Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους. εδω και μεριές μερες εχει μπει η προκαταβολή της επιχορήγησης στον τραπεζικο λογαριασμό που ειχα δηλωσει. Δεν επιθυμούσα δανειο και δεν μου ανοίχτηκε νεος λογαριασμος . Η ερώτηση μου ειναι η εξης , εχω ηδη ολοκληρώσει τις εργασιες και εχω αρχισει να κοβω τις αποδείξεις . η επιχορήγηση μου ειναι στο 75% , πρεπει να κανω πρωτα κατάθεση το 25% που μου αναλογει στους προμηθευτείς μου και μετα τα υπόλοιπα η' μπορω να πληγώσω ολο το ποσο μια και καλη και μετα να αναμενω το υπόλοιπο τις επιχορήγησης? επισης ποτε πρεπει να αρχισω να ανεβάζω τις αποδείξεις ? Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων

Δημοσ.
19 ώρες πριν, mannick είπε

Καλησπέρα σε ολους. εδω και μεριές μερες εχει μπει η προκαταβολή της επιχορήγησης στον τραπεζικο λογαριασμό που ειχα δηλωσει. Δεν επιθυμούσα δανειο και δεν μου ανοίχτηκε νεος λογαριασμος . Η ερώτηση μου ειναι η εξης , εχω ηδη ολοκληρώσει τις εργασιες και εχω αρχισει να κοβω τις αποδείξεις . η επιχορήγηση μου ειναι στο 75% , πρεπει να κανω πρωτα κατάθεση το 25% που μου αναλογει στους προμηθευτείς μου και μετα τα υπόλοιπα η' μπορω να πληγώσω ολο το ποσο μια και καλη και μετα να αναμενω το υπόλοιπο τις επιχορήγησης? επισης ποτε πρεπει να αρχισω να ανεβάζω τις αποδείξεις ? Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων

Ένας βοηθος σύμβουλος θα βοηθούσε, που τον πληρώνει το πρόγραμμα. 

Στην ερώτηση σας τώρα. Θα κάνετε την μεταφορά μόνο των ίδιων κεφαλαίων στους προμηθευτές.

Οι αποδείξεις θα είναι όλες επί πιστωση. 

Ακόμη δεν έχει ανοιξει η πλατφόρμα για να τα ανεβάσετε. Οπότε μην βιάζεστε. Άπλα αποδείξεις κλπ να ταιριάζουν με την άδεια μικρής κλίμακας.

Μόλις αποδειχτεί η πληρωμή των ίδιων κεφαλαίων, και ελεγχθεί, τότε θα ξεκλειδωθεί η προκαταβολή που υπάρχει στον λογαριασμό σας για πληρωμές ΜΟΝΟ προς τους προμηθευτές. Μέχρι και το τελευταίο σεντς. 

Ότι πληρώσετε παραπάνω από τα ίδια κεφάλαια, αφαιρείται από την επιδότηση.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Maknight είπε

Ένας βοηθος σύμβουλος θα βοηθούσε, που τον πληρώνει το πρόγραμμα. 

Στην ερώτηση σας τώρα. Θα κάνετε την μεταφορά μόνο των ίδιων κεφαλαίων στους προμηθευτές.

Οι αποδείξεις θα είναι όλες επί πιστωση. 

Ακόμη δεν έχει ανοιξει η πλατφόρμα για να τα ανεβάσετε. Οπότε μην βιάζεστε. Άπλα αποδείξεις κλπ να ταιριάζουν με την άδεια μικρής κλίμακας.

Μόλις αποδειχτεί η πληρωμή των ίδιων κεφαλαίων, και ελεγχθεί, τότε θα ξεκλειδωθεί η προκαταβολή που υπάρχει στον λογαριασμό σας για πληρωμές ΜΟΝΟ προς τους προμηθευτές. Μέχρι και το τελευταίο σεντς. 

Ότι πληρώσετε παραπάνω από τα ίδια κεφάλαια, αφαιρείται από την επιδότηση.

Να  ρωτήσω: Αδεια μικράς κλίμακας χρειάζεται και για  εγκατάσταση για λεβητάκι φυσικού αερίου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, teodur είπε

Να  ρωτήσω: Αδεια μικράς κλίμακας χρειάζεται και για  εγκατάσταση για λεβητάκι φυσικού αερίου;

Εάν υπάρχει αποκοπή από κεντρική θέρμανση ναι.

Και μελέτη θέρμανσης.

Στους τελευταίους ελέγχους του αυτονομώ, ζητάνε και χωρίς να έχεις κάνει αποκοπή από κεντρική θέρμανση. Αλλά μάλλον επειδή δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Maknight είπε

Εάν υπάρχει αποκοπή από κεντρική θέρμανση ναι.

Και μελέτη θέρμανσης.

Στους τελευταίους ελέγχους του αυτονομώ, ζητάνε και χωρίς να έχεις κάνει αποκοπή από κεντρική θέρμανση. Αλλά μάλλον επειδή δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν.

Επειδή το άκουσα κι εγώ ότι ζητάνε και για αυτα χώρις αποκοπή . Που αναφέρει η νομοθεσία ότι απαιτείται εεδμκ ; Ή ζητάνε μόνο μελέτη θέρμανσης; Η μελέτη θέρμανσης αποζημιώνεται από το πρόγραμμα όπως η μικρής κλιυ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Ikucic9 είπε

Επειδή το άκουσα κι εγώ ότι ζητάνε και για αυτα χώρις αποκοπή . Που αναφέρει η νομοθεσία ότι απαιτείται εεδμκ ; Ή ζητάνε μόνο μελέτη θέρμανσης; Η μελέτη θέρμανσης αποζημιώνεται από το πρόγραμμα όπως η μικρής κλιυ;

Προσωπικά πιστεύω, ότι ο μόνος λόγος που το ζητάνε οι ελεγκτές είναι για να καθυστερήσουν τις πληρωμές.

Υπάρχει μια ασάφεια στους ορισμούς της νομοθεσίας. Οπότε εκεί πατάνε.

Εάν τη μελέτη θέρμανσης την κάνεις στα πλαίσια του προγράμματος την κάνεις καλού κακου. Στις περισσότερες αιτήσεις τις πληρώνανε, σε άλλες όχι. 

Επεξ/σία από Maknight
  • Like 1
Δημοσ.

Τελειωνει η προθεσμια για εκδοση των ΗΤΚ σε λιγες μερες ..Αναρωτιεμαι αν εχουν αφησει φραγκο για το εξοικονομω ή τα ριξαν στα επιδοματα και μας κοροίδευουν..

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, energy52 είπε

Τελειωνει η προθεσμια για εκδοση των ΗΤΚ σε λιγες μερες ..Αναρωτιεμαι αν εχουν αφησει φραγκο για το εξοικονομω ή τα ριξαν στα επιδοματα και μας κοροίδευουν..

τρια απλήρωμα εξοικονομώ έχω 2020.

Βγάλε συμπέρασμα.

• Sad 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πότε καταθέσατε 'φάκελο' ?

ΜΗΠΩΣ αργήσατε?

τι παει να πει νωρις και αργα; 

Οταν δεν εχουν λεφτα, ΔΕΝ πληρώνουν και ζητάνε οτι ναναι δικαιολογητικα. 

Γνωστά πράγματα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kanesaxo είπε

τι παει να πει νωρις και αργα; 

Οταν δεν εχουν λεφτα, ΔΕΝ πληρώνουν και ζητάνε οτι ναναι δικαιολογητικα. 

Γνωστά πράγματα.

Ναι, αλλά έχει σημασία ΠΟΣΟ καιρό είναι η καθυστέρηση.

Στην δικιά μου περίπτωση: 1' κατάθεση Απρίλιο με εν γνώση μας ατέλειες (για κόψιμο).

Είχαμε 1' κόψιμο σε 30 ημέρες,

2' κόψιμο 

3' κόψιμο στο οποίο απαντήσαμε αυθημερόν και έγινε δεκτό.

Οριστική έγκριση Αυγούστο και πληρωμή Σεπτεμβρίο.

Μεγάλο ποσό.

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια 

Εχω εγκριθει κι εγω στο εξοικονομω 2021 με ιδια κεφαλαια κι εχω μια απορια, ενω ειχα ζητησει απο τον μηχανικο να βαλει 2 τεμαχια κλιματιστικα, ειδα στην αιτηση οτι εχει 1 τεμαχιο πιο συγκεκριμενα γραφει "3.Ζ(I) αντλιες θερμοτητας αερα -αερα διαιρουμενου τυπου (split) για θερμανση ψυξη χωρου P<=3.8)" συνολικου ποσου 805 ευρω +φπα

Αν εγω αγορασω 2 κλιματιστικα χαμηλοτερης αξιας θα εχω προβλημα ;

Επισης με την αγορα των κλιματιστικων καλυπτεται το ποσο των 805 ευρω , θα πρέπει να καταθέσω και επιπροσθετο τιμολογιο εγκατάστασης ή δεν είναι απαραίτητο ; 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Ioannoula_ είπε

Καλησπερα σας παιδια 

Εχω εγκριθει κι εγω στο εξοικονομω 2021 με ιδια κεφαλαια κι εχω μια απορια, ενω ειχα ζητησει απο τον μηχανικο να βαλει 2 τεμαχια κλιματιστικα, ειδα στην αιτηση οτι εχει 1 τεμαχιο πιο συγκεκριμενα γραφει "3.Ζ(I) αντλιες θερμοτητας αερα -αερα διαιρουμενου τυπου (split) για θερμανση ψυξη χωρου P<=3.8)" συνολικου ποσου 805 ευρω +φπα

Επισης με την αγορα των κλιματιστικων καλυπτεται το ποσο των 805 ευρω , θα πρέπει να καταθέσω και επιπροσθετο τιμολογιο εγκατάστασης ή δεν είναι απαραίτητο ; 

Σύμβουλο έργου δεν έχεις; Το λέω γιατί είναι κάπως πιο περίπλοκα τα πράγματα και θέλει διάφορα δικαιολογητικά πέρα από τα παραστατικά όπως ce, energy labels κα. Καλύτερα να σε συμβουλέψει απευθείας ο μηχανικός μην κάνεις κάνα λάθος και σε τρέχουν να κάνεις 100 υπεύθυνες δηλώσεις μετά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Ioannoula_ είπε

Καλησπερα σας παιδια 

Η συμφωνία είναι να προμηθευτείτε και να εγκαταστήσετε εσείς τα κλιματιστικά; Ή έχει αναλάβει κάποιος τις εργασίες του εξοικονομώ;

Έχουν περισσέψει χρήματα από άλλη παρέμβαση; Εάν όχι, μια ιδέα είναι να αγοράσετε ένα κλιματιστικό για τις ανάγκες του εξοικονομώ και να το εγκαταστήσετε. Στην απόδειξη θα είναι η προμήθεια του κλιματιστικου και η εγκατάσταση. Το 2ο βάλτε το εκτός προγράμματος .

Επεξ/σία από Maknight

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...