Ikucic9 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, energy52 είπε Ακριβως, τα 650 ευρω ειναι εξτρα..ΗΤΚ ναι εχω τελειωσει! Μα αν υπολογισουμε το Α πεα αλλα 380 + 250 τον συμβουλο εργου παμε σχεδον 1300 ευρω συνολο για μια περιπτωση εξοικονομω ετσι δεν ειναι; Οχι, δεν εχω να τους δωσω τοσα ευχομαι να τα βρουμε καπου ενδιαμεσα..Ναι το να παω σε αλλο γραφειο ισως μου βγει και πιο ακριβα. Και κατι ακομη που νομιζω δεν εχει αναφερθει ενα επιπλεον εξοδο του φοβερου κ τρομερου εξοικονομω 21 ειναι η ΥΔΕ που θα ζητηθει για να κλεισει ο φακελος κι εμενα σημερα μου το ειπαν αλλα παλι καλα εχω προσφατη.. Σε γενικες γραμμες;;οποιος θελει να προχωρησει πρεπει να χει ενα 1500αρι στην ακρη για τα εξοδα, ασχετως τι θα παρει πισω και δυστυχως ειναι πολλοι που δεν τα εχουν και κανουν πισω.. Την Ύδε εν ισχύ τη ζητούσαν και τα δύο προηγούμενα εξοικονόμω. Ναι τα λεφτά που θα δώσεις για τη γραφειοκρατική δουλειά είναι πολλά. Αλλά σε πιάνουν στην ανάγκη και σου λενε ότι αφού μπήκες σκαστα τώρα και σε μας . Το καλύτερο θα ήταν να γίνεται συμφωνία από την αρχή για όλο το πακέτο . Καμία απόδειξη παροχής υπηρεσιών σου έκοψαν για τα πρώτα 150€ ; Δεν παίζω τον εφοριακό αλλά το ρωταω για να δω πόσο τυπικοί είναι αυτοί ; 1
energy52 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Για 7 ώρες πριν, Ikucic9 είπε Την Ύδε εν ισχύ τη ζητούσαν και τα δύο προηγούμενα εξοικονόμω. Ναι τα λεφτά που θα δώσεις για τη γραφειοκρατική δουλειά είναι πολλά. Αλλά σε πιάνουν στην ανάγκη και σου λενε ότι αφού μπήκες σκαστα τώρα και σε μας . Το καλύτερο θα ήταν να γίνεται συμφωνία από την αρχή για όλο το πακέτο . Καμία απόδειξη παροχής υπηρεσιών σου έκοψαν για τα πρώτα 150€ ; Δεν παίζω τον εφοριακό αλλά το ρωταω για να δω πόσο τυπικοί είναι αυτοί ; Δεν το ηξερα, αλλα να τη ζητουσαν απο ποιους; πχ ο πεθερος μου αλλα και φιλος που ξερω με το προηγουμενο, ουτε κουβεντα για ΥΔΕ..μπανανια θα μου πεις οτι να ναι κι αμα τυχει.. Αποδειξη παροχης καμια για τα 150 εννοειται..κοιτα..ειναι καλα παιδια στο γραφειο τους συμπαθω, δε θελω να μπλεξω αλλου αλλα ενα 100αρι θα τους το κοψω!
Ikucic9 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 57 λεπτά πριν, energy52 είπε Για Δεν το ηξερα, αλλα να τη ζητουσαν απο ποιους; πχ ο πεθερος μου αλλα και φιλος που ξερω με το προηγουμενο, ουτε κουβεντα για ΥΔΕ..μπανανια θα μου πεις οτι να ναι κι αμα τυχει.. Αποδειξη παροχης καμια για τα 150 εννοειται..κοιτα..ειναι καλα παιδια στο γραφειο τους συμπαθω, δε θελω να μπλεξω αλλου αλλα ενα 100αρι θα τους το κοψω! Οπότε προχωράς έτσι και άντε να δούμε πότε θα ξεκολλήσει το εξοικονόμω 21... Γιατί δεν το βλέπω να περπατάει 1 1
johnfrag12345 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 καλημερα σας αναρωτιεμαι εχει ξεκινησει κανεις τις εργασιες?? για το εξοικ. 21
Maknight Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Στις 30/1/2023 στις 10:36 ΠΜ, johnfrag12345 είπε καλημερα σας αναρωτιεμαι εχει ξεκινησει κανεις τις εργασιες?? για το εξοικ. 21 Εργασίες έχουμε ξεκινήσει, αφού έγινε η υπαγωγή. Αλλά ακόμη δεν έχει μπει η προκαταβολή επιδότησης. Ακούγεται έντονα για πριν τις εκλογές
Ikucic9 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Maknight είπε Εργασίες έχουμε ξεκινήσει, αφού έγινε η υπαγωγή. Αλλά ακόμη δεν έχει μπει η προκαταβολή επιδότησης. Ακούγεται έντονα για πριν τις εκλογές Εσείς που είστε πιο μπροστά μάλλον από μας (εμείς είμαστε με κατατεθειμενη την ητκ τον Γενάρη) για πείτε μας. Έχει ανοίξει το πεδίο των προμηθευτών για να περαστούν τα τιμολόγια; Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από Ikucic9
johnfrag12345 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, Ikucic9 είπε Εσείς που είστε πιο μπροστά μάλλον από μας (εμείς είμαστε με κατατεθειμενη την ητκ τον Γενάρη) για πείτε μας. Έχει ανοίξει το πεδίο των προμηθευτών για να περαστούν τα τιμολόγια; νμζω εχει ανοιξει μονο για αυτους που θα διαθεσουν δικα τους κεφαλαια. εγω που επισης εχω επιλεξει με δικα μου κεφαλαια φοβαμαι να ξεκινησω ακομα τι να πω?
dimitris_sal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Όντως μονο για αυτούς που θα διαθέσουν ιδια κεφάλαια. Η διαδικασία για όσους θα πάνε με δανειοδότηση δεν εχει ανοίξει ακόμα.
energy52 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Όντως μονο για αυτούς που θα διαθέσουν ιδια κεφάλαια. Η διαδικασία για όσους θα πάνε με δανειοδότηση δεν εχει ανοίξει ακόμα. Μηπως εχει να κανει και με την χρονικη περιοδο ληξης προθεσμιας ολων των ΗΤΚ και τις αποφασεις υπαγωγης; που ειναι 02-03-23 αν θυμαμαι καλα..
ford22 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Λοιπόν η κατάσταση είναι τραγική. Ακόμα δεν έχουν ανοίξει οι αιτήσεις για αυτούς που θα πάρουν δάνειο. Περιμένουν τις εκλογές μάλλον... Θα στείλω μερικά eMail στις πρωινές εκπομπές (Παπαδάκη , πρωινό mega) μπας και αναφερθούν στο θέμα και ξεκολλήσουμε επιτέλους..... Πρέπει να πιέσουμε καταστάσεις να δίνει θέμα στα καναλια.Κάντε και εσείς τα ίδια μπας και δούμε σωτηρία....
energy52 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 48 λεπτά πριν, ford22 είπε Λοιπόν η κατάσταση είναι τραγική. Ακόμα δεν έχουν ανοίξει οι αιτήσεις για αυτούς που θα πάρουν δάνειο. Περιμένουν τις εκλογές μάλλον... Θα στείλω μερικά eMail στις πρωινές εκπομπές (Παπαδάκη , πρωινό mega) μπας και αναφερθούν στο θέμα και ξεκολλήσουμε επιτέλους..... Πρέπει να πιέσουμε καταστάσεις να δίνει θέμα στα καναλια.Κάντε και εσείς τα ίδια μπας και δούμε σωτηρία.... Στον Πορτοσαλτε το πρωι στο σκαι θελει😄..αυτος καλει συνεχεια υπουργους και τα λεει..Στη μπανανια ετσι γινεται... Αν το θεμα παει μεχρι εκλογες και δεν εχει γινει τιποτα τη βαψαμε....
GREGORYMO Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, ford22 είπε Λοιπόν η κατάσταση είναι τραγική. Ακόμα δεν έχουν ανοίξει οι αιτήσεις για αυτούς που θα πάρουν δάνειο. Περιμένουν τις εκλογές μάλλον... Θα στείλω μερικά eMail στις πρωινές εκπομπές (Παπαδάκη , πρωινό mega) μπας και αναφερθούν στο θέμα και ξεκολλήσουμε επιτέλους..... Πρέπει να πιέσουμε καταστάσεις να δίνει θέμα στα καναλια.Κάντε και εσείς τα ίδια μπας και δούμε σωτηρία.... Το επιχείρημα ισχύει από την αντίθετη πλευρά. Αφού είναι εκλογές, για να πάρουν ψήφους θα έπρεπε να είχε ανοίξει ΗΔΗ!!!! 1 ώρα πριν, energy52 είπε Στον Πορτοσαλτε το πρωι στο σκαι θελει😄..αυτος καλει συνεχεια υπουργους και τα λεει..Στη μπανανια ετσι γινεται... Αν το θεμα παει μεχρι εκλογες και δεν εχει γινει τιποτα τη βαψαμε.... Δεν θέλουν ψήφους? 1
Ikucic9 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, energy52 είπε Στον Πορτοσαλτε το πρωι στο σκαι θελει😄..αυτος καλει συνεχεια υπουργους και τα λεει..Στη μπανανια ετσι γινεται... Αν το θεμα παει μεχρι εκλογες και δεν εχει γινει τιποτα τη βαψαμε.... Θα κάνει κριτική σε υπουργούς της ΝΔ ο συγκεκριμένος; Χριστός και Παναγία
energy52 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, Ikucic9 είπε Θα κάνει κριτική σε υπουργούς της ΝΔ ο συγκεκριμένος; Χριστός και Παναγία Δεν ειπα αυτο..εννοειται πως οχι😄 Αλλα μπορει να το αναφερει σαν παραπονο απο πολιτες (αν εχει μαζεψει στο mail αναφορες)ενα πρωινο που θα εχει καλεσει τον αρμοδιο υπουργο (ποιος ειναι; σκρεκας;)για το θεμα και ισως τσουλησει..τσπ βγαινουμε εκτος θεματος. Αποφασεις υπαγωγης βγηκαν για τους κατ αρχην επιλεξιμους ή θα βγουν ολες μαζι με τους επιλαχοντες;
Antonya_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Σας επισυνάπτω ένα ερωτηματολόγιο στα πλαίσια μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας που αφορά σε κατοίκους της Περιφέρειας Αττικής. Το ερωτηματολόγιο έχει άμεση σχέση με την ενεργειακή αναβάθμιση, τα προγράμματα εξοικονόμησης και γενικότερα τις μελλοντικές πρακτικές που θα ήθελε κάποιος να ακολουθήσει. Ο χρόνος που χρειάζεται για να απαντηθεί δεν ξεπερνάει τα 10 λεπτά. https://forms.gle/PJGKvhaHcebpwXMh9 Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από Antonya_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα