GREGORYMO Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, JohnnySilverhand είπε Την έγκριση του 1ου πίνακα Οριστικών αποτελεσμάτων, που αφορά σε 28.119 εγκεκριμένες αιτήσεις στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Όσοι υπέβαλαν αίτηση στο Πρόγραμμα, η οποία έχει εγκριθεί, θα πρέπει στη συνέχεια να δηλώσουν μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποβολής και διαχείρισης, με ποιον τρόπο θα καλύψουν την ίδια συμμετοχή (ίδια κεφάλαια, ή τραπεζικό δανεισμό). Όσοι επιλέξουν την χρήση ιδίων κεφαλαίων, θα μεταβαίνουν άμεσα σε Υπαγωγή στο Πρόγραμμα. Επίσης, εγκρίθηκε ο πρώτος πίνακας προσωρινών αποτελεσμάτων, που αφορά σε 33 απορριπτέες αιτήσεις στο ίδιο Πρόγραμμα. Όσοι υπέβαλλαν αίτηση, η οποία έχει απορριφθεί, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποβολής και διαχείρισης. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται εντός προθεσμίας δέκα ημερών, από την ημέρα της ανακοίνωσης των προσωρινών πινάκων. Τα αποτελέσματα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος https://exoikonomo2021.gov.gr/apotelesmata-axiologeses Συνολικά, μετά και την απόφαση ένταξης όλων των επιλαχόντων στο «Εξοικονομώ 2021», οι δικαιούχοι του Προγράμματος είναι 87.578 νοικοκυριά και ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 1,2 δισ. ευρώ. Καλό αυτό
energy52 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Τωρα ειδα κι εγω τους πινακες, το ποσο δεσμευσης τι ακριβως αφορα; γιατι βλεπω ειναι διαφορετικο απ το συνολικο προυπολογισμο..
cbamak1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, energy52 είπε Τωρα ειδα κι εγω τους πινακες, το ποσο δεσμευσης τι ακριβως αφορα; γιατι βλεπω ειναι διαφορετικο απ το συνολικο προυπολογισμο.. Ούτε και το helpdesk γνωρίζει. Επειδή τα ερωτήματα των ενδιαφερομένων είναι αρκετά, θα έχουν μια απάντηση αύριο, απ' ότι είπαν . 1
GREGORYMO Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, energy52 είπε Τωρα ειδα κι εγω τους πινακες, το ποσο δεσμευσης τι ακριβως αφορα; γιατι βλεπω ειναι διαφορετικο απ το συνολικο προυπολογισμο.. Για πόση διαφορά μιλάς ? 5-6% ?
Maknight Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, energy52 είπε Τωρα ειδα κι εγω τους πινακες, το ποσο δεσμευσης τι ακριβως αφορα; γιατι βλεπω ειναι διαφορετικο απ το συνολικο προυπολογισμο.. Το ποσό δέσμευσης, περιλαμβάνει το ποσοστό επιδότησης και τα ΠΕΑ, ΗΤΚ βοηθό σύμβουλο, εκδοση αδειων. Δεν περιλαμβάνει τα ίδια κεφάλαια. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από Maknight 1
GREGORYMO Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Maknight είπε Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από GREGORYMO Διόρθωση
energy52 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 56 λεπτά πριν, Maknight είπε Το ποσό δέσμευσης, περιλαμβάνει το ποσοστό επιδότησης και τα ΠΕΑ και ΗΤΚ. Δεν περιλαμβάνει τα ίδια κεφάλαια. Ωραιος! Μηπως περιλαμβανει και τον συμβουλο εργου; 1
cbamak1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 21 ώρες πριν, energy52 είπε Ωραιος! Μηπως περιλαμβανει και τον συμβουλο εργου; Έκανα μια πρόσθεση τα εξής : (Ποσό επιχορήγησης) + (Δύο Π.Ε.Α). + (Σύμβουλος έργου) + (Μελέτες) + (Η.Τ.Κ). + (Άδεια) και μου βγαίνει το ποσό δέσμευσης. Επομένως πιθανόν έτσι να είναι.
