Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

100% δεν προλαβαίνεις.

Εδώ σου λένε του 21 περιμένουν.

καταλαβα....εδω δεν προλαβαινουν να περασουν τα τραινα που εχουν καθυστερηση με επιβατες θα προλαβω εγω την επιδοτηση μεχρι τελους του ετους? Σε ποια χωρα ζουμε επιτελους?

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimitris_sal είπε

Μια ερώτηση.
Η διαδικασία δανειοδότησης εχει ανοίξει για όλους των κατηγοριών 2-5?
Στον πατέρα μου εχει ανοίξει ενω σε εμένα οχι ακόμα!
Είμαι ακόμα σε κατάσταση 03.κ Επιλέξιμες.
Η βασικη διαφορά με του πατέρα μου ειναι οτι εγω κατέθεσα ΗΤΚ αρχές φεβρουαρίου ενω εκείνος απο τον Δεκέμβριο.

ητκ κατεθεσα 1η μαρτιου και ειμαι κι εγω 3κ επιλεξιμες ακομα

Επεξ/σία από JohnnySilverhand
Δημοσ.

Για εσένα είναι λογικό, καθώς η διαδικασία για δανειοδοτήσεις άνοιξε 28/02.
Εγω όμως είχα καταθέσει αρχές Φεβρουαρίου (νομίζω 01/02)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PedroG είπε

καταλαβα....εδω δεν προλαβαινουν να περασουν τα τραινα που εχουν καθυστερηση με επιβατες θα προλαβω εγω την επιδοτηση μεχρι τελους του ετους? Σε ποια χωρα ζουμε επιτελους?

Μα, δεν έχει βγει ακόμα προγράμμα !!

Δεν βγαίνει κατά παραγγελία

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Επειδή έχω μπερδευτεί τελείως με το πρόγραμμα. Μας είπαν πως άνοιξε η δανειοδότηση και να πάμε στην τράπεζα με κάποια δικαιολογητικά που θα μας πουν. Αυτό που θέλω να ρωτήσω αυτό ποσό καιρό παίρνει για να μπουν τα λεφτά/να ξεκινήσει το δάνειο;  Γιατί σκέφτομαι  να βάλω ένα κλιματιστικό για το καλοκαίρι χωρίς βέβαια να ξέρω ποσό καιρό παίρνει αυτή η διαδικασία με τις τράπεζες κτλ. 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
Στις 9/3/2023 στις 12:35 ΜΜ, Pagouras7 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Επειδή έχω μπερδευτεί τελείως με το πρόγραμμα. Μας είπαν πως άνοιξε η δανειοδότηση και να πάμε στην τράπεζα με κάποια δικαιολογητικά που θα μας πουν. Αυτό που θέλω να ρωτήσω αυτό ποσό καιρό παίρνει για να μπουν τα λεφτά/να ξεκινήσει το δάνειο;  Γιατί σκέφτομαι  να βάλω ένα κλιματιστικό για το καλοκαίρι χωρίς βέβαια να ξέρω ποσό καιρό παίρνει αυτή η διαδικασία με τις τράπεζες κτλ. 

Ευχαριστώ 

Μην αγχώνεσαι.. προλαβαίνεις. Περίμενε το δάνειο 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Μια ερώτηση τεχνικής φύσεως:σκέφτομαι να εντάξω στο πρόγραμμα εξοικονομώ,κατοικία η οποία είναι σε διώροφο κτίσμα...ο επάνω όροφος δλδ είναι το σπίτι (κάτω αποθήκες, δεν μας απασχολεί) αλλά το κτίσμα ,65 -70 ετών κατασκευή ,έχει αυτό που λέμε χοντρά ντουβάρια (πάχος περίπου 37 cm) .Ακολουθείτε άλλη λογική άραγε απο τους μάστορες σε σπίτια με τόσο χοντρά ντουβάρια ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Denmark1 είπε

Καλησπέρα σε όλους.Μια ερώτηση τεχνικής φύσεως:σκέφτομαι να εντάξω στο πρόγραμμα εξοικονομώ,κατοικία η οποία είναι σε διώροφο κτίσμα...ο επάνω όροφος δλδ είναι το σπίτι (κάτω αποθήκες, δεν μας απασχολεί) αλλά το κτίσμα ,65 -70 ετών κατασκευή ,έχει αυτό που λέμε χοντρά ντουβάρια (πάχος περίπου 37 cm) .Ακολουθείτε άλλη λογική άραγε απο τους μάστορες σε σπίτια με τόσο χοντρά ντουβάρια ?

Εξωτερική θερμομόνωση δεν μπορεί να γίνει.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Denmark1 είπε

ώπα !! Σοβαρά τώρα? Δεν γίνεται εξωτερική λόγω πάχους? Υπάρχει πχ ένα όριο πάχους που το καθορίζει ?

Δεν είναι το θέμα αν γίνεται η όχι.

Απλά, η θερμοπρωσοψη σε τέτοιο τοίχο δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

• Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Denmark1 είπε

Καμιά αλλαγή.. μια χαρά θερμομονωνεται.. 

Παρακαλώ εάν δεν γνωρίζει κάποιος, μην παραπληροφορεί.

Ο λόγος που είναι 37?

Διπλό τούβλο;

Πετρόχτιστο

Τουβλέτα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Denmark1 είπε

ώπα !! Σοβαρά τώρα? Δεν γίνεται εξωτερική λόγω πάχους? Υπάρχει πχ ένα όριο πάχους που το καθορίζει ?

Εγώ θερμομόνωσα ντουβαρια πετροντουβαρα πάχους 58 εκατοστών με εξωτερική θερμομόνωση και το αποτελεσμα είναι άριστο. Το σπίτι είναι φούρνος. Μιλάμε για οικοδομή του 1961 (το σπίτι που κατοικώ τα τελευταία 12 χρόνια ) με μικτό σύστημα (τρεις πλευρές πετροντουβαρα και μια πλευρά κολόνες με διπλό τούβλο ). Όλα μονωνονται . Ολα γίνονται. 

Επεξ/σία από Ikucic9
  • Like 2
Δημοσ.

Kαλημερα σας. Επιλογη του Εξοικονομω του 2021(?),επειδη ολη η φαση εχει καθυστερησει,γνωριζει καποιος αν πληρωσω μετρητοις το μεριδιο να προχωρησει πιο αμεσα η κατασταση? και τι διαδικασια χρειαζεται?

Δημοσ.

το κτίσμα που αναφέρομαι είναι χτισμένο περίπου το 1955? έχει πάχος περίπου όσο ανέφερα 37-38 cm ,αλλά με ακρίβεια δεν ξέρω με τι είναι χτισμένο.Δεν φαίνεται πάντως πετρόκτιστο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Denmark1 είπε

το κτίσμα που αναφέρομαι είναι χτισμένο περίπου το 1955? έχει πάχος περίπου όσο ανέφερα 37-38 cm ,αλλά με ακρίβεια δεν ξέρω με τι είναι χτισμένο.Δεν φαίνεται πάντως πετρόκτιστο...

Με ότι και να είναι μονωνεται . 

Μπας και είναι με διπλό τσιμεντολιθο . ΨιλοΤαιριάζουν οι διαστάσεις 

Επεξ/σία από Ikucic9
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...