Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα υποβάλαμε αίτημα για την εκταμίευση της προκαταβολής (70% κρατικής επιχορήγησης) στους προμηθευτές. Περιμένουμε ενημέρωση για την πορεία. Έχει κάποιος άλλος προχωρήσει περισσότερο;

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Naeval είπε

Σήμερα υποβάλαμε αίτημα για την εκταμίευση της προκαταβολής (70% κρατικής επιχορήγησης) στους προμηθευτές. Περιμένουμε ενημέρωση για την πορεία. Έχει κάποιος άλλος προχωρήσει περισσότερο;

Λογικά με τράπεζα Πειραιώς είναι η αίτηση σας ε;

Εντός ημέρας έγινε η μεταφορά της επιχορήγησης από Πειραιώς σε Πειραιώς. 

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποια πρωτοτυπία, είναι όπως τις άλλες χρονιές, εκτός της κλήρωσης β ενεργειακού 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Maknight είπε

Λογικά με τράπεζα Πειραιώς είναι η αίτηση σας ε;

Εντός ημέρας έγινε η μεταφορά της επιχορήγησης από Πειραιώς σε Πειραιώς. 

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποια πρωτοτυπία, είναι όπως τις άλλες χρονιές, εκτός της κλήρωσης β ενεργειακού 

Η κλήρωση β πεα είναι σίγουρη;

Εδώ ήπειρο μου έχουν πει ότι έχουν κάνει αίτηση για τι μητρώο ελάχιστοι.

Δηλ τι θα γίνει :

1. Θα βγάλει ο κάθε ενεργειακός 200 β πεα οπότε ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι . 

ή 

2. Παίζει το σενάριο να γυρίσουμε στο καθεστώς του εξοικονόμω 20 σχετικά με τον β πεα;

έχεις ακούσει κάτι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ikucic9 είπε

Η κλήρωση β πεα είναι σίγουρη;

Εδώ ήπειρο μου έχουν πει ότι έχουν κάνει αίτηση για τι μητρώο ελάχιστοι.

Δηλ τι θα γίνει :

1. Θα βγάλει ο κάθε ενεργειακός 200 β πεα οπότε ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι . 

ή 

2. Παίζει το σενάριο να γυρίσουμε στο καθεστώς του εξοικονόμω 20 σχετικά με τον β πεα;

έχεις ακούσει κάτι;

Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα ακυρωθεί η τμηματική ολοκλήρωση. 

Όσον αφορά την κλήρωση, όντως ακούγονται πολλά. Μακάρι να γυρίσουμε στο 20 να τελειώνουμε.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, και εγώ έκανα αίτηση για δάνειο μέσα απο το site και είμαι στο 

- 04.β Ενεργή αίτηση για λήψη δανείου.

Σε πόσο καιρό προχώρησε εσάς σε επόμενη κατάσταση;

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε

Σε μενα η Εθνικη απαντησε  σε 8 εργασιμες απο την ημερα που καναμε την αιτηση, τωρα περιμενω αποφαση υπαγωγης και να με καλεσει η τραπεζα για υπογραφες..εχουμε δρομο....

1 ώρα πριν, Maknight είπε

Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα ακυρωθεί η τμηματική ολοκλήρωση. 

Τι σημαινει αυτο ακριβως;θα εκταμιευτουν ολα τα χρηματα μαζι;

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, energy52 είπε

Σε μενα η Εθνικη απαντησε  σε 8 εργασιμες απο την ημερα που καναμε την αιτηση, τωρα περιμενω αποφαση υπαγωγης και να με καλεσει η τραπεζα για υπογραφες..εχουμε δρομο....

Τι σημαινει αυτο ακριβως;θα εκταμιευτουν ολα τα χρηματα μαζι;

Καλημέρα, σημαίνει ότι η υποχρέωση που είχαμε, μέσα σε 6 μήνες από την υπαγωγή (για τους πρώτους είναι 15/5) να έχουμε πραγματοποιήσει το 25% του προϋπολογισμού, καταργείται.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, _^ThEo^_ είπε

Alpha bank

image.png.da52ef4af7273ef8a4c6bfcbde537ea0.png

Επεξ/σία από dimitris_sal
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Myname55555 είπε

Ξέρουμε πότε θα ανοίξει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων δανειοδότησης για την 1η εισοδηματική κατηγορία;

Ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Myname55555 είπε

Ξέρουμε πότε θα ανοίξει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων δανειοδότησης για την 1η εισοδηματική κατηγορία;

Μετα το Πάσχα.

