vaggooss Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Στις 23/3/2023 στις 11:08 ΠΜ, Maknight είπε Όλοι έχουν παρόμοια εμπειρία.. επίτηδες το κάνουν.. απλά ανεβάστε ότι λένε. Έχουν αρχίσει και πληρώνουν από την προηγούμενη βδομάδα. Εγώ παιδιά δεν 3ιχα κανένα πρόβλημα. Όλα γίνανε μέσω του μηχανικού και οι πληρωμές γίνανε άμεσα. Από τότε δεν μας ξαναενοχλησανε. Ελπίζω να παραμείνει έτσι.
Ikucic9 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Στις 23/3/2023 στις 1:10 ΜΜ, vaggooss είπε Εγώ παιδιά δεν 3ιχα κανένα πρόβλημα. Όλα γίνανε μέσω του μηχανικού και οι πληρωμές γίνανε άμεσα. Από τότε δεν μας ξαναενοχλησανε. Ελπίζω να παραμείνει έτσι. Δηλ δεν πήρες ούτε ένα άκυρο; Η απλά δεν ασχολήθηκες και τα έκανε όλα ο μηχανικός; Γιατί προσωπικά δεν ξέρω ούτε έναν έναν που να μην έφαγε από 2 έως 4 άκυρα.
Gataros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 2 άκυρα είναι τα προβλεπέ τουλάχιστον. Μετά έχει να κάνει με τον μηχανικό σου και την εμπειρία που έχει με το πρόγραμμα.
vaggooss Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Στις 23/3/2023 στις 3:26 ΜΜ, Ikucic9 είπε Δηλ δεν πήρες ούτε ένα άκυρο; Η απλά δεν ασχολήθηκες και τα έκανε όλα ο μηχανικός; Γιατί προσωπικά δεν ξέρω ούτε έναν έναν που να μην έφαγε από 2 έως 4 άκυρα. Εγώ στην τράπεζα 9ηγα μόνο μια φορά για τις υπογραφές της δανειακές σύμβασης. Τίποτα άλλο.
Ikucic9 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 23/3/2023 στις 6:41 ΜΜ, vaggooss είπε Εγώ στην τράπεζα 9ηγα μόνο μια φορά για τις υπογραφές της δανειακές σύμβασης. Τίποτα άλλο. Άλλο ρωτάω . Αν δεν είχες ούτε ένα άκυρο από τους ελεγκτές; Αν δεν ασχολήθηκες καθόλου μπορεί και να μην το γνωρίζεις . Από τα στοιχεία που έδωσε το ίδιο το εξοικονόμω το 96% των ωφελουμενων είχε από από 2 έως 4 επανέλεγχους. Μπορεί να είσαι στο 4% Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2023 από Ikucic9
vaggooss Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Στις 23/3/2023 στις 8:57 ΜΜ, Ikucic9 είπε Άλλο ρωτάω . Αν δεν είχες ούτε ένα άκυρο από τους ελεγκτές; Αν δεν ασχολήθηκες καθόλου μπορεί και να μην το γνωρίζεις . Από τα στοιχεία που έδωσε το ίδιο το εξοικονόμω το 96% των ωφελουμενων είχε από από 2 έως 4 επανέλεγχους. Μπορεί να είσαι στο 4% Μάλλον είμαι στο 4% δεν μου ανέφερε τίποτα ούτε ο μηχανικός.
hf77 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Μήπως ξέρετε πότε θα αρχίσουν να πληρώνουν τους προμηθευτές-μάστορες αν έχεις ανεβάσει τιμολόγια και έχεις πληρώσεις την συμμετοχή σού?
Maknight Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Στις 26/3/2023 στις 12:22 ΜΜ, hf77 είπε Μήπως ξέρετε πότε θα αρχίσουν να πληρώνουν τους προμηθευτές-μάστορες αν έχεις ανεβάσει τιμολόγια και έχεις πληρώσεις την συμμετοχή σού? Κανείς δεν ξέρει.. αλλά εν όψει εκλογών δεν αργεί να κάνει ξαστεριά
Ikucic9 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Στις 26/3/2023 στις 12:22 ΜΜ, hf77 είπε Μήπως ξέρετε πότε θα αρχίσουν να πληρώνουν τους προμηθευτές-μάστορες αν έχεις ανεβάσει τιμολόγια και έχεις πληρώσεις την συμμετοχή σού? Β πεα έχετε κάνει; Έχει γίνει κλήρωση β ενεργειακού επιθεωρητή;
hf77 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Στις 26/3/2023 στις 4:55 ΜΜ, Ikucic9 είπε Β πεα έχετε κάνει; Έχει γίνει κλήρωση β ενεργειακού επιθεωρητή; όχι δεν έχω κάνει τπτ από αυτά,μπήκε ένα ποσοστό από τα χρήματα του κράτους και έχω κόψει τα τιμολόγια από ότι έχω κάνει, τα ανέβασε ο μηχανικός στην πλατφόρμα πριν 5 μέρες.
Ikucic9 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Στις 26/3/2023 στις 6:12 ΜΜ, hf77 είπε όχι δεν έχω κάνει τπτ από αυτά,μπήκε ένα ποσοστό από τα χρήματα του κράτους και έχω κόψει τα τιμολόγια από ότι έχω κάνει, τα ανέβασε ο μηχανικός στην πλατφόρμα πριν 5 μέρες. Στο προηγούμενο πρόγραμμα ήθελε ολοκλήρωση του με β πεα έλεγχο και όλα τα άλλα για να εξοφληθούν οι προμηθευτές. Ήθελε δηλ πολύ πολύ χρόνο. Ακόμη και έναν χρόνο. Με το νέο δεν έχω καταλάβει . Αλλά για τελική και πλήρη εξόφληση θα γίνουν όλα αυτά τα στάδια . Άρα περίμενε τις δημοτικές εκλογές...
Maknight Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Στις 26/3/2023 στις 7:26 ΜΜ, Ikucic9 είπε Στο προηγούμενο πρόγραμμα ήθελε ολοκλήρωση του με β πεα έλεγχο και όλα τα άλλα για να εξοφληθούν οι προμηθευτές. Ήθελε δηλ πολύ πολύ χρόνο. Ακόμη και έναν χρόνο. Με το νέο δεν έχω καταλάβει . Αλλά για τελική και πλήρη εξόφληση θα γίνουν όλα αυτά τα στάδια . Άρα περίμενε τις δημοτικές εκλογές... Ο hf77 αναφέρεται στην χρήση της προκαταβολής επιχορήγησης που έχει ήδη κατατεθεί κλειδωμένη στο λογαριασμό του δικαιούχου. Η απάντηση είναι ότι δεν γνωρίζει κανένας επειδή δεν υπάρχει προηγούμενο. Ούτε το help desk γνωρίζει. Αλλά, δεν τους εμποδίζει τίποτα να πατήσουν το κουμπί. Όπως πάντα καθυστερούν χωρίς λόγο. Αλλά τέλος πάντων, λογικά δεν θα αργήσουν πολύ.. 1
STPetr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σε όλους/ες. Έχω αίτηση σε υπαγωγή (εξοικονομώ 2021) και έχω ήδη τελειώσει με μονώσεις/παράθυρα. Το πρόβλημά μου είναι πως δεν βρίσκω μαγαζί να μου δώσει κλιματιστικά και ηλιακό. Όσοι ρώτησα, κασσέτα, ζητάνε να τους κατατεθεί όλο το ποσό μπροστά με ιδιωτικό συμφωνητικό πως θα το επιστρέψουν όταν το πάρουν. Εγώ πάλι δεν θέλω να μπλέξω με τέτοια ιστορία, δεν είναι και φιλαράκια μου. Ρώτησα και το Praktiker που τάχα ασχολούνται, οι υπάλληλοι δεν ήξεραν τίποτα, άφησα στοιχεία να μιλήσουν με τα κεντρικά τάχα, δεν τους ξανάκουσα. Έχει κανείς μήπως καμία σύσταση για προμηθευτή κλιματιστικών/ηλιακών στην Αττική που να ασχολείται ΟΡΘΟΔΟΞΑ με το πρόγραμμα και όχι με παρατυπίες/παρανομίες;
cbamak1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/3/2023 στις 4:50 ΜΜ, STPetr είπε Καλησπέρα σε όλους/ες. Έχω αίτηση σε υπαγωγή (εξοικονομώ 2021) και έχω ήδη τελειώσει με μονώσεις/παράθυρα. Το πρόβλημά μου είναι πως δεν βρίσκω μαγαζί να μου δώσει κλιματιστικά και ηλιακό. Όσοι ρώτησα, κασσέτα, ζητάνε να τους κατατεθεί όλο το ποσό μπροστά με ιδιωτικό συμφωνητικό πως θα το επιστρέψουν όταν το πάρουν. Εγώ πάλι δεν θέλω να μπλέξω με τέτοια ιστορία, δεν είναι και φιλαράκια μου. Ρώτησα και το Praktiker που τάχα ασχολούνται, οι υπάλληλοι δεν ήξεραν τίποτα, άφησα στοιχεία να μιλήσουν με τα κεντρικά τάχα, δεν τους ξανάκουσα. Έχει κανείς μήπως καμία σύσταση για προμηθευτή κλιματιστικών/ηλιακών στην Αττική που να ασχολείται ΟΡΘΟΔΟΞΑ με το πρόγραμμα και όχι με παρατυπίες/παρανομίες; Επέκταση Τα αλουμίνια και τις μονώσεις πώς τα έκανες ; με προπληρωμή όλου του ποσού και μετά θα σου επιστραφούν με ιδιωτικό συμφωνητικό ; Ρωτάω γιατί εγώ δεν έχω βρεί ακόμα συνεργείο μονώσεων και αλουμινάδες που να περιμένουν να πληρωθούν μετά από ένα χρόνο. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από cbamak1
STPetr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/3/2023 στις 6:08 ΜΜ, cbamak1 είπε Τα αλουμίνια και τις μονώσεις πώς τα έκανες ; με προπληρωμή όλου του ποσού και μετά θα σου επιστραφούν με ιδιωτικό συμφωνητικό ; Ρωτάω γιατί εγώ δεν έχω βρεί ακόμα συνεργείο μονώσεων και αλουμινάδες που να περιμένουν να πληρωθούν μετά από ένα χρόνο. Όχι, κανονικά με τιμολόγιο επί πιστώσει, όπως λέει το πρόγραμμα. Δεν πληρώνονται μετά ένα χρόνο, πληρώνονται εντός 60 ημερών από τον (επιτυχή) δεύτερο έλεγχο (παράγραφος 8.2 του οδηγού). Είναι όρος του συγκεκριμένου προγράμματος. Εμένα δέχθηκαν γιατί και με ξέρουν προσωπικά και ξέρουν τον μηχανικό που το έχει αναλάβει, έτσι ξέρουν πως δεν θα κάνω 10 μήνες μέχρι να κλείσω τον φάκελο και δεν θα περιμένουν πολύ. Γι'αυτό "καίγομαι" να βρω τώρα προμηθευτή για τα κλιματιστικά/ηλιακό, για να τα πάρω και να ζητήσω άμεσα κλείσιμο και πιστοποίηση. Άλλοι κάνουν την δουλίτσα τους σιγούλια-σιγούλια και ο κακομοίρης που μπήκε πρώτος περιμένει ένα χρόνο να πάρει τα λεφτά του. Δεν φταίει το πρόγραμμα εκεί αλλά ο ιδιώτης/μηχανικός που τρέχει την αίτηση. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από STPetr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα