Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

και εμένα τιμή στα 45€ το τ.μ. μου φαίνεται καλή με τέτοια λαίλαπα τιμών...

θα τολμήσω να πώ πως ειναι και φθηνή! 

Οταν το βασικό μονωτικό υλικό ανέβηκε 80%...

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kanesaxo είπε

θα τολμήσω να πώ πως ειναι και φθηνή! 

Οταν το βασικό μονωτικό υλικό ανέβηκε 80%...

ισχύει, απλά δε ξέρουμε το ποσοστό ανοιγμάτων της τοιχοποιίας, αν π.χ. είναι στο 25%, η τιμή δεν είναι 46-47, είναι κοντά στα 60€ 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

ισχύει, απλά δε ξέρουμε το ποσοστό ανοιγμάτων της τοιχοποιίας, αν π.χ. είναι στο 25%, η τιμή δεν είναι 46-47, είναι κοντά στα 60€ 

απ'οτι κατάλαβα ο φίλος ανέφερε πως η τιμή αυτή αφορά σεντόνι.

Και πως θα βάλει απ'τη τσέπη του 30-40τμ. Που του εγραψα πως μου φαίνεται κάπως πολύ! 

Σε οικία κάτοψης 155τμ που ανέλαβα, είχε 25τμ ανοίγματα, γι'αυτο βρηκα τα 30-40τμ τραβηγμένα. (εκτος αν μιλάει και για έξτρα τμ μόνωσης).

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

απ'οτι κατάλαβα ο φίλος ανέφερε πως η τιμή αυτή αφορά σεντόνι.

Και πως θα βάλει απ'τη τσέπη του 30-40τμ. Που του εγραψα πως μου φαίνεται κάπως πολύ! 

Σε οικία κάτοψης 155τμ που ανέλαβα, είχε 25τμ ανοίγματα, γι'αυτο βρηκα τα 30-40τμ τραβηγμένα. (εκτος αν μιλάει και για έξτρα τμ μόνωσης).

Για τιμή σεντόνι μιλάω , ενώ στο σύστημα φαίνονται 127τμ , μου έβγαλαν τιμή για 180τμ αφού μέτρησαν. Τα ανοίγματα δεν είναι πολλά , 6 μπαλκονόπορτες περίπου 2.10*1.40 και κάποια "γαμμα" που σχηματίζουν οι τοίχοι των εμπρός και πίσω μπαλκονιών. 

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Για τιμή σεντόνι μιλάω , ενώ στο σύστημα φαίνονται 127τμ , μου έβγαλαν τιμή για 180τμ αφού μέτρησαν. Τα ανοίγματα δεν είναι πολλά , 6 μπαλκονόπορτες περίπου 2.10*1.40 και κάποια "γαμμα" που σχηματίζουν οι τοίχοι των εμπρός και πίσω μπαλκονιών. 

κάτι δεν έχει μετρηθεί σωστά, τα ανοίγματά σου είναι κάτω από 20 τ.μ., πως σου έβγαλαν 180 ;

εύκολο είναι να τα μετρήσεις και μόνος σου, κάνε ένα τσεκ να δεις τι γίνεται

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

κάτι δεν έχει μετρηθεί σωστά, τα ανοίγματά σου είναι κάτω από 20 τ.μ., πως σου έβγαλαν 180 ;

εύκολο είναι να τα μετρήσεις και μόνος σου, κάνε ένα τσεκ να δεις τι γίνεται

Θα το κάνω και εμένα μου φάνηκαν πολλά για αυτό ζήτησα και μία γνώμη από εδώ...
Τα 19ε/τμ για τιμή σεντόνι + 5 ευρώ/τμ για σκαλωσιά , πως σας φαίνονται; Ουσιαστικά θα μου βγει αρκετά παραπάνω από 46-47ε/τμ αφού προέκυψαν ακόμα 50-60τμ που δεν είχα υπολογίσει... 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Θα το κάνω και εμένα μου φάνηκαν πολλά για αυτό ζήτησα και μία γνώμη από εδώ...
Τα 19ε/τμ για τιμή σεντόνι + 5 ευρώ/τμ για σκαλωσιά , πως σας φαίνονται; Ουσιαστικά θα μου βγει αρκετά παραπάνω από 46-47ε/τμ αφού προέκυψαν ακόμα 50-60τμ που δεν είχα υπολογίσει... 

κάνε μια σωστή επιμέτρηση για αρχή, μίλα και με τον μηχανικό που έχει αναλάβει την αίτηση να δεις τι επιφάνειες έχει μετρήσει 

έτσι όπως τα λες, εγώ δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα :)

• Like 1
Δημοσ.

Ουσιαστικά οι επιφάνειες είναι (14+16+11+12)*3.20 = 169.6 + 20τμ μία αποθήκη που δεν μπήκε στο πρόγραμμα. Από αυτά τα 169.6 τα 19.6τμ είναι επιφάνεια παραθύρων , και περίπου άλλα 20τμ φαίνονται σαν φωταγωγός που δεν πιάνονται μέσα στο σύστημα. 

Το σύστημα μου έβγαλε επιδότηση για 127τμ. 
Το συνεργείο μου ζήτησε 15+φπα/τμ για 190τμ. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Ουσιαστικά οι επιφάνειες είναι (14+16+11+12)*3.20 = 169.6 + 20τμ μία αποθήκη που δεν μπήκε στο πρόγραμμα. Από αυτά τα 169.6 τα 19.6τμ είναι επιφάνεια παραθύρων , και περίπου άλλα 20τμ φαίνονται σαν φωταγωγός που δεν πιάνονται μέσα στο σύστημα. 

Το σύστημα μου έβγαλε επιδότηση για 127τμ. 
Το συνεργείο μου ζήτησε 15+φπα/τμ για 190τμ. 

3.2 καθαρά ; 

επίσης, θα μονώσεις τον φωταγωγό ;

Εάν ναι, γιατί δεν βάλατε τα τ.μ. του στην αίτηση ;   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

3.2 καθαρά ; 

επίσης, θα μονώσεις τον φωταγωγό ;

Εάν ναι, γιατί δεν βάλατε τα τ.μ. του στην αίτηση ;   

Όχι θα μονωθεί μόνο ο τοίχος εξωτερικά του , που είναι στους υπολογισμούς που έκανα. 

Γενικά , επειδή δεν έδινε πολλά μόρια κοιτάξαμε να μειώσουμε όσο γίνεται τον προυπολογισμό , όμως μετά βγήκαν τα "σαίνια" και είπαν ότι θα ενταχθούν όλες οι αιτήσεις. Αυτό δεν γινόταν να προβλεφθεί δυστυχώς... 

Επεξ/σία από tomtsir
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tomtsir είπε

Όχι θα μονωθεί μόνο ο τοίχος εξωτερικά του , που είναι στους υπολογισμούς που έκανα. 

Γενικά , επειδή δεν έδινε πολλά μόρια κοιτάξαμε να μειώσουμε όσο γίνεται τον προυπολογισμό , όμως μετά βγήκαν τα "σαίνια" και είπαν ότι θα ενταχθούν όλες οι αιτήσεις. Αυτό δεν γινόταν να προβλεφθεί δυστυχώς... 

κι ομως γινοταν να προβλεφθεί, όπως έκανα εγώ με τους δικούς μου! 

Εκλογές θα είχαμε. 

Συν οτι τους ΕΚΟΨΑ απ'την αρχή το μαϊμούνισμα του προϋπολογισμού.

Θα δώ λιγο με την ησυχία μου τα τμ σου γιατι ειμαι λιγο ζαλισμένος!

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη βλεπω μιλατε για τετραγωνικα, καθησα και υπολογισα την ΒΑ μερια που εχω ευκολη προσβαση για να συγκρινω με τα τμ της προσφορας που εχω για μονωση. Εγω τα βγαζω (αφαιρωντας φυσικα τις 2 μπαλκονοπορτες) 27τμ ενω στην προσφορα αναφερει 29,4..Μικρη διαφορα να υποθεσω; 

Οσον αφορα τις τιμες, για παχος μονωσης 7cm με συντελεστη 0,031w, υπολογισμενα ολα μεσα σκαλωσιες κτλ 63 ευρω/τμ..Δηλαδη οσο δινει το προγραμμα..Ειναι πολλα τι λετε;

Ενω με αλλο σεναριο παλι 7αρα μονωση αλλα με συντελεστη υλικου 0,036w πεφτουμε στα 55ευρω/τμ..

Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει κάποια ένδειξη/φήμη/πρόβλεψη ό,τι θέλετε πείτε για το πότε θα ξεκλειδώσουν τα λεφτά που μας έχουν μπει για την προκαταβολή πριν λίγες μέρες;

Είμαστε σε αυτό το στάδιο:

06.ε Ολοκλήρωση Πληρωμής Προκαταβολής Επιχορήγησης ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Δημοσ.

Καλημερα, 

έχει γίνει υπαγωγή στο πρόγραμμα και πριν 4 μέρες μου ήρθε μήνυμα ότι έχει γίνει πίστωση της προκαταβολής στο λογαριασμό που είχα δήλωση.

Μέχρι τώρα όμως χρήματα δεν έχουν μπει.

Τι γίνεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...