Maknight Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, DOR1K1N είπε Kαλημερα σας. Επιλογη του Εξοικονομω του 2021(?),επειδη ολη η φαση εχει καθυστερησει,γνωριζει καποιος αν πληρωσω μετρητοις το μεριδιο να προχωρησει πιο αμεσα η κατασταση? και τι διαδικασια χρειαζεται? Σε τι στάδιο είσαι; Έχει βγει η υπαγωγή σου;
Ioannoula_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Καλησπερα σας Εχουμε ξεκινησει τις εργασιες με ιδια κεφάλαια Ο αλουμινας εχει ολοκληρωσει την τοποθετηση αλλα ο μηχανικος μου ειπε να μην μας κοψει ακομα το τιμολογιο γιατι δεν εχουν ανοιξει ακομα οι εγγραφες προμηθευτων Εχει ξεκινησει καποιος αλλος εργασιες; Σας εχουν κοψει καποιο τιμολογιο;
Maknight Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Ioannoula_ είπε Καλησπερα σας Εχουμε ξεκινησει τις εργασιες με ιδια κεφάλαια Ο αλουμινας εχει ολοκληρωσει την τοποθετηση αλλα ο μηχανικος μου ειπε να μην μας κοψει ακομα το τιμολογιο γιατι δεν εχουν ανοιξει ακομα οι εγγραφες προμηθευτων Εχει ξεκινησει καποιος αλλος εργασιες; Σας εχουν κοψει καποιο τιμολογιο; Ακούστε τον.. ακόμη δεν χρειάζεται.. Έχει πληρωθεί για το τιμολόγιο; Ή θα περιμένει από το πρόγραμμα;
DOR1K1N Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 19 ώρες πριν, Maknight είπε Σε τι στάδιο είσαι; Έχει βγει η υπαγωγή σου; Στο σταδιο 3(απο τα 10 ) που εχει ολοκληρωθει η καταχωρησης της αιτησης.. Εχουν γινει ΠΕΑ,ΗΤΚ,Προταση Παρεμβασεων,Συμβουλος Εργου,Δικαιολογητικα
Maknight Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 34 λεπτά πριν, DOR1K1N είπε Στο σταδιο 3(απο τα 10 ) που εχει ολοκληρωθει η καταχωρησης της αιτησης.. Εχουν γινει ΠΕΑ,ΗΤΚ,Προταση Παρεμβασεων,Συμβουλος Εργου,Δικαιολογητικα Δεν είσαι στο 3 στάδιο.. εάν πατήσεις στο ιστορικό θα σου δείξει σε πιο είσαι. Η υπαγωγή σου έχει γίνει; Εάν ναι, τότε μπορείς να δώσεις το ποσό των ιδίων κεφαλαίων που σου αναλογεί και να ξεκινήσεις εργασίες. Εάν πας με δάνειο, θα καθυστερήσεις πιο πολύ. Όπως και να χει, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το σπρώξεις πιο πολύ. εκτός εάν κάνεις τις δουλειές με δικά σου λεφτά και κόψεις μετά αποδείξεις.
DOR1K1N Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, Maknight είπε Δεν είσαι στο 3 στάδιο.. εάν πατήσεις στο ιστορικό θα σου δείξει σε πιο είσαι. Η υπαγωγή σου έχει γίνει; Εάν ναι, τότε μπορείς να δώσεις το ποσό των ιδίων κεφαλαίων που σου αναλογεί και να ξεκινήσεις εργασίες. Εάν πας με δάνειο, θα καθυστερήσεις πιο πολύ. Όπως και να χει, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το σπρώξεις πιο πολύ. εκτός εάν κάνεις τις δουλειές με δικά σου λεφτά και κόψεις μετά αποδείξεις. σωστα αυτα ειναι τα σταδια που εχουν γινει μεσω ιστορικου
Ikucic9 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, DOR1K1N είπε σωστα αυτα ειναι τα σταδια που εχουν γινει μεσω ιστορικου Δεν σου έχουν κάνει ακόμη υπαγωγή. Περιμένεις να γίνει η υπαγωγή (άγνωστο το πότε ). Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από Ikucic9 1
dimitris_sal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Είμαι στο ίδιο στάδιο και θέλω να αλλάξω σύμβουλο έργου. Εχει κανένας να μου προτείνει κάποιον που να δουλευει σύμφωνα με τα ποσά (κόστος συμβούλου και κόστος μελετών) που ορίζονται απο το πρόγραμμα; Θέλω για 3 σπίτια (2 Σαλαμίνα και 1 Αχαρνές). Εχουν βρεθεί τα συνεργεία που θα δουλεψουν και εχουν ολα κανονιστεί. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από dimitris_sal
Sugar844 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Παιδιά καλησπέρα προσπαθώ και εγώ να βγάλω άκρη, βλέπω ποσοστό επιχορήγησης 70% κ θα πάρω κ δάνειο 5.600 συνολικό ποσό παρέμβασεων 19.000, στις παρεμβάσεις που έβαλε ο μηχανικός είναι αυτά 1.Α1.Ι Πλαίσιο αλουμινίου με ενεργειακό υαλοπίνακα – Παράθυρο συνολικής επιφάνειας 9,38 τμ με συντελεστή 2≤U<3,2 [W/(m2.K)]. 1.Α2.Ι Πλαίσιο αλουμινίου με ενεργειακό υαλοπίνακα – Εξωστόθυρα συνολικής επιφάνειας 4,86 τμ με συντελεστή 2≤ U<3,2 [W/(m2.K)]. 1.Ε1 Εξωτερικό προστατευτικό φύλλο σύστημα Κουτί – Ρολλό, ή Εξώφυλλο) συνολικής επιφάνειας 9,38 τμ. 2.Γ1.ΙΙ Θερμομόνωση εξωτερικής τοιχοποιίας 3.ΣΤ.ΙV Σύστημα λέβητα βιομάζας – πελλέτας ξύλου 20<Ρ=25KW≤35 με απόδοση 0,85 1 τεμάχιο. 4.Α.ΙΙ Ηλιακό θερμοσιφωνικό σύστημα συλλέκτη – ταμιευτήρα αποθήκευσης ΖΝΧ χωρητικότητας 135<V=180≤185, 3 τμ, 1 τεμάχιο. Εγώ θέλω να βάλω μόνωση κάτω από τα κεραμίδια, ξέρει κανένας αν το καλύπτει το πρόγραμμά? Η αν μπορώ να μη κάνω κάποια δαπάνη κ να κάνω αυτό? Επίσης Τα τετραγωνικά που γράφει για πλαίσια αλουμινίου δεν είναι λίγα? Εφόσον στο σπίτι έχω 6 μπαλκόνοπόρτες?
vaggooss Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, Sugar844 είπε Παιδιά καλησπέρα προσπαθώ και εγώ να βγάλω άκρη, βλέπω ποσοστό επιχορήγησης 70% κ θα πάρω κ δάνειο 5.600 συνολικό ποσό παρέμβασεων 19.000, στις παρεμβάσεις που έβαλε ο μηχανικός είναι αυτά 1.Α1.Ι Πλαίσιο αλουμινίου με ενεργειακό υαλοπίνακα – Παράθυρο συνολικής επιφάνειας 9,38 τμ με συντελεστή 2≤U<3,2 [W/(m2.K)]. 1.Α2.Ι Πλαίσιο αλουμινίου με ενεργειακό υαλοπίνακα – Εξωστόθυρα συνολικής επιφάνειας 4,86 τμ με συντελεστή 2≤ U<3,2 [W/(m2.K)]. 1.Ε1 Εξωτερικό προστατευτικό φύλλο σύστημα Κουτί – Ρολλό, ή Εξώφυλλο) συνολικής επιφάνειας 9,38 τμ. 2.Γ1.ΙΙ Θερμομόνωση εξωτερικής τοιχοποιίας 3.ΣΤ.ΙV Σύστημα λέβητα βιομάζας – πελλέτας ξύλου 20<Ρ=25KW≤35 με απόδοση 0,85 1 τεμάχιο. 4.Α.ΙΙ Ηλιακό θερμοσιφωνικό σύστημα συλλέκτη – ταμιευτήρα αποθήκευσης ΖΝΧ χωρητικότητας 135<V=180≤185, 3 τμ, 1 τεμάχιο. Εγώ θέλω να βάλω μόνωση κάτω από τα κεραμίδια, ξέρει κανένας αν το καλύπτει το πρόγραμμά? Η αν μπορώ να μη κάνω κάποια δαπάνη κ να κάνω αυτό? Επίσης Τα τετραγωνικά που γράφει για πλαίσια αλουμινίου δεν είναι λίγα? Εφόσον στο σπίτι έχω 6 μπαλκόνοπόρτες? Μόνωση σκεπής μπορείς αλλά δεν ξέρω αν έπρεπε να στο είχε.δηλωσει από πριν. Τα τετραγωνικά από τα αλουμίνια τα έχει μετρήσει. Αλλά εχω μια απορία,εν έτη 2023 θα βάλεις πέλλετ?? Σοβαρά τώρα η κάνεις πλάκα?
Sugar844 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vaggooss είπε Μόνωση σκεπής μπορείς αλλά δεν ξέρω αν έπρεπε να στο είχε.δηλωσει από πριν. Τα τετραγωνικά από τα αλουμίνια τα έχει μετρήσει. Αλλά εχω μια απορία,εν έτη 2023 θα βάλεις πέλλετ?? Σοβαρά τώρα η κάνεις πλάκα? Γίνεται να μη μπει? γτ δε ασχολήθηκα εγώ στην αίτηση Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από Sugar844
Maknight Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Sugar844 είπε Παιδιά καλησπέρα προσπαθώ και εγώ να βγάλω άκρη, βλέπω ποσοστό επιχορήγησης 70% κ θα πάρω κ δάνειο 5.600 συνολικό ποσό παρέμβασεων 19.000, στις παρεμβάσεις που έβαλε ο μηχανικός είναι αυτά 1.Α1.Ι Πλαίσιο αλουμινίου με ενεργειακό υαλοπίνακα – Παράθυρο συνολικής επιφάνειας 9,38 τμ με συντελεστή 2≤U<3,2 [W/(m2.K)]. 1.Α2.Ι Πλαίσιο αλουμινίου με ενεργειακό υαλοπίνακα – Εξωστόθυρα συνολικής επιφάνειας 4,86 τμ με συντελεστή 2≤ U<3,2 [W/(m2.K)]. 1.Ε1 Εξωτερικό προστατευτικό φύλλο σύστημα Κουτί – Ρολλό, ή Εξώφυλλο) συνολικής επιφάνειας 9,38 τμ. 2.Γ1.ΙΙ Θερμομόνωση εξωτερικής τοιχοποιίας 3.ΣΤ.ΙV Σύστημα λέβητα βιομάζας – πελλέτας ξύλου 20<Ρ=25KW≤35 με απόδοση 0,85 1 τεμάχιο. 4.Α.