Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση μιλησαμε με τον μηχανικό για να βγάλουμε άδεια εργασιών μικρής κλίμακας για την εξωτερική μόνωση, ζήτησε 300ευρω για την έκδοση της. Αν έβγαλε κάποιος άλλος τέτοια άδεια μπορεί να μου πει πόσα πλήρωσε? 

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, solton57010 είπε

Ερώτηση μιλησαμε με τον μηχανικό για να βγάλουμε άδεια εργασιών μικρής κλίμακας για την εξωτερική μόνωση, ζήτησε 300ευρω για την έκδοση της. Αν έβγαλε κάποιος άλλος τέτοια άδεια μπορεί να μου πει πόσα πλήρωσε? 

μην το πεις ουτε του παπα, πες 330 να εισαι μεσα.

Η πατατα ειναινοτι μερικοι το ξερανε και το εβαλαν στο προγραμμα σαν εργασια και επιδοτηθηκε,

οι υπολοιποι την πατησαμε και τα ακουμπησαμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, solton57010 είπε

Απο 300€ έως 500€ είναι το κόστος. Όπως είπε και ο tornado όσοι το ηξεραν την επιδοτήθηκαν. Οι υπόλοιποι τα βάζουν απο την τσέπη για να μην χάσουν το πρόγραμμα.

Την άδεια Μηχανικός τη βγάζει. Μίλα πρώτα με τον ενεργειακό σου ή τον σύμβουλο έργου μήπως μπορούν εκείνοι να στην βγάλουν.

*Κανονικά ο σύμβουλος έργου ή ο ενεργειακός θα έπρεπε να το είχε προβλέψει, αλλά είναι τόσο δύσκολες οι υποπεριπτώσεις που δύσκολα τις ξέρει κάποιος. Επειδή δεν τις ξέρουν, δυστυχώς πληρώνεις επιπλέον χρήματα - τα οποία μπορείς να πάρεις πίσω με μια μικρή υπερκοστολόγηση στις υπόλοιπες εργασίες. Η άδεια θα σου κόστιζε δηλαδή με επιδότηση 140€. Αν μπορείς να τα βάλεις κάπου αλλού, ίσως κάνεις κάτι

Επεξ/σία από sphinxgr
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, από τι βλέπω υπάρχει αρκετός κόσμος που ασχολείται με το εξοικονομω... Εγώ θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος με επιδότηση μέσω δανείου γιατί μου φαινεται λίγο περίεργο το δικό μου σκηνικό... Έχω πάρει επιδότηση με αξία έργου κάπου στις 18000 ευρώ και δανειοδότηση 6800... Λοιπόν για κουφοματα, μόνωση, κλιματιστικά, ηλιακό θερμοσίφωνα... Στο δάνειο πριν κάτι μην μου βάλανε πακου στα 3000+ για την προκαταβολή για τα αλουμίνια και του ηλιακού... Έχει έρθει ο μάστορας για την μόνωση σχεδόν τελειώνει και μένει κ ο τεχνικός για τα κλιματιστικά... Δε θα έπρεπε να μ έχει βάλει η τράπεζα κ τις υπόλοιπες 2 προκαταβολες? Αυτό που φοβάμαι είναι μην τυχόν και περάσει ο καιρός κ δεν μπουν έγκαιρα κ χάσω την επιδότηση... Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του... Δευτέρα θα τους πάρω τηλέφωνο απλά ήθελα πρώτα να δω αν κάποιος είναι στην ίδια κατάσταση.... 

Δημοσ.

Αν δεν έχεις μιλήσει με την τράπεζά σου ,μην ασχολείσαι με τι λεει ο ένας και ο άλλος,η καθε περιπτωση είναι διαφορετική.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Θα τρέξει άλλο εξοικονομώ; Επίσης ποια είναι τα εισοδηματικά κριτήρια;

Ναι θα βγουν και άλλα εξοικονομω. 

Να τα εισοδήματατικα κριτήρια 

https://www.b2green.gr/el/runmyproject/blog_post/54664/ypegrafi-i-kya-tou-exoikonomisi-kat-oikon-ii-•-aftos-einai-o-odigos-efarmogis

Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Χμμμ τι εννοεί να χρησιμοποιείται ως κύρια κατοικία; Το σπίτι είναι στο όνομα της μάνας μου αλλά κατοικεί αλλού. Δε μπορεί να κάνει αίτηση;

Πρέπει στο Ε1 να έχει δηλωθεί το προηγούμενο οικονομικό έτος ως κύρια κατοικία. Σαφέστατα δεν ισχύει για 2η κατοικία ή σπίτι που απλά έχει κάποιος στην κατοχή του

52 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

μιλάει για καθαρες αποδοχές?

Όλοι οι υπολογισμοί γίνονται πάντα βάσει μεικτών αποδοχών προ φόρων. Ότι γράφει εν ολίγοις το εκκαθαριστικό της φορολογικής δήλωσης. 

Αν έχεις 20.000€ και φορολογία 3000€,δηλαδή 17.000€ τελικό ποσό, όλοι οι υπολογισμοί γίνονται βάσει του 20.000€

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπορειτε να δωσετε  μερικα tips για καποιον που ενδιαφερεται να αλλάξει αλουμινια σε παραθυρα και μπαλκόνια;

Τι να προσεξουμε; Τόσο για μόνωση όσο και για ασφάλεια

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dvs είπε

Μπορειτε να δωσετε  μερικα tips για καποιον που ενδιαφερεται να αλλάξει αλουμινια σε παραθυρα και μπαλκόνια;

Τι να προσεξουμε; Τόσο για μόνωση όσο και για ασφάλεια

το 90% είναι πόσο καλή δουλειά θα κάνει αλουμινάς (εγκατάσταση και κατασκευή αλουμινίων). Απο κει πέρα παίζουν ρόλο τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς που θα επιλέξεις. 

Αν θες να έχεις ένα μπούσουλα χρυσής τομής τιμής / απόδοσης στην Europa πχ δες τις ακόλουθες σειρές:

Σε ανοιγόμενα EUROPA 5500 HYBRID

Σε συρόμενα EUROPA 6000 HYBRID

Για περισσότερα υπάρχει σχετικό θέμα εδώ: https://www.insomnia.gr/forums/topic/509130-επιλογή-κουφωμάτων/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...