Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, janus5555 είπε

μήπως ξέρει κανείς αν το πρόγραμμα έχει κάποιο περιορισμό για το πότε μπορεί να γίνει μεταβίβαση πώληση κτλ μετά την ολοκλήρωσή των εργασιών και την πληρωμή των προμηθευτών ας πούμε;

Σελ 93 του οδηγού. Νομίζω μετά την ολοκλήρωση του έργου μπορεί να γίνει μεταβιβαση (πχ πώληση γονική παροχή κα) και με την προϋπόθεση να ενημερωθεί ο νέος ιδιοκτήτης για τις υποχρεώσεις της 5ετιας . Εκτός αν μπορεί να δηλωθεί ως ανάδοχος ο νέος ιδιοκτήτης (που δεν νομίζω να γινεται). Νομίζω μεταβίβαση γίνεται για λόγους κληρονομιάς (πχ θανατου του ωφελουμενου και αφού έχει γίνει υπαγωγή ).

Κάνε ένα ερώτημα στο χελπ ντεσκ μήπως ισχύει κάτι άλλο.

Επεξ/σία από Ikucic9
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ikucic9 είπε

Σελ 93 του οδηγού. Νομίζω μετά την ολοκλήρωση του έργου μπορεί να γίνει μεταβιβαση (πχ πώληση γονική παροχή κα) και με την προϋπόθεση να ενημερωθεί ο νέος ιδιοκτήτης για τις υποχρεώσεις της 5ετιας . Εκτός αν μπορεί να δηλωθεί ως ανάδοχος ο νέος ιδιοκτήτης (που δεν νομίζω να γινεται). Νομίζω μεταβίβαση γίνεται για λόγους κληρονομιάς (πχ θανατου του ωφελουμενου και αφού έχει γίνει υπαγωγή ).

Κάνε ένα ερώτημα στο χελπ ντεσκ μήπως ισχύει κάτι άλλο.

ποιές υποχρεώσεις;

σ'ευχαριστώ ;)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, janus5555 είπε

ποιές υποχρεώσεις;

σ'ευχαριστώ ;)

Την υποχρέωση να παραμείνουν οι παρεμβάσεις του εξοικονόμω τουλάχιστον για 5 έτη μετά την εκταμίευση και την ολοκλήρωση του έργου 

• Thanks 1
Δημοσ.

κατέθεσα την ΗΤΚ πριν μια βδομάδα και τώρα η αίτηση είναι στο στάδιο "επιλέξιμη", ούτε καν σε αναμονή υπαγωγής. 

Πόσο καιρό θέλει για να περάσει στα επόμενα στάδια, μέσες άκρες; Όσοι έχετε ήδη προχωρήσει πείτε μου πως λειτούργησε σε εσάς.. θνξ

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, janus5555 είπε

κατέθεσα την ΗΤΚ πριν μια βδομάδα και τώρα η αίτηση είναι στο στάδιο "επιλέξιμη", ούτε καν σε αναμονή υπαγωγής. 

Πόσο καιρό θέλει για να περάσει στα επόμενα στάδια, μέσες άκρες; Όσοι έχετε ήδη προχωρήσει πείτε μου πως λειτούργησε σε εσάς.. θνξ

Άγνωστο χρονικό διάστημα 

Δημοσ.
Στις 14/2/2023 στις 11:47 ΜΜ, teodur είπε

προς ενημερωση, χτες τα ξημερωματα μου ήρθε e mail οτι μπηκε η προκαταβολη επιχορήγησης. η υπαγωγη είχε γίνει το Δεκέμβριο  και δηλωσα οτι δεν επιθυμώ δανειο. Να δουμε τωρα αν θα ξεκολήσει η διαδικασια να  αρχίσουμε να καταθέτουμε και δικαιολογητικα...

Ποια τράπεζα είχατε δηλώσει; Μπήκαν στο δηλωθέν iban ή άνοιξε νέος λογαριασμός;
Εμείς είχαμε απόφαση υπαγωγής από 16/11 με ίδια κεφάλαια και λογαριασμό Eurobank και είμαστε ακόμα σε Αναμονή πληρωμής προκαταβολής επιχορήγησης

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Naeval είπε

Εμείς είχαμε απόφαση υπαγωγής από 16/11 με ίδια κεφάλαια και λογαριασμό Eurobank και είμαστε ακόμα σε Αναμονή πληρωμής προκαταβολής επιχορήγησης

Σε εθνική και άλφα έχουν μπει ήδη και άνοιξαν νέους λογαριασμούς.

Μόλις τώρα ήρθε ενημέρωση ότι μπήκαν και σε Πειραιώς. Αλλά εκεί δεν έχουν ανοίξει νέο λογαριασμό, τα έβαλαν στον δηλωθέν. Θα το επιβεβαιώσω 

Δημοσ.
Στις 14/2/2023 στις 11:47 ΜΜ, teodur είπε

προς ενημερωση, χτες τα ξημερωματα μου ήρθε e mail οτι μπηκε η προκαταβολη επιχορήγησης. η υπαγωγη είχε γίνει το Δεκέμβριο  και δηλωσα οτι δεν επιθυμώ δανειο. Να δουμε τωρα αν θα ξεκολήσει η διαδικασια να  αρχίσουμε να καταθέτουμε και δικαιολογητικα...

Καλό αυτό, αισιόδοξο. Εγώ είμαι επίσης στο στάδιο υπαγωγής, έχει περίπου μια εβδομάδα που μπήκα, αντε κάνα 2μηνο για να πάμε στο επόμενο στάδιο. 

Δημοσ.
Στις 16/2/2023 στις 11:36 ΠΜ, Naeval είπε

στην ALPHA. Moυ ανοιξαν καινουριο λογαριασμο. Αποφαση υπαγωγησ ειναι 14/12

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους. εδω και μεριές μερες εχει μπει η προκαταβολή της επιχορήγησης στον τραπεζικο λογαριασμό που ειχα δηλωσει. Δεν επιθυμούσα δανειο και δεν μου ανοίχτηκε νεος λογαριασμος . Η ερώτηση μου ειναι η εξης , εχω ηδη ολοκληρώσει τις εργασιες και εχω αρχισει να κοβω τις αποδείξεις . η επιχορήγηση μου ειναι στο 75% , πρεπει να κανω πρωτα κατάθεση το 25% που μου αναλογει στους προμηθευτείς μου και μετα τα υπόλοιπα η' μπορω να πληγώσω ολο το ποσο μια και καλη και μετα να αναμενω το υπόλοιπο τις επιχορήγησης? επισης ποτε πρεπει να αρχισω να ανεβάζω τις αποδείξεις ? Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων

Δημοσ.
19 ώρες πριν, mannick είπε

Καλησπέρα σε ολους. εδω και μεριές μερες εχει μπει η προκαταβολή της επιχορήγησης στον τραπεζικο λογαριασμό που ειχα δηλωσει. Δεν επιθυμούσα δανειο και δεν μου ανοίχτηκε νεος λογαριασμος . Η ερώτηση μου ειναι η εξης , εχω ηδη ολοκληρώσει τις εργασιες και εχω αρχισει να κοβω τις αποδείξεις . η επιχορήγηση μου ειναι στο 75% , πρεπει να κανω πρωτα κατάθεση το 25% που μου αναλογει στους προμηθευτείς μου και μετα τα υπόλοιπα η' μπορω να πληγώσω ολο το ποσο μια και καλη και μετα να αναμενω το υπόλοιπο τις επιχορήγησης? επισης ποτε πρεπει να αρχισω να ανεβάζω τις αποδείξεις ? Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων

Ένας βοηθος σύμβουλος θα βοηθούσε, που τον πληρώνει το πρόγραμμα. 

Στην ερώτηση σας τώρα. Θα κάνετε την μεταφορά μόνο των ίδιων κεφαλαίων στους προμηθευτές.

Οι αποδείξεις θα είναι όλες επί πιστωση. 

Ακόμη δεν έχει ανοιξει η πλατφόρμα για να τα ανεβάσετε. Οπότε μην βιάζεστε. Άπλα αποδείξεις κλπ να ταιριάζουν με την άδεια μικρής κλίμακας.

Μόλις αποδειχτεί η πληρωμή των ίδιων κεφαλαίων, και ελεγχθεί, τότε θα ξεκλειδωθεί η προκαταβολή που υπάρχει στον λογαριασμό σας για πληρωμές ΜΟΝΟ προς τους προμηθευτές. Μέχρι και το τελευταίο σεντς. 

Ότι πληρώσετε παραπάνω από τα ίδια κεφάλαια, αφαιρείται από την επιδότηση.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Maknight είπε

Ένας βοηθος σύμβουλος θα βοηθούσε, που τον πληρώνει το πρόγραμμα. 

Στην ερώτηση σας τώρα. Θα κάνετε την μεταφορά μόνο των ίδιων κεφαλαίων στους προμηθευτές.

Οι αποδείξεις θα είναι όλες επί πιστωση. 

Ακόμη δεν έχει ανοιξει η πλατφόρμα για να τα ανεβάσετε. Οπότε μην βιάζεστε. Άπλα αποδείξεις κλπ να ταιριάζουν με την άδεια μικρής κλίμακας.

Μόλις αποδειχτεί η πληρωμή των ίδιων κεφαλαίων, και ελεγχθεί, τότε θα ξεκλειδωθεί η προκαταβολή που υπάρχει στον λογαριασμό σας για πληρωμές ΜΟΝΟ προς τους προμηθευτές. Μέχρι και το τελευταίο σεντς. 

Ότι πληρώσετε παραπάνω από τα ίδια κεφάλαια, αφαιρείται από την επιδότηση.

Να  ρωτήσω: Αδεια μικράς κλίμακας χρειάζεται και για  εγκατάσταση για λεβητάκι φυσικού αερίου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, teodur είπε

Να  ρωτήσω: Αδεια μικράς κλίμακας χρειάζεται και για  εγκατάσταση για λεβητάκι φυσικού αερίου;

Εάν υπάρχει αποκοπή από κεντρική θέρμανση ναι.

Και μελέτη θέρμανσης.

Στους τελευταίους ελέγχους του αυτονομώ, ζητάνε και χωρίς να έχεις κάνει αποκοπή από κεντρική θέρμανση. Αλλά μάλλον επειδή δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Maknight είπε

Εάν υπάρχει αποκοπή από κεντρική θέρμανση ναι.

Και μελέτη θέρμανσης.

Στους τελευταίους ελέγχους του αυτονομώ, ζητάνε και χωρίς να έχεις κάνει αποκοπή από κεντρική θέρμανση. Αλλά μάλλον επειδή δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν.

Επειδή το άκουσα κι εγώ ότι ζητάνε και για αυτα χώρις αποκοπή . Που αναφέρει η νομοθεσία ότι απαιτείται εεδμκ ; Ή ζητάνε μόνο μελέτη θέρμανσης; Η μελέτη θέρμανσης αποζημιώνεται από το πρόγραμμα όπως η μικρής κλιυ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...