Πρέπει το κράτος να μπει εγγυητής.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/4/2023 στις 7:10 ΠΜ, Maknight είπε

Καλημέρα, σημαίνει ότι η υποχρέωση που είχαμε, μέσα σε 6 μήνες από την υπαγωγή (για τους πρώτους είναι 15/5) να έχουμε πραγματοποιήσει το 25% του προϋπολογισμού, καταργείται.

Αυτο ειναι επιβεβαιωμενο?

Αφορα ολους μας?

Δεν εχω προλαβει ακομα να ξεκινησω εργασιες αλλα δεν ξερω αν μεχρι 15/5 θα εχω προλαβει το 25%.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikolakisxt είπε

Αυτο ειναι επιβεβαιωμενο?

Αφορα ολους μας?

Δεν εχω προλαβει ακομα να ξεκινησω εργασιες αλλα δεν ξερω αν μεχρι 15/5 θα εχω προλαβει το 25%.

Ακυρώθηκε αυτή η υποχρέωση. Θα περιλαμβάνεται στην επόμενη τροποποίηση του οδηγού.

Δημοσ.
Στις 12/4/2023 στις 6:28 ΜΜ, Maknight είπε

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΙς ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ :

εχω κάνει τρεις παρεμβασεισ ηδη ( κουφωματα, φυσικο αεριο και ηλιακο ) .Ηδη εχω πληρώσει όλο το ποσό για το φυσικο αέριο. Οι αλλοι δυο μου κόψανε απόδειξη για ολες τις εργασίες και υλικα και εγώ έβαλα προκαταβολή  και στους 2, περιπου τα μισα στον καθενα. Απλα ειναι ακριβως το ποσο των ιδιων κεφαλαίων ( δεν εχω παρει δανειο ). εχω κανει κατι λάθος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, teodur είπε

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΙς ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ :

εχω κάνει τρεις παρεμβασεισ ηδη ( κουφωματα, φυσικο αεριο και ηλιακο ) .Ηδη εχω πληρώσει όλο το ποσό για το φυσικο αέριο. Οι αλλοι δυο μου κόψανε απόδειξη για ολες τις εργασίες και υλικα και εγώ έβαλα προκαταβολή  και στους 2, περιπου τα μισα στον καθενα. Απλα ειναι ακριβως το ποσο των ιδιων κεφαλαίων ( δεν εχω παρει δανειο ). εχω κανει κατι λάθος

Καλησπέρα. Όταν λες ότι σου έκοψαν απόδειξη, τι εννοείς;

Επίσης δεν μπορείς να ανεβάσεις τις αποδείξεις για τα κουφώματα ακόμη στην πλατφόρμα. 

Μην ανεβάσεις τίποτα που να το έχεις πληρώσει.

Να είσαι προσεκτικός επειδή μυρίζει μπλέξιμο.

Είναι καλό να τα δεις ένα ένα με τον σύμβουλο σου. 

Στην προκειμένη περίπτωση, και στο στάδιο που είναι τώρα το πρόγραμμα, πρέπει να ανεβάσεις μια απλή χειρόγραφη απόδειξη είσπραξης, (όχι παροχής υπηρεσιών ή υλικών) από τον προμηθευτή, που να αντιστοιχεί στο ποσό των ιδίων κεφαλαίων ακριβώς, και την τραπεζική μεταφορά ή κατάθεση αυτών. 

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. 

Μόλις ελέγξουν και ξεκλειδώσουν την προκαταβολή, την μοιράζεις. Και μετά όταν πάει στο επόμενο στάδιο, τους ζητάς να σου κόψουν τις αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, υλικών κλπ. με όλες τις πληροφορίες που πρέπει να αναφέρουν. Ο βοηθός σου σύμβουλος θα σε βοηθήσει. 

Α και μην κόψεις απόδειξη για φυσικό αέριο εάν δεν έχει βγει η άδεια μικρής κλίμακας και η μελέτη θέρμανσης εάν απαιτείται στην περίπτωση σου.

Επεξ/σία από Maknight

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...