konto_by_konto Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Καλό βισμα στο πρόγραμμα αν έχεις περνεις τα πάντα και έγκριση κατευθείαν.
GREGORYMO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, konto_by_konto είπε Καλό βισμα στο πρόγραμμα αν έχεις περνεις τα πάντα και έγκριση κατευθείαν. ΕΤΣΙ τα κατάφερες εσύ?
tzotzo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 εχει καποιος πληροφοριες για το προγραμμα για τον εως 39 ετων;
Maknight Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Ετοιμαστείτε, λογικά τις επόμενες ημέρες μπαίνουν οι προκαταβολές. Αρκετές αιτήσεις σήμερα προχώρησαν στάδιο. 3
geartech Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Επιχορήγηση 5000 Γνωρίζει κανεις ποσο θα ειναι η προκαταβολή? χωρις δανειοδότηση είμαι
Naeval Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Στις 6/2/2023 στις 10:41 ΜΜ, Maknight είπε Ετοιμαστείτε, λογικά τις επόμενες ημέρες μπαίνουν οι προκαταβολές. Αρκετές αιτήσεις σήμερα προχώρησαν στάδιο. Το status ειναι αναμονή προκαταβολής επιχορήγησης εδώ και καιρό και δεν δίνει δυνατότητα καταχώρισης Προμηθευτών, παραστατικών κ.τ.λ. Ξέρουμε ποιο είναι το επόμενο στάδιο?
Maknight Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 22 ώρες πριν, geartech είπε Επιχορήγηση 5000 Γνωρίζει κανεις ποσο θα ειναι η προκαταβολή? χωρις δανειοδότηση είμαι Η προκαταβολή είναι το 70% της επιδότησης (το συνολικό ποσό εκτός τα ίδια κεφάλαια) που θα λάβεις. 7 ώρες πριν, Naeval είπε Το status ειναι αναμονή προκαταβολής επιχορήγησης εδώ και καιρό και δεν δίνει δυνατότητα καταχώρισης Προμηθευτών, παραστατικών κ.τ.λ. Ξέρουμε ποιο είναι το επόμενο στάδιο? Το επόμενο status είναι αναμονή ΠΛΗΡΩΜΗΣ προκαταβολής επιχορήγησης. Σχεδόν όλες οι αιτήσεις μετακινήθηκαν σε αυτό το στάδιο από προχθές.. Ακόμη όμως και στο νέο στάδιο δεν έχουν ανοίξει ακόμη η προμηθευτές. Μέχρι στιγμής, μερικές αιτήσεις σε εθνική τράπεζα έχει πάει σε πληρωμή προκαταβολής. Ανοίγουν μόνοι τους, νέο λογαριασμό μόνο για το εξοικονομώ. Δεν μπαίνουν στο iban που δηλώσαμε. 2
sarakats85 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Ομάδα θα ήθελα την άποψη σας μιας και έχω ανατρέξει σε πάρα πολλές σελίδες αλλά συμπεράσμα δεν εβγαλα.. Αγοράσα ένα ακίνητο και θα προχωρήσουμε σε αλλαγή αλουμινιων. ΌΛΟΙ οι αλουμιναδες μου δίνουν τιμή χωρίς ΦΠΑ γύρω στα 3 χιλιάρικα κάτω. Όταν το οικογενειακό μου είσοδημα ειναι πανω από 30 Χ ευρώ αξίζει αν ασχοληθώ με το εξοικονομω που θα βγει, γιατί αν συνυπολογισω το ποσοστό που περίπου θα είναι 30% καθώς και τα χρήματα για τα χαρτιά μηχανικού κτλπ θα έχω κάποιο όφελος? Γιατί φαντάζομαι ότι είναι πολύ πιθανό να μην εγκριθεί η αίτηση μου... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..
Ikucic9 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, sarakats85 είπε Ομάδα θα ήθελα την άποψη σας μιας και έχω ανατρέξει σε πάρα πολλές σελίδες αλλά συμπεράσμα δεν εβγαλα.. Αγοράσα ένα ακίνητο και θα προχωρήσουμε σε αλλαγή αλουμινιων. ΌΛΟΙ οι αλουμιναδες μου δίνουν τιμή χωρίς ΦΠΑ γύρω στα 3 χιλιάρικα κάτω. Όταν το οικογενειακό μου είσοδημα ειναι πανω από 30 Χ ευρώ αξίζει αν ασχοληθώ με το εξοικονομω που θα βγει, γιατί αν συνυπολογισω το ποσοστό που περίπου θα είναι 30% καθώς και τα χρήματα για τα χαρτιά μηχανικού κτλπ θα έχω κάποιο όφελος? Γιατί φαντάζομαι ότι είναι πολύ πιθανό να μην εγκριθεί η αίτηση μου... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.. Αν είναι να μείνεις τον επόμενο αιώνα στο σπίτι τοτε περίμενε το νέο εξοικονόμω. Να σου γνωρίσω ότι το πρόγραμμα που τρέχει λέγεται εξοικονόμω 2021. Τώρα έχουμε 2023 και δεν έχει μπει ούτε μια προκαταβολή. Βάλτα τώρα τα κουφώματα και μην τσιμπας στις αρλουμπες του σκρεκα. Άλλωστε για να μπεις σε κάποιο εξοικονόμω δεν φτάνουν επουδενί μόνο τα κουφώματα για να πιάσεις τρεις ενεργειακές κατηγορίες Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από Ikucic9 2
sarakats85 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Καλο κουράγιο σε όλους που περιμένουν χρήματα.. Όμως χρειάζομαι μόνωση και ηλιακό και καυστήρα αερίου..Αν σε όλα τα παραπάνω δεν πληρώσω το ΦΠΑ τότε ποιος ο λόγος να μπλέξω(λόγω χαμηλου ποσοστού επιδότησης).. Ισως τελικά το εξοικονομω συμφερει όσους μπορούν και δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα..
GREGORYMO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, sarakats85 είπε Καλο κουράγιο σε όλους που περιμένουν χρήματα.. Όμως χρειάζομαι μόνωση και ηλιακό και καυστήρα αερίου..Αν σε όλα τα παραπάνω δεν πληρώσω το ΦΠΑ τότε ποιος ο λόγος να μπλέξω(λόγω χαμηλου ποσοστού επιδότησης).. Ισως τελικά το εξοικονομω συμφερει όσους μπορούν και δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα.. Ακριβώς! Το εξοικονομώ είναι για φτωχούς. Δεν έχει νόημα για κάποιον όπως εσένα που ανήκει στο 15% των πιο πλούσιων Ελλήνων.
sarakats85 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Ακριβώς! Το εξοικονομώ είναι για φτωχούς. Δεν έχει νόημα για κάποιον όπως εσένα που ανήκει στο 15% των πιο πλούσιων Ελλήνων. Λεβέντη μου ανηκω μάλλον στο 15% των πιο νόμιμων Ελλήνων διότι επειδή είμαι δημόσιος υπάλληλος παίρνω 1080€ με ένα παιδι και το μικτο μου εισοδημα εκτοξεύεται στα 30 Χ ευρώ.. Αλλά επειδη έχεις βαθιά μεσάνυχτα και έχεις φάει την προπαγάνδα με το κουτάλι έχεις αυτή την άποψη.. Γνωστοι μου ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν παρει ότι υπάρχει απο το εξοικονομω αφου δηλώνουν το χαμηλότερο εισοδημα επειδή μπορούν και δεν υπάρχει έλεγχος.. Άσχετα αν έχουν 4 αυτοκίνητα στο όνομα τους λόγω εργασίας.. Αυτή ειναι η χώρα μας δυστυχώς..καλά ξυπνητούρια λοιπόν και κόψε τον σκαι και τον πορδοσαλτε.. 2
GREGORYMO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 51 λεπτά πριν, sarakats85 είπε Λεβέντη μου ανηκω μάλλον στο 15% των πιο νόμιμων Ελλήνων διότι επειδή είμαι δημόσιος υπάλληλος παίρνω 1080€ με ένα παιδι και το μικτο μου εισοδημα εκτοξεύεται στα 30 Χ ευρώ.. Αλλά επειδη έχεις βαθιά μεσάνυχτα και έχεις φάει την προπαγάνδα με το κουτάλι έχεις αυτή την άποψη.. Γνωστοι μου ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν παρει ότι υπάρχει απο το εξοικονομω αφου δηλώνουν το χαμηλότερο εισοδημα επειδή μπορούν και δεν υπάρχει έλεγχος.. Άσχετα αν έχουν 4 αυτοκίνητα στο όνομα τους λόγω εργασίας.. Αυτή ειναι η χώρα μας δυστυχώς..καλά ξυπνητούρια λοιπόν και κόψε τον σκαι και τον πορδοσαλτε.. Συμφωνώ απόλυτα. Με αυτόν ακριβώς τον χαρακτήρα στο έγραψα.
Mr_Laptop Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Έχω ένα φίλο που είναι σε μια επιτροπή παίζουν πολλά παιδιά και πολύ ρουσφέτι τραγική κατάσταση..
Ikucic9 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Mr_Laptop είπε Έχω ένα φίλο που είναι σε μια επιτροπή παίζουν πολλά παιδιά και πολύ ρουσφέτι τραγική κατάσταση.. Δηλ σε τι επιτροπή; Νταξει μπορεί να γίνονται πολλά άλλα εγώ μετά από 5 ακυρώσεις τελικά πληρώθηκα. Απλά δεν υπάρχει χρήμα και μας δουλεύουν. Εκτός αν κάποιοι έχουν γνωστό και πληρώνονται νωρίτερα. Πάντως όσους ξέρω με εξοικονόμω 20 (καμία 10αρια άτομα) περίπου τον ίδιο χρόνο κάναμε να πληρωθούμε μετά την ολοκλήρωση των έργων . Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από Ikucic9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα