Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ισχύει.

Γίνεται και τηλεφωνικά.

Αρκεί να υπάρχουν στο λογαριασμό τα επιπλέον πχ 10€ έξοδα αποστολής 

Δεν είναι απαραίτητο να πας .

Βέβαια, αυτό μπορεί από τράπεζα σε τράπεζα να διαφέρει.

Το θέμα είναι η τράπεζα να πάρει την συμφωνη γνώμη για την προμήθεια της.

Tελικα δε χρειάστηκε περαιτέρω ενέργεια απ'τη πλευρά του ωφελούμενου.

Σήμερα φανηκαν τα χρηματα στο λογαριασμό μου.  Ισως "τράβηξε" αυτόματα τις προμήθειες η γιουρομπανκ, απο υπόλοιπο του λογαριασμού.

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για οσους πανε με δανειο..Παραθετω καποιες πληροφοριες που ελαβα σημερα μετα απο ραντεβου στην Εθνικη τραπεζα..Το επιδοτουμενο επιτοκιο ειναι 6,05, το οποιο χρεωνεται κανονικα στο δοσολογιο που αφορα ομως την προκαταβολη δανειου που ναι το 70% και για οσο καιρο κανει να κλεισει ο φακελος..Μετα επιστρεφονται οι τοκοι και αναπροσαρμοζονται οι δοσεις συμφωνα με το υπολοιπο ποσο δανειου που εκταμιευεται..

Αν καποιος γνωριζει κατι αλλο απο αλλη τραπεζα ας το παραθεσει, αλλα τι στο καλο τα ιδια θα ισχυουν!

Επεξ/σία από energy52
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, energy52 είπε

Για οσους πανε με δανειο..Παραθετω καποιες πληροφοριες που ελαβα σημερα μετα απο ραντεβου στην Εθνικη τραπεζα..Το επιδοτουμενο επιτοκιο ειναι 6,05, το οποιο χρεωνεται κανονικα στο δοσολογιο που αφορα ομως την προκαταβολη δανειου που ναι το 70% και για οσο καιρο κανει να κλεισει ο φακελος..Μετα επιστρεφονται οι τοκοι και αναπροσαρμοζονται οι δοσεις συμφωνα με το υπολοιπο ποσο δανειου που εκταμιευεται..

Αν καποιος γνωριζει κατι αλλο απο αλλη τραπεζα ας το παραθεσει, αλλα τι στο καλο τα ιδια θα ισχυουν!

Οι τόκοι επιστρέφονται 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, energy52 είπε

Χμμ θα με κάνεις να φτιαξω ιμπακινγκ στη μανα μου για να το επιβεβαιώσω, γιατι βλέπω (απτις κινήσεις που παίρνει ΑΤΜ) οτι τραβανε την ιδια δοση απ'τη πρωτη μερα του ΕΚΟ (Β φάση, προ 2-3 ετών).

Η διαφορά στις δοσεις ειναι κατι ψιχουλα.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ωφελούμενος του Εξοικονομώ 2020 και πριν από λίγο έλαβα το 4o email 'Αρνητικά αποτελέσματα ελέγχου Τελικής Εκταμίευσης', με το πρώτο να έχει σταλεί τον Σεπτέμβριο του 2022. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά ζητάνε νέα έγγραφα τα οποία δεν ζητούσαν προηγουμένως δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο, τώρα ζητάνε πάνω από 10 νέα έγγραφα και ο μηχανικός μου έχει έρθει σε απόγνωση.. Παράλληλα οι προμηθευτές χάνουν την υπομονή τους και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Έχει κάποιος άλλος εδώ παρόμοια εμπειρία;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, andrewstack είπε

Είμαι ωφελούμενος του Εξοικονομώ 2020 και πριν από λίγο έλαβα το 4o email 'Αρνητικά αποτελέσματα ελέγχου Τελικής Εκταμίευσης', με το πρώτο να έχει σταλεί τον Σεπτέμβριο του 2022. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά ζητάνε νέα έγγραφα τα οποία δεν ζητούσαν προηγουμένως δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο, τώρα ζητάνε πάνω από 10 νέα έγγραφα και ο μηχανικός μου έχει έρθει σε απόγνωση.. Παράλληλα οι προμηθευτές χάνουν την υπομονή τους και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Έχει κάποιος άλλος εδώ παρόμοια εμπειρία;

Όλοι έχουν παρόμοια εμπειρία.. επίτηδες το κάνουν.. απλά ανεβάστε ότι λένε. Έχουν αρχίσει και πληρώνουν από την προηγούμενη βδομάδα. 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Maknight είπε

Όλοι έχουν παρόμοια εμπειρία.. επίτηδες το κάνουν.. απλά ανεβάστε ότι λένε. Έχουν αρχίσει και πληρώνουν από την προηγούμενη βδομάδα. 

Εγώ παιδιά δεν 3ιχα κανένα πρόβλημα.

Όλα γίνανε μέσω του μηχανικού και οι πληρωμές γίνανε άμεσα. Από τότε δεν μας ξαναενοχλησανε. Ελπίζω να παραμείνει έτσι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vaggooss είπε

Εγώ παιδιά δεν 3ιχα κανένα πρόβλημα.

Όλα γίνανε μέσω του μηχανικού και οι πληρωμές γίνανε άμεσα. Από τότε δεν μας ξαναενοχλησανε. Ελπίζω να παραμείνει έτσι.

Δηλ δεν πήρες ούτε ένα άκυρο; Η απλά δεν ασχολήθηκες και τα έκανε όλα ο μηχανικός; Γιατί προσωπικά δεν ξέρω ούτε έναν έναν που να μην έφαγε από 2 έως 4 άκυρα.

Δημοσ.

2 άκυρα είναι τα προβλεπέ τουλάχιστον. :)

Μετά έχει να κάνει με τον μηχανικό σου και την εμπειρία που έχει με το πρόγραμμα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ikucic9 είπε

Δηλ δεν πήρες ούτε ένα άκυρο; Η απλά δεν ασχολήθηκες και τα έκανε όλα ο μηχανικός; Γιατί προσωπικά δεν ξέρω ούτε έναν έναν που να μην έφαγε από 2 έως 4 άκυρα.

Εγώ στην τράπεζα 9ηγα μόνο μια φορά για τις υπογραφές της δανειακές σύμβασης. Τίποτα άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vaggooss είπε

Εγώ στην τράπεζα 9ηγα μόνο μια φορά για τις υπογραφές της δανειακές σύμβασης. Τίποτα άλλο.

Άλλο ρωτάω . Αν δεν είχες ούτε ένα άκυρο από τους ελεγκτές; Αν δεν ασχολήθηκες καθόλου μπορεί και να μην το γνωρίζεις . Από τα στοιχεία που έδωσε το ίδιο το εξοικονόμω το 96% των ωφελουμενων είχε από από 2 έως 4 επανέλεγχους. Μπορεί να είσαι στο 4%

Επεξ/σία από Ikucic9
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ikucic9 είπε

Άλλο ρωτάω . Αν δεν είχες ούτε ένα άκυρο από τους ελεγκτές; Αν δεν ασχολήθηκες καθόλου μπορεί και να μην το γνωρίζεις . Από τα στοιχεία που έδωσε το ίδιο το εξοικονόμω το 96% των ωφελουμενων είχε από από 2 έως 4 επανέλεγχους. Μπορεί να είσαι στο 4%

Μάλλον είμαι στο 4% δεν μου ανέφερε τίποτα ούτε ο μηχανικός.

Δημοσ.

Μήπως ξέρετε πότε θα αρχίσουν να πληρώνουν τους προμηθευτές-μάστορες αν έχεις ανεβάσει τιμολόγια και έχεις πληρώσεις την συμμετοχή σού?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, hf77 είπε

Μήπως ξέρετε πότε θα αρχίσουν να πληρώνουν τους προμηθευτές-μάστορες αν έχεις ανεβάσει τιμολόγια και έχεις πληρώσεις την συμμετοχή σού?

Κανείς δεν ξέρει.. αλλά εν όψει εκλογών δεν αργεί να κάνει ξαστεριά 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, hf77 είπε

Β πεα έχετε κάνει; Έχει γίνει κλήρωση β ενεργειακού επιθεωρητή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...