. με όλες τις πληροφορίες που πρέπει να αναφέρουν. Ο βοηθός σου σύμβουλος θα σε βοηθήσει. 

Α και μην κόψεις απόδειξη για φυσικό αέριο εάν δεν έχει βγει η άδεια μικρής κλίμακας και η μελέτη θέρμανσης εάν απαιτείται στην περίπτωση σου.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Απλα με το που βγηκε αποφαση υπαγωγης περασα και το φυσικο αεριο . Πληρωσα ακριβως  το ποσο, όπως αναφερόταν στην πρόταση παρεμβασης, και μου εκοψε αποδειξη λιανικης με ολα τα υλικα και κατεθεσα τα χρηματα μεσω τραπεζης. Το ιδιο θα κανω και με τα υπολοιπα , αρκει να μην ξεπερασω το ποσο των ίδιων κεφαλαιων. Για  να ξεκλειδωθεί η προκαταβολη πρεπει πρωτα να δοθούν τα ιδια κεφαλαια

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, teodur είπε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Απλα με το που βγηκε αποφαση υπαγωγης περασα και το φυσικο αεριο . Πληρωσα ακριβως  το ποσο, όπως αναφερόταν στην πρόταση παρεμβασης, και μου εκοψε αποδειξη λιανικης με ολα τα υλικα και κατεθεσα τα χρηματα μεσω τραπεζης. Το ιδιο θα κανω και με τα υπολοιπα , αρκει να μην ξεπερασω το ποσο των ίδιων κεφαλαιων. Για  να ξεκλειδωθεί η προκαταβολη πρεπει πρωτα να δοθούν τα ιδια κεφαλαια

Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Σας ανέφερα τον τρόπο που ζητάνε οι ελεγκτές να γίνουν τα πράγματα. Όσο και να φαίνεται λογικός ή σωστός κάποιος άλλος τρόπος, οι ελεγχτες τα θέλουν αλλιώς. Όπως και να χει μας ενημερώνετε για τα αποτελέσματα. 

Δημοσ.
Στις 12/4/2023 στις 6:28 ΜΜ, Maknight είπε

Λογικά με τράπεζα Πειραιώς είναι η αίτηση σας ε;

Εντός ημέρας έγινε η μεταφορά της επιχορήγησης από Πειραιώς σε Πειραιώς. 

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποια πρωτοτυπία, είναι όπως τις άλλες χρονιές, εκτός της κλήρωσης β ενεργειακού 

Με Eurobank και σε Eurobank λογαριασμούς θα κατατεθούν στους Προμηθευτές.
Τα χρήματα ωστόσο είναι ακόμα δεσμευμένα στον λογαριασμό μας.

Το αίτημα εκταμίευσης το υπέβαλλε ο μηχανικός λογικά μέσω της Πλατφόρμας.Χρειάζεται να κάνω κι εγώ κάποια άλλη ενέργεια με την Τράπεζα;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Naeval είπε

Με Eurobank και σε Eurobank λογαριασμούς θα κατατεθούν στους Προμηθευτές.
Τα χρήματα ωστόσο είναι ακόμα δεσμευμένα στον λογαριασμό μας.

Το αίτημα εκταμίευσης το υπέβαλλε ο μηχανικός λογικά μέσω της Πλατφόρμας.Χρειάζεται να κάνω κι εγώ κάποια άλλη ενέργεια με την Τράπεζα;

Όχι, μέσω πλατφόρμας γίνονται. Θα ενημερωθείτε με εμαιλ όταν γίνει η μεταφορά 

• Like 1
Δημοσ.

για εμας τους τελευταιους που καταθεσαμε ητκ μεχρι 2/3 , ενημερωνω οτι χτες 20/4 αλλαξε απο 03.κ Επιλέξιμες σε 03.μ Εγκεκριμένες η αιτηση μου. και περιμενω τα επομενα σταδια 05. Επιλέξιμη Αίτηση προς Υπαγωγή και 06. Αίτηση σε υπαγωγή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα και εγω ειδοποιηση στο mail αιτηση προς υπαγωγη..Το ζητημα ειναι..θα προχωρησει τωρα με τις εκλογες ή παμε για μακρα περιοδο στασιμοτητας παλι, γνωριζει κανεις;;;

Επεξ/σία από energy52
Δημοσ.

Εχω την εντύπωση (βλέποντας τα διαστήματα που μεσολαβούσαν ανάμεσα στις προηγούμενες αποφάσεις) οτι η επόμενη αποφαση υπαγωγών θα ειναι στο προσεχές διάστημα.Ισως αρχές Μαίου.

Ξέρει κάποιος να μου πει ποτε χρειάζεται έκδοση άδειας μικρης κλίμακας εργασιών; Είχα την εντύπωση οτι χρειάζεται μονο αν μπουν σκαλωσιές αλλα μηχανικός μου είπε οτι εφόσον μπει θερμομόνωση, χρειάζεται ανεξαρτήτως της χρήσης ή οχι σκαλωσιάς.

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

μηχανικός μου είπε οτι εφόσον μπει θερμομόνωση, χρειάζεται ανεξαρτήτως της χρήσης ή οχι σκαλωσιάς.

Πολύ σωστά σου τα είπε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, energy52 είπε

Ειχα και εγω ειδοποιηση στο mail αιτηση προς υπαγωγη..Το ζητημα ειναι..θα προχωρησει τωρα με τις εκλογες ή παμε για μακρα περιοδο στασιμοτητας παλι, γνωριζει κανεις;;;

Μόλις βγήκαν υπαγωγές.

34 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Πολύ σωστά σου τα είπε.

Οκ,ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimitris_sal είπε

Μόλις βγήκαν υπαγωγές.

Ναι  το ειδα κι εγω ευχαριστω! Αντε τωρα να μας καλεσει η τραπεζα για υπογραφες..

Δημοσ.

Σε μας που είμαστε ήδη σε υπαγωγή μπήκε η προκαταβολή επιχορήγησης (70%) που είναι δεσμευμένο και θα απελευθερωθεί όταν στείλουμε τις αποδείξεις εισπράξεις και την τραπεζική εντολή ότι χορηγήθηκαν τα ίδια κεφάλαια. Μόλις πριν λίγο μου ήρθε μέιλ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχεις κανένας (προμηθευτής/μηχανικός) καμία ιδέα τι θα γίνει με τις πληρωμές τους απο το προηγούμενο πρόγραμμα; Το συνεργείο που θα δουλεψει σε μένα μου είπε οτι λόγω διάλυσης της βουλής οι πληρωμές τους απο το προηγούμενο πρόγραμμα εχουν παγώσει και εχουν θέμα ρευστότητας που δεν τους επιτρέπει να δουλέψουν με δικά τους κεφάλαια, οπότε μου ζητάνε πλέον να τους δωσω τα λεφτά μπροστά και να μου τα επιστρέψουν μετά.Ενω είχαμε συμφωνήσει οτι οι πληρωμές θα γίνονταν όπως ακριβως προβλέπει το εξοικονομώ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Έχεις κανένας (προμηθευτής/μηχανικός) καμία ιδέα τι θα γίνει με τις πληρωμές τους απο το προηγούμενο πρόγραμμα; Το συνεργείο που θα δουλεψει σε μένα μου είπε οτι λόγω διάλυσης της βουλής οι πληρωμές τους απο το προηγούμενο πρόγραμμα εχουν παγώσει και εχουν θέμα ρευστότητας που δεν τους επιτρέπει να δουλέψουν με δικά τους κεφάλαια, οπότε μου ζητάνε πλέον να τους δωσω τα λεφτά μπροστά και να μου τα επιστρέψουν μετά.Ενω είχαμε συμφωνήσει οτι οι πληρωμές θα γίνονταν όπως ακριβως προβλέπει το εξοικονομώ.

Δικαιολογίες 

4 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Η Βουλή διαλύθηκε προχθές Σάββατο 22 Απριλίου 

6 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Πως μπορεί να γίνει αυτό?

Με ιδιωτικό συμφωνητικό ?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Λοιπόν, οι πληρωμές δεν έχουν να κάνουν με το κλείσιμο της Βουλής. Προχωράνε με ρυθμούς χελώνας. Πχ πληρώθηκε πρόγραμμα σήμερα. 

Από την άλλη, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αυτή είναι η κατάσταση τους και από ότι φαίνεται δεν μπορούν να σε καλύψουν. Υπάρχουν αιτήσεις που περιμένουν πολύ καιρό και δεν παίρνουν τα λεφτά. 

Το πρόβλημα μου, έγκειται στο ότι δεν ζητάνε πχ τα υλικά και κάτι παραπάνω, αλλά όλο το ποσό. Αυτό με χαλάει λίγο.

Στο εξοικονομώ 2021, έχεις στην διάθεσή σου τα ίδια κεφάλαια και το 70% της επιδότησης τα οποία μπορείς να μοιράσεις όπως θέλεις. Πιστεύω μπορείς να βρεις τον τρόπο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...