TheoV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα παιδια εγω προχωρω στ εξοικονομω με δικα μ κεφαλαια κ προχτες πληρωσα τ 1 ΠΕΑ κ την ΗΤΚ γνωριζουμε πως θ παει η διαδικασια? εννοω θ προχωρησει γρηγορα σ εμας μ τ δικα μας κεφαλαια η θ περιμενουμε , αυτη την στιγμη βρικομαι στ status 03.η Υποβολή Ηλεκτρονικής Ταυτότητας
GREGORYMO Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Mr_Laptop είπε Έχω ένα φίλο που είναι σε μια επιτροπή παίζουν πολλά παιδιά και πολύ ρουσφέτι τραγική κατάσταση.. Τι επιτροπή, δηλαδή? Του εξοικονομώ?
JohnnySilverhand Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μια γρηγορη ερωτηση για την ηλεκτρονικη ταυτοτητα για να ειμαι σιγουρος οτι θα αποζημιωθει. Μπορει να την βγαλει οποιοσδηποτε μηχανικος συνεργατης ή υπαρχει περιορισμος να ειναι ο επιθεωρητης που εβγαλε το Α' ΠΕΑ ή ο συμβουλος εργου;
Ikucic9 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, JohnnySilverhand είπε Μια γρηγορη ερωτηση για την ηλεκτρονικη ταυτοτητα για να ειμαι σιγουρος οτι θα αποζημιωθει. Μπορει να την βγαλει οποιοσδηποτε μηχανικος συνεργατης ή υπαρχει περιορισμος να ειναι ο επιθεωρητης που εβγαλε το Α' ΠΕΑ ή ο συμβουλος εργου; Δεν νομίζω να λέει κάτι ο οδηγός για αυτό. Κάπου στη σελ 53 λέει για την ητκ. Λογικά την κάνει ο οποιοσδήποτε μηχανικός και αυτό προκύπτει και από το εξής: δηλ αν είσαι είχες ήδη εκδόσεις ητκ για αγορά του ακινήτου τι θα έκανες θα έβγαζες νέα; Όχι θεωρώ ότι την βγάζει ο οποιοσδήποτε. Η μόνη υποχρέωση είναι η κλήρωση του β πεα όλα τα άλλα είναι στη δική σου ευχέρεια. Άλλωστε ο σύμβουλος έργου μπορεί να μην είναι καν μηχανικός αν θυμάμαι καλά 2
teodur Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 προς ενημερωση, χτες τα ξημερωματα μου ήρθε e mail οτι μπηκε η προκαταβολη επιχορήγησης. η υπαγωγη είχε γίνει το Δεκέμβριο και δηλωσα οτι δεν επιθυμώ δανειο. Να δουμε τωρα αν θα ξεκολήσει η διαδικασια να αρχίσουμε να καταθέτουμε και δικαιολογητικα... 1
janus5555 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 μήπως ξέρει κανείς αν το πρόγραμμα έχει κάποιο περιορισμό για το πότε μπορεί να γίνει μεταβίβαση πώληση κτλ μετά την ολοκλήρωσή των εργασιών και την πληρωμή των προμηθευτών ας πούμε;
Ikucic9 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, janus5555 είπε μήπως ξέρει κανείς αν το πρόγραμμα έχει κάποιο περιορισμό για το πότε μπορεί να γίνει μεταβίβαση πώληση κτλ μετά την ολοκλήρωσή των εργασιών και την πληρωμή των προμηθευτών ας πούμε; Σελ 93 του οδηγού. Νομίζω μετά την ολοκλήρωση του έργου μπορεί να γίνει μεταβιβαση (πχ πώληση γονική παροχή κα) και με την προϋπόθεση να ενημερωθεί ο νέος ιδιοκτήτης για τις υποχρεώσεις της 5ετιας . Εκτός αν μπορεί να δηλωθεί ως ανάδοχος ο νέος ιδιοκτήτης (που δεν νομίζω να γινεται). Νομίζω μεταβίβαση γίνεται για λόγους κληρονομιάς (πχ θανατου του ωφελουμενου και αφού έχει γίνει υπαγωγή ). Κάνε ένα ερώτημα στο χελπ ντεσκ μήπως ισχύει κάτι άλλο. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από Ikucic9
janus5555 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, Ikucic9 είπε Σελ 93 του οδηγού. Νομίζω μετά την ολοκλήρωση του έργου μπορεί να γίνει μεταβιβαση (πχ πώληση γονική παροχή κα) και με την προϋπόθεση να ενημερωθεί ο νέος ιδιοκτήτης για τις υποχρεώσεις της 5ετιας . Εκτός αν μπορεί να δηλωθεί ως ανάδοχος ο νέος ιδιοκτήτης (που δεν νομίζω να γινεται). Νομίζω μεταβίβαση γίνεται για λόγους κληρονομιάς (πχ θανατου του ωφελουμενου και αφού έχει γίνει υπαγωγή ). Κάνε ένα ερώτημα στο χελπ ντεσκ μήπως ισχύει κάτι άλλο. ποιές υποχρεώσεις; σ'ευχαριστώ
Ikucic9 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, janus5555 είπε ποιές υποχρεώσεις; σ'ευχαριστώ Την υποχρέωση να παραμείνουν οι παρεμβάσεις του εξοικονόμω τουλάχιστον για 5 έτη μετά την εκταμίευση και την ολοκλήρωση του έργου 1
janus5555 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 κατέθεσα την ΗΤΚ πριν μια βδομάδα και τώρα η αίτηση είναι στο στάδιο "επιλέξιμη", ούτε καν σε αναμονή υπαγωγής. Πόσο καιρό θέλει για να περάσει στα επόμενα στάδια, μέσες άκρες; Όσοι έχετε ήδη προχωρήσει πείτε μου πως λειτούργησε σε εσάς.. θνξ
Ikucic9 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, janus5555 είπε κατέθεσα την ΗΤΚ πριν μια βδομάδα και τώρα η αίτηση είναι στο στάδιο "επιλέξιμη", ούτε καν σε αναμονή υπαγωγής. Πόσο καιρό θέλει για να περάσει στα επόμενα στάδια, μέσες άκρες; Όσοι έχετε ήδη προχωρήσει πείτε μου πως λειτούργησε σε εσάς.. θνξ Άγνωστο χρονικό διάστημα
Naeval Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Στις 14/2/2023 στις 11:47 ΜΜ, teodur είπε προς ενημερωση, χτες τα ξημερωματα μου ήρθε e mail οτι μπηκε η προκαταβολη επιχορήγησης. η υπαγωγη είχε γίνει το Δεκέμβριο και δηλωσα οτι δεν επιθυμώ δανειο. Να δουμε τωρα αν θα ξεκολήσει η διαδικασια να αρχίσουμε να καταθέτουμε και δικαιολογητικα... Ποια τράπεζα είχατε δηλώσει; Μπήκαν στο δηλωθέν iban ή άνοιξε νέος λογαριασμός; Εμείς είχαμε απόφαση υπαγωγής από 16/11 με ίδια κεφάλαια και λογαριασμό Eurobank και είμαστε ακόμα σε Αναμονή πληρωμής προκαταβολής επιχορήγησης
Maknight Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Naeval είπε Ποια τράπεζα είχατε δηλώσει; Μπήκαν στο δηλωθέν iban ή άνοιξε νέος λογαριασμός; Εμείς είχαμε απόφαση υπαγωγής από 16/11 με ίδια κεφάλαια και λογαριασμό Eurobank και είμαστε ακόμα σε Αναμονή πληρωμής προκαταβολής επιχορήγησης Σε εθνική και άλφα έχουν μπει ήδη και άνοιξαν νέους λογαριασμούς. Μόλις τώρα ήρθε ενημέρωση ότι μπήκαν και σε Πειραιώς. Αλλά εκεί δεν έχουν ανοίξει νέο λογαριασμό, τα έβαλαν στον δηλωθέν. Θα το επιβεβαιώσω
Tzimmys Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Στις 14/2/2023 στις 11:47 ΜΜ, teodur είπε προς ενημερωση, χτες τα ξημερωματα μου ήρθε e mail οτι μπηκε η προκαταβολη επιχορήγησης. η υπαγωγη είχε γίνει το Δεκέμβριο και δηλωσα οτι δεν επιθυμώ δανειο. Να δουμε τωρα αν θα ξεκολήσει η διαδικασια να αρχίσουμε να καταθέτουμε και δικαιολογητικα... Καλό αυτό, αισιόδοξο. Εγώ είμαι επίσης στο στάδιο υπαγωγής, έχει περίπου μια εβδομάδα που μπήκα, αντε κάνα 2μηνο για να πάμε στο επόμενο στάδιο.
teodur Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Στις 16/2/2023 στις 11:36 ΠΜ, Naeval είπε Ποια τράπεζα είχατε δηλώσει; Μπήκαν στο δηλωθέν iban ή άνοιξε νέος λογαριασμός; Εμείς είχαμε απόφαση υπαγωγής από 16/11 με ίδια κεφάλαια και λογαριασμό Eurobank και είμαστε ακόμα σε Αναμονή πληρωμής προκαταβολής επιχορήγησης στην ALPHA. Moυ ανοιξαν καινουριο λογαριασμο. Αποφαση υπαγωγησ ειναι 14/12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα