teodur Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 καλησπερα!!!! ειδα σημερα οτι η αιτηση μου είναι σε κατάσταση : επιλογη χρηματοδοτικού σχηματος. επειδη βιαζομαι να τελειωσω τις εργασίες ,εαν επιλεξω οτι δεν ενδιαφερομαι για δανειοδοτηση, θα γινει γρηγοροτερα η οριστικη υπαγωγη;;;; θελω επιτελους να τελειωνω με ολες αυτες τις εργασιες
GREGORYMO Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, teodur είπε καλησπερα!!!! ειδα σημερα οτι η αιτηση μου είναι σε κατάσταση : επιλογη χρηματοδοτικού σχηματος. επειδη βιαζομαι να τελειωσω τις εργασίες ,εαν επιλεξω οτι δεν ενδιαφερομαι για δανειοδοτηση, θα γινει γρηγοροτερα η οριστικη υπαγωγη;;;; θελω επιτελους να τελειωνω με ολες αυτες τις εργασιες ΝΑΙ
Maknight Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, teodur είπε καλησπερα!!!! ειδα σημερα οτι η αιτηση μου είναι σε κατάσταση : επιλογη χρηματοδοτικού σχηματος. επειδη βιαζομαι να τελειωσω τις εργασίες ,εαν επιλεξω οτι δεν ενδιαφερομαι για δανειοδοτηση, θα γινει γρηγοροτερα η οριστικη υπαγωγη;;;; θελω επιτελους να τελειωνω με ολες αυτες τις εργασιες Τουλάχιστον 3 μήνες νωρίτερα..
teodur Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις!!!Τελικα , αποφασισα να μην περιμενω τη δανειοδοτηση και ξεκινησα ηδη τις εργασιες. Απλα εχω μπερδευτει με το ποσό που μπορω να διαθεσω. Ειναι το 30% του συνολικου προυπολογισμου ή τα ιδια κεφαλαια; Γιατι υπαρχει διαφορά
GREGORYMO Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, teodur είπε ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις!!!Τελικα , αποφασισα να μην περιμενω τη δανειοδοτηση και ξεκινησα ηδη τις εργασιες. Απλα εχω μπερδευτει με το ποσό που μπορω να διαθεσω. Ειναι το 30% του συνολικου προυπολογισμου ή τα ιδια κεφαλαια; Γιατι υπαρχει διαφορά Τι επιδότηση έχεις πάρει?
teodur Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Τι επιδότηση έχεις πάρει? 55%. Παιζει καποιο ρόλο;
GREGORYMO Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, teodur είπε 55%. Παιζει καποιο ρόλο; Άρα, το 45% ίδια κεφάλαια. Δεν γράφει κάπου αριθμητικά το ακριβές ποσό?
Maknight Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Στις 28/11/2022 στις 8:06 ΜΜ, teodur είπε ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις!!!Τελικα , αποφασισα να μην περιμενω τη δανειοδοτηση και ξεκινησα ηδη τις εργασιες. Απλα εχω μπερδευτει με το ποσό που μπορω να διαθεσω. Ειναι το 30% του συνολικου προυπολογισμου ή τα ιδια κεφαλαια; Γιατι υπαρχει διαφορά Εσύ θα διαθέσεις τα ίδια κεφάλαια.. πχ. Εαν έχεις σπίτι 50τμ. Τότε επιδοτείται με 10000€. Από τα 10000€ εσείς θα διαθέσετε τα 4500€. Τα υπόλοιπα 5500€ είναι η επιδότηση. Όταν χρησιμοποιηθούν τα 4500€(ίδια κεφάλαια), τότε θα ξεκλειδώσει το 70% της επιδότησης. Δηλ. 3850€ από τα 5500€. Συνεχίζεις τις εργασίες και ολοκληρώνοντας τον φάκελο, θα ξεκλειδώσουν και τα υπόλοιπα 1650€ της επιδότησης. 1
greengr21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Σε ακίνητο που έχω μισο-μισο με την αδελφή μου και το ενοικιάζουμε ως πρώτη κατοικία δικαιούμαστε το εξοικονομώ για τους νέους;για από ότι διαβάζω θέλει πλήρη κυριότητα ή επικαρπία άμα είναι να μην το ψάξω καθόλου
Ikucic9 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, greengr21 είπε Σε ακίνητο που έχω μισο-μισο με την αδελφή μου και το ενοικιάζουμε ως πρώτη κατοικία δικαιούμαστε το εξοικονομώ για τους νέους;για από ότι διαβάζω θέλει πλήρη κυριότητα ή επικαρπία άμα είναι να μην το ψάξω καθόλου Εδώ έχει κάποιες πληροφορίες https://www.google.com/amp/s/www.kathimerini.gr/economy/562109665/odigos-gia-to-exoikonomo-anakainizo-gia-neoys-oi-dikaioychoi-kai-ta-posa-tis-epidotisis/amp/ Αλλά μη βασιστείς σε αυτά που θα σου πούνε σε ένα φόρουμ για αν αξίζει. Θέλει διάβασμα και ψάξιμο για το αν αξίζει το κόπο να ασχοληθείς
GREGORYMO Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, greengr21 είπε Σε ακίνητο που έχω μισο-μισο με την αδελφή μου και το ενοικιάζουμε ως πρώτη κατοικία δικαιούμαστε το εξοικονομώ για τους νέους;για από ότι διαβάζω θέλει πλήρη κυριότητα ή επικαρπία άμα είναι να μην το ψάξω καθόλου Τι εννοείς?????? Είστε ενοικιαστες ?
greengr21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τι εννοείς?????? Είστε ενοικιαστες ? το εχω μισο-μισο με την αδελφη μου και το νοικιαζω
Par1s* Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Με αφορμή του εξοικονομώ θα κάνω πλήρη ανακαίνιση το σπίτι (Μονό τοίχοι θα μείνουν). Τραβάει πολύ όμως αυτό το πράγμα! Η αίτηση μου φαίνεται να είναι στο στάδιο 04.α Επιλογή Χρηματοδοτικού Σχήματος (Η επιλογή υποβολής αιτήματος για δανειοδότηση είναι προσωρινά μη ενεργή). Απλά περιμένουμε τώρα; Υπάρχει καμία εκτίμηση χρόνου;
slipwalker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Και ετοιμάζουν και νέα προγράμματα ενώ μας έχουν ένα χρόνο σχεδόν στο περίμενε, από αναβολή σε αναβολή.. 4
energy52 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Αναρωτιεμαι..μπορω να αλλαξω κλιματιστικο 9αρι inverter 11 ετων (δουλευει κανονικα και να το μεταφερω στο πατρικο) να βαλω καινουριο ή δεν μετρα σαν παρεμβαση σε ηδη υπαρχον κι αφου εχουν τραβηχτει φωτογραφιες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα