Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση/επιβεβαίωση για οποιον ήταν στο εξοικονομω 2020.

Καποιος που να εχει εξοφληθεί, και να ειχε προμηθευτή σε άλλη τράπεζα.  Δωσατε εντολή για το έμβασμα; 

Υ.Γ. γιατι κάτι τέτοιο πήρε το αυτί μου.

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Μια ερώτηση/επιβεβαίωση για οποιον ήταν στο εξοικονομω 2020.

Καποιος που να εχει εξοφληθεί, και να ειχε προμηθευτή σε άλλη τράπεζα.  Δωσατε εντολή για το έμβασμα; 

Υ.Γ. γιατι κάτι τέτοιο πήρε το αυτί μου.

Το προηγούμενο ήταν του 20?

Μόλις τώρα, vaggooss είπε

Αν ναι εμείς εξοφληθηκαμε με το που τελειώσανε οι εργασίες σε 3 μήνες από την υποβολή των εγγράφων.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggooss είπε

Αν ναι εμείς εξοφληθηκαμε με το που τελειώσανε οι εργασίες σε 3 μήνες από την υποβολή των εγγράφων.

ναι, αλλά ρώτησα, ισως να μην εγινα κατανοητός.

Εκλεισε το προγραμμα, εκταμιεύτηκε. 

Οι προμηθευτές που ειχαν λογαριασμο της ιδιας τραπεζας πληρωθηκαν, εγώ που εχω τριτης τράπεζας, οχι.

Και ειχα ακούσει απο συνάδελφο, πως πρεπει να παει ο ιδιοκτητης απο κατάστημα να δώσει εντολη/πληρώσει εξοδα εμβασμάτων.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kanesaxo είπε

Οι προμηθευτές που ειχαν λογαριασμο της ιδιας τραπεζας πληρωθηκαν, εγώ που εχω τριτης τράπεζας, οχι.

Και ειχα ακούσει απο συνάδελφο, πως πρεπει να παει ο ιδιοκτητης απο κατάστημα να δώσει εντολη/πληρώσει εξοδα εμβασμάτων.

Και εμείς σε τρίτη ειμασταν.

Δημοσ.

Πήγες απο κατάστημα τράπεζας να δώσεις εντολή για έμβασμα;

Ησουν ο ιδιοκτήτης ή προμηθευτής;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Ιδιοκτήτης. Όλα ο μηχανικός τα έκανε. Απλά μου ήρθε μνμ ότι γίνανε οι μεταφορές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kanesaxo είπε

Ισχύει.

Γίνεται και τηλεφωνικά.

Αρκεί να υπάρχουν στο λογαριασμό τα επιπλέον πχ 10€ έξοδα αποστολής 

46 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Δεν είναι απαραίτητο να πας .

Βέβαια, αυτό μπορεί από τράπεζα σε τράπεζα να διαφέρει.

Το θέμα είναι η τράπεζα να πάρει την συμφωνη γνώμη για την προμήθεια της.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη πρεπει να διαλεξω τραπεζα αρχισα να ψαχνω με αφορμη αναφορες εδω, πότε γινεται η επιστροφη των τοκων..4,86 το επιτοκιο που επιδοτειται αλλα η τραπεζα το χρεωνει κανονικα στις δοσεις και στο τελος της χρηματοδοτησης, επιστρεφονται οι τοκοι..Αυτο μου ειπαν απ την Εθνικη..να σας πω την αληθεια, δε μ αρεσει το σεναριο γιατι θα πρεπει να περιμενω 5 χρονια να παρω τους τοκους πισω ακομη κι αν δε μιλαμε για μεγαλο ποσο..ο μηχανικος μου ειπε πως μαλλον η eurobank τους επιστρεφει ανα ετος..γνωριζει κανεις κατι παραπανω;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, energy52 είπε

Επειδη πρεπει να διαλεξω τραπεζα αρχισα να ψαχνω με αφορμη αναφορες εδω, πότε γινεται η επιστροφη των τοκων..4,86 το επιτοκιο που επιδοτειται αλλα η τραπεζα το χρεωνει κανονικα στις δοσεις και στο τελος της χρηματοδοτησης, επιστρεφονται οι τοκοι..Αυτο μου ειπαν απ την Εθνικη..να σας πω την αληθεια, δε μ αρεσει το σεναριο γιατι θα πρεπει να περιμενω 5 χρονια να παρω τους τοκους πισω ακομη κι αν δε μιλαμε για μεγαλο ποσο..ο μηχανικος μου ειπε πως μαλλον η eurobank τους επιστρεφει ανα ετος..γνωριζει κανεις κατι παραπανω;

Και εγώ εθνική έχω αλλά δεν το ρώτησα.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, energy52 είπε

Ρωτήστε λίγο καλύτερα.. οι τόκοι πληρώνονται όταν κλείσει ο φάκελος. Πληρώνονται από το εξοικονομω. Μετά σου αναπροσαρμόζουν τις δόσεις.. χωρίς τους τόκους. Απλά τους τόκους που έχεις δώσει μέχρι το κλείσιμο του φακέλου, τους παίρνεις πίσω αργότερα, όταν κάνει εκκαθάριση η τράπεζα. Μια φορά τον χρόνο συνήθως την κάνουν. Ανάλογα πόσο κοντά είσαι στην εκκαθάριση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Maknight είπε

Ρωτήστε λίγο καλύτερα.. οι τόκοι πληρώνονται όταν κλείσει ο φάκελος. Πληρώνονται από το εξοικονομω. Μετά σου αναπροσαρμόζουν τις δόσεις.. χωρίς τους τόκους. Απλά τους τόκους που έχεις δώσει μέχρι το κλείσιμο του φακέλου, τους παίρνεις πίσω αργότερα, όταν κάνει εκκαθάριση η τράπεζα. Μια φορά τον χρόνο συνήθως την κάνουν. Ανάλογα πόσο κοντά είσαι στην εκκαθάριση.

Ευχαριστω, θα το ρωτησω γιατι θελω να ξερω τη  δοση που θα προκυψει και που θα φτασουμε μαζι με τις αλλες υποχρεωσεις..εντωμεταξυ παιρνεις στα κεντρικα των τραπεζων για πληροφοριες και σου λενε ¨κλειστε ραντεβου με το καταστημα να σας ενημερωσουν¨σε λιγο δε θα υπαρχουν ουτε καταστηματα....😒

Δημοσ.
2 ώρες πριν, energy52 είπε

Ευχαριστω, θα το ρωτησω γιατι θελω να ξερω τη  δοση που θα προκυψει και που θα φτασουμε μαζι με τις αλλες υποχρεωσεις..εντωμεταξυ παιρνεις στα κεντρικα των τραπεζων για πληροφοριες και σου λενε ¨κλειστε ραντεβου με το καταστημα να σας ενημερωσουν¨σε λιγο δε θα υπαρχουν ουτε καταστηματα....😒

Στην ιστοσελίδα το εξοικονομώ, έχουν βάλει κάποια τηλέφωνα. Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει αλλά γράφει ότι είναι τηλεφωνα ενημερωμένα για τραπεζικά ζητήματα 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Maknight είπε

Επιβεβαίωνω πως στον πρώτο εβερ εξοικονομώ που είχα βάλει το πατρικό, κάθε έτος η γιουρομπανκ στο τέλος της χρονιάς (αρχή επόμενης ουσιαστικά) κατέθετε πίσω, σχεδόν μια δόση, που ήταν οι τόκοι.

Η εθνική στο ΕΚΟ προ 2κατι ετών στο άλλο σπίτι μας δεν έχει καταθέσει τπτ στην αλλαγή του έτους...

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Επιβεβαίωνω πως στον πρώτο εβερ εξοικονομώ που είχα βάλει το πατρικό, κάθε έτος η γιουρομπανκ στο τέλος της χρονιάς (αρχή επόμενης ουσιαστικά) κατέθετε πίσω, σχεδόν μια δόση, που ήταν οι τόκοι.

Η εθνική στο ΕΚΟ προ 2κατι ετών στο άλλο σπίτι μας δεν έχει καταθέσει τπτ στην αλλαγή του έτους...

Θα παω αυριο απο καταστημα γιουρομπανκ να δω τι θα μου πουνε, ετσι κι αλλιως με ενοχλησαν συνεργατες για το προγραμμα κι ενα 20αρικο που δινουν με την αιτηση (καταξοδευτηκαν..😄) και καλα σαν τιπ..αλλα να πω την αληθεια το χα σιγουρο για Εθνικη επειδη εκει εχω λογαριασμους και να μην μπλεκω με ανοιγματα σε αλλη τραπεζα κτλ αλλα το ξανασκεφτομαι!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, energy52 είπε

Θα παω αυριο απο καταστημα γιουρομπανκ να δω τι θα μου πουνε, ετσι κι αλλιως με ενοχλησαν συνεργατες για το προγραμμα κι ενα 20αρικο που δινουν με την αιτηση (καταξοδευτηκαν..😄) και καλα σαν τιπ..αλλα να πω την αληθεια το χα σιγουρο για Εθνικη επειδη εκει εχω λογαριασμους και να μην μπλεκω με ανοιγματα σε αλλη τραπεζα κτλ αλλα το ξανασκεφτομαι!

Επιβεβαίωσε το, καθαρά από περιέργεια!

Κι εγώ από σίγουρια πήγα εθνική τότε, γιατί μονολογουσα πως θα ναι πάγια τακτική όλων των τραπεζών η εξόφληση των τόκων με το πέρας του έτους. Δεν ήξερες δε ρωταγες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...