energy52 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα! Στον προϋπολογισμο που εχω κανει εχω βαλει θερμοπροσωψη για 65τμ την ΒΑ μερια που εχει προβλημα..Αν κανω μονο στην Β μερια που ειναι 35 τμ και σαν εναλλακτικη αλλαξω τις δυο μπαλκονοπορτες στο σαλονι (ανατολικα) που ναι μεγαλες (συρομενες του 1990 1,90 Χ 2,20 διπλο τζαμι) πως το βλεπετε; Βεβαια εδω μαλλον ξεφευγω στον προυπολογισμο..Ομως ενεργειακα ειναι συνετη επιλογη; Και τα δυο δεν γινεται να γινουν... Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2022 από energy52
Maknight Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, energy52 είπε Καλησπερα! Στον προϋπολογισμο που εχω κανει εχω βαλει θερμοπροσωψη για 65τμ την ΒΑ μερια που εχει προβλημα..Αν κανω μονο στην Β μερια που ειναι 35 τμ και σαν εναλλακτικη αλλαξω τις δυο μπαλκονοπορτες στο σαλονι (ανατολικα) που ναι μεγαλες (συρομενες του 1990 1,90 Χ 2,20 διπλο τζαμι) πως το βλεπετε; Βεβαια εδω μαλλον ξεφευγω στον προυπολογισμο..Ομως ενεργειακα ειναι συνετη επιλογη; Και τα δυο δεν γινεται να γινουν... Αν και ο μηχανικός σας θα σας πει καλύτερα που έχει βγάλει το ΠΕΑ. αλλά όχι στο πόδι, να κάνει ένα σενάριο στην εφαρμογή. Εάν δεν είναι χάλια τα προφίλ των κουφωμάτων, με κενά κλπ αλλά τα αλλάζεις μόνο για ενεργειακή αναβάθμιση, τότε η θερμοπροσοψη είναι πιο αποδοτική. Σκέψου ότι και να αλλάξεις κουφώματα, τα τζάμια που είναι και η μεγαλύτερη επιφάνεια ενος κουφώματος έχουν πολλές απώλειες. Must δηλ είναι η θερμοπροσοψη. Από κει και πέρα, θα μπορούσες να δεις και την αλλαγή μόνο των υαλοπινάκων εάν σηκώνει το προφίλ των αλουμινιων σου κάτι καλύτερο. 1
ikucic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Όπως με ενημερωσε ο μηχανικός μου που μίλησε με χελπ , οι επόμενες υπαγωγες θα γίνουν στην καλύτερη περίπτωση Φεβρουάριο 2023 (να θυμίσω ότι η προθεσμία για ητκ λήγει για αυτούς Ιανουαριο).
energy52 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Στις 19/10/2022 στις 7:03 ΠΜ, ikucic είπε Όπως με ενημερωσε ο μηχανικός μου που μίλησε με χελπ , οι επόμενες υπαγωγες θα γίνουν στην καλύτερη περίπτωση Φεβρουάριο 2023 (να θυμίσω ότι η προθεσμία για ητκ λήγει για αυτούς Ιανουαριο). Το λογικο θα ηταν..ο καθενας που ολοκληρωνει ΗΤΚ αυτοματως να εχει και την υπαγωγη και να ξεκινα τη διαδικασια εργασιες κτλ....
Myname55555 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά στην αρχική σελίδα του προγράμματος γράφει: Η επιλογή υποβολής αιτήματος για δανειοδότηση είναι προσωρινά μη ενεργή. Όσοι έχουμε βάλει στην αίτηση την επιλογή για δανειοδότηση απλά περιμένουμε; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από Myname55555
karakatsanisg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Έχει ψάξει κανένας το θέμα των τραπεζών; Έχει διαφορά η επιλογή τράπεζας; Τρέχει καμία προσφορά;
GREGORYMO Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, karakatsanisg είπε Έχει ψάξει κανένας το θέμα των τραπεζών; Έχει διαφορά η επιλογή τράπεζας; Τρέχει καμία προσφορά; Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι οι προμηθευτές να έχουν την ΙΔΙΑ τράπεζα για να μην πληρώνεις προμήθεια μεταφοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα