Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση (βλέποντας τα διαστήματα που μεσολαβούσαν ανάμεσα στις προηγούμενες αποφάσεις) οτι η επόμενη αποφαση υπαγωγών θα ειναι στο προσεχές διάστημα.Ισως αρχές Μαίου.

Ξέρει κάποιος να μου πει ποτε χρειάζεται έκδοση άδειας μικρης κλίμακας εργασιών; Είχα την εντύπωση οτι χρειάζεται μονο αν μπουν σκαλωσιές αλλα μηχανικός μου είπε οτι εφόσον μπει θερμομόνωση, χρειάζεται ανεξαρτήτως της χρήσης ή οχι σκαλωσιάς.

• Thanks 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

μηχανικός μου είπε οτι εφόσον μπει θερμομόνωση, χρειάζεται ανεξαρτήτως της χρήσης ή οχι σκαλωσιάς.

Πολύ σωστά σου τα είπε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, energy52 είπε

Ειχα και εγω ειδοποιηση στο mail αιτηση προς υπαγωγη..Το ζητημα ειναι..θα προχωρησει τωρα με τις εκλογες ή παμε για μακρα περιοδο στασιμοτητας παλι, γνωριζει κανεις;;;

Μόλις βγήκαν υπαγωγές.

34 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Πολύ σωστά σου τα είπε.

Οκ,ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimitris_sal είπε

Μόλις βγήκαν υπαγωγές.

Ναι  το ειδα κι εγω ευχαριστω! Αντε τωρα να μας καλεσει η τραπεζα για υπογραφες..

Δημοσ.

Σε μας που είμαστε ήδη σε υπαγωγή μπήκε η προκαταβολή επιχορήγησης (70%) που είναι δεσμευμένο και θα απελευθερωθεί όταν στείλουμε τις αποδείξεις εισπράξεις και την τραπεζική εντολή ότι χορηγήθηκαν τα ίδια κεφάλαια. Μόλις πριν λίγο μου ήρθε μέιλ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχεις κανένας (προμηθευτής/μηχανικός) καμία ιδέα τι θα γίνει με τις πληρωμές τους απο το προηγούμενο πρόγραμμα; Το συνεργείο που θα δουλεψει σε μένα μου είπε οτι λόγω διάλυσης της βουλής οι πληρωμές τους απο το προηγούμενο πρόγραμμα εχουν παγώσει και εχουν θέμα ρευστότητας που δεν τους επιτρέπει να δουλέψουν με δικά τους κεφάλαια, οπότε μου ζητάνε πλέον να τους δωσω τα λεφτά μπροστά και να μου τα επιστρέψουν μετά.Ενω είχαμε συμφωνήσει οτι οι πληρωμές θα γίνονταν όπως ακριβως προβλέπει το εξοικονομώ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Έχεις κανένας (προμηθευτής/μηχανικός) καμία ιδέα τι θα γίνει με τις πληρωμές τους απο το προηγούμενο πρόγραμμα; Το συνεργείο που θα δουλεψει σε μένα μου είπε οτι λόγω διάλυσης της βουλής οι πληρωμές τους απο το προηγούμενο πρόγραμμα εχουν παγώσει και εχουν θέμα ρευστότητας που δεν τους επιτρέπει να δουλέψουν με δικά τους κεφάλαια, οπότε μου ζητάνε πλέον να τους δωσω τα λεφτά μπροστά και να μου τα επιστρέψουν μετά.Ενω είχαμε συμφωνήσει οτι οι πληρωμές θα γίνονταν όπως ακριβως προβλέπει το εξοικονομώ.

Δικαιολογίες 

4 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Η Βουλή διαλύθηκε προχθές Σάββατο 22 Απριλίου 

6 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Πως μπορεί να γίνει αυτό?

Με ιδιωτικό συμφωνητικό ?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Λοιπόν, οι πληρωμές δεν έχουν να κάνουν με το κλείσιμο της Βουλής. Προχωράνε με ρυθμούς χελώνας. Πχ πληρώθηκε πρόγραμμα σήμερα. 

Από την άλλη, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αυτή είναι η κατάσταση τους και από ότι φαίνεται δεν μπορούν να σε καλύψουν. Υπάρχουν αιτήσεις που περιμένουν πολύ καιρό και δεν παίρνουν τα λεφτά. 

Το πρόβλημα μου, έγκειται στο ότι δεν ζητάνε πχ τα υλικά και κάτι παραπάνω, αλλά όλο το ποσό. Αυτό με χαλάει λίγο.

Στο εξοικονομώ 2021, έχεις στην διάθεσή σου τα ίδια κεφάλαια και το 70% της επιδότησης τα οποία μπορείς να μοιράσεις όπως θέλεις. Πιστεύω μπορείς να βρεις τον τρόπο. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dimitris_sal είπε

31 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Αν είχατε συμφωνήσει κάτι άλλο απλά αθετουν τη συμφωνία  σας (άλλωστε προφορική και άτυπη  ήταν προφανως) και βρίσκουν μια δικαιολογία (διάλυση της Βουλής ... Καλό πρώτη φορά το άκουσα για εξοικονομώ) για να μην στο πουν ωμά . Η το δέχεσαι ή ψάχνεις άλλους αλλά οι περισσότεροι δουλεύουν πλέον έτσι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Maknight είπε

Λοιπόν, οι πληρωμές δεν έχουν να κάνουν με το κλείσιμο της Βουλής. Προχωράνε με ρυθμούς χελώνας. Πχ πληρώθηκε πρόγραμμα σήμερα. 

Από την άλλη, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αυτή είναι η κατάσταση τους και από ότι φαίνεται δεν μπορούν να σε καλύψουν. Υπάρχουν αιτήσεις που περιμένουν πολύ καιρό και δεν παίρνουν τα λεφτά. 

Το πρόβλημα μου, έγκειται στο ότι δεν ζητάνε πχ τα υλικά και κάτι παραπάνω, αλλά όλο το ποσό. Αυτό με χαλάει λίγο.

Στο εξοικονομώ 2021, έχεις στην διάθεσή σου τα ίδια κεφάλαια και το 70% της επιδότησης τα οποία μπορείς να μοιράσεις όπως θέλεις. Πιστεύω μπορείς να βρεις τον τρόπο. 

Για να είμαι ακριβής μου είπαν τουλάχιστον το 50%. Οπότε ίσως με το δάνειο και με το 70% της επιδότησης μπορέσω να τους καλύψω.

12 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Δικαιολογίες 

Η Βουλή διαλύθηκε προχθές Σάββατο 22 Απριλίου 

Πως μπορεί να γίνει αυτό?

Με ιδιωτικό συμφωνητικό ?

Υποθέτω ναι.

12 ώρες πριν, Ikucic9 είπε

Αν είχατε συμφωνήσει κάτι άλλο απλά αθετουν τη συμφωνία  σας (άλλωστε προφορική και άτυπη  ήταν προφανως) και βρίσκουν μια δικαιολογία (διάλυση της Βουλής ... Καλό πρώτη φορά το άκουσα για εξοικονομώ) για να μην στο πουν ωμά . Η το δέχεσαι ή ψάχνεις άλλους αλλά οι περισσότεροι δουλεύουν πλέον έτσι 

Επειδή ακριβως σχεδόν όλοι δουλευουν έτσι και εγω δεν εχω αυτη την δυνατότητα έκανα πολύ μεγάλη ερευνα πριν ξεκινήσω. Για να καταλάβεις την ΗΤΚ την ολοκλήρωσα 2 ημέρες πριν την λήξη της προθεσμίας της καθώς ηθελα να ειμαι σίγουρος οτι εχω συμφωνήσει σε ολα με το συνεργείο και δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα στην πορεία,ούτε εγω αλλα και ουτε αυτος στην δουλειά του. Γιαυτό επίσης επέλεξα μια εταιρία που εχει αναλάβει ολες τις δουλειές, ωστε να μην εχω ενα συνεργείο για την μια δουλειά και αλλο για την αλλη και ο ενας να καθυστερεί τον άλλο.

Επεξ/σία από dimitris_sal
Δημοσ.

Επειδή διάλεξες εταιρία, δεν έπρεπε να υπάρχει η συγκεκριμένη συζήτηση, αλλά τέλος πάντων. 

Καθώς στην εταιρία μπορούν να μοιράσουν τα ίδια κεφάλαια και το 70% της επιδότησης όπως θέλουν. Φτάνουν αυτά για να κάνουν τις δουλειές..

• Thanks 1
Δημοσ.

Εσυ ωραία τα λες και συμφωνώ,αλλα όπως είπες...τέλος πάντων!
Μια ερώτηση,το δάνειο (ίδια κεφάλαια) αποδεσμεύεται ολο απο την αρχή;
Τις επόμενες ημέρες θα παω για την υπογραφή.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Εσυ ωραία τα λες και συμφωνώ,αλλα όπως είπες...τέλος πάντων!
Μια ερώτηση,το δάνειο (ίδια κεφάλαια) αποδεσμεύεται ολο απο την αρχή;
Τις επόμενες ημέρες θα παω για την υπογραφή.

70%

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...