ΙΙ Ηλιακό θερμοσιφωνικό σύστημα συλλέκτη – ταμιευτήρα αποθήκευσης ΖΝΧ χωρητικότητας 135<V=180≤185, 3 τμ, 1 τεμάχιο. Εγώ θέλω να βάλω μόνωση κάτω από τα κεραμίδια, ξέρει κανένας αν το καλύπτει το πρόγραμμά? Η αν μπορώ να μη κάνω κάποια δαπάνη κ να κάνω αυτό? Επίσης Τα τετραγωνικά που γράφει για πλαίσια αλουμινίου δεν είναι λίγα? Εφόσον στο σπίτι έχω 6 μπαλκόνοπόρτες? Πρώτον, μπορείς να μετρήσεις και εσύ τα τμ των ανοιγμάτων σου για επιβεβαίωση. Ύψος Χ πλατος του ανοίγματος. Δευτερον, εάν δεν βάλεις αλουμίνια αλλά βάλεις pvc θα περισσέψουν χρήματα του προϋπολογισμού. ~2000€ Μπορεις να βάλεις μόνωση κάτω από στέγη, δηλ να σηκώσεις κεραμίδια και να βάλεις μόνωση και να ξανακλεισεις. Το πρόγραμμα καλύπτει 29€ το τετραγωνικό μέτρο. Περνάει φυσικό αέριο απο την περιοχή σας;
Sugar844 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Maknight είπε Πρώτον, μπορείς να μετρήσεις και εσύ τα τμ των ανοιγμάτων σου για επιβεβαίωση. Ύψος Χ πλατος του ανοίγματος. Δευτερον, εάν δεν βάλεις αλουμίνια αλλά βάλεις pvc θα περισσέψουν χρήματα του προϋπολογισμού. ~2000€ Μπορεις να βάλεις μόνωση κάτω από στέγη, δηλ να σηκώσεις κεραμίδια και να βάλεις μόνωση και να ξανακλεισεις. Το πρόγραμμα καλύπτει 29€ το τετραγωνικό μέτρο. Περνάει φυσικό αέριο απο την περιοχή σας Όχι δε έχω τπτ κοντά, γτ είμαι σε χωριό Ευρυτανίας, τα μέτρησα και βγήκαν 15 τμ ενώ έχει βαλει 9 τμ το θέμα μ είναι ότι δε βλέπω πουθενά για την μόνωση της στέγης στην αίτηση και στις δαπάνες ? Ξέρει κανένας να με ενημερώσει? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από Sugar844
Maknight Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Sugar844 είπε Όχι δε έχω τπτ κοντά, γτ είμαι σε χωριό Ευρυτανίας, τα μέτρησα και βγήκαν 15 τμ ενώ έχει βαλει 9 τμ το θέμα μ είναι ότι δε βλέπω πουθενά για την μόνωση της στέγης στην αίτηση και στις δαπάνες ? Ξέρει κανένας να με ενημερώσει? Sugar ή Ηλίας χαχχα, σου απάντησα και στο facebook. Όπως ανέφερα, δεν έχει σημασία τι έχει γράψει στην αίτηση, αλλά ποιες θα πραγματοποιήσετε τελικά. Καθίστε μαζί του και πείτε του τι εργασίες θέλετε κα κάνετε και να δεί εάν θα πετύχετε τον ενεργειακό στόχο. Θα σας προτείνει και αυτός και θα πάρετε μια απόφαση. Ως πληροφόρηση, εάν θυμάστε, σε αυτό το πρόγραμμα υπήρχε βαθμολογία στις αιτήσεις, οπότε ο μηχανικός έβαλε όποιες παρεμβάσεις θεωρούσε καλύτερες για να πετύχει καλύτερη βαθμολογία. Εν κατακλείδι μιλήστε μαζί του. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από Maknight 1
vaggooss Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Sugar844 είπε Γίνεται να μη μπει? γτ δε ασχολήθηκα εγώ στην αίτηση Γιατί είναι απαρχεωμενος τρόπος θέρμανσης χωρίς καμία προοπτική. Αντλία θερμότητας και όταν μπορείς κάποια στιγμή στο μέλλον βάζεις και φωτοβολταϊκά με κάποιο πρόγραμμα όπως αρχίζει σε μερικές μέρες με επιδότηση. Εν έτη 2023 να κουβαλάς τσουβαλια να καθαρίζεις στάχτες ανά 2 μέρες και να μπουκωνει και καμία φορά πραγματικά απορώ πως τα επιλέγεται??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα